Αποστολέας Θέμα: Τα συμπεράσματα από τον Α' γύρο.  (Αναγνώστηκε 4305 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Τα συμπεράσματα από τον Α' γύρο.
« στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 12:16 »
Πάει ο Α γύρος τελείωσε. Για να γράψουμε ποιοι ξεχώρισαν και τι μας έκανε εντύπωση...

Έχοντας δει 16 από τα 17 ματς νομίζω ότι έχω άποψη για την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού..

Από ρεκόρ σε ρεκόρ πάει η ομάδα. Μόλις 4 γκολ παθητικό και μόλις 1 ήττα που ήρθε μέσα σε αναβρασμό στην περιοχή στο 92’ από στημένη φάση και όχι από οργανωμένη επίθεση και μάλιστα η μπάλα πέρασε μόλις λίγα εκατοστά τη γραμμή. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο ΠΑΣ μέσα στο γήπεδο και η σοβαρότητα. Δεν το έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι η πορεία αυτή οφείλεται στο ότι ο αντίπαλος δεν μπορεί να απειλήσει με τίποτα και οι φάσεις που βγάζει σε όλο τον αγώνα είναι το πολύ μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μάλιστα υπήρχαν 3-4 ματς όπου οι αντίπαλοι δεν κάνανε ΚΑΜΙΑ ευκαιρία.

Οι προσπάθειες των αντιπάλων σταματάνε έξω από την περιοχή και τα αμυντικά χαφ και τα στόπερ μας τους δέρνουν όλους. Που να βγάλουν φάση οι αντίπαλοι στον Κειτά, τον Πάντο? Αυτοί οι 2 νομίζω είναι οι "mvp του πρώτου γύρου".
Ο 18χρονος Κειτά μεγάλη αποκάλυψη, καθαρίζει τις φάσεις με τα μεγάλα του ποδάρια ακόμα και όταν η μπάλα είναι 3-4 μέτρα μακριά. Είναι περιττό να γράψω ότι πρέπει να του κάνει κλειστό 5ετές με μεγάλη ρήτρα.
Ο Πάντος ακούραστος με σούπερ πνευμόνια έχει ρίξει πολύ ξύλο φέτος, απ’ ότι ακούω είναι και αρχηγός με την καλή έννοια στις προπονήσεις. Αφού έχει τόση όρεξη στη Β, φανταστείτε στην Α τι θα κάνει. Καλύτερα ένας 35άρης με τέτοια διάθεση παρά ένας αδιάφορος 25άρης. Άλλα 2 χρόνια τα έχει άνετα.

Η ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα είναι οι “αναγεννημένοι από τις στάχτες τους παίχτες που ξέμειναν από πέρσι αλλά κανείς δεν τους πίστευε λόγω της περσινής μέτριας χρονιάς τους”.
Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Κώτσιος. Αλάνθαστος μέχρι στιγμής (φτου-φτου) καθαρίζει ότι κινείται στο δικό του πεδίο, μυαλωμένος καθοδηγεί πολλές φορές και τους άλλους, σε όλα τα ματς παίρνει υψηλή βαθμολογία.
Ο Μπακαγιόκο είναι επίσης ευχάριστη έκπληξη όχι τόσο επειδή είναι σούπερ παίκτης, αλλά επειδή φέτος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ ουσιαστικός. Για όσους είδατε μόνο το ματς με τον παοκ σας πληροφορώ ότι ο μπακα δεν ήταν και τόσο καλός στα υπόλοιπα ματς παρόλο που έχει τρομερή ρέντα με τα δίχτυα. Κυνηγάει, πρεσάρει, κρατάει μπάλα αλλά στα αβίαστα λάθη του είναι εκνευριστικός όπως πέρσι. Αν ήμουν πρόεδρος στο τέλος της σεζόν θα τον ευχαριστούσα θερμά, αλλά δεν θα ανανέωνα το παχυλό του συμβόλαιο. Η παρουσία του για του χρόνου θα είναι μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να σου βάλει 17 γκολ, μπορεί και 3. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάποιον που σου βάζει σίγουρα 10.   
Ο Ανδράλας έκανε 1-2 σούπερ ματς. Γενικά είναι πολύ καλός φέτος με θετική ενέργεια στο κέντρο. Τα αρκετά λάθη που κάνει δεν φαίνονται καθόλου.  Δεν τον περίμενα τόσο σταθερό.

Άλλη μια κατηγορία παιχτών είναι οι «συμπαθείς και καλοί από πέρσι που είναι ακόμα πιο συμπαθείς και ακόμα πιο καλοί φέτος». Στην κατηγορία αυτή ανήκει σίγουρα ο Σικαλιάς και ο Βάντερσον. Τρανή απόδειξη είναι ότι στο αυτογκολ της Τούμπας κανένας δεν τους είπε κουβέντα παρόλο που ευθύνονται και οι 2 για τον αποκλεισμό. Ο Σικαλιάς σταθερός, βέβαια φέτος η αλήθεια είναι ότι είναι θεατής στα περισσότερα ματς. Ο Βάντερσον είναι μεγάλο «πουλέν». Οι στημένες φάσεις είναι ένα προσόν που το αναδεικνύει  φέτος. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια ακόμα ο τζες. ΒΑ – ΒΑ – ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.     

