Εξακολουθείτε να μην απαντάτε στο τι θα κάνετε αν δικαιωθούμε. Η εμπάθεια φαίνεται απο to Dick Dick, εξακολουθείς να γράφεις για τον Χριστοβασίλη, ότι δηλαδή θα φταίει, ενώ φέτος ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ στις υποχρεώσεις του.
Όταν έκανε τις παπαριές του, τον κράζαμε ΟΛΟΙ, όχι μόνο εδώ, στο γήπεδο φίλε.
Μίλησε κανείς για εμπάθεια?... 8)
Αυτά τα ''εξακολουθείτε να μην απαντατε''σε κανα δικαστηριο,εδω δεν ανακρίνεις και δεν θα κουνας δαχτυλο.
Για να σου απαντησω λοιπον,αν δικαιωθεί η ομαδα σου,θα εξακολουθώ να πιστευω ότι ο φάκελος σας εχει μεσα φουσκή
και θα ενισχυθεί η αποψη μου ότι ο πανιώνιος διαχρονικα αποτελει ένα απ'τα πιο ισχυρα δεκανίκια του ποδοσφαιρικου καταστημενου,
είτε πρασινου,είτε κοκκινου,ως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικος χαμαιλεωντας στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ούτε ανακρινω ούτε κουνάω δάχτυλο. Μην κρίνεις εκ ίδιων τα αλλότρια.
Οκ. Και η ΟΥΕΦΑ γιατί να το κάνει αυτο για πες μου... Δε σου ακούγεται κι εσένα γελοίο;
Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω στο forum αν και παρακολουθώ καθημερινά τις απόψεις των συμπασχόντων ΠΑΣολέδων.
Και κατάφερες να με κάνεις να ξαναγράψω.
Μπήκες εδώ για να μας πεις τι ακριβώς; Πόσο τέλεια ομάδα είναι ο αιώνιος και πόσο καθαρή; Ότι αξίζει να παίξει στην Ευρώπη;
Τους δανεικούς από τον "προστάτη" σας δεν είδα να τους αναφέρεις πουθενά. Ή μήπως ήταν λίγα τα σφυρίγματα που πήρε η ομάδα σου στο φετινό πρωτάθλημα;
Επειδή οι ρητορικές ερωτήσεις μπορούνε να γίνουν άπειρες εκατέρωθεν, θα σε παρακαλούσα να μην παίζεις με τα νεύρα όλων εδώ μέσα.
Το ευρωπαϊκό όνειρο το στέρησαν από τους φιλάθλους του ΠΑΣ μερικά χρόνια πριν. Δεν είδα κανέναν τότε να υποστηρίζει ότι ο ΠΑΣ πρέπει να παίξει επειδή βγήκε 5ος. Αντίθετα, όλοι μίλαγανε για δικαιοσύνη και τήρηση των κανονισμών. Όπως φάνηκε εξ αρχής, ο φάκελος της ομάδας σου έχει προβλήματα. Αλλιώς δεν θα ήταν αρνητική η εισήγηση του Δημητρίου. Αν εσύ θέλεις να μας πείσεις ότι είναι όλα ρόδινα, μάλλον για να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος, έχεις το ελεύθερο. Με τα νεύρα μας και με την καψούρα μας όμως μην ασχολείσαι.
Υπομονή λίγες μέρες και θα δούμε. Παρατράβηξε το αστείο με την UEFA και τους υπαλλήλους της (βλ. Γκαγκάτση, Θεοδωρίδη κτλ.)