Αποστολέας Θέμα: Πανελλαδική Απεργία Πείνας  (Αναγνώστηκε 16554 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Πανελλαδική Απεργία Πείνας
« Απάντηση #25 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 19:12 »
Εννοείτε πως όχι!
Φυσικά απευθύνομε στον μισάνθρωπο παγουρα 83, βλέπεις γράφαμε την ίδια ώρα το πόστ!!!
Με εσένα το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ εύκολα να διαβασω αυτά που γράφεις!!!!
 :)
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #26 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 19:47 »
Εννοείτε πως όχι!
Φυσικά απευθύνομε στον μισάνθρωπο παγουρα 83, βλέπεις γράφαμε την ίδια ώρα το πόστ!!!
Με εσένα το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ εύκολα να διαβασω αυτά που γράφεις!!!!
 :)
Πρόσεχε cut που θα με πείς και μισάνθρωπο cut και cut .Πες μου ρε cut μια καλή πράξη που έκανες τον τελευταίο χρόνο για τον συνάνθρωπο ή για έναν μετανάστη(Εγω λόγω δουλειας θα σου πω εκατοντάδες)?,που μας το παίζετε και εργατοπατέρες και ανάθεμα αν έχεις κολλήσει ένα ένσημο στην ζωή σου,Και πρόσεχε ταγαρι τους χαρακτηρισμους σου ..
Πάρε έναν ρε στο σπίτι σου που εσύ είσαι ο ανοιχτόμυαλος και εγω ρατσιστής...πάρε έναν ιδεολόγοι τις δεκάρας.Ποιός είσαι εσύ που θα με κρίνεις?Τι είσαι εσύ?
Έχω συγγενείς στην αμερικη αλλά όταν πήγαν τους κοίταζαν μέχρι και τα δόντια και για ένα σφράγισμα τους δειώχναν..
Και άσε τους κατατρεγμένους μετανάστες..που μου έρχονται από ΠΑΚΙΣΤΑΝ και το παίζουν ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ για άσυλο..Εσυ δεν ξέρεις τίποτα και αναθεμα και αν ξέρεις με ποιους συνορεύει η ΕΛΛΑΔΑ.
Υ.Γ όποιος διαφωνεί μαζί σας κλασσικά είναι ρατσιστής ..απάνθρωπος  και άθλιος βλέπω 'εχετε βαθιές δημοκρατικές αντιλήψεις !
Υ.Γ Εδω πεινάνε οι Έλληνες ....

Edit: 2η προειδοποιηση στο ιδιο θεμα. Αν δεν μπορουν ολα τα παιδακια να συζητησουν στοιχειωδως πολιτισμενα, το τοπικ το βλεπω να πηγαινει για κλειδωμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Μάρ 2011 12:46 από mh_per_ »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #27 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 20:37 »
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ-δάσκαλος και οι "μαθητές"

Ένας  από τους αλληλέγγυους!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:01 »
Θλιβερο το περιστατικο με τα δυο παιδια της ΔΙΑΣ που σκοτωθηκαν. Δυο νεα παλικαρια ηταν που ειχαν μανα, πατερα, αδελφια και τωρα δεν ειναι στην ζωη. Δεν φταινε τα δυο παιδακια για τα λαθη και τα κατα καιρους εγκληματα της ΕΛ.ΑΣ.

Για το θεμα των μετανστων. Δεν γινεται να νομιμοποιηθουν ολοι οι μεταναστες, θα υπαρξουν κριτηρια.

Για το οτι εισεβαλαν παρανομα δεν ειναι αποκλειστικη ευθυνη των ιδιων. Πρωτα απο ολα ειναι του ελληνικου κρατους (μπουρδελο) που τους δεχοταν. Τους δεχοταν ομως εν γνωσει του για να βρει φθηνα εργατικα χερια για τους ολυμπιακους του 04, για να πεσουν τα μεροκαματα για να μπει η Ελλαδα στην ΟΝΕ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!), για τους μεγαλατσιφλικαδες και μεγαλοοικοδομους για να βρουν φθηνο εργατικο δυναμικο και να μην τους πληρωνουν ΙΚΑ, ΣΙΚΑ, ΜΙΚΑ, ΡΙΚΑ.....και καποιοι απο αυτους να τους ρουφιανευουν στους μπατσους αφου εκαναν στο τσαμπα την δουλεια τους. ΑΡΑ πρεπει να συλληφθουν και ΑΥΤΟΙ γιατι απασχολουν παρανομα εργατικο δυναμικο!

Αυτο που κανουν οι μεταναστες στην Υπατεια ξεπερναει καθε ανθρωπινη λογικη  και ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ειναι σε θεση να το καταλαβει!