Άλλη μια κατηγορία παιχτών είναι αυτοί που "συνεχώς βελτιώνονται παρόλο που δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν". Εδώ ταιριάζει σίγουρα ο Κυριάκος και ο Σιαλμάς. Ο Κυριάκος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα εδώ και 3-4 αγωνιστικές και ο πανηγυρισμός που έκανε στο  γκολ με τον οφη του δίνει ένα ακόμα συμβόλαιο για του χρόνου τουλάχιστον (αν ήταν πρόεδρος ο lemorsero). Ο Σιαλμάς είναι επίσης on fire τώρα τελευταία. Θέλει δουλειά πολύ ακόμα αλλά το τελευταίο του κούρεμα του δίνει και αυτουνού ένα μονοετές τουλάχιστον (με lemo πρόεδρο πάντα!). Άλλωστε, σωστά έγραψε ένας φίλος για τον Σιαλμά:  punks not dead…

Στην κατηγορία «Περιμένουμε περισσότερα» ταιριάζει καταρχήν ο Σκούφαλης. Στο ματς με εργοτέλη στο κύπελλο τους έκανε γιο-γιο, στην Τούμπα ήταν καλός όπως και σε άλλα 1-2 ματς. Η γενική του εικόνα όμως είναι «καλούτσικη» και όχι πολύ καλή όπως περιμέναμε. Αν τον παρατηρήσετε θα διαπιστώσετε ότι τα έχει τα τρεξίματα και τα μπασίματα, αλλά δεν έχει ούτε τελική προσπάθεια, ούτε τελική πάσα. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει ο Τζάνης. Κάνει καλά 10λεπτα, κάνει όμως και άσχημα 10λεπτα. Μπορεί να σου κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά και το κάτι παρακάτω. Στην κατηγορία αυτή θα βάλω και τον Ντε Βισέντι γιατί μου φαίνεται ότι έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα. Τα 5-6 πρώτα ματς έβγαλε μάτια. Αυτό όμως δε λέει τίποτα γιατί στα επόμενα ματς ήταν σκιά. Τον κάψανε και οι δημοσιογράφοι με τις συνεχόμενες αναφορές.

Στην κατηγορία «Οι απογοητεύσεις (τα παλτά)» κυριαρχεί ο Φουρτάδο. Αποδείχτηκε λίγος. Ο Βαγγελής είναι για 2η χρονιά σε αυτή την κατηγορία και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν απ’ ότι ακούω. Κρίμα. Ο Ντάσιος είναι σημαία της ομάδας αλλά δεν κυματίζει. Και πέρσι δεν έκανε καλή χρονιά αλλά λίγοι το παρατήρησαν. Δεν θα είναι κακό να πάει κάπου 1-2 χρόνια και να γυρίσει έχοντας και άλλες παραστάσεις. Μια σωστή διοίκηση πρέπει να δίνει 2-3 ευκαιρίες σε παίχτες σημαίες που βοήθησαν από τη Γ εθνική. Όχι όμως περισσότερες από 2-3. 

Η τελευταία κατηγορία παιχτών είναι η «Αθόρυβοι - Βοήθησαν όταν τους ζητήθηκε». Εδώ ταιριάζουν οι υπόλοιποι παίχτες. Ο Μιχαήλ κάνει την καλύτερη χρονιά του, ο Στάθης ήταν καλός, ο Κηπουρός ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, ο Τζημόπουλος και ο Βαρτζιώτης είναι πολλά υποσχόμενοι. 

Ο Ντεμόλ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σίγουρα είναι στην κατηγορία mvp. Δεν τον πίστευα σαν προπονητή αλλά πολύ χαίρομαι που με εκθέτει.

Ο Χριστοβασίλης μάλλον ανήκει στην κατηγορία «Αθόρυβοι - Βοήθησαν όταν τους ζητήθηκε». Βελτιωμένος από πέρσι. Έχει να δώσει στην ομάδα και δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Μου φαίνεται όμως οτι κάποιοι δεν τον συμβουλεύουν σωστά και κάποιες του δηλώσεις έχουν άλλους σκοπούς.

Ο κόσμος ταιριάζει στην κατηγορία «Τα παλτά». Χάλια χρονιά εντός με συμπαθητικές όμως εκδρομές. Από το 96-97 είχαμε να δούμε τόσο λίγο κόσμο στο ζωσιμάδες. Για 14 χρόνια το minimum ήταν 4000. Νομίζω όμως ότι πρέπει να πέσεις χαμηλά για να ξαναανέβεις ψηλότερα. Και τα τυριά παίζανε για 7-8 χρόνια με 200 οπαδούς και τα επόμενα 7-8 κάνανε πολλά βήματα παραπάνω. Στα γιάννενα η ψυχολογία του κόσμου είναι διαφορετική. Για πολλά χρόνια παλεύαμε να ανέβουμε Α και πέσαμε την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε. Είμαστε οτι να'ναι... Φυσιολογική η απογοήτευση. Και πάλι όμως το γήπεδο έχει στάνταρ 2500, οι οποίοι νομίζω ότι θα είμαστε εκεί … no matter what.

