Αποστολέας Θέμα: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ  (Αναγνώστηκε 13513 φορές)

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 17:28 »
αν μπορεί ο πασομίντιας να αναρτήσει και την βαθμολογία
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 17:29 »
-Η μαλακία, καμιά φορά γυρίζει μπουμεράνγκ...
-Περιμένω να δώ το πρόστιμο...
-Τελικά πρέπει να τους έτσουξε παααααααααααρα πολυ....

Παράθεση
Τούρκοι "πολίτες" εμφανίστηκαν στην Κρήτη και ζητούν τις ακίνητες περιουσίες των προγόνων τους!

  Tουλάχιστον 45 Τούρκοι "πολίτες" αφίχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Κρήτη και διεκδικούν τις περιουσίες των προγόνων τους, αναζητώντας σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών και τα υποθηκοφυλακεία. Τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά και σε άλλες περιοχές εμφανίστηκαν νομικοί εκπρόσωποι τους θέλοντας να καταγράψουν, τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν οι Τουρκοκρήτες πρόγονοί τους, μέσω των συμβολαίων που υπήρχαν στα κρατικά αρχεία της τουρκικής διοίκησης, μέχρι το 1898.
DefenceNet.gr
Όπως γράφει μάλιστα τοπική εφημερίδα, σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται ότι η αναζήτηση αυτή έχει φτάσει μέχρι και στα αρχεία του ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών.

Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι οι απόγονοι εκείνων που αναχώρησαν από την Κρήτη πριν από ένα και πλέον αιώνα, ή με την ανταλλαγή των πληθυσμών μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, γνωρίζουν ακριβώς πού πρέπει να αναζητήσουν τα ίχνη των πατρογονικών περιουσιών, γεγονός που σημαίνει ότι η έρευνά τους δεν ξεκινά μόλις τώρα, ούτε ότι αυτή γίνεται απλώς για ιστορικούς λόγους.

Είναι καλά εφοδιασμένοι με στοιχεία κι αναζητούν τα αρχεία του τότε μεταφραστικού γραφείου, στο οποίο υπήρχαν όλα τα τουρκικά αρχεία και οι νομικές πράξεις που γίνονταν από τους Οθωμανούς.

Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι έρευνες αφορούν ακόμη και σε χώρους στους οποίους σήμερα λειτουργούν δημόσια κτίρια.

Η μεθόδευση αυτή έχει να κάνει με την πολιτική που ασκεί εσχάτως η Άγκυρα, σύμφωνα με την οποία τα εδάφη που στις αρχές του περασμένου αιώνα ήταν υπό οθωμανική κυριαρχία ανήκουν σε μία "ευρύτερη" τουρκικού ενδιαφέροντος περιοχή.

Εκπρόσωποι Τούρκων «διεκδικητών» έχουν ξεκαθαρίσει, πάντως, ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσουν το ιδιοκτησιακό των περιουσιακών εκείνων στοιχείων που θα εκτιμήσουν ότι νόμιμα μεταβιβάστηκαν στους επόμενους ιδιοκτήτες τους. Αλλά σίγουρα αυτό θα συμβεί με όσα εκείνοι, μέσω των νομικών τους συμβούλων, Τούρκων και Ελλήνων, θεωρήσουν ότι δεν μεταβιβάστηκαν νόμιμα.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει σε όλα, σχεδόν, τα τοπικά αρχεία της Κρήτης, στα οποία εκείνοι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει σε θεμελίωση ιδιοκτησιακού δικαιώματος, το οποίο προτίθενται να διεκδικήσουν ακόμη και σε διεθνή δικαστήρια.

Στην επίσημη απογραφή που είχε γίνει το 1881 οι Οθωμανοί της Κρήτης ήταν 72.353, απʼ τους οποίους οι περίπου 33.000 ζούσαν στο Ηράκλειο, οι 18.000 στον σημερινό Νομό Χανίων, οι 13.000 στο Ρέθυμνο και 8.000 στον Νομό Λασιθίου.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα cretanewslive.gr, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, η αυτόνομη Κρητική Πολιτεία έκανε τη δική της απογραφή, το 1900. Οι Τουρκοκρήτες ήταν περίπου 39.000, καθώς έφυγαν κατά χιλιάδες για την Τουρκία ή ακόμη και για την Αμερική. Στην απογραφή του 1911 βρέθηκαν λιγότεροι από 28.000. Ο πληθυσμός τους είχε μειωθεί ακόμη περισσότερο γύρω στο 1922, και με τη συνθήκη της Λοζάνης και την ανταλλαγή των χριστιανικών και μουσουλμανικών πληθυσμών, τον Ιανουάριο του 1923, έφυγαν και οι τελευταίοι.
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 17:38 »
Χτες

Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-1
(90' Μοσχάκης)



Σήμερα

Εθνικός - Πιερικός 2-1
(13' Περέιρα, 83' Φαρινόλα / 70' Γκουγκουλιάς)

Ηλιούπολη - Αγροτικός Αστέρας 1-0
(31' Ουρόσεβιτς)

Ιωνικός - Θρασύβουλος 2-1
(26' Άλβες, 55' Ντε Φαρία / 84' Τσιλιγκίρης)

τσάτσος - Βέροια 2-0
(62' πεν. Αγρίτης, 92' Μανούσος)

Τρίκαλα - Παναιτωλικός 2-0
(49' Τελκίνσκι, 83' Κόρμπος)

Διαγόρας - Λεβαδειακός 1-1
(18' Αγκιρίμπα / 53' Ζουρούδης)



Αύριο
 
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας (15:00)

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα (18:00) ΕΤ3


Βαθμολογία
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 17:53 »
Bολικα ηταν τα σημερινα αποτελεσματα που φερνουν τον ΠΑΣ διχως να εχει αγωνιστει ενα βημα πιο κοντα στη σουπερλιγκ. :mono:
Οι Γιαννιωτες βο(υ)λευτες δεν νιωθουν λιγο ασχημα με τα ακραια κ αντεθνικα συνθηματα?τουλαχιστον οι κρητικοι συναδελφοι τους εκαναν τις σχετικες καταγγελιες.
Κυριοι ανευθυνουπευθυνοι αν δεν αναλαβετε δραση οπως σας υποχρεωνει η θεση σας ως εκπροσωποι των πολιτων στη βουλη τοτε η κατασταση θα διαιωνιζεται κ θα χειροτερευει >:(
 Ας εφαρμοστει ο νομος ωστε να σταματησει αυτη η παρωδια απο τους ανεγκεφαλους που παρεπιδημουν σε ηρακλειο κ ιωαννινα. >:(

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 18:16 »
Εχουν και ενα πανο για τους Γιαννιωτες.. Γιαννιωτες σπερματα τουρκαλβανων σε πιο κοσμια μεταφραση ετσι γραφει.. Πιστευω βλεπετε με τι ατομα εχουμε να κανουμε. Ρατσιστοειδη.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 19:33 »
sporfm.gr
Παράθεση
Για την σημασία της νίκης με την Βέροια μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος .

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά το ματς με τα Γιάννινα και θα γινόταν πιο δύσκολη αν δεν κερδίζαμε την Βέροια. Η νίκη ήταν επιτακτική στο ματς αυτό και είμαστε τσατισμένοι για το γεγονός ότι βάλαμε μόνο δύο τέρματα ενώ χάσαμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε και άλλο το σκορ» επισήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΟΦΗ που στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Σημασία έχει το ότι κάναμε το αυτονόητο και το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει για εμάς. Καταφέραμε και μειώσαμε την διαφορά σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες της ομάδας μου και στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ξεχνάμε αυτό το ματς γρήγορα και κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

«Δεν μας άφησε ο διαιτητής να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός της Βέροιας Σούλης Παπαδόπουλος από την πλευρά του στάθηκε αρκετά στις δηλώσεις του στην διαιτησία ρίχνοντας ουσιαστικά το φταίξιμο στον Δασκαλόπουλο και τους βοηθούς του για το γεγονός ότι η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με τον ΟΦΗ. «Όπως ο ΟΦΗ δικαιούτο να κερδίσει στα Γιάννενα αλλά κάποιοι άλλοι δεν τον άφησαν , έτσι το ίδιο έγινε και με εμάς κόντρα στον ΟΦΗ. Είμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας αλλά δεν μας άφησε ο διαιτητής να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας κ. Σούλης Παπαδόπουλος που στη συνέχεια για την εικόνα του ματς επισήμανε:

«Στο πρώτο ημίχρονο μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Καλτσά και χάσαμε και άλλες ευκαιρίες. Γενικότερα είμασταν καλύτεροι από τον ΟΦΗ. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι ο ΟΦΗ θα μας πιέσει περισσότερο και αποφασίσαμε να παίξουμε πιο ψηλά. Ήρθε η φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ που η ανατροπή έγινε καθαρά έξω από την περιοχή και σαν να μην έφτανε αυτό συνεχίσαμε και με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με τον Σαϊτιώτη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην αποβολή του Νίκου Αναστόπουλου στο 80΄ λέγοντας: «ξέρω ότι ο κ. Αναστόπουλος επιδίωξε την αποβολή του για να μας κόψει τον ρυθμό , αλλά δεν τον αδικώ γιατί την ίδια κίνηση έχω κάνει και εγώ πολλές φορές».