Παγουρα 83 ακομα και αν για τα περισσοτερα εγκληματα στην χωρα μας γινονται απο αλλοδαπους, αυτο δεν ειναι σε θεση να χαρακτηριζει, ολοκληρους λαους! Ερχονται οι εξαθλιωμενοι και οχι αυτοι που δεν εχουν καμια αναγκη, ερχεται μια μεριδα επιρεπης στο ποινικο εγκλημα (δες περιπτωση Αλβανιας με το που επεσε το καθεστως Χοτζα με τον θανατο του Αλια και ανοιξαν τα συνορα, ανοιξαν και οι φυλακες περασαν ολοι στη ελλαδα), αυτοι ομως που ηταν απο τους "ευνοημενους" πιος εφυγε; Θελω να πω απλα οτι αυτοι που φευγουν για μεταναστες  ειναι απο τις κατωτερες ταξεις κι απο την επαιτεια.

Υ.Γ. Αυτο που εκανες παγουρα 83 δεν εχει ουσια. Μην οξυνουμε τις σχεσεις μας παλι μεταξυ μας! Κριμα ειναι! ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ημαστε ΟΛΟΙ!

Υ.Γ. 2 Ουτε εχει αξια να παραθετεις εγκληματα μεταναστων (και χωρις πηγη κιολας), ασκοπο ειναι!

Υ.Γ. 3 Αλλα θα σε παρακαλουσα να βεις(υπαρχει βιντεο) ποιος βουλευτης του ελληνικου κοινοβουλιου στα νιατα του ειχε βγει με τα τσεκουρια στους δρομους και "μαχονταν" με αντοφρονουντες! Και σημερα ο ιδιος ...κυριος....κανει δηλωσεις καταγκελιας κατα της βιας! ΕΛΕΟΣ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:02 »
Σαν γνήσιος παραπληροφοριοδότης πετάς ένα βίντεο που δεν δείχνει οτι ο εν λόγω τύπος απλά μαλώνει με τους κουκουλοφόρους.
Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.
Η λεκτική επίθεση που σου έκανα αφορά τις ιδέες σου και τα λεγόμενά σου΄ενώ εσύ δεν απαντάς σε τίποτα απο αυτά που σου λέω.
Δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να κατηγορείς πράξεις μου ή μη για τις οποίες δεν γνωρίζεις τίποτα, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα όπως και οι ομοϊδεάτες σου.
Δηλαδή θες να σου γράψω αναλυτικά τι καλές πράξεις σαν καλό παιδάκι έκανα τελευταία?
Θες να σου δείξω τα ένσημά μου?

Κοίτα φίλε μου αν ρωτάς τι είμαι απλά θα σου πω πως είμαι κάποιος που δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους βάσης φυλής, εθνικότητας, φύλου κτλ αλλα  τους ξεχωρίζω βάση του τί κάνει ο καθένας, τι έχει τραβήξει ο καθένας, τι είναι ο καθένας.

Λίγο πιο πάνω ανάρτησες ένα σωρό αξιόποινες πράξεις από μη Ελληνες, τι περιμένεις να σου πούμε?
Νομίζεις πως θα μας τσαντίσεις?
Θέλεις να απαντήσουμε με εγκλήματα Ελλήνων μεταναστών?
Δεν θα το κάνουμε, δεν θα στηρίξουμε καμία αξιόποινη πράξη από όπου και αν προέρχεται και αυτή είναι μια ακόμα διαφορά μας, αλλα πού να καταλάβεις...

Όσον αυτό που γράφεις περί εργατοπατέρων είναι το λιγότερο αστείο και εδω φαίνετε πως δεν έχεις καμία σχέση με την εργασιακή πραγματικότητα καθώς είμαι και πάλι σίγουρος πως δεν γνωρίζεις τι σημαίνει σωματείο για παράδειγμα και διεκδίκηση εργατικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

Για σένα άνθρωποι είναι μόνο οι Ελληνες αλλα για μένα είναι όλος ο κόσμος.

Καλη σου νύχτα!  8)
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:02 »
Επειδή αρκετά μας πρήξατε με τους απεργους πείνας..και επειδή το 90% του κόσμου λέει να ξεκουμπιστούν από εδω εγω κάθε μέρα θα ανεβάζω τα καθημερινά  εγκλήματα των αλλοδαπών(αυτα που πιάνει η αστυνομια γιατί υπάρχουν και άλλα δεκάδες)..έτσι γιατι είπαμε του τρελού να χέσει και έκατσε και  ξεκολίαστηκε.

Φιλε οσα χρονια ειμαι Θεσσαλονικη εμενα και την παρεα μου μας εχουν ληστεψει στο δρομο 3 φορες.. Και οι κλεφτες ηταν, για μαντεψε... ΟΛΟΙ Ελληνες.
Να βρισω την Ελλαδα και τους Ελληνες? μου επιτρεπεις?

