Επειδή σαν Πανιώνιος έχω μάθει να μην μου χαρίζουν τίποτα.
2 φορές τα χρέη επί χούντας, μια φορά στη μεταπολίτευση και μια την εποχή του ΝΕΟΥ νιώνιου
αυτά τα χαρίσματα τα ξέχασες?
για μια γραφειοκρατική παράβλεψη
ολίγον έγκυος ε?
τις ευρωπαϊκές συμμετοχές οι ομάδες της κερδίζουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους
τις κερδίζουν είναι το σωστό αλλά τεσπα...αυτό λέγαμε κι εμείς πριν 2 χρόνια τότε που ήσουν?
πολλοί (όχι μόνο οπαδοί του ΠΑΣ…) δεν έχασαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν και φυσικά να βγάλουν χολή για τον
Πανιώνιο.
αυτό είναι το λιγότερο που αξίζει στους φαφλατάδες...εσείς δε λέγατε ότι μας έχετε τυλιγμένους σε μια κόλλα χαρτί?
έχει 9 ευρωπαϊκές συμμετοχές
2 ημίχρονο άσσο τελικό ε?
Πείτε μας για το πόσο υπερήφανοι νιώθετε όταν είστε "στους διαφορετικούς" και "αντισυστημικούς", γιατί σε εμένα βρωμάτε όλοι το ίδιο...»
βέβαια το σωστό είναι να μην βγάλουμε άχνα...να σε βλέπω που με κλέβεις(2βάθμια επο) και να μην καταγγείλω την κλοπή.
ρε τι πίνετε...
Η προηγούμενη ομάδα που επιχείρησε να «κυνηγήσει» τον ιστορικό με τέτοια μέσα, δλδ στα χαρτιά, ήταν ο Αρης Θεσσαλονίκης… Αυτό μόνο!
Α! ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ... ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!!!
είδες ότι προδίδεσαι από μόνος ρε ΒΛΑΚΑ
...τι θα κάνετε δηλ. θα τα μαρτυρήσετε όλα στο χοντρό αγόρι να μας κάνει ντα ε?
Είσαι για λύπηση ελπίζω να υπάρχουν μερικοί αξιοπρεπείς άνθρωποι εκεί στον πανιώνιο να βάλουν κανα φρένο γιατί ο κατήφορος που πήρατε δεν έχει σταματημό.