Οι δημοσιογράφοι κάνανε κάποια βήματα μπροστά, παρόλο που είναι φανερό πως δεν έχουν βιώματα από τον ΠΑΣ οι περισσότεροι και κάνουν εκπομπές επειδή … έχουν μέσο. Ευτυχώς όμως που ακούμε και καμια εκπομπή για τον ΠΑΣ γιατί παλιά δεν έπαιζε τίποτα. Θα το πάρουν χαμπάρι βέβαια και θα κόψουν τελείως τις συνδέσεις με τα αθηναικά ραδιόφωνα με τα αστεία ρεπορτάζ άλλων ομάδων και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της … σούπερ λιγκ, που είναι φανερό οτι δεν ενδιαφέρουν πλέον κανέναν στην πόλη… 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2011 12:40 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Τα συμπεράσματα από τον Α' γύρο.
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 13:55 »
Παράθεση
Ο Ντάσιος είναι σημαία της ομάδας αλλά δεν κυματίζει. Και πέρσι δεν έκανε καλή χρονιά αλλά λίγοι το παρατήρησαν. Δεν θα είναι κακό να πάει κάπου 1-2 χρόνια και να γυρίσει έχοντας και άλλες παραστάσεις. Μια σωστή διοίκηση πρέπει να δίνει 2-3 ευκαιρίες σε παίχτες σημαίες που βοήθησαν από τη Γ εθνική. Όχι όμως περισσότερες από 2-3. 

Όλα τα γράφεις αρκετά καλά,εδώ όμως το έχασες ΕΝΤΕΛΩΣ!!!Φέτος Ο Ντάσιος σίγουρα δεν είναι αυτός που πραγματικά μπορεί αλλά και πάλι είναι ένα επίπεδο πάνω απ τους
αντιπάλους του.Όσο για πέρσι,άστο καλύτερα,ο άνθρωπος ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος!!!!Μην τρελαθούμε!!!
Όσο για το να φύγει 1-2 χρόνια και να ξανάρθει..........δεν το σχολιάζω.

Πάντως γενικότερα,τα υπόλοιπα που λές είναι πολύ εύστοχα.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 14:04 »
κατ τα χέρια απ το ΠΑΙΔΙ!!!1111 :stop: >:(

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 14:32 »
Παράθεση
Όσο για πέρσι,άστο καλύτερα,ο άνθρωπος ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος!!!!Μην τρελαθούμε!!!

Διαφωνούμε φίλε μου SATSI. Πέρσι έκανε 1-2 σούπερ ματς που ήταν εμπορικά, έχανε όμως τους αντιπάλους που κάνανε πάρτι από δεξιά (θυμήσου ματς με μεγάλες ομάδες αλλά και με Καβάλα). Απλά ανέβαινε 2-3 φορές σε κάθε ματς με μπασίματα από δεξιά όπου έβγαζε συμπαθητικές σέντρες χωρίς στόχο όμως. Γιαυτό φαινόταν οτι συμετείχε. Χωρίς ουσία όμως.

Προς Θεού τον Γιώργαρο τον ΥΠΕΡευχαριστώ και τον σέβομαι για ότι έχει προσφέρει και είναι σίγουρα ΣΗΜΑΙΑ. Εδώ θα είναι σίγουρα μετά τη λήξη της καριέρας του σε άλλο πόστο.

Όμως παρουσιάζει τα συμπτώματα του επαγγελματία που δεν έχει φύγει ποτέ από τα Γιάννενα, δεν έχει δει άλλα πράγματα, δεν έχει ανοίξει το μυαλό του κλπ κλπ. Και στο επαγγελμα που υπηρετεί θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις κάποια πράγματα και να δουλέψεις έξω από την πόλη μας.
Στα ματς φέτος είναι ελαφρώς αδιάφορος έως κάκιστος. Δε συμμετέχει. Είναι σαν την κερκίδα μας φέτος.

Αυτοί οι συναισθηματισμοί δε μας έχουν κάνει καλό. Πόσα χρόνια φάγαμε στη μάπα τον "κοιλαρά" Βαγγελάκη επειδή έβαλε γκολ στο γάυρο. Τον Μουφ τον ξανα-μανα φέρναμε επειδή ήταν (και είναι) λατρεμένος και χάναμε έτσι μια θέση επιθετικού. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που η ομάδα πήγαινε πίσω για τον σεβασμό παλιών παιχτών.

Αυτά πρέπει να κοπούν. Σεβασμός μόνο σε όποιον φέρει κύπελλο ή τερματίσει πάνω από την 5η θέση.
Είσαι καλός στη δουλειά σου? προχωράς, Αλλιώς αντίο.

ΥΓ. Ας μη θεωρηθεί γκρίνια η κριτική σε παίχτες, κόσμο κλπ. Στο απυρόβλητο κανείς.
ΥΓ1. Που χαθκες ωρε HarMPa?

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 14:48 »
Παράθεση
Όσο για πέρσι,άστο καλύτερα,ο άνθρωπος ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος!!!!Μην τρελαθούμε!!!

Διαφωνούμε φίλε μου SATSI. Πέρσι έκανε 1-2 σούπερ ματς που ήταν εμπορικά, έχανε όμως τους αντιπάλους που κάνανε πάρτι από δεξιά (θυμήσου ματς με μεγάλες ομάδες αλλά και με Καβάλα). Απλά ανέβαινε 2-3 φορές σε κάθε ματς με μπασίματα από δεξιά όπου έβγαζε συμπαθητικές σέντρες χωρίς στόχο όμως. Γιαυτό φαινόταν οτι συμετείχε. Χωρίς ουσία όμως.

Προς Θεού τον Γιώργαρο τον ΥΠΕΡευχαριστώ και τον σέβομαι για ότι έχει προσφέρει και είναι σίγουρα ΣΗΜΑΙΑ. Εδώ θα είναι σίγουρα μετά τη λήξη της καριέρας του σε άλλο πόστο.