λογικη 3χρονου :stop:
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:06 »
ΛΑΜΙΑ  μην με ρωτήσεις και συ αν τα εννοούσα εσένα όπως ο φίλος παραπάνω αλλά απάντησα και μαζί σου ταυτόχρονα!!

Υ.Γ. Αυτό που έκανες παγουρα 83 δεν εχει ουσία. Μην οξυνουμε τις σχεσεις μας παλι μεταξυ μας! Κριμα ειναι! ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ημαστε ΟΛΟΙ!

ΔΙΑΦΩΝΩ!!!
Δηλαδή επειδή είμαστε όλοι πασολέδες θα δεχτούμε τους εχθρούς της δημοκρατίας?????

Ε ΟΧΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:14 »
Ρε Ελληναρά για πες μας λίγο. Ξέρεις γιατί οι απεργοί θέλουν την νομιμοποίηση τους?Για να σου φάνε το δικό σου ψωμί? Η μηπως για να φύγουν από την χώρα και να πάνε πιο Βόρεια?Σκέψου το λίγο. Και σκέψου επίσης ποιον δεν συμφέρει η νομιμοποίηση τους. Την χώρα που τόσο παθιασμένα υπερασπίζεσαι ή μήπως τις λοιπές χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης που δεν θέλουν μετανάστες?Άντε, ο πολύς Καρατζαφέρης και Άδωνης σας έχει καταστρέψει την σκέψη.
Υ.Γ. Απλήρωτος 10 μήνες από το Ελληνικό Κράτος σου κρανιοφόρε και ασπιδοφόρε Παγουρα88 έ συγνώμη 83. Και πάω κανονικά στην δουλειά, που δεν μου την έφαγε κανένας Πακιστανός-Αφγανός-Αφρικανός. Και που το κράτος αντί να πληρώσει την εργασία μου και τον ιδρώτα μου, προτιμάει να πληρώσει τα καινούργια γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που μαζί με το ΛΑΟΣ ψηφίζετε όλοι εσείς οι Ελληναράδες πατριώτες και την έχετε φέρει εδώ που την φέρατε. Έλληνας δεν γεννιέσαι μεγάλε. Έλληνας καταντάς.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:45 »
..επειδή ξέρω πολλούς από αυτούς ΄(Δεν βλέπεις τους κάνω αντίλογο εδώ στον καφενέ και εξαφανιστήκαν σαν τα ποντίκια..μόνο εσύ Άπειρος και New Pas. Pas απάντησες σαν θιγμένος νοήμων πολίτης )..

Δε θα σχολιάσω για θιγμένους νοήμονες. Με κάλυψε ο Μπίρμπας επαρκώς.

Ο διάλογος και η πλάκα - κατά τη γνώμη μου - είναι οι βασικές άρχές του φόρουμ και τα πρόσωπα που μετέχουν, 'εχουν εκείνη την ανοιχτότητα  και τη δεκτικότητα, να αφουγκράζονται και να προβληματίζονται για το κάθε γεγονός, ανεξάρτητα απ το πόσο αντιδρούν δια λόγου.

Σχετικά με την αλληλεγγύη, ως έννοια, ερμηνεύεται ως εργατική, οικολογική, ευαγγελική, των λαών, των γενεών ασφαλιστικά,  των προέδρων ΠΑΕ και αλληλεγγύη προς  αναξιοπαθούντες γενικά.

Πάντα, θέλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, αρκεί να έχουμε δώσουμε κάτι σε λόγο και να το πάρουμε σε έργο.

Η επικρατέστερη, η αντιπροσωπευτικότερη και αποτελεσματικότερη  μορφή αλληλεγγύης στη χώρα μας, είναι η αλληλεγγύη που εκφράζεται καθολικά στην Κάλπη, στην κάλπη που εκλέγει τους Κάλπικους και όλους  τους "Αλληλέγγυους".

Η αλληλεγγύη αγόρια, είναι  νικ της συνείδησης και όχι άδεια επιτηδεύματος.

