Ενταξει, επενεβει τελικα ο Μπιτσαξης, εσκιαξε τον Τσακιρη να μην αναλαβει ο Μακ με τον ανθρωπο του και τη σια τους στη Β που υποννοει κι ο παστακις κι επεσε ακυρο
Αϊ να δουμε τι θα ξημερωσει τωρα για το νιονιο...
Στο μεταξυ... προλαβε κι εφκε ισια κι ο Παρασχος οταν πρωτακσε για ομιλο επιχειρηματιων με... Ψωμιαδη κλπ, γιατι περσι στη φοφη που ηταν, θυμαμαι ειχε βγαλει και κατι κορωνες περι μπεηδων, ψωμιαδηδων κι αλλων παλιανθρωπων που σε κυνηγαν με πιστολια, ενω οι κρητικοι παραγοντες ηταν... αδικημενοι και λεβεντες
Δεν ξερω αν θα παρακαλεσει να γυρισει τωρα, αλλα σοου θα ειχε να γινοταν η φαση στο ξαφνικο κι απροοπτο και να χε προεδρους τετοιους 8)
Παντως, για να περασουμε και σ' ενα αλλο εξ' αιτιας ολων αυτων θεμα, ολα αυτα περι Κομποτη και Καβαλας ηταν ψεματα.
Εξαλλου ο ανθρωπος βγηκε και το βροντοφωναξε σε ολους τους τονους απο μονος του.
Ολα τα σαϊτ κι οι εφημεριδες το γραφουν.
Εγω δεν ζω απο το ποδοσφαιρο αλλα απο τις επιχειρησεις μου, ειπε.
Οι επιχειρησεις μου ειναι στη Λειβαδια και γι' αυτο εγω δε φευγω απο εδω, γιατι εγω ζω απο αυτες κι οχι απο το ποδοσφαιρο.
Με το ποδοσφαιρο πειτε οτι ασχολουμαι απο μερακι ή γιατι μου περισσευουν, γιατι κατα τα αλλα ουτε εσοδα εχει, ουτε κερδιζω απο αυτη την ιστορια, ενω και κουραστικο ειναι και μια διαδικασια που σε φθειρει ειναι.
Υ.Γ: Ενταξει, το παραδεχομαι. Η τελευταια παραγραφος ειναι λογια που του τα εβαλα εγω στο στομα, κανοντας κλοπυραϊτ απο λογια που ειπε αλλος