Ψηφοφορία

Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

0-2
14 (19.4%)
0-1
9 (12.5%)
1-2
12 (16.7%)
0-0
4 (5.6%)
1-1
13 (18.1%)
2-2
2 (2.8%)
2-1
2 (2.8%)
2-0
5 (6.9%)
1-0
7 (9.7%)
άλλο ?
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 72

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 20 Φεβ 2011 22:04

Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 103994 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #225 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 09:28 »
PASaris συμφωνώ με όλα  :mono:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #226 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 09:31 »
re χριστοβιλλ τι ανακοίνωση είναι αυτή , τι ευχαριστείς ρε ξεφτίλα , ποιούς ευχαριστείς ; Και γιατί τους ευχαριστείς ; Δηλαδή θα έπρεπε να είχαμε νεκρό ...τι να πω τελικά αυτη η ομάδα απο μ...ες προέδρους σε μ...κες πάει

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:16 »
Είδα, διάβασα, χάρηκα, στενοχωρέθηκα, ανάμοικτα συναισθήματα σήμερις.
Λέι ο ΖΤΟ για κατρακύλα. Εχει ξεκινήσει πολύ πριν η κατρακύλα μας ΖΤΟ. Οπως έλεγε ένας παλιός φίλος "Μύθος ο κόσμος του ΠΑΣ".
Λογικό. Μικρογραφία της κοινωνία κλπ κλπ.
Πάντως ακόμα υπάρχουν πολλοί που είναι διαφορετικοί. Κι εδώ μέσα, σ' αυτό το χώρο το χουμε αποδείξει πολλάκις.

Για το unFair goal. Το ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ!!! Αυτό το γκολ μου θύμησε όλα τα λιθάρια που έχουμε φάει χρόνια τώρα στο αγρίνιο. Τα καπνογόνα που μας έχουν καψαλίσει, και τα μπινελίκια που χουν ακούσει οι μανάδες μας.
Σα να μας βοήθησε ο Φουρτάδος όλους εμάς τους σκασμένους γιαννιώτες. Που χρόνια τώρα τρώμε τις πέτρες, αλλά στην Κατάρα τους βοηθήσαμε. Που δε μας πάει να τους κάνουμε πουστιά. Κι έτσι έρχεται και μας λυτρώνει το "πουστικο" γκολ! ΑΓΑΛΙΑΣΑ!!!!

Θα είχα αγαλιάσει περισσότερο (και όποιος πει όχι θα είναι ψεύτης) αν είχαμε κερδίσει τον φόφη, με πέτσινο πέναλτι, 10 μέτρα γκολ οφσάιτ και να τους είχαν ακυρωθεί 4 γκολ!

ΥΓ: Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ας έχει το θάρρος της ομάδας του και ας μη λέει ότι είναι ΠΑΣ. Δεν πειράζει που είναι παναιτωλικός. Κανείς δεν είναι τέλοιος...
 :mono:

ΑΓΑΛΙΑΣΑ!!!
(αν και δεν το πανηγυρίσαμε γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε ότι μπήκε)
Αγαπητέ Achillea επιδί όταν έπαιζα μπάλα στον ΠΑΣ το πιθανότερο είναι να μην έιχες γεννηθεί ακόμη, όταν τα πραγματα ήταν ποιο ρομαντικά και επιδί αυτές τις αξίες τησ διαφορετικότητας προσπαθώ να δώσω και στον γιό μου που πιθανόν είναι στην ηλικία σου δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Τον ΠΑΣ τον έκαναν μύθο οι μεγάλη μπάλα που έπαιξε το ήθος και μία απο τις 2-3 επαρχιακές ομάδες που οι φιλαθλοί του είναι ΠΑΣ και τον ΠΑΣ τον έχουν μεγάλο και όχι όπως στις άλλεσ πόλεις που ακούς για Ολυμπιακό Παναθηναικό κλπ, και ο κόσμος όλης της Ελλάδος τον βλέπει με περιφάνεια.
Ασχετο από όλα η απάντηση της διοικησης ήταν άμεση και σωστή, να δείτε που και ο κ. Μαρινάκης στο τέλος το ίδιο θα κάνει.
Και εαν το θεωρήτε τυχαίο ποιοι προέδροι στην Β Εθνική είναι κολιτοί και έχουν βρεθει σε αμέτρητα τραπεζόματα μαζί και εδω και στο Αγρίνιο και έχουν δει και πολλούς αγώνες μαζι? εαν λέει και κάτι και αυτό!
Τέλος το ξαναλέω πολύ φιλοσοφία για το τίποτε αγώνας ήταν και πέρασε, το παν απο όλα να έρθουν όλοι πίσω υγειης αθλητές και φίλαθλοι και όλα τα άλλα ειναι απλα για κουβέντες.