Ποιός από σας θυμάται τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμποροπανηγύρεων Ελλάδος, όταν έκανε απεργία πείνας στη γωνία της νομαρχίας;

Το τραγούδι το αφιερώνω στους Πάσλες, στον Αλέκο, στο Λεόνε, στο Μπέχο, που ... άκουσον ... άκουσον ... τα Νούμερα αυτά δε μπορούν να διακρίνουν ποιος ειναι ο ντόπιος, ποιος είναι ο ματανάστης, όπως και  τι είναι δικό τους και τι των άλλων.

http://www.youtube.com/watch?v=u2x4EJ0iYOE#
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 21:55 »
για τα 2 παιδια της ομαδας Διας εχω να πω μονο κριμα...πληρωσαν με τη ζωη τους λαθη και παραλειψεις κι αρωστημενες νοοτροπιες ανωτερων τους,αλλα και της εξουσιας,οπως αυτη εκφραζεται απ τους κυβερνωντες...
τα κακα προηγουμενα πολλα ...και η καταληξη αυτη που ολοι ειδαμε...
   λενε οι ανωτεροι αξιωματικοι οτι τα περιπολικα ηταν απασχολημενα στη φυλαξη ποδοσφαιροπαραγοντων και ποδοσφαιριστων...ενταγμενο στη λογικη<αφηστε τους κοινους θνητους στο ελεος του καθε εγκληματια...Οι βαρδινομαρινακηδες ναν καλα>......
   λενε οτι δεν τους φτανουν τα χρηματα για εκπαιδευση και εξοπλισμο.....
αν η μετακομιση 2000(κατα μετριοπαθεις εκτιμησεις) μπατσων απο βολο,λαρισα, αθηνα στη Θεσσαλονικη για το ματς κυπελλου του Παοκ με το γαυρο ηταν στα πλαισια της εκπαιδευσης τους, τοτε τα χρηματα για την εκπαιδευση τους ειναι ΠΟΛΛΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....1.000.000 ευρα τα υπολογιζουν ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΕς,ΔΙΑΜΟΝΗ,καποιοι που ξερουν προσωπα και καταστασεις..και ολοι αυτοι υπακουγαν σε αποστρατο ανωτατο αξιωματικο,ο οποιος εχει προσληφθει κανονικα στην υπηρεσια του μαρινακη και καπελωνε τον διευθυντη αστυνομιας Β.Ε. ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ με εξοδα του κρατους...δικα μου και δικα σου δηλαδη..
τα πεπραγμενα της  ομαδας Διας εκεινη τη μερα συμφωνα με τα ραδιοφωνα της Θεσσ/νικης ηταν ελεεινα...(χωρις καμια διαθεση σπιλωσης συγκεκριμενων προσωπων)μεχρι και μπουκες σε καφετεριες που εδειχναν το ματς αναφερθηκαν..λενε μαλιστα πως τους την επεσαν κανονικα τα τοπικα μπατσονια για να τους..... ηρεμησουν..
Ολη αυτη η αρρωστημενη μεχρι τα μπουνια νοοτροπια εφερε τα προσφατα
αποτελεσματα γιατι κανενας <αρμοδιος>δεν συμμαζεψε τα ασυμμαζευτα, το αντιθετο μαλιστα...
Οπως παλιοτερα με τη ζαρτινιερα παλι στη Θεσσ/νικη που σαπισαν στο ξυλο τον κακομοιρη τον Κυπριο χωρις να ιδρωσει το αυτι κανενος και ακολουθησε η αποθρασυνση με την εκτελεση του 15χρονου Αλεξη
Η ΣΑΠΙΛΑ φιλοι μου βρισκεται ψηλα ,πολυ ψηλα κι αλιμονο σ εκεινον που γινεται πιονι στα χερια αναξιων <προισταμενων>,οπως τα ατυχα παιδια που θρηνησαμε προχθες...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 04 Μάρ 2011 22:27 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 22:14 »
καλά δε βλέπετε που κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας μόλις πέσει η νύχτα?όλα αυτά βέβαια μετά που ήρθαν οι ξένοι,γιατί απ ότι θα θυμάστε όλοι σας ,πριν τον ερχομό των ξένων ήμασταν παράδεισος.Η πρώτη φυλακή ξανάνοιξε(μέχρι τότε ήταν μουσεία) μετά την έλευση των πρώτων λαθρομεταναστών....αμέσως μετά ερείμωσε η Ήπειρος ,χάσαμε το μπαράζ απ τον Πανιώνιο,υποτιμήθηκε η δραχμή,εμφανίστηκε το νέφος πάνω από την Αθήνα,παρουσιάστηκε πρόβλημα λειψυδρίας ,οι νέοι μας πλέον απομακρύνθηκαν απ την εκκλησία κ το κατηχητικό(γι αυτό κ καμιά 30ριά εικόνες ως εκ θαύματος τόριξαν στα δάκρυα),τα ναρκωτικά κ το πορνό κατέκλυσαν την επαρχία,η ξενόφερτη μόδα που θέλει τους νέους τεντυμπόυδες κ μαλλιάδες κάνει θραύση.....
Όχι ρε σεις,δεν είμαστε εμείς ρατσιστές,αυτοί είναι ξένοι,κ μη μου πείτε ότι κ οι Έλληνες πήγαν μετανάστες,γιατί άλλο οι Έλληνες,εμείς είμαστε χριστιανοί-Ευρωπαίοι,ανήκουμε στη λευκή φυλή αλλά κ στη Δύση,ενώ αυτοί που ήρθαν είναι πιόνια του σιωνισμού των Τούρκων κ των Μασώνων,το κάνουν για να μας αλλοιώσουν ως έθνος κ να σταματήσουμε να χτίζουμε Παρθενώνες κ να δίνουμε τα φώτα μας στους άλλους (λευκούς-δυτικούς-χριστιανικούς)λαούς,εμείς σαν χριστιανοί είμαστε μεγαλόψυχοι κ ελεήμονες αλλά όχι βέβαια με αυτούς τους ξένους που είναι κ σκουρόχρωμοι,αυτοί την κατάρα μας να έχουν κ εις το πυρ το εξώτερον να πάνε!Τι θέλετε δηλαδή να τα βάλουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας κ να τους ανοίξουμε τη πόρτα για να πάνε στη Γερμανία ή τη Γαλλία?αφού δεν τους θέλουν εκεί,όχι τουλάχιστον πριν εκπολιτιστούν,κ αυτός είναι ο λόγος που το ΝΑΤΟ έχει στείλει στρατεύματα στις χώρες τους,για να τους κάνει ανθρώπους....κ εδώ όμως δεν τους αντέχει η Ελληνική οικονομία αφού περνάμε κρίση,(ναι οι τράπεζες έχουν χρήματα ,αλλά είδατε εσείς κανένα Αφγανό να θέλει να εργαστεί ως τραπεζοϋπάλληλος?)κ αυτοί αν τους δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να λένε κ ευχαριστώ(να κάνουν υπομονή κ έχει ο Θεός) αφού δεν είναι Έλληνες,δεν μπορούν να παίρνουν όσα κ μεις κ άμα δεν τους αρέσει να φύγουν να πάνε αλλού,τι όλοι ίσοι κ όμοιοι είμαστε?Εμείς είμαστε Έλληνες,Λευκοί,Δυτικοί,Χριστιανοί πάνω απ όλα.....