Όμως παρουσιάζει τα συμπτώματα του επαγγελματία που δεν έχει φύγει ποτέ από τα Γιάννενα, δεν έχει δει άλλα πράγματα, δεν έχει ανοίξει το μυαλό του κλπ κλπ. Και στο επαγγελμα που υπηρετεί θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις κάποια πράγματα και να δουλέψεις έξω από την πόλη μας.
Στα ματς φέτος είναι ελαφρώς αδιάφορος έως κάκιστος. Δε συμμετέχει. Είναι σαν την κερκίδα μας φέτος.

Αυτοί οι συναισθηματισμοί δε μας έχουν κάνει καλό. Πόσα χρόνια φάγαμε στη μάπα τον "κοιλαρά" Βαγγελάκη επειδή έβαλε γκολ στο γάυρο. Τον Μουφ τον ξανα-μανα φέρναμε επειδή ήταν (και είναι) λατρεμένος και χάναμε έτσι μια θέση επιθετικού. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που η ομάδα πήγαινε πίσω για τον σεβασμό παλιών παιχτών.

Αυτά πρέπει να κοπούν. Σεβασμός μόνο σε όποιον φέρει κύπελλο ή τερματίσει πάνω από την 5η θέση.
Είσαι καλός στη δουλειά σου? προχωράς, Αλλιώς αντίο.

ΥΓ. Ας μη θεωρηθεί γκρίνια η κριτική σε παίχτες, κόσμο κλπ. Στο απυρόβλητο κανείς.
ΥΓ1. Που χαθκες ωρε HarMPa?

δε χαθκα ωρε  :)
αλλα ετσ με το γιλεκι απ φοραω
που να με γνωριζεις ωρε Λιμορσέρο

Εσυ δε πήρες γιλέκι;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 14:50 »
 :P :P :P έγραψες!

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 20:40 »
Ο Ντάσιος είναι σημαία της ομάδας αλλά δεν κυματίζει. Και πέρσι δεν έκανε καλή χρονιά αλλά λίγοι το παρατήρησαν. 

Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο.Πέρυσι αν ενθυμούμε καλώς σε κάποια ματς ο Οτσαλάν τον είχε αφήσει μόνο του να ανεβοκατεβαίνει όλο το γήπεδο κ νομίζω τα πήγε κ αρκετά καλά αν αναλογιστείς τί είχε να κάνει.

Είναι ,όντως λίγο ντεφορμέ αλλά είναι πάντα εκεί.Σοβαρά λάθη δε κάνει απλά δεν είναι φωτιά στην επίθεση όπως άλλες φορές.Προς το τέλος του ματς με τον Τσάτσο ανέβηκε,πέρασε 5 παίχτες,μπήκε στην περιοχή κ έβγαλε παράλληλη πάσα.Θύμησε τον παλιό καλό Ντάσιο.Ίσως είναι κ το σύστημα τέτοιο που δε βοηθάει κ πολύ, γιατί αν έχετε παρατηρήσει σε πολλές φάσεις στα πλάγια έξω από την περιοχή βρίσκονται πολλές φορές φέτος κ ο CJ22 κ ο Κυργιάκος ή Σιαλμάς ανάλογα.

Για τον Βάντερσον τι να πω.Αυτόν τον άνθρωπο τον λατρεύω.Όχι τόσο σαν παίχτη αλλά σαν άνθρωπο.Ποιος θα ξεχάσει το κωλοδάχτυλο πέρυσι;Πως να μην τον αγαπήσεις αφού κάθε φορά σου δείχνει πόσο μας γουστάρει κ πόσο πάθος έχει;

Ο Σιαλμάς φοβάμαι πως με αυτό το κούρεμα θα δυσκολευτεί πολύ γιατί με την ταχύτητα που έχει θα λειτουργεί σαν πτερύγιο κ θα πηγαίνει μόνο ευθεία.Πού να γυρίσει κ το κεφάλι να δει κανα συμπαίκτη;

Ο Κεϊτά φαίνεται πως πρόκειται να εξελιχθεί σε Yaya Toure.Αλλά η απειρία κ η ανωριμότητά του πολλές φορές βγάζουν μάτι.

Πάντος,αυτός που ξέραμε τόσα χρόνια.Το σκυλί.Ο άνθρωπος που όλοι κορόιδευαν αλλά όλοι γουστάρουμε να έχουμε στην ομάδα τους γιατί πραγματικά το πάθος του προέρχεται από άλλες εποχές.

Mvp σίγουρα είναι ο Ντεμόλ.Δε ξέρω αν τον έψαχναν καιρό ή αν τους βγήκε απλά, αλλά πραγματικά ο άνθρωπος πολύ ωραίος τύπος.Ότι ξέρει μπάλα είναι σίγουρο κοτζάμ Μουνδιάλ έχει πάει.Φαίνεται όμως πως είναι κ καλός προπονητής.Τα μισά αγγλικά, μισά ελληνικά του με σκλαβώνουν.Θεωρώ πως έχει κ ήθος.Δε κωλώνει να πει αυτά που βλέπει.Αείμνηστο το circus που είπε για όλους κ όχι μόνο για τον Βαζάκα.

