Αποστολέας Θέμα: 25 Γενάρη ...12  (Αναγνώστηκε 33909 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: 25 Γενάρη ...12
« Απάντηση #25 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 18:43 »
Από τις πιο ωραίες μας συνήθειες η επίσκεψη στο σπίτι σας..σπίτι μας.. συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο..ανεξάρτητα..απροκατάληπτα..με ήθος και λεβεντιά..και με νέες ιδέες..στην υγειά σας και στις μεγάλες χαρές που έρχονται..

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 19:12 »
PAS.GR KICKS ASS!!!   :P

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 21:44 »
Nα είστε όλοι καλά μαλέτσκα....
Να γράφετε  ομως και την ηλικία σας για να δούμε ποιος είναι ο πιο τρανός...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPagouras

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 21:50 »
Χρονια πολλα PAS GR , μακραν η καλυτερη ενημερωση με τα περι του ΠΑΣ..Συνεχιστε δυναμικα!!!  :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 22:32 »
pas.gr αναποσπαστο κ καθημερινο κομματι της ζωης μας!
Χρονια πολλα :joker:
 :pas: ΜΟΝΟ ΠΑΣ :mono:

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 00:31 »
Xaripedia

Γεγονότα  Ιανουαρίου

•   0041- Κατόπ  ολονύχτιες διαπραματεύσεις, η Ρωμαϊκή Σύγκλτος αποδέχκαι τον Κλαύδιο για Ρωμαίο αυτοκράτορα.
•   1494 - Ο Αλφόνσος Β' γίνκαι βασλιάς τσ Νάπολς.
•   1533 - Ο Ερρίκος Η' τσ Αγγλίας παντρεύκε στα κρυφά, τνε έκλεψε απ’ λέμε, τ δεύτερ σύζυγό τα, Άννα Μπολέυν.
•   1822 – Σταλμένοι την Ψλή Πύλη σκοτών-νε τον Αλή Πασιά στ νσί της λίμνς των Γιαννίνων.
•   1833 – Έρθε ο βασλιάς Όθωνας στ Ανάπλιο.
•   1836 – Θεμελιών-νται τα παλιά ανάχτορα, απ’ είν Βουλή των Ελλήνων σήμερις.
•   1897 - Η Κρήτη πικυρώνει ψήφσμα απ κηρύσσει τν ένωση τσ με τν Ελλάδα, εκτός τ Ποδοσφαιρκού Σωματείου «Τσάτσος» απ’ έμκε ανεξάρτ-το.
•   1947 - Ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρς αναλαμβάνει πρωθυπουργός τσ Ελλάδας.
•   1959 - Ο μετέπτα Πατριάρχς Αλεξανδρείας Νικόλαος ΣΤ΄ χειροτονιέται Μητροπολίτς Ειρνουπόλεως (Ανατολκής Αφρικής).
•   1996 - Η κρίση στα Ιμνια.
•   1999 – Pas.gr, αυτήνη τ χρονιά, φκιάνουν του Pas.gr forum, κάτ ρεμπεσκέδες κι Πάσλες κι κατ άλλα ξουπαρμένα απ μαζώχκαν κι αρχίνκαν ν αλλατοπιπερίζναι κι γαργαλεύναι το φίλαθλο οπαδκό κίνμα τ Πανειπηρωτκού Αθλητκού Συλλόγ – Πας Γιάνν-να κι γίνκαν ολόκληρ λεγιώνα σήμερις απ κβεντιάσμε.
•   2011 –Γιάνν-να, διακοπογένκε Ποδοσφαιρκός αγώνας αναμεταξύ τ Πας Γιάνν-να κι του Τσάτσ, κατά τη διάρκεια τουποίου το Θνικό Στάδιο «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» γένκε ντιπ Ζούγκλα κι τραυματίσκε τα θανατά ο τερματοφύλακας τ Τσάτσ απένα αυτκόλλτο απ πήγε να τ κολλήσ σβολέας φίλαθλος.
•                     2011 - Πας Γιάνν-να, βήκε πρωταθλητής χειμώνα τσ φουμπουλίγκας 2 λαλούν κι τρεις χορεύνε κι άλλοι τρείς παραμονέυνε, ύστερ από τσιάτο απ έδωκε στο Τσάτσο, σ αγώνα απ είπαμαν παραπανούλια.