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 22:24 »
http://dialogos.pasok.gr/forum/
http://www.syriza.gr/press/anakoinoseis/o-syriza-ekfrazei-tin-allileggyi-toy-sto-foroym-metanaston-kritis
http://www.neos-forum.com/
http://www.nd.gr/
http://anarchy.gr/

Νομιζα πως το Pas.gr ειναι forum οπαδικο..Πως θα μιλουσαμε για μπαλα και την ομαδα μας...Μαλλον εκανα λαθος..Λοιποον..
Δεν πατε να τα πειτε εκει?
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 22:49 »
http://dialogos.pasok.gr/forum/
http://www.syriza.gr/press/anakoinoseis/o-syriza-ekfrazei-tin-allileggyi-toy-sto-foroym-metanaston-kritis
http://www.nd.gr/
http://anarchy.gr/

Νομιζα πως το Pas.gr ειναι forum οπαδικο..Πως θα μιλουσαμε για μπαλα και την ομαδα μας...Μαλλον εκανα λαθος..Λοιποον..

Το Pas. gr είναι ... το FORUM.
Ωστόσο όμως, τις συστάσεις σου  για  χώρους  συζήτησης - σε μένα προσωπικά κι  επειδή μετέχω Πασών των συζητήσεων - τις θεωρώ άκομψες.
Μη το ανοίγεις λοιπόν αυτό το τόπικ, μη μπαίνεις, δεν υπάρχει λόγος για δυσαρέσκειες.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 23:00 »

Υ.Γ. Αυτο που εκανες παγουρα 83 δεν εχει ουσια. Μην οξυνουμε τις σχεσεις μας παλι μεταξυ μας! Κριμα ειναι! ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ημαστε ΟΛΟΙ!

Υ.Γ. 2 Ουτε εχει αξια να παραθετεις εγκληματα μεταναστων (και χωρις πηγη κιολας), ασκοπο ειναι!

Για εσένα φίλε μου ότι ζητήσεις θα σταματήσω εδω για να μην ξανααρπαχτουμε ειδίκα με εσένα που μου έχεις αποδείξει ότι εχεις σωστες και εμπεριστατωμένες απόψεις με αποτέλεσμα ειλικρινά να σε σέβομαι.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 04 Μάρ 2011 23:34 »

πού;

εδώγια;

... Μαλλον εκανα (ες) λαθος..Λοιποον..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 11:53 »

ΔΙΑΦΩΝΩ!!!
Δηλαδή επειδή είμαστε όλοι πασολέδες θα δεχτούμε τους εχθρούς της δημοκρατίας?????

Ε ΟΧΙ!!!

