Όχι φίλε μου, το δεδομένο είναι η απόφαση της δευτεροβάθμιας, και η ευχή σας να είναι παράτυπη η άδεια και να βγείτε στα χαρτιά Ευρώπη.
Αν, λοιπόν, γίνει ο έλεγχος της uefa και βγεί λάθος ο φάκελος, καλώς να πάιξετε, έστω και στα χαρτιά.
Αν βγει σωστός, θα υπάρξει έστω και ένας από εσάς που να παραδεχτεί πως έσφαλε??
Οχι φίλε μου,μπερδεύεσαι.
Το δεδομένο το οποίο επικαλείσαι ειναι και αυτό που ο ΠΑΣ θεωρεί παράνομο και
σε καταγγέλει στην ουεφα εξ αιτιας του.Δεν ξέρω αν στο πανε αλλα ο ΠΑΣ Γιάννινα
δεν αναγνωρίζει την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων.
Η πλευρά του ΠΑΣ φρόντισε απο την αρχή να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της
για αυτόν ακριβώς τον λόγο,για να μην μοιάζει η παράνομη απόφαση της δευτεροβάθμιας
επιτροπής ως η τελεσίδικη απόφαση της υπόθεσης.
Εδω πρέπει να γίνει φανερό το βρώμικο του πράγματος σε ολο τον κόσμο.Η ΕΠΟ απο φέτος
δινει αρμοδιότητα στο διαιτητικό δικαστήριο να λειτουργήσει ως τριτοβάθμιο όργανο
αδειοδοτήσεων δίνοντας την ευκαιρία να παρακαμφθει ο Δημητρίου ενω την ίδια στιγμή πέρυσι
η αίτηση του ΠΑΣ για προσφυγή στο εν λόγω όργανο απορρίφθηκε με την δικαιολογία πως
δεν υπάρχει δικαιοδοσία.Κλασσικός ΠΑΣ δλδ,πρώτα του αρνούνται κάτι και μετα το επιτρέπουν σε
όλους τους άλλους.
Για να μην πλατιάζουμε όμως ο ΠΑΣ σας πήρε χαμπάρι,δήλωσε απο την πρώτη στιγμή πως δεν
εμπιστέυεται καμία επιτροπή και κανένα όργανο της ΕΠΟ και πήγε κατ ευθείαν στην ουέφα.
Βέβαια εμπόδια υπήρχαν.Απο την μια διάφορα κέντρα απο την πρωτεύουσα που
προσπαθούσαν να εγκλωβίσουν νομικά την ομαδα σπρώχνοντας την στο διαιτητικό
δικαστήριο που ελέγχετε και απο την άλλη ολη αυτή η παρέλαση των ηλιθίων που κάνουν τους
δημοσιογράφους στα Γιάννενα οι οποίοι με τον τρόπο που έγραφαν οσα έγραφαν έκαναν
κακό στην ομάδα και στα νομικά δικαιώματα της.
Και κάτι τελευταίο για τα "χαρτιά".
Στα "χαρτιά" φίλε μου ρίχνουν κατηγορία τον ΠΑΣ Γιάννινα
και του στερούν την Ευρώπη δυο φορές τα τελευταία 3 χρόνια
Συνεπώς άστα αυτά για πουθενά αλλού.Εδω ειναι το φόρουμ του
ΠΑΣ.