Αποστολέας Θέμα: Πανιώνιος  (Αναγνώστηκε 195030 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πανιώνιος
« Απάντηση #1000 στις: Τρι 11 Απρ 2017 21:17 »
Νέος Πανιώνιος - Ξάνθη

Πολύ Πανιώνιο βλέπει η κυβέρνηση...

Πανιώνιος-Πλατανιάς...  https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/390424/protoklasatos-ypoyrgos-protagonistis-se-epeisodio-sto-panionios-platanias
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Τετ 12 Απρ 2017 02:31 »
Ο πανιώνιος φέτος θα παίξει τσαμπιονς λιγκ.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Τετ 12 Απρ 2017 12:32 »
Αν εννοεις στο ονειρο του θα παιξει ναι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος David gilmour

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Παρ 14 Απρ 2017 23:24 »
Από παλιά υπήρχε κάποια σχέση  ΚΚΕ εσωτερικού (που μετεξελίχθηκε σε Σύριζα) και Πανιωνίου.Τα συνέδρια τους γίνονταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.Πολλοί δηλώνουν Πανιώνιοι και για να μην χρωματιστούν..Αλλά πάντα στη Νέα Σμύρνη ο Σύριζα είχε 15% και εποχές που έπερνε 3%.Άσχετα με το τόπικ τώρα γενικά  ,είδα κάπου  ότι ο δικηγόρος του ΠΑΣ του καλοκαιριού ο πιτσιρικάς έγινε διευθύνων σύμβουλος στην Αεκ   όπως και ο γκαγκάτσης είναι εκτελεστικός διευθυντής της Superleague.Ο πιτσιρικάς νίκησε στο περσινή διαμάχη και  προχώρησε ,ο γκαγκάτσης που κορόιδευε τον κόσμο απορώ πως βρίσκει ακόμα τέτοια πόστα ενώ από το 2004 και μετά τον βρίζουνε από όλες τις ομάδες που έχε περάσει...
Όσον αφορά τις άδειες φημολογείται ότι,ο κούγιας  θα πέσει αγωνιστικά  αλλά θα τον σώσει ο  ηρακλής που δεν θα πάρει άδεια.Επίσης φημολογείται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο βάζελος.
Για εμάς δεν βλέπω να ασχολείται κανένας πανόπουλος ή πλατανιάς με την 6η θέση οπότε θεωρούν ίσως ότι θα πάρουμε άδεια.
Τώρα για τον ΠΑΣ,όλες οι ομάδες που παίζουν ευρώπη εκτός big-4 έχουν μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα.Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια στο β γύρο,αλλά ακούγεται ότι ό βοηθός του πετράκη έκανε πολύ καλή δουλεία και όταν έφυγε υπήρχε πτώση. Το πιο  δύσκολο είναι τώρα να τραβήξεις τον νεαρό κόσμο που  καλομάθε πλέον σε ευρώπη και play-off.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Σαβ 15 Απρ 2017 12:27 »
Αντίπαλε "συνοδοιπόρε" - "εχθρέ" μου DG:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εκατομμύρια φορές έχω βρίσει την "κωλοομάδα" σου (για εμένα και πολλούς ακόμη συνταύρους). Ήμουν μαθητής της Γ΄Λυκείου στην Ευαγγελική, το μοιραίο 1984, οπότε, πέραν του δράματος που έζησα, μπορείς να καταλάβεις τι "τράβηξα" και από πάρα πολλούς φίλους (πραγματικούς και μη) πανιώνιους ... Αλλά και στη συνέχεια, μέχρι πρόσφατα, πόσες φορές ο "Αιώνιός" σας μου έδωσε την αιτία και την αφορμή να σας σκυλοβρίσω για την "προσφορά" σας (ως σύλλογος) σ` αυτό που αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο...
Παρά ταύτα - αν και έχω δώσει ήδη τις ευχές μου σε όλους τους φίλους του ΠΑΣ, και δεν σκόπευα να ξαναγράψω (εδώ) πριν την Ανάσταση - επειδή δεν έχω δει (μπορεί και να κάνω λάθος) να σου έχει ευχηθεί κανείς εδώ μέσα, απευθύνομαι σε εσένα για να σου ευχηθώ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (όχι στην ομάδα σου) τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου.
Πραγματικά γουστάρω που "μπαίνεις" εδώ, γράφεις και συνδιαλέγεσαι με το forum μας.
Πολύ λίγες φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου, αλλά αυτό, για εμένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! Χαίρομαι που συνεχίζεις, δεν αισθάνομαι ότι υπερβαίνεις τα "εσκαμμένα" και δεν νιώθω ότι με προσβάλλεις. Εσύ τα δικά σου και εμείς τα δικά μας.
Θα προτιμούσα ακόμη περισσότερο να μας κάνεις και πλάκα (ειδικά μετά τα φετινά σας) αλλά να δεχθείς και την αντίστοιχη δική μας για το ανεξάρτητο της υπόστασής σας ως ομάδα...
Αγωνιστικά, θα συνεχίσω να θέλω να σας "πατάμε χάμω" όποτε και όπου σας βρίσκουμε (φαντάζομαι το αυτό επιθυμείτε και δι` ημάς), αλλά, ρε φίλε, αυτό έχει και την ομορφιά του και τη χάρη του.
Μη σταματήσεις να μας επισκέπτεσαι, πολλώ δε μάλλον επειδή θα έχεις, φαντάζομαι, επισημάνει ότι το "σπίτι" μας είναι φιλόξενα ανοικτό για ανθρώπους που μπορούν να αρθρώσουν κάποιο λόγο (ακόμη και αν δεν συμφωνούμε).
Καλή ανάσταση να έχεις.
ΥΓ. Στις δύο μεταξύ μας φετινές ταυρομαχίες πάντως, σας "γλεντήσαμε", επιφυλασσόμαστε να κάνουμε το ίδιο και του χρόνου... 

