Στην συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων δήλωσαν τα εξής:
Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Από την ανάλυση των αγώνων που κάναμε της Ηλιούπολης, διαπιστώσαμε ότι η ομάδα αυτή έχει δυναμική μέσα στην έδρα της. Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε αρχικά τρεις καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, αλλά από ένα λάθος που κάναμε μείναμε πίσω στο σκορ και πήρε το προβάδισμα η αντίπαλη ομάδα με το γκολ που σημείωσε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπα στους παίκτες μου να παίξουν πιο δυνατά και περισσότερο επιθετικά και θεωρώ ότι το έκαναν. Σ’ αυτό το παιχνίδι χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, συγκριτικά με τις ευκαιρίες που χάσαμε σε άλλα παιχνίδια τον προηγούμενο καιρό. Τελικά ισοφαρίσαμε 1-1 και ο βαθμός που πήραμε είναι καλός. Η Ηλιούπολη έδειξε ότι πολεμά κάθε παιχνίδι. Αφού εμείς δεν ήμασταν ικανοί να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, η Ηλιούπολη άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπως και στους παίκτες της Ηλιούπολης για την προσπάθεια που κατέβαλαν».
Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Ηλιούπολης): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ που έχει τους καλύτερους παίκτες και το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε με το γκολ που σημειώσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες όπως στο α’ μέρος. Για δεύτερη Κυριακή σε μια φάση χάσαμε τη μπάλα και δεχτήκαμε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ που είχε ποιότητα στο ρόστερ και στον πάγκο. Ο ΠΑΣ θα πάρει το πρωτάθλημα όπως φαίνεται, γιατί έχει καλή ομάδα. Εμείς τον τελευταίο μήνα πάμε αρκετά καλά και σήμερα δυστυχώς δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 90’¨.
Πάρης Ανδράλας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε εμείς πρώτοι γκολ. Ό,ως δεν τα καταφέραμε και τουναντίον δεχτήκαμε εμείς γκολ από λάθος δικό μας. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε αλλά πήραμε μόνο την ισοπαλία και όχι τη νίκη».
Μιχάλης Νικολόπουλος (ποδοσφαιριστής Ηλιούπολης): «Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αλλά σε μια ολιγωρία στο τέλος του αγώνα, χάσαμε δύο βαθμούς, αφού ισοφάρισε ο ΠΑΣ».
gianninasports