Το μόνο κακό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν έχουμε μεγάλη ευστοχία κ κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να βγάλουμε μία καλή φάση.Μπροστά στο τέρμα μας πιάνει μια παγωμάρα νομίζω.
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 14 Ιαν 2011 22:15 »
Συμφωνω με τα περισσοτερα lemorsero και θελω να τονισω το εξης:
Οι δημοσιογράφοι κάνανε κάποια βήματα μπροστά, παρόλο που είναι φανερό πως δεν έχουν βιώματα από τον ΠΑΣ οι περισσότεροι και κάνουν εκπομπές επειδή … έχουν μέσο. Ευτυχώς όμως που ακούμε και καμια εκπομπή για τον ΠΑΣ γιατί παλιά δεν έπαιζε τίποτα. Θα το πάρουν χαμπάρι βέβαια και θα κόψουν τελείως τις συνδέσεις με τα αθηναικά ραδιόφωνα με τα αστεία ρεπορτάζ άλλων ομάδων και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της … σούπερ λιγκ, που είναι φανερό οτι δεν ενδιαφέρουν πλέον κανέναν στην πόλη… 
Δεν γινεται να παιζει ο ΠΑΣ εκτος κ εσυ να κανεις συνδεση με Αθηνα!!!!
Οταν το δειχνει το κονεξ πες εχεις μια λυση να δεις την ομαδα σου,που κ τοτε θα μπορουσες να μεταδιδεις τον αγωνα,
αλλα οταν δεν εχει τηλεοπτικη καλυψη μετιδιδε τον αγωνα κ θα εχεις ψηλη ακροαση...
Απο κει υστερα να συνδεεται για μια καλη εκπομπη με Αθηνα αλλα για καμια ωρα την μερα για να μην παραπονιουνται και οι φοιτητες 8)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 15 Ιαν 2011 16:42 »
O Βαγγελής θεωρώ ανήκει στην κατηγορία «Περιμένουμε περισσότερα». Δεν του δίνονται και τόσες ευκαιρίες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 15 Ιαν 2011 16:47 »
Η ομαδα στο συνολο της παιε πολυ καλα. Πρωτοι και με διαφορα ειμαστε. Ανετα ανεβαινουμε μεχρι τουδε, διπλα κανουμε εκτος εδρας (πραγμα πρωτοφανες...), τους τσατσους τους συνουσιασαμε......

Παμε τωρα ατομικα:

Κηπουρος: Στθερος, καλος, εμπειρος. Δεν του το ειχα, για κουνελο τον ειχα πριν ερθει. - 7

Σικαλιας: Τραυματιστηκε, εχασε την θεση του βασικου απο τον Κηπουρο. Αρχισε να ξαναπαιζει τωρα τελευταια. Καλες καποιες εμφανισεις του αλλα του πιστωνεται και το γκολ στην Τουμπα (εστω κι αν ηταν για κυπελλο) και το δοκαρι παρα κατι γκολ με την φιφη με το ...ακυρο πηδημα που εκανε - 6.

Κουβενταρης: Δεν παιζει.

Ντασιος: Κακη χρονια για τον αρχηγο μας. Εχει ανεβει λιγο τελευταια αλλα οχι ο Ντασιος που ξεραμε. - 5.5 (Συγνωμη κιολας γιατι του εχω και αδυναμια.)

Βαντερσον: Εγω τον περιμενα καλυτερο για αυτη την κατηγορια, βασει και τως περσινων του εμφανισεων. - 6

Παντος: Παντουρου!! Κατευθυνει τη αμυνα μαεστρικα. Με την εμπειρια και την ταχυτητα που εχει καλυπτει πολλε τρυπες. Αν ειχε και και πεντε εκατοστα ακομα υψος- 8.

Κωτσιος: Εξιλεωνεται για τα περσινα του. Παιχτης με παραστασεις Τσουλου την Β΄την εχει για πλακα. - 7,5

Μιχαηλ: Ο Αλεξακης δεν εχει παρει ευακαιριεςπαρα το οτι τις αξιζει.

Βατζιωτης: Δεν εχει παιξει.

Λουις Καρλος: Ελαχιστα τον εχω δει. Απο σουλουπι περισσοτερο για κεντρικος στο βολεϊ μου κανει.

Σταθης: Επισης ελαχσιτα εχει παιξει.

Τζημοπουλος: Καλος ποδοσφαιριτης για την κατηγορια. Ατεχνος,αλλα τρεχαλαντζης και δυναμικος οταν παιζει - 6.5

Ανδραλας: Ισχυουν πανω κατω οτι και για τον Τζημοπουλο. Ψυχωμενος παιχτης.- 7

Κεϊτα: Εξαιρετικος παιχτης. Καλος τεχνιτης. Αν μαζεψει τα νευρα του θα παει ψηλοτερα. Αλλα με τις καρτες που παιρνει σε καθε αγωνα σχεδον δεν εχει μελλον. -8

Σκουφαλης: Εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο παιχτης. Δεν ειναι κακος για β΄αλλα δεν μου αρεσει. - 6

Σιαλμας: Κινητικος,κουβαλαει μπαλα, αλλα ανουσιος. Δεν εχει καλη σχεση με τα δικτυα κατι που μετραει. - 6,5

Ντε Βινσετι: Αργεντινος. Λιγο πιο ουσιαστικος να γινει...και θα μας χαζεψει. -8

Σενονε: Τραυματιας. Να επανελεθει το παιδι και να ειναι καλα.