Γεννήσεις

•   1615 - Χόφερτ Φλινκ, Ολλανδός ζωγράφος τσ μπαρόκ εποχής.
•   1627 - Ρόμπερτ Μπόιλ, Ιρλανδός χημκός.
•   1736 - Ζοζέφ Λουί Λαγκράνζ, Ιταλός μαθηματκός.
•   1874 - Γ. Σόμερσετ Μομ, Άγγλος συγγραφέγιας
•   1925 - Γιώργος Ζαμπέτας, Έλληνας συνθέτς τ λαϊκού ροπερτορίου.
•   1974 - Αδάμ Μπουσδούκος, Έλληνας θοποιός.
•   1979 - Κατερίνα Παπουτσάκη, Ελληνίδα θοποιός
•   1981 - Τόσε Πρόεσκι, Σλαβομακεδόνας τραγουδστής.
•   1985 - Τίνα Κάρολ, Ουκρανίδα τραγδίστρια.
•   1949 – Δουάρδος Κοντογιωργάκς ο Μέγιστος, ο Αργεντνός ποδοσφαιριτής τ Άγιαξ τσ Ηπείρου, απ έρθε στ ζωή  τσ 7 Γενάρ.
•   1949 - Αλφρέδος Γκλασμάνς ο Απόρθητος, ο Αργεντνός ποδοσφαιριτής τ Άγιαξ τσ Ηπείρου, απ έρθε στ ζωή  τσ 7 Γενάρ.
•   1958 - Νίκος Αναστόπλος ο Τσικουδιάς, ποδοσφαιρστής και σήμερις περιπλανώμνος προποντής ποδοσφαίρ, απ έρθε στ ζωή τσ 22 Γενάρ..

Θάνατοι

•   389 - Γρηγόργιος ο Θεολόγος, πατριάρχς Κωνσταντινόπολς, άγιος κι απ τσ Μεγάλοι Πατέρες τσ Εκκλησιάς
•   1822 - Αλή Πασιάς, χυσόσπερμα Τουρκαλβανού (Τσάτσος, 2011) κι πασιάς στα Γιάνν-να.
•   1884 - Περικλής Πανταζής, Έλλνας μπρισιονστής ζουγράφος.
•   1985 - Ηλίας Ηλιού, Έλλνας νομκός και πολιτκός τσ Αριστεράς κατόπ Πρόοδ.
•   2011 – H Φόφη Τσατσά, φτοκτονάει η έρμη κι άλαλη, με τ μία απ έδωκε, έπεσε μέσα σ ένα Χάντακα με τα σκατά, παρέκια απ το Γιαντί Καλέ, αφού είχε φτάκει σι τραγ-κή αντ’ αγωνηστκή απογοήτεψη κι πενία απ κατεργάζνταν ζούγκες κ ιαυτήνο γένκε κατοπ ένα χαμπέρ τσ Πειθαρχκής Πιτροπής τσ φουμπουλίγκας 2 λαλούν κι τρεις χορεύνε κι άλλοι τρείς παραμονέυνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιαν 2011 00:37 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 29 Ιαν 2011 21:37 »
Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο μας καφενέ
Να τα χιλιάσει και μαζί με αυτόν και μεις  8)

Να μαστε καλά όλοι!!

Λέα και Θέμ σας ευχαριστούμε!

:joker: :pashat: :mono: :pas: :joker: :pashat:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 30 Ιαν 2011 02:33 »
'Ο,τι πιο γνήσιο απέμεινε απο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ της καρδιάς μας, να κάνει τη διαφορά απο το σημερινό καχέκτυπό του, εκτός βέβαια απο τους μοναδικούς, ανεπανάληπτους και θρυλικούς άσους του παρελθόντος, και τους πραγματικούς φιλάθλους της ομάδας μας...
Η όαση σε μια όζουσα έρημο. Είσαι το μόνο παράθυρο προς το φως. Σ' αγαπώ pas.gr!