«Κάναμε το αυτονόητο»

Από την πλευρά των παικτών στη συνέντευξη τύπου έδωσε το παρόν για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Κατσικογιάννης που επισήμανε: «κάναμε το αυτονόητο και πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς που είχαμε απόλυτη ανάγκη τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά και θεωρώ ότι δίκαια πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τώρα το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου θα πάμε για το διπλό και μόνο για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία».

Ο Κώστας Οικονόμου από την Βέροια τόνισε: «αξίζαμε τη νίκη γιατί χάσαμε πάνω από 10 κλασικές ευκαιρίες στις οποίες δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Διεκδικηθήκαμε κατάφορα από την διαιτησία και αυτό που έχω να πω είναι ότι μια ομάδα υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Βέροια».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 19:49 »
-Πεναλτι ξανα ο τσάτσος
διαμαρτυρηθηκαν οι μπακάληδες οτι ήταν εξω απο την περιοχή...

-1-0  λοιπόν ο τσατσος και θα ηθελα να δω το βιντεο της ανατροπης
Για τη συγκεκριμένη φάση γνωρίζουμε πως πρωταγωνιστές ήταν οι Βλόνταρτσικ και Μπάρμπας.

Στο athleticradio.gr και στο φωτορεπορτάζ του για τον αγώνα, υπάρχει η παρακάτω φωτογραφία χωρίς όμως να γίνεται λόγος για το αν πρόκειται για τη φάση του πέναλτι ή για κάποια άλλη και ποιά.



Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 20:19 »
-Γειά σου ρε ΠΑΣομίντια....

-Κατα 99,99% είναι το φάουλ του Μπάρμπα
στον παίκτη του τσάτσου ονόματι Βλόνταρτσικ

-Φάουλ που βαφτίστηκε ...πέναλτι....

-Τώρα,
πρέπει δηλαδη
να έχουμε 2 βιασμένες...

-Ε πρόεδρε της ΕΠΣ Χάντακα???? ...

-Σήμερα ...
....βιάστηκε η Ημαθία η όχι???

-Θα βγάλεις ανακοίνωση σημερα
ή τέλειωσε το μελάνι???

------------------------------------------------

Και ο εθελοτυφλισμός ,η επιλεκτικότητα, η υποκειμενικότητα
η ξεφτίλα και το τσατσιλίκι τους βασιλεύουν....
-Συνεχίστε ρε παραρτήματα
γελασαμε και σήμερα

Παράθεση
Τα πανό όπως ''Θα πάμε όλοι φυλακή- ΤΕΛΟΣ΄΄ ''ΟΦΗ μπαρούτι και φωτιά΄΄ και ΄΄Βία γεννάτε εσείς και οι νόμοι σας'' έδωσαν χρώμα στην αναμέτρηση ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των Ιωαννίνων.
cretalive.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Ιαν 2011 20:42 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 21:03 »
τα φίδια δε γητεύονται κι δε μερεύνε
τζιαμπα μη κβεντιάζετε
κι χανετε τον καιρό σας

αλλά
όπως ειν απαραίτ-τα στο φυσικό το οικοσύστμα
ειν το ίδιο απαραίτ-τα στ αφυσκο το ποδοσφαιροσύστμα

τσιογλάνια επ εδω
τσιογλάνια απ εκει


τα χωμε ματαπεί 300.000 φορές
αλλά
κι 300.000 χρόνια να περασνε'
δεν αστοχάω
ΠΟΤΕΣ
κι μ αυτά απειπαν σημερι
στο γηπδο τσ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΧΥΣΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ

μετά μας φταιν οι μεταναστες
δηλαδή αυτνων φταιν
των ρατσιστων κι των τραμπούκουν
κι των πανταχού φιδιών
σ αυτήνη τ χώρα