Ντε Φρεϊτας: Ουτε την φατσα του δεν γνωριζω.

Μπουχαν: Επαιξε στην αρχη αλλα τραυματιστηκε μετα. Το ξετει το τοπι ομως.

Κυριακος: Να λεμε την αληθεια καλος παιχτης, πολυθεσιτης, τρεχει, μαρκαρει, κοβεο, μοιραζει ΑΛΛΑ επιδη ειναι τυρακι και φιλαθλος της φοραδας του κοβω μισο βαθμο. - 7

Τζανης: Ρολιστας. Υπερβολικοι οσοι τον κραζετε, εχουμε και χειροτερους απο αυτον. Κανει πραγματα στο γηπεδο, παταει και τις δυο περιοχες (ισως ο μονος) δεν ειναι βεβαια Ινιεστα, αλλα για τον ΠΑΣ ειναι μια καποια λυση - 6.5

Βαγγελης: Εγω σε αυτο το παιδι πιστευω. Τον θεωρω πολυ καλο παιχτη. Μια ομως τραυματιζεται, μια το ενα, μαι το αλλο, με προβληματιζει γιατι κανενας προπονητης δεν τον εχει εμπιστευθει.

Νικολοπουλος: Δεν εχει παιξει καθολου. Ελπιδα φια το μελλον; Θα δουμε!

Παππας: Δες Νικολοπουλο.

Μπακαγιοκο: Μπακαγιοκο εεεε......Στην β΄το εχει το γκολ ψωμοτυρι και τους αντιπαλους αμυντικους για πρωινο. - 8

Φουρταδο: Απο οσω τον εχω δει τιποτα το αξιολογο. Ισως α παρει ευκαιριες στα ποδια του. 5,5

Κουτσοσπυρος: Οχι για ΠΑΣ, για Καρδιτσα και Καλλιθεα καλος ειναι.   

Ντε Μολ: ΤΟ Α και το Ω αυτης της ομαδας. Λες και εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας. Να συνεχισει ετσι και του χρονου την Α΄- 9.

Υ.Γ. Η βαθμολογια ειναι καθαρα προσωπικη και υποκειμενικη. Κινειται με βαση των προσδοκιων που εχω απο καποιους παιχτες (π.χ. Ντασιος). Οσοι δεν εχουν βαθμολογια ειναι γιατι δεν πολυ- ή για το δεν καθολου παιζουν!

Υ.Γ. Με εναν λογικο β΄γυρο εχουμε ανεβει απευθειας για πλακα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #10 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 03:01 »
Mε τα τρεχάματα στα νοσοκομεία, με το άγχος αν την σκαπουλάρει ο αυτοκολλημένος και τα τέτοια, αστόισα να ανεβάσω ένα βίντεο με τα γκολ (τα περισσότερα) του πρώτου γύρου. Τώρα π κάπως ησύχασα και ο πόλυς φαίνεται να ξεπερνάει τον σοβαρό του πολυτραυματισμό, πάρτε το:

2010-11, A Gyros
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Ιαν 2011 03:06 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 09:36 »
Παράθεση
Η ομαδα στο συνολο της παιε πολυ καλα. Πρωτοι και με διαφορα ειμαστε. Ανετα ανεβαινουμε μεχρι τουδε, διπλα κανουμε εκτος εδρας (πραγμα πρωτοφανες...), τους τσατσους τους συνουσιασαμε......

Παμε τωρα ατομικα:

Κηπουρος: Στθερος, καλος, εμπειρος. Δεν του το ειχα, για κουνελο τον ειχα πριν ερθει. - 7

Σικαλιας: Τραυματιστηκε, εχασε την θεση του βασικου απο τον Κηπουρο. Αρχισε να ξαναπαιζει τωρα τελευταια. Καλες καποιες εμφανισεις του αλλα του πιστωνεται και το γκολ στην Τουμπα (εστω κι αν ηταν για κυπελλο) και το δοκαρι παρα κατι γκολ με την φιφη με το ...ακυρο πηδημα που εκανε - 6.

Κουβενταρης: Δεν παιζει.

Ντασιος: Κακη χρονια για τον αρχηγο μας. Εχει ανεβει λιγο τελευταια αλλα οχι ο Ντασιος που ξεραμε. - 5.5 (Συγνωμη κιολας γιατι του εχω και αδυναμια.)

Βαντερσον: Εγω τον περιμενα καλυτερο για αυτη την κατηγορια, βασει και τως περσινων του εμφανισεων. - 6

Παντος: Παντουρου!! Κατευθυνει τη αμυνα μαεστρικα. Με την εμπειρια και την ταχυτητα που εχει καλυπτει πολλε τρυπες. Αν ειχε και και πεντε εκατοστα ακομα υψος- 8.

Κωτσιος: Εξιλεωνεται για τα περσινα του. Παιχτης με παραστασεις Τσουλου την Β΄την εχει για πλακα. - 7,5

Μιχαηλ: Ο Αλεξακης δεν εχει παρει ευακαιριεςπαρα το οτι τις αξιζει.

Βατζιωτης: Δεν εχει παιξει.

Λουις Καρλος: Ελαχιστα τον εχω δει. Απο σουλουπι περισσοτερο για κεντρικος στο βολεϊ μου κανει.

Σταθης: Επισης ελαχσιτα εχει παιξει.