μας έχει κρατήσει συντροφιά σε δύσκολες ώρες , έχει δημιουργήσει φιλίες ακόμα και οικογένειες , έχει γιορτάσει γεννήσεις, έχει θρηνήσει μέλη της οικογένειας παραμένει όμως μέσα στο χρόνο μία αυθεντική φωνή πιό κοντά ακόμα και από την ίδια την ομάδα σε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε ότι θα έπρεπε να είναι η ομάδα μας... 

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 30 Ιαν 2011 07:55 »
Το pas.gr ειναι το πρωτο site που πληκτρολογησα στον explorer μου οταν πρωτοεβαλα Interner μικρος!  :pashat:

Διαβαζα συνεχεια και αργοτερα αποφασισα να αρχισω να γραφω κιολας.  Χρονια πολλα πιτζιαρ..!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 30 Ιαν 2011 19:04 »
χρονια μας πολλα!!!

:mono: :pas: :mono: :pas: :mono: :pas:
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 01 Φεβ 2011 19:22 »
χρόνια πολλά στο site είμαι και εγώ από αυτούς που το πρώτο πράγμα που εγραφα στο
διαδύκτιο ήταν pasnetisart ...πέρασαν 12 χρόνια από τότε....αλλά μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος την εισαγωγή που
υύπήρχε μπαίνοντας στο site.....?την εβλεπα και πορονομουνα
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 01 Φεβ 2011 21:56 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 01 Φεβ 2011 23:14 »

ποιος ξέρει από πότες  νάναι αυτήνο το βίντιο … ααα Σιατροβούνι;

αυτήνοι οι δυο κατ μ θμύζνε
όταν παίζ το βίντιο, εδώ δε φαίνται
σπάω το κεφάλι μ κι δε θμιούμε

δεν είν τόσο διαυκρινισκό το βίντιο
σαν τσ κρέτα τβής είν

αλλά αυτήνος με τ αρεμπούμπλκο
 … μπορεί να με γελούν τα μάτια κιόλι

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 02 Φεβ 2011 03:06 »
Ένα απο τα πρώτα σάιτ που πληκτρολόγησα ποτέ μου.Και σίγουρα το πρώτο ποδοσφαιρικό.Ά ρε σε 2 μήνες κλείνω 7 χρόνια εδώ μέσα.Και το ίντρο άχ αυτό το ίντρο να παίζει τέρμα 40 φορές την μέρα στο σπίτ,στο web,στο κινητό,στο mp3.Όταν πρωτογράφτηκα θμάμαι είχε 560 μέλη το σάιτ.Και γιατί τόσα;Και πόσα έχν οι άλλες ομάδες;Και χαμόγελο κάθε φορά που έβλεπα να αυξάνονται.Και ώπ κάποιους μήνες αργότερα τεράστιο χαμόγελο όταν είδα το τόπικ "πρωτάθλημα 2004-2005" και είδα κάπου στην 8-10 αγωνιστική απόλλων λάρισας-Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Και νά η πρώτη φορά που μου κλεισε ο λαιμός και που "γνωστός νεαρός φίλαθλος της ομάδας μας μπλα μπλα μπλα   :)".Και να διαβάζω πόστ.Και να γράφω πόστ.Και να χω φάει κόλλημα ότι όσα περισσότερα πόστ γράφω τόσο πιο γαμάτος είμαι!Και να χω φτάσει 300 πόστ.Και δώστου σβήσιμο στα πόστ ο μκρός τ καφενέ για να με τσατίς!Και να μένω στα 300 πόστ και να γίνομαι έξαλλος! ::).Και οι πρώτες γνωριμίες απο δώ μέσα και φυσικά απ το αήμνειστο #pas στο irc.Και η πρώτη μου πασ.γρ μάζωξη 20 δεκέμβρη νομίζω το 04 στο γκιόνς.Και να γνωρίζω άτομα.Και να μήν μου δίνουν 2ο ποτό γιατί ήμουν 14.Και να σκάει ο θειός μ να με πάρει στις 3 και να χορεύουμε μαζί "τα γιάννενα-τα γιάννενα τα αγαπώωωω ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΞΕΡΟ.Και να μήν με πέρνει ο ύπνος σπίτ.Γιατί ωρέ;Γιατί φυσικά το επόμενο πρωί ήταν η πρώτη "μάχιμη" εκδρομή!Στο τότε μυαλό μ βέβαια.Στν Άρτα.Τότε με τον πετροπόλεμο.Τότε που παρακαλούσα τον ορέστ να πεί στον πατέραμ ότι θα με προσέχει στην άρτα όπως και έγινε....Ά ρε περνάν τα χρόνια.Έχω ξεχάσει πόσες και πόσες κερκίδες έχω "κρίνει" εδώ μέσα, πόσα πράγματα σχετικά με τον ΠΑΣ απορρόφησα σαν σφουγγάρι απο τους παλαιότερους.Τέλοσπαντων μοιράστηκα ότι μου ρθε στο μυαλό αυθορμητα τώρα παίδες.Όπως και να χει:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ PAS.GR ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο Π.Α.Σ.

