Μωρέ
ακολουθείται το πρωτόκολλο όντως, αλλά εγώ αντραλεύκα κι έγραψα μαλακία.
ΔΕΝ απορρίφτηκε η έφεση 4 μέρες μετά από τον έλεγχο των Ζωσιμάδων.
Ήμασταν στη φάση του Νέου τώρα, δηλαδή 4 μέρες μετά τον έλεγχο των Ζωιμάδων, μας πήρε πίσω η uefa την άδεια που μας είχε δώσει η δευτεροβάθμια αντίθετα με τα όσα εισηγήθηκε ο Δημητρίος. Και δεν μάθαμε κιόλας, αν τελικά τους έκρινε κατάλληλους (όπως δεν θα μάθουμε και για τη Νέα Σμύρνη δηλ.).
Προς τους φίλους του Νέου που αναρωτιούνται συνεχώς διάφορα.
'84 (αλλα και για το '83), το τι κάναμε εμείς με τα πουλητάρια μας (ή ο Μακεδονικός με τα δικά του)
δεν σας αφορά.
Εκείνο που αφορά
κι εμάς κι εσάς για εκείνη την περίοδο, είναι ό,τι παραμέινατε με λαμογιά στην α εθνική. Και ήταν δύσκολοι καιροί για να ορθοποδήσεις αν έπεφτες. Παραχαράξατε την ιστορία και καμαρώνετε και είστε και "ιστορικός".
Πανηγυρίσατε κι ακόμη πανηγυρίζετε την (διπλή) διάσωσή σας εκείνη την εποχή, πράγμα που καθόλου δεν σας τιμά. Γιατί σωθήκατε, όπως ακριβώς παίρνει την κούπα τα τελευταία πολλά χρόνια, ο μόνιμος "πρωταθλητής", με λαμογιες και σε βάρος άλλων ομάδων.
Ακόμη πληρώνουμε όλοι την ΚοσκωτοΚρήτης. Σε μικρότερο βαθμό όλοι πληρώσαμε την ΣταμεταλατΙονική.
Μια και είσαι δικηγόρος και με κάποιες άκρες, αν κατάλαβα καλά, δεν μπορεί εσύ θα μπορείς να μου λύσεις την προαιώνια απορία μου:
Ποιοί εκτός γκαγκα είναι αυτοί οι έγκριτοι δικηγόροι που κατάφεραν αυτό τα θαύμα θαυμάτων με τον φάκελλό σας φέτο;
Κάπου γράφτηκε ότι η προσφυγή στην uefa είναι για να χρυσώσει το χάπι ο ΧΒ σ' εμάς τους χαπάκηδες.
Ποιό χάπι;
Είν η πρώτη φορά που έκανε το αυτονόητο ...πήρε την άδεια που δεν μπορούσε να πάρει κάτι χρόνια τώρα και διεκδικεί τα όσα του αναλογούν.
Ό,τι ήταν να κάνει επ' αυτού το έπραξε και σωστά. Δεν χρειάζεται κανένα χάπι.
Αν του έχουμε χώσει και γιατί για διάφορα άλλα, είναι πάλι δικό μας θέμα. Αν κάπου σας ακουμπήσουν οι πράξεις του μπορεί να έχετε λόγο, τώρα απλά έκανε ότι έπρεπε να κάνει και στα ίσια.
Περί γκαγκα και συμφερόντων.
Αυτό που φωνάζει ο Λαμίας και (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις, είναι μήπως ο ανερχόμενος αστήρ της ουέφας προσπαθήσει να επηρρεάσει καταστάσεις, στο βωμό της φιλίας, ή της "φιλίας", ή των χρωστικών. Ο ...αστήρ μη ξεχνάμε, στην επο προσελήφθη επί βασιλείας γκαγκά.
Για τον πλήρη σούπερ πεντακάθαρο φάκελλο. Μόνοι σας λέτε (αν και δόθηκε σήμα να αποσιωπούνται αυτά κι έτσι έγινε) ό,τι λείπαν κάτι υπογραφές στην πρωτοβάθμια, ή κάποιες υπογραφές δεν ήταν ακριβώς όπως έπρεπε.
Κι αυτό διορθώθηκε στη δεύτερο-, ή αυτό το είδε παρακάμπτοντας τις τυπικότητες η δεύτερο-.
Το κακό για σας είναι ό,τι υπάρχει δεδικασμένο, με τον ΠΑΣ και την ουέφα το '13, όταν και για κάτι τέτοια τυπικά μείναμε Ελλάδα.
Στα διαδικαστικά του φόρουμ, κυρίως για τον δικηγόρο:
Δεν κάνουμε συνεχόμενες απαντήσεις. Σου έχω συγχωνεύσει από το πρωί δεν θυμάμαι πόσες συνεχόμενες.
Και το έκανα στα πλαίσια της φιλοξενίας.
Από δω και στο εξής, συνεχόμενες απαντήσεις θα διαγράφονται.
Θα μου πεις είναι πολλά όσα σου απευθύνονται, σωτά. Αλλά σε ΜΠΛΕ καφενέ μπήκες δεν θα μπορούσε να περιμένεις κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται ν' απαντάς κάθε λεπτό, πάρε μια ανάσα, καταντά πολύ κουραστική η κουβέντα..
Επίσης, δεν χρειάζεται, είναι κουραστικό στα μάτια να γίνεται παράθεση, αν η απάντηση αφορά το αμέσως προηγούμενο μήνυμα.
Πλησιάζουμε στο φίνις, άι να δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Αν και τπτ γειτονικές Αλβανίες φοβάμαι, την ανέφερε κι ένας κατσικοπόδαρος