Τζημοπουλος: Καλος ποδοσφαιριτης για την κατηγορια. Ατεχνος,αλλα τρεχαλαντζης και δυναμικος οταν παιζει - 6.5

Ανδραλας: Ισχυουν πανω κατω οτι και για τον Τζημοπουλο. Ψυχωμενος παιχτης.- 7

Κεϊτα: Εξαιρετικος παιχτης. Καλος τεχνιτης. Αν μαζεψει τα νευρα του θα παει ψηλοτερα. Αλλα με τις καρτες που παιρνει σε καθε αγωνα σχεδον δεν εχει μελλον. -8

Σκουφαλης: Εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο παιχτης. Δεν ειναι κακος για β΄αλλα δεν μου αρεσει. - 6

Σιαλμας: Κινητικος,κουβαλαει μπαλα, αλλα ανουσιος. Δεν εχει καλη σχεση με τα δικτυα κατι που μετραει. - 6,5

Ντε Βινσετι: Αργεντινος. Λιγο πιο ουσιαστικος να γινει...και θα μας χαζεψει. -8

Σενονε: Τραυματιας. Να επανελεθει το παιδι και να ειναι καλα.

Ντε Φρεϊτας: Ουτε την φατσα του δεν γνωριζω.

Μπουχαν: Επαιξε στην αρχη αλλα τραυματιστηκε μετα. Το ξετει το τοπι ομως.

Κυριακος: Να λεμε την αληθεια καλος παιχτης, πολυθεσιτης, τρεχει, μαρκαρει, κοβεο, μοιραζει ΑΛΛΑ επιδη ειναι τυρακι και φιλαθλος της φοραδας του κοβω μισο βαθμο. - 7

Τζανης: Ρολιστας. Υπερβολικοι οσοι τον κραζετε, εχουμε και χειροτερους απο αυτον. Κανει πραγματα στο γηπεδο, παταει και τις δυο περιοχες (ισως ο μονος) δεν ειναι βεβαια Ινιεστα, αλλα για τον ΠΑΣ ειναι μια καποια λυση - 6.5

Βαγγελης: Εγω σε αυτο το παιδι πιστευω. Τον θεωρω πολυ καλο παιχτη. Μια ομως τραυματιζεται, μια το ενα, μαι το αλλο, με προβληματιζει γιατι κανενας προπονητης δεν τον εχει εμπιστευθει.

Νικολοπουλος: Δεν εχει παιξει καθολου. Ελπιδα φια το μελλον; Θα δουμε!

Παππας: Δες Νικολοπουλο.

Μπακαγιοκο: Μπακαγιοκο εεεε......Στην β΄το εχει το γκολ ψωμοτυρι και τους αντιπαλους αμυντικους για πρωινο. - 8

Φουρταδο: Απο οσω τον εχω δει τιποτα το αξιολογο. Ισως α παρει ευκαιριες στα ποδια του. 5,5

Κουτσοσπυρος: Οχι για ΠΑΣ, για Καρδιτσα και Καλλιθεα καλος ειναι.   

Ντε Μολ: ΤΟ Α και το Ω αυτης της ομαδας. Λες και εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας. Να συνεχισει ετσι και του χρονου την Α΄- 9.

Υ.Γ. Η βαθμολογια ειναι καθαρα προσωπικη και υποκειμενικη. Κινειται με βαση των προσδοκιων που εχω απο καποιους παιχτες (π.χ. Ντασιος). Οσοι δεν εχουν βαθμολογια ειναι γιατι δεν πολυ- ή για το δεν καθολου παιζουν!

Ευτυχώς που δεν είσαι κριτική επιτροπή στο FAME STOTRY,γιατί μπροστά σου τύφλα να έχει ο Θεοφάνους!!!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 15:14 »
γυρω γυρω οι γκόροι  στ μέσ οι πρωτοπόροι

φτάκαμαν τσ 19 αγω νιστκές  με μια ομάδα  απ είν να κάνς το θάμα σ
κι αντέξαμαν 19 αγω νηστκές με φιλάθλς απ είν να κάνς το σταυρό σ

η ομάδα αντρέπται να παίζ με πολύ κόσμο, είν ντοπαλή
κι φίλαθλ τρελέν-νται αμα γλέπνε τν ομάδα, είν παλαβοί
για ταύτο από μακριά κι αγαπημέν

το σιτήριο βαρύ κι ασιούκωτο κι με τν κρίσ απανωθιό μας
αλλά καμποσνούς απ ξέρω γώ, δεν τσ έφταιξ η κρίσ, η κρισάρα τσ, τσ έπιακε

κι σα να μη εφταναν αυτήνα
αρχινίκαμαν μες στο καταχείμνο να κβεντιαζμε για
μηδενζμούς, κικλεισμένες,
από νεανκό νθουσιασμό κι πασολεδκό ντελιριασμο
ο ένας με τσ στρακαστρούκες κι ο άλλος με τ αυτοκόλλτα
κι οι δυο, γιλεκοδλειά … λέω γώ

μάστε το λογαριασμό λοιπόν χρονκής
κι θα καταλάβτε πόσο κοστίζ
αυτήνος ο νθουσιασμός
κι το μαλλί τσ γριάς το καψαλσμενο
κι απέ κοντά χαλέψτε εσείς πασολέδες μ, παίχτες κι ανόδς κι άνευ καθόδ-νε