Ερωτμα: Απέμνε κάνας πολιτκος σ αυτήνη τ χώρα, ώστε να λεγε κάτι ρε παιδί μ, να συμόρφωνε κι κανα ποσφαιραφεντκό
                          Να τ πεί, θα στο κλε΄σω ωρε το μαγαζί σ, γιατί πυροδοτας κι αναπαράγς τ βία, γιατί θρεφς το ρατσισμό κι εγείρς τον εθνικισμό
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Ιαν 2011 21:09 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 16 Ιαν 2011 22:57 »
Χτες

Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-1
(90' Μοσχάκης)

Βλαστός: Παύω να είμαι προπονητής της Καλλιθέας, αλλά όχι για το αποτέλεσμα ο λόγος.

Γρηγορίου: Πρώτη μας νίκη μέσα στο λεκανοπέδιο (εξ υπαρχής).


* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 02:23 »
Το ''πέναλτι''

ofh
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 04:54 »
Για εκτεταμένα πλάνα από το παιχνίδι τσάτσος - Βέροια κλικ εδώ

Και για την συνέντευξη τύπου σε αυτό κλικ εδώ

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 07:14 »
Το ''πέναλτι''

ofh

Γνήσια παλικαρίσιο-κρητικό πέναλτι... :P :P :P
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 09:09 »
100% εξω απο την περιοχη
αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ν ασχοληθει καποιος μ αυτο
ισως καποια ανακοινωση της βεροιας κ μεχρι την πεμπτη ολα θα ξεχαστουν :stop:

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 09:57 »
Λαζόπουλος ( Ζωνιανά)
Η μεσαία μαιμού είναι το χτεσινό, αριστερά με τη Δόξα, δεξιά με τον Πανθρακικό και στο βάθος το δήθεν γκολ στα Γιάννενα.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 11:55 »
Λαζόπουλος ( Ζωνιανά)
Η μεσαία μαιμού είναι το χτεσινό, αριστερά με τη Δόξα, δεξιά με τον Πανθρακικό και στο βάθος το δήθεν γκολ στα Γιάννενα.

Χαχαχα, τζόρτζωγλου, αυγενάκης και σία... :pashat:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 11:58 »
Βιασαν την  Ημαθια...

Η ΕΠΣ Ημαθιας βρισκεται στη δυσαρεστη θεση μετα και το χθεσινο παιχνιδι να ανακοινωσει πως χθες βιαστηκε ολη η ημαθια, οληη μακεδονια, τα σκοπια η βουλγαρια και το Αζερμπαιζνταν(αυτο λογω της φυγης του Επαλε αλλα δεν εχει σημασια). επισης βιαστηκαν οι μανες τα παιδια και οι πατεραδες των παιδιων μας( %-| %-|)
Απαιτουμε την εκτελεση εν ψυχρο του διαιτητη που δεν διεκοψε το παιχνιδι
Τον υποβινασμο του ΟΦΗ στη Δ εθνικη
Την αφαιρεση 4 βαθμων απο τον εθνικο και τον πιερικο(μπας και σωθουμε)
Καταγγελουμε τπον Χρηστοβασιλη γιατι την χλιαρη ανακοινωση της ΕΠΑΕ

περα απο ολα αυτα επειδη εχουμε ηθος συγχαιρουμε τον Βεζυριδη για την ηρωικη του προσπαθεια να ενισχυσει την ομαδα του μετα τον αγριο και βαναυσο ξυλοδαρμο απο δεκαδες οπαδους του ΠΑΣ που αφου εδειραν 5 διμοιριες των ματ και μπηκαν στο γηπεδο τον χτυπησαν και μετα φυγαδευτηκαν εν μεσω ριψης δεκαδων μολοτωφ.


Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 12:05 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 12:49 »
Η ομάδα της Κρήτης, ανέτρεψε το 0 - 1 παιχνίδι του α΄ γύρου

Ουσιαστικά, ο Κοντος "πλήρωσε" για το γκολ του εκείνο, που σημαίνει ότι δε δικαιούνταν να βάλει άλλο χτές.
 Στη συνέχεια εφαρμόστηκε το σφύρα - σφύρα, η γνωστή τακτική ψαρώματος, παγώματος και φρεναρίσματος ομάδας ... Παμπορίδια τακτική την οποία καιοι Βεροιώτες γνωρίζουν ως  ... Βαλιώτια τακτική.
Αλλά όχι στο Γιεντί καλέ γμτ μ. αλλού να ήταν.

