Αποστολέας Θέμα: Πανελλαδική Απεργία Πείνας  (Αναγνώστηκε 16548 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Πανελλαδική Απεργία Πείνας
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 18:01 »
Aς επανέρθει το ποστ στην ουσία του που είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις της απεργίας πείνας των 300 μεταναστών-εργατών. Το ευχάριστο διάλλειμα με αφορμή τα ποστ των υπερπατριωτών που ως άξιοι απόγονοι του γκέμπελς χρησιμοποιούν κακής ποιότητας προπαγάνδα ας μας επηρεάζει τόσο όσο το μέγεθος της σημασίας τους. Καθόλου.
Η κλασσική κασέτα!

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 18:05 »
Aς επανέρθει το ποστ στην ουσία του που είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις της απεργίας πείνας των 300 μεταναστών-εργατών. Το ευχάριστο διάλλειμα με αφορμή τα ποστ των υπερπατριωτών που ως άξιοι απόγονοι του γκέμπελς χρησιμοποιούν κακής ποιότητας προπαγάνδα ας μας επηρεάζει τόσο όσο το μέγεθος της σημασίας τους. Καθόλου.

Εδώ τα Ιατρικά Ανακοινωθέντα από την απεργία
http://hungerstrike300.espivblogs.net/2011/03/02/78-apergoi-peinaw-nosokomeia/

Δεν είναι δική μου σημαία..δική σου είναι , εσένα και των φίλων σου!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος BILLYNIOS

• Jr. Member
  • **
  • Ξύπνησαν πάλι οι άθλιες και σκουριασμένες ορδές
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 18:10 »
Σιγα μη κάτσω να σου απαντήσω
ΛΑΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 20:08 »
ΛΑΜΙΑ  μην με ρωτήσεις και συ αν τα εννοούσα εσένα όπως ο φίλος παραπάνω αλλά απάντησα και μαζί σου ταυτόχρονα!!

Υ.Γ. Αυτό που έκανες παγουρα 83 δεν εχει ουσία. Μην οξυνουμε τις σχεσεις μας παλι μεταξυ μας! Κριμα ειναι! ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ημαστε ΟΛΟΙ!

ΔΙΑΦΩΝΩ!!!
Δηλαδή επειδή είμαστε όλοι πασολέδες θα δεχτούμε τους εχθρούς της δημοκρατίας?????

Ε ΟΧΙ!!!

ΖΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. αΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ Α ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΟΥΡΑΣ 83 ΜΙΑ Β ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΙΜΑΣΤΕ(ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ). οΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩς ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ¨ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ" (ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ.

Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 20:12 »
http://dialogos.pasok.gr/forum/
http://www.syriza.gr/press/anakoinoseis/o-syriza-ekfrazei-tin-allileggyi-toy-sto-foroym-metanaston-kritis
http://www.neos-forum.com/
http://www.nd.gr/
http://anarchy.gr/

Νομιζα πως το Pas.gr ειναι forum οπαδικο..Πως θα μιλουσαμε για μπαλα και την ομαδα μας...Μαλλον εκανα λαθος..Λοιποον..
Δεν πατε να τα πειτε εκει?

Εισαι λαθος. το pas.gr  ειναι πολυσυλλεκτικο και εχει και πολιτικη χροια. Και εγω δεν παιζω στοιχημα, ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να απαιτησω να μην γραφουν ή να κοπει το "ΠΑΣ ΤΑΜΕΙΟ".!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 21:38 »
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΣ
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 22:02 »
Παράθεση
Κάτι τελευταίο(δεν ασχολούμε με θέμα εκτος ΠΑΣ γιατί το μπέλα μου βρίσκω) ρε chilly η σημαία για την οποία πολέμησαν οι ομοϊδεάτες σου είναι αυτη που ανέβασες από το παιχνίδι με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ?

Συγνώμη που δεν κρέμασα σβάστικα. Αλλά είμαι σίγουρος οτι θα την κρέμαγες εσύ άνετα. Θα μπορούσες μάλιστα και να πολεμήσεις γι αυτήν πριν (ας πούμε) 70 χρόνια, βάζοντας ας πούμε ως μανδύα το στέμα πάνω στο πέτο σου.
Αλήθεια, ανθρωπιστικά και μόνο, θα ήθελες να δωθεί ιατρική βοήθεια στους 300 απεργούς?
Ανθρωπιστικά και μόνο, θα ήθελες να νοσηλευτούν σε Ελληνικά νοσοκομεία ή δεν έχουν τα απαιτούμενα ένσημα?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 05 Μάρ 2011 22:34 »
Εισαι λαθος. το pas.gr  ειναι πολυσυλλεκτικο και εχει και πολιτικη χροια. Και εγω δεν παιζω στοιχημα, ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να απαιτησω να μην γραφουν ή να κοπει το "ΠΑΣ ΤΑΜΕΙΟ".!