Σχετικά με τους Φιλάθλους - Οπαδούς ΠΑΣ

Το Σάββατο, συναντήθηκα/με με κάποιον κύριο παρατηρητή Βίας "κεντρικό - γενικό"  και μεταξύ άλλων, περί ελληνικής κερκίδας, μου/μας είπε ότι, "οι Οπαδοί - Φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι κιμπάρηδες, δεν προκαλούν και δεν εκδηλώνουν βία, πώς νατο πώ; ... είναι αγαθοί, άκακοι και ζωηροί συνάμα και ακολουθούν την ομάδα τους ... για κακή τους τύχη, τους κάθονται όλως παραδόξως πολλά στραβά (πυρσός - εισβολέας). Τους ζηλεύω πραγματικά. Διατηρούν κάτι απ' τις παλιές ατμοσφαιρες. Ίσως, από χρόνου θα πρέπει να προσέχουν ... απ' τους άλλους"

Πέρα απ το επίμαχο ζήτημα του "γελοιοποιημένου εν Ελλάδι FP", να συμπληρώσω ότι, η Παε - τεχνικό τιμ , οφείλει να θέσει στους ποδοσφαιριστές της (έστω  με τον κανόνα και με τη ρήτρα)  κάποιες γενικές αρχές - φιλοσοφία, σχετικά με τα αγωνιστικά ήθη και την τήρηση των κανόνων, προκειμ΄νεου να μη εκτίθεται ή κρεμιέται η ομάδα μας στις κωλοφυλλάδες, στις πειθαρχικές και στη φίλαθλη κοινή γνώμη για αντιποδόσφαιρο.
π.χ. να ξέρουν ότι, το κόκκινο φάουλ δεν γίνεται όπου κι όποτε ή
μέσα στο γήπεδο δεν αντικαθιστάς ποτέ το διαιτητή (βλ. Κούσα χαμούρα που ποτέ δε πήγα)
ή ακόμα, είσαι παιχταράς και συγχρόνως λέρα, δε κάνεις για την ομάδα

Πιστεύω ότι ο Φουρτάδο μάλλον,  ή παρεξήγησε την εξέλιξη  της φάση και θεώρησε το FP ως γενόμενο ή το ερμήνευσε δια του "γαμώτο μας δουλεύουν"

Προτιμώ το δεύτερο!  :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #228 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:21 »
Εμένα παντως δεν μου αρεσε ο τροπος που ισοφαρισαμε. :( Μηπως δεν ειμαι ΠΑΣ?

Συμφωνω με τους περισσότερους απο εσας για ολες τις αδικίες που τραβήξαμε ολα αυτα τα χρονια, συμφωνω οτι αυτοι ειναι καφροι, οτι μας χτυπησαν κλπ. αλλα η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να βελτιωνόμαστε με τον χρονο, κι οχι να γινομαστε χειρότεροι, η σαν τα μουτρα τους.
Για την φαση
Πιθανως ο Φρουταδος να ειναι στοκος στα φαιρπλαυ (οπως τα βιντεο δειχνουν) αλλα κι αυτοι παιξαν την φαση.
Σταματα κυριε, κανε περα, να το βαλει μοναχός του να καταλαβει οτι εφταιξε.
Και μετά μην τον πας καροτσάκι τον βαρας οταν ειναι κατω, αλλα ζητα απο τους επαγγελματιες αντιπαλους σου να εφαρμόσουν φαιρπλαυ στην επόμενη φαση. Εστι επρεπε να γινει και να ειμαστε ολοι χαρούμενοι.