Έχθρός τις δημοκρατίας δεν είμαι εγώ , είσαι εσυ που είσαι υπερμαχος της ασυδοσίας .. αν νομίζεις ότι είσαι δημοκράτης πλανάσαι πλάνην οικτρά , αν αντέχει το μυαλό σου επιχειρήματα μπορώ να σου τα δώσω αλλά και πάλι δεν θα σε αφήσει το κλουβιο σου να καταλάβεις.
Υ.Γ Από πότε γίνανε υπερμαχοι και προασπιστές τις Δημοκρατιάς ο ΛΑΚΗΣ , που τον πιάσανε στο κότερο με ένα τσουβάλι ...@@ ,!
Από πότε έγινε ο ΤΣΙΠΡΑΣ υπέρμαχος των εργαζομένων (μεγαλοεργολάβος ), από πότε η ΠΑΠΑΡΗΓΑ έγινε πολέμιος της Νεας Τάξης Πραγμάτων και της Αμερικανοκρατίας ενώ την κόρη της την έχει στο Αμερικανικό κολέγιο και κυκλοφορει με το Ι PHONE 4 δεν μπορώ να καταλάβω .Υπεράνω όλων πρέπει να είναι ο νόμος όταν ένας είναι παράνομος δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.Ο Σωκράτης ήπιε το κώνιο για να δείξει το σεβασμό στον νόμο.Το ξέρεις τον Σωκράτη ή μόνο  την ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ξέρεις?
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Μάρ 2011 12:16 από pagouras83 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 14:48 »
Παράθεση
Ξυπνήστε… θα υπάρξουν νεκροί και θα καεί η Αθήνα
04/03  - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
(0)
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011,  13:54

(-1)
share
31

Σχετικά Άρθρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να λήξει η απεργία των μεταναστών
Σχετικά Tags
αιχμή,  aixmi
Πλέον είναι αργά! Η κυβέρνηση πρέπει να ενδώσει στα αιτήματα των απεργών

Οι ευθύνες αυτών που είχαν την ιδέα της απεργίας πείνας και ενθάρρυναν, ή έστω δεν απέτρεψαν, τους μετανάστες να προβούν σε αυτό το έσχατο μέσο διεκδίκησης αιτημάτων, είναι πολλές και δραματικές. Ακριβώς, όμως, επειδή τον τόπο αυτόν τον κυβερνά η κυβέρνηση (ταυτολογία απαραίτητη), κι όχι οι οργανώσεις και οι σύλλογοι, οι ευθύνες αποδίδονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση, δια του Συντάγματος δε.

Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί εκτιμούν οτι δεν υφίσταται η κρίση στην Υπατία. Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί (ή οι σύμβουλοι αυτών) δεν επιθυμούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τις επιπτώσεις αυτού στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στο ελληνικό κράτος. Διαφορετικά δε νοείται γιατί δεν θέλησαν να ορίσουν κάποιον διαμεσολαβητή, οπως είχε γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχη κρίση – με Δελτία Τύπου υπουργών, προφανώς, και δεν υφίσταται χώρος για διαπραγμάτευση.

Και τώρα είναι αργά. Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας. Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.

Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , από όσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.) Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο. Με ποια νομιμοποίηση, άραγε;

Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία επέδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι στο μετανάστη. Σε επίπεδο νομοθεσίας , το μεταναστευτικό/προσφυγικό διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της Ελλάδας. Και η διεθνής κοινή γνώμη άλλαξε στάση απέναντι στην χώρα μας. Από χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλέον αναγνωρίζεται ως χώρα που πρέπει να υποστηριχθεί από τα κράτη -μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι όλα αυτά θα τιναχτούν στον αέρα, επειδή κάποιος υπουργός έτσι επέλεξε. Γιατί;

Κι αν κάποιοι εκτιμούν ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ευτυχώς, ουδείς από τα 11 εκατομύρια Ελλήνων επιθυμεί να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Για όλους αυτούς του λόγους, έστω την έσχατη αυτή ώρα, ας αντιληφθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί το μέγεθος της εύθυνης που αναλαμβάνουν και ας πράξουν κατά συνείδηση.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/134736/xupniste-tha-uparxoun-nekroi-kai-tha-kaei-i-athina/
Της Αφροδίτης Αλ-Σάλεχ

Θα μας κάψουν και την Αθήνα!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 15:04 »
Παράθεση
Υ.Γ Από πότε γίνανε υπερμαχοι και προασπιστές τις Δημοκρατιάς ο ΛΑΚΗΣ , που τον πιάσανε στο κότερο με ένα τσουβάλι ...@@ ,!
Από πότε έγινε ο ΤΣΙΠΡΑΣ υπέρμαχος των εργαζομένων (μεγαλοεργολάβος ), από πότε η ΠΑΠΑΡΗΓΑ έγινε πολέμιος της Νεας Τάξης Πραγμάτων και της Αμερικανοκρατίας ενώ την κόρη της την έχει στο Αμερικανικό κολέγιο και κυκλοφορει με το Ι PHONE 4 δεν μπορώ να καταλάβω .Υπεράνω όλων πρέπει να είναι ο νόμος όταν ένας είναι παράνομος δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί.Ο Σωκράτης ήπιε το κώνιο για να δείξει το σεβασμό στον νόμο.Το ξέρεις τον Σωκράτη ή μόνο  την ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ξέρεις?