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Σαβ 15 Απρ 2017 12:56 »
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που το "ξαστόισα".
Τις, αντίστοιχα, καλύτερες ευχές μου και για τον έτερο των "οχτρών", το "άτι" από τη Λάρσα, τον syberia. Καλή ανάσταση και σε εσένα, ταλαίπωρε "συνοδοιπόρε".

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Τετ 19 Απρ 2017 20:26 »
Θέλω να πάρει ο Πανιώνιος πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Τετ 19 Απρ 2017 20:57 »
Κι εγώ θέλω να διαλυθεί...  B-)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1008 στις: Πεμ 20 Απρ 2017 04:55 »
Κι εγώ θέλω να διαλυθεί...  B-)
αφού το πάρει από το γαύρο!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Πεμ 04 Μάι 2017 19:27 »
Ο Μανούσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανιώνιο και όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Πλατεία…

1. Το παράρτημα ζει και βασιλεύει.
2. Πως γίνεται όλοι όσοι μισούμε  να ειναι παρέα;   ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #1010 στις: Πεμ 04 Μάι 2017 22:34 »
Συμφώνησε με Γρηγορίου ο Πανιώνιος

https://t.co/1aJrTbwk2u

Sport24
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Παρ 05 Μάι 2017 00:25 »
Η Β ρωταει και ανυσηχει
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 14:32 »
Με τόσες ποινές αφαίρεσης βαθμών στα playoff και ο νιόνιος παραμένει τελευταίος...
Η υπερομάδα που όλοι εκθιάζουν δεν μπόρεσε καν να ξεπεράσει την περσινή 'υπεραπόδοση'.
Τα πλεϊοφ είναι θεσμός που χρειάζεται βάθος πάγκου βέβαια (είδαμε και με εμάς το 2013 όταν είμασταν 1η θέση με 7 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές κλατάραμε και χάσαμε όλα τα επόμενα ματς).
Και το καλοκαίρι αρχίζουν οι υποχρεώσεις νωρίς νωρίς και χωρίς τους δανεικούς...μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 14:51 »
Υποψήφιος για υποβιβασμό.