Ρε δεν ΠΑΣ καλα!
Πείτε ό,τι θέλετε, αρκεί να μην έχει σχέση με ποδόσφαιρο και με την πολιτική!
Αυτα γραφει στην αρχικη...τωρα αν εσυ θες να μου πεις πως ολοι οσοι γραφετε δεν βγαζετε την πολιτικη σας πεποιθηση..παω πασο..και το ΠΑΣ ταμειο εχει σχεση με το ποδοσφαιρο...αυτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Μάρ 2011 22:51 από Siciliano »
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 06 Μάρ 2011 02:29 »
Παράθεση
Κάτι τελευταίο(δεν ασχολούμε με θέμα εκτος ΠΑΣ γιατί το μπέλα μου βρίσκω) ρε chilly η σημαία για την οποία πολέμησαν οι ομοϊδεάτες σου είναι αυτη που ανέβασες από το παιχνίδι με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ?

Συγνώμη που δεν κρέμασα σβάστικα. Αλλά είμαι σίγουρος οτι θα την κρέμαγες εσύ άνετα. Θα μπορούσες μάλιστα και να πολεμήσεις γι αυτήν πριν (ας πούμε) 70 χρόνια, βάζοντας ας πούμε ως μανδύα το στέμα πάνω στο πέτο σου.
Αλήθεια, ανθρωπιστικά και μόνο, θα ήθελες να δωθεί ιατρική βοήθεια στους 300 απεργούς?
Ανθρωπιστικά και μόνο, θα ήθελες να νοσηλευτούν σε Ελληνικά νοσοκομεία ή δεν έχουν τα απαιτούμενα ένσημα?
Και βέβαια θα ήθελα να τους δωθεί βοήθεια,εσυ τι νομίζεις ότι εγω θέλω να πεθάνουν ή νομίζεις εγώ θέλω να υποφέρουν στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ ?Μακάρι να υπήρχε ειρήνη και καθόλου πείνα σε όλο τον κόσμο.Εγω με αυτούς που τους εκμεταλλεύονται για τα δικά τους συμφέροντα τα έχω και με αυτους που δείχνουν επιλεκτική ευαισθησία και κυρίως με τους υποκριτές...αυτό που λέω το νιώθω.
Υ.Γ Περιμενω μια απάντηση σχετικά με το  τι αντιπροσωπεύει αυτή η σημαία  και εμένα που είμαι άσχετος από ιστορία?Και ειλικρινά ποιοι είναι οι ομοϊδεάτες σου(Γιατί εδω ήξερες τους δικούς μου, δεν νομίζω να μην ξέρεις τους δικού σου)
Υ.Γ1
Σιγα μη κάτσω να σου απαντήσω

Δεν σε ρώτησα ρε μάγκα για να μου απαντήσεις σε κάτι και σίγα μην ξέρεις εσύ σε κάτι να μου απαντήσεις.Εσένα δεν σε βλέπω καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 06 Μάρ 2011 14:10 »
Νομίζω ότι το http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=257092  απαντά σε πολλά ...

Πάντως χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω, ελλείψει χρόνου, οι απόψεις του 83 άγονται και φέρονται μεταξύ πολύ διαφορετικών μεταξύ τους θεωρήσεων και δεν διακρίνονται από συνοχή. Ελπίζω με τον διάλογο να μπορέσει να επαναθεωρήσει μέρος τους και να προκαλέσει εποικοδομητική σκέψη και στους διαφωνούντες (εμού συμπεριλαμβανομένου).

Η συζήτηση είναι άκρως πολιτική. Έχω διατυπώσει την άποψή μου πολλάκις ότι καλώς γίνεται και πολιτική συζήτηση σε συγκεκριμένες γωνιές στο pas.gr ...
Καλό είναι να θυμόμαστε ότι υπάρχουν απόψεις-ιδανικά και στάσεις ζωής οι οποίες υπερβαίνουν την -αρκετές φορές - τυχαία επιλογή κοινής ομάδας την οποία υποστηρίζουμε... Ακόμα και αν η επιλογή ομάδας είναι συνειδητή δεν παύει το ποδόσφαιρο να μην συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα στη ζωή μας ... Άρα το motto όλοι ΠΑΣ είμαστε ποτέ δεν θα επαρκεί για μένα ... 
 :mono: 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 06 Μάρ 2011 14:16 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 06 Μάρ 2011 14:24 »
Η συζήτηση είναι άκρως πολιτική. Έχω διατυπώσει την άποψή μου πολλάκις ότι καλώς γίνεται και πολιτική συζήτηση σε συγκεκριμένες γωνιές στο pas.gr ...
Καλό είναι να θυμόμαστε ότι υπάρχουν απόψεις-ιδανικά και στάσεις ζωής οι οποίες υπερβαίνουν την -αρκετές φορές - τυχαία επιλογή κοινής ομάδας την οποία υποστηρίζουμε... Ακόμα και αν η επιλογή ομάδας είναι συνειδητή δεν παύει το ποδόσφαιρο να μην συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα στη ζωή μας ... Άρα το motto όλοι ΠΑΣ είμαστε ποτέ δεν θα επαρκεί για μένα ... 
 :mono: 
Το λογικό, σε έναν λογικό ιδεατό κόσμο, είναι η πολιτική να συνδέεται με όλες τις πτυχές της κοινωνικής μας ζωής.
Κάτι "συζητήσεις" (μέσα σε πάρα πολλά εισαγωγικά) σαν κι αυτή και κάποιες απειλές και προσωπικές κόντρες που έφταναν στα όρια του ποινικά κολάσιμου κειμένου, οδήγησαν τους ιδιοκτήτες του φόρουμ (κακώς αλλά αναγκαστικώς) στην απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων.

Το θέμα έχει ξεφύγει εδώ και άλλη 1 απάντηση/αντιπαράθεση θα το κλειδώσει.
Ως αρχική ανάρτηση έπαιζε στα όρια των κανόνων του φόρουμ. Αλλά μιλάμε για ζωές. Οπως ζωές ήταν κι αυτές των αστυνομικών που σκοτώθηκαν την ώρα της δουλειάς τους.

Για μπαλίτσα κουβεντιάζουμε σ' αυτό το φόρουμ και χαλαρώνουμε. Για τα άγχη μας έχουμε άλλες γωνιές. Για την ενημέρωσή μας σε πολιτικά θέματα, ακόμη περισσότερες!
::stop::
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 06 Μάρ 2011 17:23 »
Αν οι απεργοί πείνας θεωρούνται άνθρωποι , θα πρέπει να έχουν την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη ειδικά στη παρούσα φάση που μπαίνει "ζήτημα ζωής κ θανάτου".
Δεν είναι όμως οξύμωρο το σχήμα,απ τη μια να λέει κανείς(παγουρά 83,παίρνω αφορμή από σένα)ότι, ναι να προφυλαχτεί η υγεία αυτών των ανθρώπων τώρα που έχουν ανάγκη,αλλά από την άλλη η ανάγκη τους για επιβίωση (εργασία,στέγη,τροφή),να συναντάει "εμπόδια" στο καθεστώς νομιμότητας τους?
Η Ελληνική οικονομία δήθεν δεν "αντέχει" άλλους ξένους εργάτες,αντέχει όμως(αν όχι έχει ανάγκη) ξένους manager που να αποφασίζουν για τη διάρθρωση ,το σχεδιασμό κ το περιεχόμενο της....Οι ξένοι εργάτες ή οι manager ευθύνονται για την αποβιομηχάνιση αυτής της χώρας,την εξαγωγή εργατικού δυναμικού στην Ευρώπη ,ΗΠΑ,κ Αυστραλία,το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου κ τη διάλυση τομέων όπως τα ναυπηγεία κ η κλωστοϋφαντουργεία ,τη περίφημη ΚΑΠ που θάβει προϊόντα στις χωματερές?.....Τελικά "λεφτά υπάρχουν" ή όχι? 
Το Ελληνικό κράτος δε νομιμοποιεί τη παραμονή τους εδώ,ενώ το ίδιο -κατά παράβαση του Συντάγματος- διατηρεί στρατεύματα σε κάποιες από τις χώρες προέλευσης των απεργών πείνας(με τεράστιο κόστος).....
"Να φύγουν από εδώ γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να βρουν δουλειά",είναι ένα από τα πιο αφαιρετικά κ αφελή συνάμα επιχειρήματα που ακούγονται.Σε όσους είναι πρόθυμοι να το επαναλάβουν,μήπως θα πρέπει να προσθέσουν στον παραλογισμό τους κ την ανάγκη "πολιτικής ελέγχου των γεννήσεων" σε αυτή τη χώρα, μιας κ αν αυξηθούμε πιο πολύ από τις αντοχές της Ελληνικής οικονομίας θα πεινάσουμε κ η ευθύνη θα είναι δική μας?Ίσως κ την απαγόρευση εισόδου ή κ  μακρόχρονης παραμονής των Ελλήνων του εξωτερικού ,αφού είπαμε ότι "είμαστε πολλοί κ δεν αντέχει η οικονομία μας" .....
Όσοι δήθεν νοιάζονται για την έννοια της νομιμότητας,γιατί δεν δείχνουν παρόμοια ευαισθησία σε ζητήματα Εργατικού δικαίου/νομοθεσίας?Άραγε θυμάται κανείς, τους νεκρούς -αλλοδαπούς κ ντόπιους- εργάτες των Ολυμπιακών έργων?
Άντε κ με ένα μαγικό τρόπο φύγουν όλοι οι ξένοι από αυτή τη χώρα αύριο το πρωί(προς τέρψιν του Άδωνη-Καρατζαφέρη-Πλεύρη-Μιχαλολιάκου)...Όσοι μείνουμε εδώ θα αμειβόμαστε με μισθούς αξιοπρεπείς, ή λόγω Μνημονίου κ δεσμεύσεων στο ΔΝΤ,θα ζούμε κάτω από τα όρια φτώχειας?Θα έχουμε δωρεάν καθολική κ επαρκή Υγεία-Παιδεία ή η ανεπάρκεια είναι δεδομένη ?Θα εξαφανιστεί με μιας ο Μάκαρος κ ο Μπέος απ το Ελληνικό ποδόσφαιρο κ σε κάθε γειτονιά θα ξεφυτρώσουν γήπεδα κ χώροι άθλησης?Η ανεργία, που μας την παρουσιάζει το κάθε ξεπουλημένο τομάρι σαν κάτι το φυσιολογικό -στη καλύτερη περίπτωση- ή κάνει τουμπεκί για τα αίτια της -στη χειρότερη-,θα μηδενιστεί? 
Επειδή ούτε "όλοι μαζί τα φάγαμε",ούτε "όλοι είναι το ίδιο",υπάρχουν υπεύθυνοι κ μη,θύτες κ θύματα σε αυτή την ιστορία.Όσοι βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν τα βίτσια τους (ξενοφοβία,μισανθρωπισμός,ρατσιστική συμπεριφορά κλπ κλπ),ας αφήσουν τις παπαριές κ τις αερολογίες για ακροατήρια με Μ.Ο. ηλικίας τα 5 έτη,γιατί από κει κ πάνω η στοιχειώδη ικανότητα σκέψης (αλλά κ ύπαρξη αξιοπρέπειας)δεν κοστολογεί την ανθρώπινη ζωή με κριτήρια αγοράς,δεν οριοθετεί την ανθρώπινη ύπαρξη με κριτήριό τη κατοχή ή όχι ταξιδιωτικών εγγράφων.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 07 Μάρ 2011 18:46 »
Η κυβέρνηση οδηγεί τα πράγματα στα άκρα
Μαρτίου 7, 2011

Λύση ζωής τώρα για τους 300 μετανάστες απεργούς πείνας

«Από ιατρική και ανθρωπιστική άποψη τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Χρειάζεται ευαισθησία, υπευθυνότητα και ευελιξία από την πολιτεία. Η απώλεια ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τον πολιτισμό και τη δημοκρατική ευαισθησία του Ελληνικού λαού .Τώρα η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να δώσει λύση για να μη χαθεί ανθρώπινη ζωή. Με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο μπορεί να παραχωρήσει άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.»

Εμμ. Καλοκαιρινός, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Γ. Μπασκόζος, αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

http://hungerstrike300.espivblogs.net/

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 17:29 »
Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τους 300 της Υπατίας

Παράθεση
Αποστολή          Εκτύπωση       
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011
|
Ηπειρωτικός Αγών
Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τους 300 της Υπατίας
Ομάδα περίπου 30 ανθρώπων, μελών ομάδων, πρωτοβουλιών και συνδικαλιστικών ενώσεων με αναφορά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, κατέλαβαν λίγο μετά τις 10 το πρωί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Ναπολέοντα Ζέρβα. Ανάρτησαν πανώ έξω από τα γραφεία στον 4ο όροφο του κτιρίου, δηλώνοντας αλληλεγγύη στους μετανάστες και ζητώντας τη δικαίωσή τους.

http://agon.gr/news/117/ARTICLE/10525/2011-03-08.html

υ.γ. οπως ενημερωθηκαν οι καταληψιες απο τον ιδιοκτητη του εμπροσθιου γραφειου, απο οπου και η φωτο, το πασοκ εχει να πληρωσει ενοικια 10 μηνων για τον εν λογω χωρο. παρακαλεσε κιολλας τους καταληψιες να αφαιρεσουν ακομα και την πινακιδα του πασοκ, καθ' οτι βρισκεται στα δικαστηρια σε διαδικασια εξωσεως... αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να διαχειριστουν ουτε περιπτερο και καποιοι εξακολουθουν να τους εμπιστευονται...

υ.γ.2. η πινακιδα αποκαθηλωθηκε... :P :P :P
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 17:33 »
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

• Jr. Member
  • **
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 20:18 »
"Να φύγουν από εδώ γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να βρουν δουλειά",είναι ένα από τα πιο αφαιρετικά κ αφελή συνάμα επιχειρήματα που ακούγονται.Σε όσους είναι πρόθυμοι να το επαναλάβουν,μήπως θα πρέπει να προσθέσουν στον παραλογισμό τους κ την ανάγκη "πολιτικής ελέγχου των γεννήσεων" σε αυτή τη χώρα, μιας κ αν αυξηθούμε πιο πολύ από τις αντοχές της Ελληνικής οικονομίας θα πεινάσουμε κ η ευθύνη θα είναι δική μας?Ίσως κ την απαγόρευση εισόδου ή κ  μακρόχρονης παραμονής των Ελλήνων του εξωτερικού ,αφού είπαμε ότι "είμαστε πολλοί κ δεν αντέχει η οικονομία μας" .....
Στο ζήτημα ότι είμαστε πολλοί, υπάρχει ήδη η λύση σε εξέλιξη: ως το 2100, σε λιγότερα από 90 χρόνια θα έχουνε μείνει σε αυτόν τον τόπο 2,5 εκ. Έλληνες σε σύνολο 23 εκ. κατοίκων
http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-07-11-08-19-41/1161-2011-02-24-21-46-24
δεν είναι κάτι καινούριο, θα το βρείτε σε πολλές πηγές αναζήτησης.
Οπότε, αν θέλουμε να "ενσωματωθούμε" εμείς με όλους τους καινούριους κατοίκους της χώρας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από κοινά στοιχεία, ας πούμε με την ίδρυση του ισλαμικού κόμματος Ελλάδος, τζαμιών στις 5-6 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους όσους έχουν μερικούς μήνες παραμονής στην χώρα, ειδικότερα για πολιτικούς πρόσφυγες από Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ουζμπεκιστάν κ.ά. . Όπως και να'χει, τα δικά μας τα κόμματα ήδη έχουνε φθαρεί. Ίσως με τη σαρία και τον ισλαμικό νόμο σε λίγο καιρό να μπούνε μερικά πράγματα στη θέση τους, η δημοκρατία μας άλλωστε έχει ξεχειλώσει προ πολλού.
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 19:01 »
Δεκτή έκαναν οι μετανάστες απεργοί πείνας τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης, η οποία εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα για περισσότερα από οκτώ χρόνια και τη ένταξη των υπολοίπων σε επ' αόριστον καθεστώς ανοχής. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη σταματούν την απεργία.
Την πρόταση μετέφεραν στους απεργούς εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και η αρμόδια για θέματα μεταναστών υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα. Οι συνομιλίες έγιναν στο κτήριο της ΓΣΕΕ, παρουσία και μελών της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη».

Οι μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους.

Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαιώμα νομιμοποίησης ύστερα από οκτώ έτη στην Ελλάδα θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα.
enet.gr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 20:15 »
"Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την εργατική τάξη και ευχαριστούμε θερμά την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύη και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ιδιαίτερα τους γιατρούς, που μας παρακολουθούσαν σε 24ωρη βάση", δήλωσε ο Αμπντούλ Χατζί, εκπρόσωπος των απεργών πείνας και του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι οι μετανάστες θα μείνουν στο κτίριο Υπατία έως ότου επανέλθουν όλοι οι ομοεθνείς τους από τα νοσοκομεία.

Βελτιωμένη σε δύο σημεία είναι η πρόταση που κατέθεσε το διυπουργικό κλιμάκιο στους εκπροσώπους των μεταναστών και στα μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης. Η Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση προβλέπει τα εξής:

* Πρώτον, μειώνονται τα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα από 12 σε 8 προκειμένου να μπορούν οι μετανάστες να πάρουν άδεια παραμονής
    * Δεύτερον παρέχεται η δυνατότητα να μπορούν να ταξιδεύουν στις χώρες προέλευσης χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.
    * Τρίτον μειώνονται τα απαραίτητα ένσημα για την ανανέωση της άδειας παραμονής από 200 που είναι σήμερα, σε 120

«Προχωρήσαμε στην τελική διευκρίνηση όλων όσων συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όσων δημόσια έχουμε διατυπώσει, ως κυβέρνηση, από την αρχή της απεργίας πείνας με την κατάληψη της Νομικής. Εξηγήσαμε στους απεργούς πείνας ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και ότι έχει εξαντληθεί η φέρουσα ικανότητα της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας μας για να δεχθεί επιπλέον αριθμό μεταναστών», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, τόνισε ότι «μέλημά μας ήταν η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με παράλληλη εφαρμογή των νόμων. Προτείναμε λύση ασφάλειας για όλους τους πολίτες, Έλληνες και ξένους, που μεταξύ αλλων περιλαμβάνει την αναστολή απομάκρυνσης, τη δυνατότητα ανανέωσης του καθεστώτος ανοχής, τη δυνατότητα μετακίνησης, τη μείωση των ενσήμων, στην οποία ήδη έχει προχωρήσει το υπουργείο μας, καθώς και ρυθμίσεις για όσους έχουν εκπέσει της νομιμότητας».

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, υπογράμμισε ότι «για την κυβέρνηση η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη και αυτό το ξεκαθαρίσαμε από την περασμένη Παρασκευή. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε έναν απεργό πείνας, που έχει ανάγκη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν πρέπει να θρηνήσουμε θύματα».

enet.gr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 09 Μάρ 2011 20:20 »
Η δικαίωση των 300 μεταναστών, ελπίδα για όλη την κοινωνία
Μαρτίου 9, 2011

Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας, απέδειξε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Επίσης, έδειξε σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη. Το άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα και πλατιά κοινωνική αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα.
Είναι προφανές ότι θα χρειαστούν μακροχρόνιοι σκληροί αγώνες για να αρθεί το απρατχάιντ σε βάρος των ξένων εργατών που ζουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ωστόσο, δεν πρέπει να χωρεί αμφιβολία ότι η αυταπάρνηση των 300 άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο ελπίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι (και ήταν πολλοί…) στήριξαν αυτόν το δύσκολο αγώνα από τη Νομική έως τα νοσοκομεία. Μα πάνω απ’ όλα, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε με σεβασμό  τους 300 αγωνιστές για τους οποίους μπορεί να περηφανεύεται όλη η εργατική τάξη.

Αθήνα 9/3/11

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 13:22 »
Παράθεση
"είμαστε πολλοί κ δεν αντέχει η οικονομία μας" .....

απο την ελλαδα μεχρι του ''λιθους της τζωρτζια και την ναζιστικη ευγονικη φαινεται οτι ειναι μονο ενα τσιγαρο δρομος!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 13:57 »
Παράθεση
pitsirikos.net/2011/03/τα-γελαστά-παιδιά/

Και ξαφνικά είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα - είχαμε ξεχάσει πως είναι να γελάς. Μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο εθνικής θλίψης και δυστυχίας, εμφανίστηκαν μπροστά μας άνθρωποι που γελούσαν. Βέβαια, δεν είναι Έλληνες αλλά γελάνε επειδή θα καταφέρουν να ζήσουν στην Ελλάδα. Μα γιατί είναι χαρούμενοι αυτοί οι ξένοι που θα ζήσουν στην Ελλάδα και είμαστε τόσο δυστυχισμένοι εμείς που ζούμε στη χώρα μας;

Οι μετανάστες-απεργοί πείνας της Υπατίας πέτυχαν ό,τι δεν πέτυχε καμία άλλη κοινωνική και επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα του Μνημονίου. Μας έβαλαν τα γυαλιά. Επίσης, μας έδειξαν τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη: αγώνας,αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη.

«Ναι, αλλά έκαναν εκβιασμό στην κυβέρνηση και στην κοινωνία με την απεργία πείνας». Δεν είναι εκβιασμός να διεκδικείς ανθρώπινα δικαιώματα, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή σου. Εκβιασμός είναι να λες «ψήφισέ με για να σου βρω δουλειά» ή «ψήφισέ με για να μη χάσεις τη δουλειά σου». Η απεργία πείνας είναι η έσχατη προσπάθεια ενός ανθρώπου να παραμείνει αξιοπρεπής. «Θέλει νεκροί χιλιάδες να ‘ναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους». Το θυμάσαι αυτό;

«Ναι, αλλά καταπατήθηκε η νομιμότητα».Τι μου λες; Σε μια χρεοκοπημένη χώρα η νομιμότητα καταπατήθηκε από μετανάστες εργάτες που έκαναν απεργία πείνας; Πώς έγιναν ξαφνικά όλοι τόσο νομιμόφρονες σε μια χώρα όπου ο καθένας επί δεκαετίες κάνει ό,τι του γουστάρει;

Για να μην κουράζομαι, παραθέτω ξανά ένα απόσπασμα από το κείμενο «Οι μετανάστες είναι πιο έξυπνοι» (27 Ιανουαρίου 2011): Το έγραψα, το ξαναέγραψα και το ξαναγράφω. Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα –όπου κανείς δεν θεωρείται υπεύθυνος για τη χρεοκοπία και όλοι οι υπαίτιοι παραμένουν στις θέσεις τους- δεν μπορεί να καταδικαστεί κανείς. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του είναι υπεύθυνοι για την ανομία που κυριαρχεί στη χώρα, αφού κουρέλιασαν την έννοια της δικαιοσύνης. Από την στιγμή που η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται ως κακό μάτι ή φυσικό φαινόμενο -και δεν τιμωρείται κανείς γι’ αυτήν-, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να παραμένει ατιμώρητος. Δεν μπορεί να παραμένουν ατιμώρητοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και να τιμωρείται ο μαγαζάτορας που δεν κόβει απόδειξη. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας “έγκριτος” αρθρογράφος να κάνει αυτήν την τόσο προφανή διαπίστωση».

Ποιοι είναι αυτοί που κόπτονται για τη νομιμότητα και για την εφαρμογή των νόμων; Είναι, κυρίως, οι τηλεδημοσιογράφοι – πάντα με τις εντολές των αφεντικών τους. Οι τηλεδημοσιογράφοι βγήκαν εκτός εαυτού επειδή στο θέμα των μεταναστών της Υπατίας δεν εφαρμόστηκε ο νόμος – δηλαδή, η απέλαση. Αυτό που ξεχνούν οι τηλεδημοσιογράφοι είναι πως οι ίδιοι εργάζονται σε παράνομα τηλεοπτικά κανάλια – εργάζονται σε κανάλια που δεν έχουν άδεια. Επίσης, εργάζονται σε κανάλια που χρωστάνε, δεν πληρώνουν φόρους, επιβίωναν με την κρατική διαφήμιση και παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία. Οπότε, την επόμενη φορά που οι τηλεδημοσιογράφοι-παπαγαλάκια θα μιλήσουν για την εφαρμογή των νόμων, ας ξεκινήσουν από το παράνομο κανάλι στο οποίο εργάζονται.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν φοβερά πράγματα αυτές τις 44 ημέρες απεργίας πείνας των μεταναστών. Το πιο πετυχημένο ήταν πως οι μετανάστες έκαναν απεργία πείνας επειδή τους υποκίνησαν κάποιοι άλλοι. Είναι πολύ συνηθισμένο να κάνει κάποιος απεργία πείνας –με κίνδυνο να πεθάνει- επειδή τον έχει βάλει κάποιος άλλος. Ό,τι και να πεις για τη βλακεία είναι λίγο – και μάταιο.

Ένα ακόμα καταπληκτικό -που ειπώθηκε και γράφτηκε- ήταν πως οι αλληλέγγυοι δεν άφηναν τους μετανάστες να φάνε αλλά και πως οι μετανάστες δεν έκαναν απεργία πείνας αλλά έτρωγαν κανονικά. Δεν ξέρω πως γίνεται από τη μια να μη σε αφήνουν να φας και από την άλλη να τρως κανονικά, αλλά στα δελτία ειδήσεων και στις ελληνικές εφημερίδες αυτά τα δυο μπορούν να συμβαίνουν μαζί – ταυτόχρονα.

Νομίζω πως κάποιοι ήθελαν έστω έναν νεκρό στην Υπατία και δυσαρεστήθηκαν από την εξέλιξη της υπόθεσης των μεταναστών. Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι είναι αριστεροί, δεξιοί ή κεντρώοι, αλλά ξέρω σίγουρα πως πρέπει να πάνε στον ψυχίατρο. Αμέσως.

Καταλαβαίνω πως ο αγώνας των μεταναστών-απεργών πείνας πίκρανε πολλούς Έλληνες. Είναι σκληρό εσύ να έχεις παραιτηθεί εντελώς και να βλέπεις τον άλλον να παλεύει με τη ζωή του. Το παίρνεις προσωπικά και νομίζεις πως το κάνει για να σε μειώσει και να σε κάνεις να αισθανθείς χαλβάς.

Οι μετανάστες μας φοβίζουν γιατί βλέπουμε σε αυτούς την πιθανότητα να γίνουμε κι εμείς μετανάστες. Οι εργάτες-μετανάστες μας φοβίζουν διπλά, γιατί μας θυμίζουν πως είμαστε –ή υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουμε- προλετάριοι. Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο πολλοί αντιπαθούν και αποφεύγουν τα αριστερά κόμματα: επειδή τους θυμίζουν την ταξική τους θέση.

Αγαπάω τους αγώνες όλων των ανθρώπων– Ελλήνων και μεταναστών. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω το γιατί. Μου αρκεί που στο τέλος χαμογελάνε.

Τα bold δικά μου
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 21:08 »
Παράθεση
Οι μετανάστες-απεργοί πείνας της Υπατίας πέτυχαν ό,τι δεν πέτυχε καμία άλλη κοινωνική και επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα του Μνημονίου. Μας έβαλαν τα γυαλιά. Επίσης, μας έδειξαν τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη: αγώνας,αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη.

και γιατι ρε μαστρα τον γαπ πουχ ...γαπ... ολ τη χωρα να του καταλογισουμε ηττα?????
τοπιακες το υπονοουμενο????
"πιτσιρικο".....εισαι μικρος ακομα....θα μεγαλωσεις και θα μαθς απο "νικες".......

πλαθω κουλουρακια...με τα δυο χερακια.....και οταν η ζυμη ειναι ευπλαστη...τοτε θα γεν το πανηγυρ..........

αχ "πιτσιρικο" και "πιτσιρικια".........που νομισατε πως νικησατε το τερας.......φανταρ στην πρωτ γραμμη τ γκοτζιλα και δεν πηρατε χαμπαρ ακομα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Μάρ 2011 21:15 από thodoris »

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 21:25 »
Ρώτησα το σκύλο μου το Ρίβα άμα νοιώθει
Έλληνας, αυτόχθονας ή κάτι σχετικό.
Εκείνος χασμουρήθηκε, επέστρεψε στον ύπνο
κι η ανάση του ήταν όμορφη σαν κύμα στο γιαλό.
Εό!Γαμώ το φασισμό.

Γυρνώ στην άγρια ροδιά και τη ρωτώ τα ίδια,
αν Ελληνίς αισθάνεται λουσμένη από το φως.
"Πήρα σκυτάλη για ζωή, για θάνατο σκυτάλη"
μου απαντάει ο κόκκινος, στα κλώνια της ανθός.
Εό!Σαπίλα ο φασιμός.

Επιτέλους μια καλή είδηση στην Ελλάδα της ξεφτίλας και του μνημονίου  :joker: :pashat: :P
Ερώτηση Κρίσεως - Θανάσης Παπακωνσταντίνου (νέο CD)

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 11 Μάρ 2011 01:10 »
Παράθεση
και γιατι ρε μαστρα τον γαπ πουχ ...γαπ... ολ τη χωρα να του καταλογισουμε ηττα?????
τοπιακες το υπονοουμενο????
"πιτσιρικο".....εισαι μικρος ακομα....θα μεγαλωσεις και θα μαθς απο "νικες".......

πλαθω κουλουρακια...με τα δυο χερακια.....και οταν η ζυμη ειναι ευπλαστη...τοτε θα γεν το πανηγυρ..........

αχ "πιτσιρικο" και "πιτσιρικια".........που νομισατε πως νικησατε το τερας.......φανταρ στην πρωτ γραμμη τ γκοτζιλα και δεν πηρατε χαμπαρ ακομα

φίλε θοδωρή αλήθεια σου λέω δεν κατάλαβα τίποτα!
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...