Ντάξει ο φίλος όλαμπάλας τα παραλέει για το 2001, στο μέρος ότι κινδύνευσε ο Νέος.
Ψιλοάνετα την έβγαλε τη χρονιά.
Με το γκολ του (πρώην γαύρου) Ρόμπερτς κέρδισε τον βάζελο και λίγο πολύ ήταν αδιάφορος.
ΕΔΕΣΕ και μαθηματικά, την παραμονή με το 2-1 επί του γαύρου 28η αγωνιστική κι έτσι...
Κάθησε με χαρά στον τσάτσο την τελευταία αγωνιστική.
Και ήταν γνωστό, βέβαια, ποιός έχανε το πλεονέκτημα έδρας με την ήττα αυτή.
Γι' αυτό και οι αγάπες μας προς το σωματείο.
Ξαναθυμάμαι και ξαναματαγράφω για κείνη την βρωμερή περίοδο.
Έπεσε σήμα, να σωθούν λουκόπουλος και τσάτσος, γιατί την επόμενη χρονιά όλοι φάγαν με χρυσά κουτάλια από τις δύο ψηφιακές πλατφόρμες.
Για να γίνει αυτό έπρεπε να υπάρξουν όμορφοι συνδυασμοί αποτελεσμάτων, ώστε να μπορούν να μοιράζονται δεξιά αριστερά κατά το δοκούν οι βαθμοί.
Εκεί εντάσσεται και η περιφανής νίκη επί του γαύρου, δεν ήθελε ο κυρ Αχιλλέας να διακινδυνεύσει στο ελάχιστο, ώστε να χτυπήσει περήφανα, όπως επιβάλλει η ιστορικότητα της ομάδας του το τελευταίο παιχνίδι.
Για τον τσάτσο τάχουμε χιλιοξαναπεί.
Μία εκτός έδρας νίκη είχε (λέγε με Ράντο) μέχρι την 23η αγωνιστική.
Και στις τελευταίες του 4 "εξορμήσεις", γινόμενος μείγμα Μπάρτσα - Ρεάλ - Άγιαξ πήρε 4 διπλά.
Στον αθηναϊκό του Μπαρτζώκα (μεταγραφή στο βάζελο μετά), στην κούλα του Γκέραρντ, στην Καλαμάτα του Φρατζέσκου π δήλωσε ρωτήστε τους υπεύθυνους γιατί δεν έπαιξα εγώ κι άλλοι 4 βασικοί και
στον τίμιο ιστορικό, των δεν θυμάμαι ποσων αναπληρωματικών.
Ρουφιάνο μπορείς να πεις τον όποιον στα μουλωχτά το '13 προσπάθησε και πέτυχε να μας ακυρωθεί η άδεια.
Φέτο στα ίσια και μέσα στα μούτρα ολονών, ο ΠΑΣ διεκδικεί ότι του αναλογεί, πάνω στο τραπέζι και με χαρτιά ανοιχτά.
Τα θκα σας θα τ' ανοίξετε;
Ξαναρώτησα και μάλλον δεν γνωρίζει κανείς ούτε καν φίλος του νιόνιου, για να μην απαντά (ούτ' εγώ είμαι σίγουρος)
Αυτοί οι έγκριτοι νομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του Νέου, όνομα δεν έχουν;