ΥΓ:ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΛΕ.ΤΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΛΕΠΟΝ: ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΥΓ2:ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ :D

YΓ3:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ "δε γιατρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δε γιατρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι......................."

:mono: :pas: :joker: :pashat: :stop: %-| :'( ::) :P ::) :-? 8) :( >:( ;) :)

Παράθεση

02/03/2002 ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΣ 0-0

Κ ΑΣ ΗΜΟΥΝ 12 ΡΕ ΚΦΑΛΕΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΑΣ.ΓΡ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Φεβ 2011 03:10 από fastmanakos »

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 02 Φεβ 2011 09:47 »

Παράθεση

02/03/2002 ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΣ 0-0

Κ ΑΣ ΗΜΟΥΝ 12 ΡΕ ΚΦΑΛΕΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΑΣ.ΓΡ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ  :P

ο Πατραϊκός ...

ΥΓ:ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΛΕ.ΤΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΛΕΠΟΝ: ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;

μπααα, έτσ απ μας χύθκαν τα μπαφόσκλα σια πέρα τα τσιαϊρια, πάλι καλά απ φτάκαμαν στο γήπδο
μπορεί κι νάχει κάνας διαφερόμενος, δε ξέρς,
αλλά σε άλλα τσιαίρια,
εδώ δε πστεύω >:(

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 02 Φεβ 2011 20:38 »
ευχαριστώ ρε siatrovouni....οχι πείτε δεν ειναι καυλα το intro...?
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 04 Φεβ 2011 17:22 »
Η πιό καλή παρέα για το χόμπυ μου (το ποδόσφαιρο) ήταν είναι και ευελπιστώ να είναι το pas.gr

Και φίλους γνώρισα και καλές στιγμές πέρασα μέσα από'δώ και εξαιτίας αυτουνού εδώ του φόρουμ.

Να είναι καλά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και συμμετέχουν εδώ και με επίπεδο γίνονται κουβέντες, ενημερώσεις για τον ΠΑΣ,τα αθλήτικά της Ηπείρου και για θέματα εκτός αθλητικών.