Για το ματς
Ακατανόητο 4-4-2 (ποτε το ξαναπαιιξαμε φέτος?) Βεβαια ειμαστε πολύ καλυτεροι απ αυτους, ειχαμε ευκαιριες και σε νορμαλ συνθηκες (διαιτησία κλπ) μπορουσαμε και να το παρουμε. Εκεινος ο Ροτσα επρεπε να ειχε βγει απο το πρωτο ημίχρονο (φαουλ στον Βαντερσον).

Επίλογος
Βλέποντας το Mega το βραδυ , μολις ειχα ξυπνησει απ τα τσιπρα, καταλαβα οτι ειμαι στην Ελλάδα.
Και στην Ελλαδα Δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχει φαιρ σε τιποτα, ειμαστε χωρίς κανέναν κανόνα.
Εκεινος ο χουλιγκαν ο Πρετεντέρης, αυτος που εκσφεντονιζε αποδεδειγμένα μπουκάλια σε διαιτητές για την μεγαλη ιδεα του παο, εγκαλουσε την ομάδα μας για τον τραυματισμό του πολυτραυματια βεζυριδη, για να δειξει τα αισχη που γινονται, κι ολα αυτα σε συζήτηση για τα αισχη των γαυρων το Σαββατο.
Οπότε συνειδητοποιώντας σε ποια χωρα βρισκομαι, και επειδη ειμαι ανθρωπος που προσαρμόζομαι στο περιβαλλον το οποιο ζω δηλωνω
Οταν υπαρξει φαιρ στην Ελλαδα, ή αν θελετε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, οταν υποβιβαστουν ΠΟΚ και λοιπες δυνάμεις, οταν οι διαιτητες σφυριξουν αυτα που βλέπουν, κι οχι αυτα που θελουν να δουν, οταν η καφριλα (Μπεοι, Ψωμιαδηδες Μαρινακαιοι κλπ.) μας εγκαταλειψουν, οταν θα μπορω να δω ενα ματς διπλα διπλα με εναν ανίπαλο,  τοτε ναι να ντρεπομαι για το χτεσινό γκόλ.
Μεχρι τοτε..... :mono:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #229 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:39 »
Μια χαρα ειναι ολα παιδια ας σταματησουμε τωρα τα περι fair-play και ας απολαυσουμε την πρωτια μας.
Ομως για τον αγωνα χθες καλα εκανε και το εβαλε ο Φουρταδο,μπραβο στο παιδι και ξερετε γιατι? Γιατι
τοσα χρονια ο ΠΑΣ ζει με την ΑΔΙΚΙΑ και τον ΒΙΑΣΜΟ πανω του!! καιρος λοιπον να μην ζηταμε ελεος απο
κανεναν και να το παιζουμε και εμεις πονηρη και να σφυραμε αμεριμνα σε καθε πουστια που θα κανουμε.. ;)
Ετσι μονο θα επιβιωσεις απο τα αρπακτικα που ειναι τριγυρω σου.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:40 »
Εγω δεν ντρεπομαι καθολου για το γκολ χτες.Πρωτα να ξεβρομισει η βιτρινα του Ελληνικου ποδοσφαιρου (βλ Βαζελογαυρο) και μετα να ξεβρομισει και η αποθηκη
Παρανομο γκολ δεν βαλαμε νομιζω.Ουτε απο οφσαιτ,ουτε απο καλπικο μπεναλτ ισοφαρισαμε.Βαλαμε το γκολ απο μη χρηση ενος αγραφου νομου που καποιοι το κανουν ταραντελα, προς οφελος τους.Θα μου πειτε.....''κι εσυ αν φας ενα τετοιο γκολ ετσι θα αντιδρουσες''......Ναι,ισως ετσι να αντιδρουσα.Ομως θα ειχα και την υπηρηφανεια οτι δεν εβγαζα τα ζωωδη ενστικτα μου πριν και κατα τη διαρκεια του ματς.Σε τετοια ζωα σαν τα Αγρινια,,,τετοια τους αξιζουν.....Αλλα,αν ανεβουν στην Α θα τα δουνε οτι οι ''χουλιγκανς'' δεν ειναι μονο μεχρι το Αντιριο και τη Κλεισουρα.Ω ρε γελια που θα ριχνουμε του χρονου.Σαν τους Λαρσαιους θα την παθουν κι αυτοι που τα βαλανε με τα Παοκια και δεν ξεμπλεκουν με τιποτις.......  :P

υγ. Η μοναδικη μαλακια του Φορταδο ,χτες ηταν που δεν πηγε στην κερκιδα μας να πανυγηρισει το γκολ.Θα βλεπαμε τοτε αν ο Κουσας το επαιζε γεννημα θρεμα Αγρινιωτης...Το αργοκινητο αγγουρι....