αυτήνο κατάλαβα γω, ίσια μ εδώια

Παε ΠΑΣ

Παε - Διοίηκσ: νκοκυριό καλό,  καλή φήμ, εντάξ πληρωμές – λογαριασμοί - νοίκια - δώρα - λουκούμια
Αποδτύρια: κυψέλη, μελίσσ,  δλειά, καλαμπούρ, όλ μια καλή παρέα
Γήπδο ΖΩΣΜΑΔΩΝ: παρά τσ βροχάδες καλό, μπόσκο στο ζήτμα τσ ασφάλειας
Γήπδο ΠΕΑΕΚΕΙ: ξαντλημενο κι κακώς απ δε το φκιάκαν, διοτ γένται προπονήσεις κι παίζνε κι νέοι κι λοιποί.
Ροστιρ: όλ χρήσιμ, όλ πειθαρχημέν, όλ στ διάθεσ τ Διμόλ κι ο καθένας παίζ βάσ το σκέδιο τ προποντή

ΠΑΣ ΟΜΑΔΑ

Τέρμες: καλοί,
ο Κηπρός είν στόφα, ο Σκαλιάς ψέν-ται
Κώτσιους (απ δεν τον άφναν οι διαόλοι επέρς) πρώτος
Πάντους, μια δόση είπα θα μας τον πάρ ο γαύρος πίσω (η καλύτερ άμνα απ χάρκα, συν τσ αλλνούς)
Ντάσιους, σταθερή αξία, κρατάει θέση, φκιάνει μπλόκ πασαδόρκο, έχει ήθος κι κρατάει τα μπόσκα γενκώς κι έχει ψωμί ακόμα
Τζημόπλος, θέλ στρώσμο ακόμα για να καταλάβ ότ είν παίχτς
Αντραλας: κυκλοθυμκός αγωνισκά, τ χρειάζται λίγη πειθαρχία ως προς τ θέση παιχτικά
Κεϊτάς, ομαδοκεντρικό στοιχείο, τεχνιτς κι τσαμπουκάς, δεν είδαμαν ακόμα τίπτα
Σκούφαλς, καλός τύπος, αλλά δε τακίμιασε παιχτκά κι δε έβγαλε ταλέντο ή δε ξέρω
Κυριάκος, το ντιλιβερι τσ ομάδας
Σιαλμάς, διάλου κάλτσα, αλλά δε στρώνει θέση στο παιχνίδι … λιμπιράτος
Μπουχάνς, κλειδούχος τσ ομάδας, αλλ άτχος, για να ιδούμε
Ντιβιντσέντς, παιχτούρα με σιγουριά, τ αρέσ να προσπαθάν όλ το ίδιο, διαφορετκά … κλωτσάει
Φουρτάδας, για το Γιουνκό καλός κι καμπόσα άλλα από Φ κι Κ
Βαγγελής, καλλιτέχνς κι γι ταύτο παραμένει, μπορεί να οργανώσει
Μπακαγιόκς, μαέστρος μάγος απ νυσταζει – ευνοείται σε καλό χορτάρι
Σενόνης, προσοχή κι φροντίδα, διότ τον χρειαζομέστε κατόπ
Στάθς, ας αποφασίσει τί ομάδα είν κι θα τ βγει σε καλό, διοτ ειν καλος
Βάντιρσονς, θκό μας παιδί, νέο παιδί, βλαχοφέρει κιόλι λίγο, αλλα θα μας εκπλήξει από χρόν
Τζάνς, χρειάζται πάντα απέναντι έναν για αποτελεσματκό πάρε δώσε, αλλιώς χάν-ται στα κόρνερ
Πάτσα, τί πάτσα; κάτ πάτσα, αλλά δε κατάλαβα πού,  ίσως κι εμβόλμα να προσφέρει ο 33χρόνος (τα χρόν 33) απουρού ακόμα.....
Νικολοπουλος, κάτ πήγε να πει, αλλά πού κι πότε; θα δείξει, μκρός είν ακόμα
(γεννήθκε 03 Σεπτέμβριος 2010, στν ηλικία τ, άλλα δε περπάτσαν ακόμα κι αυτήνο παίζ μπάλα απ τα τώρια)

ΠΡΟΠΟΝΤΑΙ

Ντεμόλς, … μη ΠΑΣ πθενά ωρε σούειπα
Παπαγγέλς, σνεπέστατος κι εργατκός, φιλότμος κι φιλκός
Τάτσς, συν ένας παίχτς ακόμα κι ενωτκός[
b]Γιατρός[/b], εμψυχωτής κι συντηρητής
Χριστοβασίλς, χοντρός κι αποφασισμένος

ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΙ:

Τν άνξη γλέπουμε

Κύριε Κάστερ Πας Τζιάρ, μ φκιάνς μια πίτα α΄ Γύρο απ’ όλα γι κατοπ άμα ξαδειάεις; :mono: :pas: :)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Ιαν 2011 15:28 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 22:47 »
Βάντιρσονς, θκό μας παιδί, νέο παιδί, βλαχοφέρει κιόλι λίγο, αλλα θα μας εκπλήξει από χρόν
χαχαχχα :) :) :) :pashat:
Τελικα το εχουν παρατηρησει κι αλλοι :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Ιαν 2011 22:51 από dimitris_kzn_pas7 »

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 23:43 »

-Και ελεγά σε ποιον μοιάζ ο Βάντερσον???:P

-Μην ξεχνάτε οτι ψηφίστκε ΜVP πέρυσι...
-Και φέτο, τα πάει καλά ο Σκαρντοβέλις.....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'