Δεν κυκλοφοράει υλικό από επίμαχες φάσεις και ανατροπή - φάουλ;
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 12:51 »
Μια χαρά έχουν κάτσει τα αποτελέσματα της 18ης μέχρι στιγμής.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με νίκη να ξεφύγει 10 βαθμούς ακόμα και από τα μπαράζ και κάπου εδώ να λήγει σιγά σιγα τη σεμνή τελετή..

Ας μην πάμε στην κομοτηνή να βγάλουμε τυχών υποχρεώσεις (αν και μας παίρνει). Προτιμώ το πέμπτο συνεχόμενο 1-0 έστω και με μέτρια εμφάνιση όπως τώρα τελευταία. Θα πρότεινα σε προπονητή και παίχτες να κάνουν το 17/17 στον Β γύρο με νίκες 1-0. Να τερματίσουμε με 93 βαθμούς και να θεωρηθεί αποτυχία που δε φτάσαμε στους 100!
Πάντως στατιστικά είναι λίγο δύσκολο το διπλό σήμερα μετά από τόσες νίκες...



Σιγά μην ασχοληθώ με τον οφη από δω και στο εξής. Μια εβδομάδα συσπειρώθηκε όλη η κρήτη με ανακοινώσεις, γραφικότητες και εκκλίσεις για παρουσία στον αγώνα-διαμαρτυρία και το αποτέλεσμα ήταν 2-2500 κόσμος στο γεντίκουλέ με "σχολικού επιπέδου" πανό διαμαρτυρίας χωρίς κανένα νόημα. Και με πέτσινο μπέναλτι... Κατάντια για μια ομάδα που εκπροσωπεί (?) μια πόλη 200.000+ κατοίκων και έπαιζε 33 χρόνια Α εθνική...

Όποιος όμως έχει πάει στην κρήτη γνωρίζει οτι ο οφη είναι η ντροπή του νησιού, αλλά και του ηρακλείου. Μόνοι τους τα λένε...

Για την τελευταία αγωνιστική που γράφετε πολλοί, ο οφη θα είναι ακόμα στο παιχνίδι. Ακόμα και 7ος ή 8ος να είναι θα διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ (και ο 6ος πάει πλει οφ). Οπότε θα το γεμίσουν το ... πέταλο που χωράει 1000 άτομα και μπορεί να σπάσουν και το φράγμα των 2500 σε όλο το γήπεδο. Εκτός και αν ο αναστό κάνει το προφανές και δεν καταφέρει ούτε στα πλει οφ να μπει.

ΥΓ.
¨ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΧΙΣΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ" (με γιώτα η δεύτερη λέξη).

Ναι εντάξει μεγάλε εσύ που έφτιαξες αυτό το πανό φοβηθήκαμε, τι να σου πω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Μας την είπες πολύ άσχημα και πλέον έχουμε ψυχολογικά προβλήματα! Τράβα καμια μαλακία τώρα για να δεις τι εστί .. χυσοσπέρμα μπας και ξελαμπικάρεις.

Άκου χυσοσπέρματα... :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 17 Ιαν 2011 12:56 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 13:27 »
Ευτυχως που αυτη τη φορα η φωτογραφια ειναι πεντακαθαρη και δε θα χρειαστει κι ο χαλβαδοτσιοκης να επιστρατεψει την ψηφιακη τεχνολογια του, μιας και που φαινεται ολοκαθαρα πως η ΜΠΑΛΛΑ εχει περασει ολοκληρη τη γραμμη.
Εχω ενα κοντερακι μεσα μου που μετραει. Μετραει αυτο. Μετραει πολλα πραματα. Μια βδομαδα τωρα γραφει τρελα. Θα ξελασκαρει καμμια βιδα..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 15:33 »
Την τσούζει τη ρακή ο Ρέφερι

Δασκαλόπουλος – Διαγόρας 2 - 0
Δασκαλόπουλος – Βέροια 2 - 0

Κάτι ... μου λέει πως θα τα τσούξει και την 34η
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 16:49 »
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας  1-0
(Μπουντούρης 41')
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 16:53 »
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας  1-0
(Μπουντούρης 41')
Σενόνε (33' λ.τ Βούκοβιτς)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2011 μ.Χ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 17 Ιαν 2011 17:04 »
παιδες ποτε πηγε ο σενονε εκει εχω χασει επεισοδια???