υγ2.Αρκετα τοσα χρονια ημασταν οι καλοι και μας ταραζαν στα μπατσα.Καιρος να γινουμε κι εμεις λιγο κακοι...Αλλα εως εκει....

Αποσυνδεδεμένος doorsas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 163
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #231 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:42 »
Του έχει μείνει επάνω του λίγο ΄....ιωνικίλα,

ο fuck them all ελπίζω να τον πλύνει αρκετά

για να πάρει λίγο παγράδικη στόφα.

Αυτά που έκανε στις γειτονιές να τα ξεχάσει.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #232 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:55 »
Καλημερα σε ολους.Οσο βλεπω βιντεακια τοσο ποιο πολυ τρελενωμε.
Για το Fair play σε παγκοσμιο επιπεδο τηρειτε και δεν θα χειροκροτησουμε τον μαυρουκο για την μαλακια που εκανε.
Ειμαι μαζι του για την μαλακια που ειπε το αρχιδι ο τζεναμο(παραγγειλα φανελα φουρταδο) και τον στηριζω και ξυλο παιζω με τον αληταρα,
Ειμαι μαζι του για τις πετρες που εφαγε.
Ειμαι μαζι του γιατι του την πεσανε 5 να του κλασουνε τ αρχιδια και δεν αντεδρασε.
Ειμαι μαζι του γιατι η διηκηση κοιματε ορθια και δεν θελω να τιμωρηθει για ενα λαθος του.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΥΠΟΣΧΩΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΩ(ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΜΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΤΟΥΣ)  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ.
ΠΣ.ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ....ΑΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ,,,,ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 48
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #233 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:06 »
Aφηστε το λιγες μερες ακομη να ξεβρακωθουν κι αλλο οι υποκριτες κ οι φαρισαιοι κ να δειτε που στο τελος θα πουμε ολοι μπραβο φουρταδο.
Υπαρχει τοση υποκρισια κ αδικια που ακομη κ οι λιγοι ρομαντικοι ισως σε λιγες μερες αρχισουν να αναθεωρουν.
Θυμιζω πως οταν μπηκε μεσα ο νεαρος στον αγωνα με φοφη οι αρχικες αντιδρασεις στο φορουμ ηταν καταπελτης αλλα κ αλλου, απο την επομενη ομως βλεποντας την υποκρισια την δυσφημηση, την αδικια,την προσπαθεια εκμετταλευσης τη διογκωση γεγονοτων κ το ψεμα η μεση γνωμη των οπαδων μας μεταστραφηκε.

Ειναι αυτο που λεω κ θα ξαναλεω θελουμε ν αγιασουμε αλλα δεν μας αφηνουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ αν αυτο γινοταν στο ελληνικο με εθνικο, απεναντι σε μια τιμια ομαδα κ εναν τιμιο αγωνα...ποια θα ηταν η αντιδραση παικτων κ οπαδων?


Τελος αν καποιοι νιωθουν ακομη προσβεβλημενοι ηθικα ας κρατησουν τη δηλωση περι επαναληψης του αγωνα.


Αληθεια μπορει να βρει αλλος αναλογη δηλωση-επιθυμια στα ελληνικα ποδοσφαιρικα χρονικα ή παλι ο ΠΑΣ πρωτοτυπησε? ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 11:15 από REVENGE OF THE BULL »