Αποσυνδεδεμένος Dristatiumna

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Πεμ 01 Ιούν 2017 16:34 »
Φίλε giwrgis και φέτος υποψήφιοι για υποβιβασμό είμασταν.....
Mytho, Η υπερομάδα που όλοι εκθειάζουν ξεπέρασε κατά πολύ την περσυνή απόδοση και το ξέρεις και εσύ πάρα πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Δευ 19 Ιούν 2017 15:56 »
Εύχομαι καλή επιτυχία είτε στην Shirak από την Αρμενία είτε στην Gorica από την Σλοβενία στον β προκριματικό γύρο του Europa League.Πάντα τις θαύμαζα αυτές τις 2 ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Δευ 19 Ιούν 2017 18:00 »
Mytho, Η υπερομάδα που όλοι εκθειάζουν ξεπέρασε κατά πολύ την περσυνή απόδοση και το ξέρεις και εσύ πάρα πολύ καλά.

Τι λες; Στα πλεϊοφ μια τρύπα στο νερό κάνατε πάλι όπως πέρσυ! Νομίζω μάλιστα τους ίδιους βαθμούς μαζέψατε και τότε στα πλεϊοφ... Για ποιά απόδοση μιλάς λοιπόν; Για το πρωτάθλημα αναφέρεσαι ενώ εγώ αναφερόμουν στα πλεϊοφ; ΟΚ ας πούμε για το πρωτάθλημα τότε. Ναι παίξατε καλύτερη μπάλα φέτος στους κανονικούς αγώνες σε σχέση με πέρσυ, αλλά ξέρεις κάτι; Πέρσυ μας είχατε κερδίσει ενώ φέτος γιοκ... 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Ιούν 2017 18:05 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Dristatiumna

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Τρι 20 Ιούν 2017 07:37 »
Δεν πειράζει ρε φίλε... Ας ζούμε το περσινό ταξίδι κάθε χρονιά και ας μας νικάτε μέσα έξω....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 15:56 »
Γεια σου ρε νιονιο εισαι το καμαρι της ελλαδας
Τιμια ομαδα δεκαετιες τωρα
Τελευταια αγωνιστικη διπλο η λιβαδεια μεσα στη νεα σμυρνη και επερχομενη παραμονη
Και αναρωτιοταν ο κοσμακης τι νοημα ειχε αυτο το διπλο
Το εβαλες παλι το χερακι σου σε αλλη μια μαυρη σελιδα του ελληνικου ποδοσφαιρου

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος BlueCrazy-PaS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: Δευ 10 Ιούλ 2017 20:29 »
Καλη επιτυχια στην μεγαλη και ιστορική Γκοριτσα.
Απο μικρα παιδια ακουμε γι αυτη τη μεγαλη ομαδα.
Forza Goritša!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Πεμ 03 Αύγ 2017 23:46 »
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ η Μακάμπι.0-1 στο 79 με αυτογκολάρα του Κόρμπου.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Πεμ 03 Αύγ 2017 23:49 »
ωραια πραγματα στη Ν Σμυρνη

http://www.gazzetta.gr/football/article/1119441/hazepse-i-nea-smyrni-pics

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1022 στις: Παρ 04 Αύγ 2017 00:46 »
Γενικά ήταν τυχερός στις κληρώσεις σε σχέση με εμάς. Αλλά παρόλα αυτά στον 2ο γύρο τα πήγε 'χειρότερα' από εμάς.
Ο ΠΑΣ πέρσυ τουλάχιστον είχε ισοφαρίσει στο σκορ με την Άλκμααρ η οποία είναι και πολύ καλύτερη της Μακάμπι και έκανε πολλούς ΠΑΣολέδες να κλάψουν από συγκίνηση τότες. Κάποια στιγμή αργότερα φάγαμε 2 γκολ σχετικά κοροϊδίστικα και η ιστορία έγραψε ήττα. Βέβαια θυμόμαστε ότι στην Άλκμααρ ο διαιτητής έκανε τα στραβά μάτια όταν κάνανε πέναλτυ στον Ακόστα με σπρώξιμο από πίσω την ώρα που πήγε να σουτάρει. Μια ισοπαλία 1-1 μπορεί να άλλαζε την ψυχολογία του ΠΑΣ στον επαναληπτικό.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: Παρ 04 Αύγ 2017 00:58 »
Η βασική διαφορά ήταν οτι ο νιονιος έπαιζε στο γήπεδο του. Σιγά μη πέρναγε από Γιάννενα η Αλκμααρ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: Παρ 04 Αύγ 2017 01:00 »
Καμία σχέση Αλκμάαρ με την Μακάμπι. Μόνο και μόνο μιλάμε για Ολλανδική ομάδα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!