Aπό τότε που οι ομοιδεάτες σου φωνάζανε 'Γιαβολ μαι κομαντατ'. Όταν φύγανε αυτοί, αρχίζανε να βρίζουν τους κομαντατ και φωνάζανε 'Γιες σερ' και σκοτώνανε αυτούς που πολεμούσανε τους κομαντατ. Από τότε.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 15:12 »

Aπό τότε που οι ομοιδεάτες σου φωνάζανε 'Γιαβολ μαι κομαντατ'. Όταν φύγανε αυτοί, αρχίζανε να βρίζουν τους κομαντατ και φωνάζανε 'Γιες σερ' και σκοτώνανε αυτούς που πολεμούσανε τους κομαντατ. Από τότε.
IQ Ραδικιού !Αυτα που σου λέω είναι πραγματικά και δεν μπορεις να τα αντικρούσεις για αυτο και μου λες παπαρολογίες και αερολογίες και το ωραίο είναι ότι και εσυ  ο ίδιος το καταλαβαίνεις ,καλό σου απόγευμα, εκτός και αν τα προλαβες το 40...
Υ.Γ Μου αρέσει πολύ ο τρόπος σου αγωνιστη chilly εμπεριστατωμενος λόγος!
Κόψε της μαλακιες και παραδέξου ότι αυτα που έγραψα για τον ΛΑΚΗ και τον ΤΣΙΠΡΑ και την ΠΑΠΑΡΗΓΑ είναι αλήθεια!Παραδέξου τα γαμώτη  μου!Πώς αγωνίζεσαι για το δίκιο όταν δεν το παραδέχεσαι και δεν ξεχωρίζεις το ψεμα με την αλήθεια?
Υ.Γ Μήπως από τότε που οι δικοί σου ομοϊδεάτες καίγανε την Ελληνική Σημαία?
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Μάρ 2011 15:20 από pagouras83 »

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:04 »
Ηρέμησε γιατί ξέρεις, ή τουλάχιστον όποιος είναι νοήμων ξέρει,  πως τα επιχειρήματά σου είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κι επιτέλους όπως όλοι έχουμε "δείξει" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την ταυτότητά μας, έτσι βγες κι εσύ και μίλα. Από πασοκάρα μέχρι χ.α. βρίσκεται η ορολογία που χρησιμοποιείς..

Να ξέρουμε τουλάχιστον, αν έχει έστω και κάποιο νόημα η συζήτηση. Αν και το κυριότερο είναι να απομονωθούν τέτοιες απόψεις, γιατί διαβάζουν και παιδιά, κι είναι κρίμα.
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:23 »
Παράθεση
.Γ Μήπως από τότε που οι δικοί σου ομοϊδεάτες καίγανε την Ελληνική Σημαία?

Oι ομοιδεάτες μου πολεμούσαν γι αυτή την σημαία, όταν οι ομοιδεάτες σου γευμάτιζαν με την Κομανταντούρα και βάζανε μαύρες κουκούλες αργότερα. Δεν συνεχίζω γιατί προφανέστατα δεν γνωρίζεις ελληνική ιστορία και ας έχεις ασπίδες και αστέρια στο avatar σου και ας μας το παίζεις και πατριώτης. Μάθε και μετά έλα να μιλήσουμε.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:32 »
Ηρέμησε γιατί ξέρεις, ή τουλάχιστον όποιος είναι νοήμων ξέρει,  πως τα επιχειρήματά σου είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κι επιτέλους όπως όλοι έχουμε "δείξει" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την ταυτότητά μας, έτσι βγες κι εσύ και μίλα. Από πασοκάρα μέχρι χ.α. βρίσκεται η ορολογία που χρησιμοποιείς..