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #234 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:32 »
Το γκολ θα προτιμούσα να έχει μπει αλλιώς.Αυτό είναι δεδομένο.Όμως ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για το σκηνικό.Να ντραπούν αυτοί που χτες καταπάτησαν κάθε νόμο,άγραφο,έγγραφο,εθιμοτυπικό,προέβησαν σε αξιόποινες πράξεις, μετήλθαν κάθε μέσο για να πάρουν ένα ματς.Το ότι δεν κατάφεραν να νικήσουν ας τους γίνει μάθημα.
Ας δοξάζουν και την τύχη τους που το πρωτάθλημα φέτος έχει πολύ χαμηλό επίπεδο και καταφέρνουν να κρατάνε  τη 2η θέση και θα παίξουν και μια χρονιά στην Α.Μέχρι εκεί.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ντρέπομαι είναι μόνο το ότι μέχρι το 2005 διάβαζα αθλητικές εφημερίδες (τις πιο σοβαρές υποτίθεται του χώρου).Μετά από ένα ματς που διάβασα λεπτομερέστατες περιγραφές γεγονότων ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ (προφανώς οι περισσότεροι κατάλαβαν για ποιο ματς μιλάμε) δεν ξαναδιάβασα τα εν λόγω έντυπα.


Πάντως θα είναι μεγαλο unfair να ''εξοντωθεί'' ο Φουρτάδο για να ''φύγει η ρετσινιά''.

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 48
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #235 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:40 »
Να κ ο εξυγιαντης πρετεντερης ετσι για να θυμομαστε ποιοι μας δινουν συμβουλες ποιοι ειναι θιασωτες του φερ πλει κ ποιοι το παιζουν δικαιοι κριτες στην καμπουρα μας ,ωστε να κρινουμε την αξιοπιστια τους κ φυσικα να μην εχουμε καμμια μα ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
Πρετεντέρης - Ρίψη Αντικειμένων

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #236 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:46 »
απεναντι στον εθνικο (και με την προυποθεση οτι δεν θα ειχε κανει οτι οι αγρινιωτες)
θα ψαχνα τρυπα (στα τσιμεντα)να κρυφτω.....
 
Υ.Γ.
επδη μ αρεςν τα γραμματα
κι η γλωσσα μας εν γενει
για τρατε κι ετουτο δω
μηπως και κατι βγαινει
 
αγρινιο =αγριος+νιο  (το αλλο μσο απ το νιο-νιο λειπ ,η μηπως λειπ ντιπ??? :P
 
τι λετε ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ :mono:
δεχομαι κι μπεταρισματα.... :P :P :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.727
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #237 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:53 »
Παράθεση
Unfair my ass π λεν και στα χωριά μας.
Θα το συζητούσα σε μια άλλη έδρα, στη Δράμα ας πούμε, ή ακόμα και στο Αγρίνιο, αν ήταν έδρα με πελέ κι όχι τ' ανάποδο.
Εχω κάτι ώρες π μιλάω στα τηλέφωνα (ας όψονται κάτ κωλοσαββατοδεύτερα, π μ κόστισαν κάποια παιχνίδια πούθελα να δω) να μάθω τι έγινε.
Πάμε μέσα να κρεμάσουμε πανιά κι αρχίζει με την μία το πέσιμο, που συνεχίζεται με είσοδο στο ξέφραγο αμπέλι και βολές κατά ριπάς σε χώρο κυριολεκτικά κλουβί. Αρχίζουν να έρχονται εκεί μέσα όχι μόνο καπνογόνα και φωτοβολίδες, αλλά και δυναμιτάκια. Και χοντραίνει κι άλλο, έρχονται και μασουράκια. Σειέται η κερκίδα. Εχουμε τραυματία.
Τους παίχτες τους περιμένανε και τς υποδέχτηκε δεόντως άλλη επιτροπή καμιά διακοσαριά νοματαίων. Δεν είχαμε τραυματία εδώ, περίεργο.
Στα αγωνιστικά, στη κόκκινη κλπκλπ δεν θα μπω ντιπ.
Περιμένετε μετά από αυτά, έχετε την αξίωση μετά από αυτά, να τηρήσουμε το fair play? Προς χάρη ποιού; Γι' αυτούς που μας βρίζαν πατόκορφα, μας πέταγαν ότι βρίσκαν αλλά κυρίως ότι είχαν ετοιμάσει από τα πριν να μας πετάξουν; Η γι' αυτούς που περιμέναν τους ποδοσφαιριστές μας να τους αποθεώσουν ...τα μάλλα;
Κάπου και οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους μου φαίνεται.
Φίλαθλος της ομάδας στα αίματα και αυτοεγκαλούμαστε για μη τήρηση του fair play?
Κι έπρεπε να το πανηγυρίσουμε το γκολ δεόντως κι έπρεπε να πάει στα κάγκελα ο Φουρτάδος.
Πείτε μ ένα λόγο μετά τα όσα έγιναν, που εμείς θα έπρεπε να είμαστε κύριοι.
ΜΕΤΑ τα όσα έγιναν.
Χέστηκα για το fair και το unfair. Πάμε να δούμε μπάλα και πρέπει να φοράμε αλεξίσφαιρα ρε, πάμε καλά;