Πάμε για τα καλύτερα...
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 23 Μάι 2011 23:57 »
Xaripedia

Θάνατοι

2011 – H Φόφη Τσατσά, φτοκτονάει η έρμη κι άλαλη, με τ μία απ έδωκε, έπεσε μέσα σ ένα Χάντακα με τα σκατά, παρέκια απ το Γιαντί Καλέ, αφού είχε φτάκει σι τραγ-κή αντ’ αγωνηστκή απογοήτεψη κι πενία απ κατεργάζνταν ζούγκες κ ιαυτήνο γένκε κατοπ ένα χαμπέρ τσ Πειθαρχκής Πιτροπής τσ φουμπουλίγκας 2 λαλούν κι τρεις χορεύνε κι άλλοι τρείς παραμονέυνε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #43 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 19:30 »

Μετά από περιπέτειες με τον server  που βάρεσε κανόνι, ευτυχώς και στα γρήγορα, για όσους ανησύχησαν, δυστυχώς για όσους "ανησύχησαν", το PAS.gr (PAS ZEI R που έγραψε κι ένας φίλος) είναι πάλι ζωντανό...

Κι έτσι πέρασε τα γενέθλιά του μόνο! Γενέθλια;

Ε ναι!

25/1/76 ΠΑΣ - γαύρος 3-0
25/1/04 ΠΑΣ - Ατρόμητος 3-0
25/1/09 ΠΑΣ - σαλευρής 8-1

25/1/12 pas.gr down down down.

Ίσως επειδή παρεξηγήθκε το ΠΑΣ - γαύρος 3-1 στς 26/1/86...

Τεσπα...

25/1/99 κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο το pas netisart...

13 χρόνια (και δυό μέρες) μετά, είμαστε ακόμη εδώ με τς διαφωνίες μας, με τς γκρίνιες μας, με τς τσακωμούς μας και με τον κοινό μας παρονομαστή τον ΠΑΣ.
Και τα μοναχικά μας γενέθλια, ήταν καλή αφορμή για στοχασμούς.'
Ξεκινήσαμε μια χούφτα, συνεχίσαμε με πολύ περισσότερους φίλους, μια γροθιά όμως.
Πλέον είμαστε σε απλησίαστα (για όταν ξεκινήσαμε) νούμερα, αλλά η μετριότητα στην οποία βολοδέρνει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, έχει αναπόφευκτα φέρει και διχογνωμίες, αναμενόμενο.
Ας μη ξεχνάμε το σκοπό της δημιουργίας του PAS.gr.
Να φέρει κοντά και να συσπειρώσει όλους τους ΠΑΣολέδες που κυριολεκτικά βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης.

Νάστε όλοι καλά ΠΑΣλες μου και ας ψάξουμε το δύσκολο  (που τα βρισκουμε) κι όχι το εύκολο (που τα τσουγκράμε).

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.

Χρόνια μας πολλά ρεεεεεεε

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 19:55 »
Να τα ενενηνταεννιάσει το φορουμ!

Μπόμπος έχει γενέθλια (Νουνού)
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 20:07 »
Μάλλον σου βγαίνει η ψυχή να ποστάρεις εδώ, στην παρούσα φάση, αλλά χαλάλι... 13 χρόνια είναι αυτά, μην το γκαντεμιάζουμε!

Χρόνια πολλά στον καφενέ μας να ευχηθούμε, να μαζευόμαστε, να τα λέμε, να θυμόμαστε, να ενημερωνόμαστε, να συσπειρωνόμαστε και... ας τσακωνόμαστε κι από λίγο. Όλα καλά, πάντα καλά και ΠΑΣολέδικα.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 20:52 »
Χώρος υγείας και δημοκρατίας!!!

Εύχομαι να τα 100στύσεις PAS.gr

Συνέχισε να ενοχλείς όπως μόνο εσύ ξέρεις....
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 20:55 »
χρόνια πολλά pas.gr!!!!!!!!!

αν δεν υπήρχες και εσύ.........

:pas: :pas: :pas:
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 21:08 »
Χρόνια πολλά, δημιουργικά κι ανέμελα...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 21:34 »
Χρόνια πολλά στον καφενέ που έχω βαρεθεί να έχω πάντα δίκιο. Σ' ευχαριστώ πας-τζι-αρ!  :joker:

ΥΓ.
Το "Σφήκα και άλλα" είναι ότι καλύτερο έχει γραφτεί ποτέ στην παγκοσμια ιστορια του ίντερνετ.

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: