Πριν αναφέρω κάτι για τον Αγρίνιο......πρόσεξε κανείς τι λέει ο Πανόπουλος στην ανακοίνωσή του??????????
Η Ξάνθη,λέει,η ομάδα που έχει αδικθεί απ τη διαιτησία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Ξάνθη,ξαναλέει!! και δε ντρέπεται,έχει σιγήσει!!!!!!!!!στις <αδικίες>!!!!!!!!!!!!Δηλαδή αν δεν είχε σιγήσει......πόσες ανακοινώσεις θα έβγαζε???????????????????????????????Γιατί μέχρι τώρα είναι ΜΑΚΡΑΝ η ομάδα με τις περισσότετρες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!!!!!Τι άλλοθ ακούσουμε ρε πούστη μου???????Έλεος πια!!
Όσο για τον Αγρίνιο τώρα,εντάξει.......Αθηναικές επικοινωνιακές βλαχοπονηριές είναι αυτές,που κάποια λαμόγια των Αθηνών πλεύρισαν τον Κωστούλα και τον έπεισαν ότι έτσι πρέπει να κάνει,κι επειδή ο πνιγένος απ τα μαλλιά του πιάνετα,γιαυτό και λειτούργησε έτσι!
Τι να πεις τώρα γα τον Αγρίνιο??Εγώ προσωπικά,το έχω ξαναπεί,προτιμούσα στην Α Εθνική τον Αγρίνιο,παρά τα λαμόγια,τον Κομπότη και τον Πανόπουλο ή τα χωριά της Τρίπολης,της Κέρκυρας και του Εργοτέλη!!
Απλά,ο Κωστούλας έριξε τόσα λεφτά και τα έχασε γιατί έκανε το ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ ΛΑΘΟΣ να πάρει για προπονητή????? τον Τεννε.Κι όχι μόνο τον πήρε,αλλά άργησε και πάρα πολύ να τον διώξει,νε αποτέλεσμα να χάσει την κατηγορία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!
Κρίμα για τον Αγρίνιο πάντως!Επιμένω ότι είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΣ απ τα λαμόγια και τα χωριά που έχουν ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ και ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο και τα μάτια μας και δε λένε να μας αδειάσουν τη γωνιά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!