Υ.Γ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, καλή θα ήταν αν το μόνο παράξενο που συνέβη ήταν το γκολ του Φουρτάδο.
Ελα όμως που το μόνο παράξενο είναι ότι μαναχά στς επισήμους φέρθηκαν καλά.
Και βιάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και τον φίλαθλο δεν αφουγκράζεται πάλι και τα γεγονότα ή δεν τα έμαθε ή τα υποτίμησε και τόσα θερμά ευχαριστώ, είναι τουλάχιστον ...κάπως.


Παράθεση
Περί διοίκησης:

Αιδώς Αστείοι.
Είστε εντελώς εκτός κλίματος, δεν έχετε καμία απολύτως επαφή με το feeling του κόσμου, τραπεζώνετε τα φίδια, ευχαριστείτε (θερμά) τους απαίσιους για την φιλοξενία και τελικά απορείτε γιατί σε μια χρονιά που η ομάδα πάει ζβάρα το γήπεδο είναι άδειο (ντιπ).
Άκουσα ακόμα περισσότερους σήμερα να εύχονται να φύγετε όλοι σας πριν τον Φουρτάδο, που κατηγορείτε, απ' την πόλη.
Μάστε το μυαλό σας ή ενημερώστε να μάσουμε εμείς το θκό μας.

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #238 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 11:54 »
Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του παναιτωλικού, πείτε με γραφικό, αλλά δεν είναι σαν όλους τους υπόλοιπους. Τώρα αν αυτός πάει με το σταυρό στο χέρι, έχει χίλιους άλλους από πίσω του που πάνε με το μαδέρι, τη πέτρα και το σίδερο στο χέρι. Δυστυχώς είναι σε μια ομάδα της οποίας οι οπαδοί δεν του αξίζουν. Έτυχε ο άνθρωπος να είναι από το Αγρίνιο και όπως ειπώθηκε, κανείς δεν είναι τέλειος.
Μην βλέπετε στο πρόσωπο του Παναιτωλικού το κατεστημένο, κάνετε λάθος. Ομάδες που ήταν και είναι κατεστημένο στην κατηγορία βλέπουν με τα κιάλια και τον ΠΑΣ και τον παναιτωλικό (λεβαδειακος, οφη, βεροια, καλλιθεα και πολλές άλλες). Οσο για τον κόσμο του παναιτωλικού τι να πεις. Έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο. Σαν κακομαθημένα που τα πάνε μετά από χρόνια στο λούνα παρκ. Αλλά του χρόνου θα τα βρουν (νομοτελειακά) μπροστά τους, αν όχι από εμάς, από κάποιους άλλους. Και εικάζω πως αυτοί οι αγροίκοι θα είναι και ο λόγος που θα αποχωρίσει και ο πρόεδρος-ιδιοκτήτης τους αν δεν συνεχίζει να τους χαϊδεύει. Μόνοι τους θα την φάνε την ομάδα τους και θα τους αξίζει κιόλας.

Ο διαιτητής επίσης δεν ήταν στημένος κατά τη γνώμη μου. Απλά ήταν λίγος, πολύ λίγος. Κατάφερε να το κάνει μπουρλότο το γήπεδο.

Ούτε τις πέτρες που έπεσαν, ούτε το ξύλο, ούτε το δάχτυλο του παιδιού, ούτε την συμπεριφορά αγροίκων θα συμψηφίσω με το γκολ που βάλαμε. Απλά δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Υποθέτω πως τώρα ισοφαρίσαμε με το antifair play όλα αυτά τα χρόνια των αδικιών και στησιμάτων. Αν όχι ακόμα πάντως, εύχομαι και άλλα τέτοια γκολ στην ομάδα μέχρι όντως να ισοφαρίσουμε όλα αυτά τα χρόνια αδικίας. Αν σε κλέψει ο μπακάλης εσένα, είναι σωστό να κλέψεις τον φούρναρη; Και αν κλέψεις τον φούρναρη και ο φούρναρης κλέψει στη συνέχεια τον περιπτερά θα έχει άδικο; εσύ μπορείς να βγεις και να φωνάξεις "κλέφτης, κλέφτης ο φούρναρης είναι κλέφτης";

Είμαστε πρωτοπόροι, άνετοι και σίγουροι για την άνοδο, τι έχουμε να αποδείξουμε και σε ποιόν δεν ξέρω μόνο...

Στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι μπορούμε να κάνουμε σε άλλους αυτά που κάνανε σε μας τόσα χρόνια;
Σε μας τους ίδιους πως πρέπει σώνει και καλά να εναρμονιστούμε με το υπόλοιπο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ο ΠΑΣ έχει συμπάθειες σε πολλούς ακόμα οπαδούς και φιλάθλους σε όλη την ομάδα. Ε να σας πω δεν νομίζω πως είναι τυχαίο. Αν μπορείτε δείτε το γκολ που βάλαμε σαν ουδέτερος παρατηρητής, σαν οπαδός της καλλονής ή του φωστήρα. Μικραίνει στα μάτια σας ο ΠΑΣ ή όχι; Γιατί στα δικά μου μικραίνει. Παρόλα αυτά όπως είπε και ένας άλλος σύνταυρος θα πάω καλύτερα να κοιταχτώ, μάλλον δεν κάνω για φίλαθλος του ΠΑΣ.

ΥΓ. Περαστικά στο παιδί. Κύριε πρόεδρα είστε πιο μαλακός και από βούτυρο δίπλα στο τζάκι. Φίλους έχουμε, δεν θέλουμε καινούριους, στηρίξτε αυτούς που στηρίζουν την ομάδα τόσα χρόνια και προστατεύστε τους. Συμπεριφορές και γαργάρες τύπου ΟΑΚΑ δεν ξεχνιούνται και μην τις επαναλαμβάνετε. Μπροστά σας θα τα βρείτε. Και επειδή ξέρω πως οι ηθικολογίες δεν πιάνουν σε εσάς, απλά αναρωτηθείτε πόσοι θα πάρουν διαρκείας όταν ξέρουν πως και ξύλο να φάνε θα ζητήσετε συγγνώμη από τους ούνους που τον δείρανε. Και εισαγγελείς υπάρχουν και βίντεο.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος apax3001

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 53
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #239 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 12:01 »
Προσωπικά θα επιθυμούσα αφού βάλαμε αυτό το "καλτ γκολ" και τους τρελάναμε να παίζαμε στην επόμενη επίθεσή τους τα αγαλματάκια και να μας ισοφάριζαν..εκείνοι θα πανηγύριζαν λες κι έκαναν κάτι σπουδαίο κι εμείς θα γελούσαμε.. βέβαια ακόμη καλύτερο θα ήταν να ξανα- ισοφαρίζαμε μετά,πράγμα για το οποίο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις καθότι με εννιά ..δύσκολο..

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 176
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #240 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 12:04 »
Παράθεση
ουτε τη βοηθεια στην καταρα οταν χαλασε το λεωφορειου τους,

Παράθεση
αλλά στην Κατάρα τους βοηθήσαμε

Τι δουλειά είχαν οι αγρινιώτες στην Κατάρα;   8)

Όποιος ντρέπεται να βάλει μπούρκα και να κυκλοφορεί...

Y.Γ. Respect στον Τάκη Καρναβά




« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 12:12 από Gkoros »
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #241 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 12:27 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16596
τα δυο πρωτα, αφορουν το ζητημα..