Να ξέρουμε τουλάχιστον, αν έχει έστω και κάποιο νόημα η συζήτηση. Αν και το κυριότερο είναι να απομονωθούν τέτοιες απόψεις, γιατί διαβάζουν και παιδιά, κι είναι κρίμα.
Πολιτικά δεν με εκφράζει κανένας γιατί θεωρώ ότι όλοι είναι κατα την γνώμη μου πουλημένοι και έρμαια των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων είτε τα εκπροσωπούν αυτοπρόσωπος , πάρτε τους βουλευτες του νομού μας και θα καταλάβατε.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιό λόγω πρέπει να απομονωθούν οι απόψεις μου και για ποιό λόγω να προωθηθούν οι δικές σου?Εξήγησε μου έναν λόγω!Ποίος είσαι εσύ που θα κρίνεις ότι πρέπει να απομονωθούν οι απόψεις μου?Λέω για τελευταία φορά ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους μετανάστες από αυτους που ήδη έχει, θεωρώ ότι αυτούς όντως τους εκμεταλλεύονται(και είναι θύματα) και οι δουλεμποροι και παρακυβερνητικες οργανώσεις για να επιτύχουν διάφορους στόχους..από εκει και πέρα αν θέλεις το δέχεσαι ή το απορρίπτεις ,δεν μπορείς όμως να με κρίνεις γιατί κάλλιστα και εγώ μπορώ να πω ότι είσαι πληρωμένος και ανθέλληνας.
Όσο για το ποίος είμαι είμαι ένας άνθρωπος που επειδή έκανα σωστά την δουλεία μου και ορισμένοι σοσιαλιστές, δεξιοί και αριστεροί με δεξια τσέπη ή και κάποιοι προοδευτικοί με σουταραν στην Καστορια..γιατί όλοι το θέλουν την κάθαρση αρκεί να ξεκινήσει από τον γείτονα.Είμαι ένας που όταν μπαίνει ο μπατσος η το ΙΚΑ σε ένα κλαμπ , ενα σουπερ μαρκετ ή μια καφετέρεια δεν γιουχάρω γιατι ξέρω ότι πολλές φορές μπαίνει για να γράψει έναν λεφτα που δεν κολλάει ασφάλεια στον εργαζόμενο, είμαι ένας που όταν βλέπει πιλότο η δεν πιάνω τα αρχ@##$ μου γιατί ΄ ξέρω στα ιμια πήγαν για πόλεμο και τα παιδία εκείνα σκοτώθηκαν..είμαι κάποιος που ξέρει και αναγνωρίζει κάποια πράγματα..Και πα΄νω απόλα είμαι κάποιος που δεν μπορεί να κρίνει ποιος πρέπει να μιλάει και ποίος όχι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:34 »
Παράθεση
.Γ Μήπως από τότε που οι δικοί σου ομοϊδεάτες καίγανε την Ελληνική Σημαία?

Oι ομοιδεάτες μου πολεμούσαν γι αυτή την σημαία, όταν οι ομοιδεάτες σου γευμάτιζαν με την Κομανταντούρα και βάζανε μαύρες κουκούλες αργότερα. Δεν συνεχίζω γιατί προφανέστατα δεν γνωρίζεις ελληνική ιστορία και ας έχεις ασπίδες και αστέρια στο avatar σου και ας μας το παίζεις και πατριώτης. Μάθε και μετά έλα να μιλήσουμε.
Ειλικρινά ποιοί είναι οι ομοϊδεάτες σου?Σε τι πιστεύεις? δεν είναι κακό και δεν σε ρώταω ειρωνικά, θέλω πολύ να μου πείς.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:51 »
Κάτι τελευταίο(δεν ασχολούμε με θέμα εκτος ΠΑΣ γιατί το μπέλα μου βρίσκω) ρε chilly η σημαία για την οποία πολέμησαν οι ομοϊδεάτες σου είναι αυτη που ανέβασες από το παιχνίδι με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ?

Μπερδεύτηκα τώρα!Αλήθεια για ποια χώρα πολέμησαν οι ομοϊδεάτες σου?.Ειλικρινά ξέρεις αγόρι μου τι αντιπροσωπεύει αυτή η σημαία να μου πείς και εμένα που είμαι άσχετος από ιστορία?

Αποσυνδεδεμένος BILLYNIOS

• Jr. Member
  • **
  • Ξύπνησαν πάλι οι άθλιες και σκουριασμένες ορδές
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 17:56 »
Aς επανέρθει το ποστ στην ουσία του που είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις της απεργίας πείνας των 300 μεταναστών-εργατών. Το ευχάριστο διάλλειμα με αφορμή τα ποστ των υπερπατριωτών που ως άξιοι απόγονοι του γκέμπελς χρησιμοποιούν κακής ποιότητας προπαγάνδα ας μας επηρεάζει τόσο όσο το μέγεθος της σημασίας τους. Καθόλου.

Εδώ τα Ιατρικά Ανακοινωθέντα από την απεργία
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/02/78-apergoi-peinaw-nosokomeia/

ΛΑΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