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #242 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 12:38 »
 φιλε bulux,εσενα δε σ εκλεψε ο μπακαλης, ο φουρναρης πηγε να σε κλεψει κι εσυ τον ιδιο ερξες στον λογαριασμο ... ;) εκτος κι αν το δεχεσαι ευχαριστως.... :stop:
και φυσικα δεν ισοφαρισαμε τς αδικιες και τς πουστιες του συστηματος ολα αυτα τα χρονια...
απλα δε γουσταρω αλλη μια πουστια σε βαρος μου...εδω ταιριαζ ετουτο, εμαθαν οτι μαμιομαστε και πλακωσαν κι οι γυφτοι (με το συμπαθιο για την ταξη των καλλιτεχνων μας...)
Δηλαδη τι να λεμε ?σφαξε με πασα μ ν αγιασω???
οσο για τς οπαδους της Καλλονης ποσως μ ενδιαφερει...νομιζεις οτι το ειδε κανεις αλλος εκτος απο μας και τς καφροαγρινιο ντιπ νιο-νιοτες?
το σεβασμο που προκαλει η ομαδα μας σε αλλους οπαδους ,τον ζαω καθημερνα στο μερος οπου μενω..Ααα ρε  ΠΑΣ  μ λενε οι Παοκτσηδες...που σε ρε ΠΑΣ.... ΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ Τ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠ ΤΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ... :mono:  και κορδωνομαι σα γυφτικο σκεπαρι...
Τα σχολια σου για τον προεδρο τους και την πορεια τς αγρινιαρας(σα γναικα γκρινιαρα μ φαινεται)τα συνυπογραφω..
αυτα... :mono: γουσταρω λεμεεεεεε....... :mono:   
 
 
 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 13:18 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #243 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 12:48 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16596
τα δυο πρωτα, αφορουν το ζητημα..
ΕΔΩ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΟΜΑΔΑ Π <<ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ>> ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΡ ....ΔΕ ΜΙΞΟΚΛΕΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ >:( >:(
ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΜΠΑΡΛΙΚΙ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?????ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...
προσεξε μονο οταν μιλας να μη δαγκωσς τα χειλια σου γτ μπορει και να πεθανεις απο το δηλητηριο π ο χς στη γλωσσα σου....
ΤΕΝΕΚΕ Ε ΤΕΝΕΚΕ >:( >:( >:( >:( ΟΥΣΤ ΡΕ :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 12:53 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 147
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #244 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:01 »
Δηλαδη ρε παιδες,για να καταλαβω.....
Το οτι ενας παιχτης της ομαδας μας,εκανε το ηθικο λαθος ,να μη τηρησει το fair play και να βαλει γκολ,θα πρεπει εμεις σαν ΠΑΣ-οπαδοι-φιλοι-διοικηση να αυτομαστιγωθουμε και να ντρεπομαστε?Οχι φιλοι μου.Θα ντρεπομαστε για κατι λαθος που καναμε οι ιδιοι.ΝΑΙ ...θα ντραπω αν ριξω μια πετρα και βγαλω ενα ματι,,,,ΝΑΙ...θα ντραπω αν ο προεδρος μας ''πουλησει'' η' ''αγορασει'' ενα ματς.......ΝΑΙ....θα ντραπω αν λεμε εν χωρω αντεθνικα συνθηματα κατα ΠΑΟΚτσιδων ,Ξανθιωτων,Πιερικων κλπ....Επισης θα ντραπω αν ο προεδρος μας (ο καθε προεδρος μας) ειναι αλητης,νταβαντζης,και μας ντροπιαζει στο πανελληνιο..........Αλλα να ντραπω για μια ενεργεια ενος μονο παιχτη μας (χωρις την συνεργασια αλλων παιχτων μας η' της διοικησης η' του προπονητη μας) που εκανε ενα (ηθικα μονο) λαθος ,που εγινε μεσα σε ενα εχθρικο χωρο και μετα απο πολλη πιεση και ενταση???????Γιατι να ντραπω?Ειμαι συνυπευθυνος?Εδωσα την συγκαταθεση μου στον Φουρταδο να το κανει?Ενταξει.....Πιστευω πως ο ΠΑΣ δεν χρειαζοταν να ισοφαρισει και ετσι,,,γιατι θα ισοφαριζε ουτως η' αλλος,αλλα τι να κανουμε κιολας?Βγαλτε μερικοι την μαυρη σακουλα της ντροπης απο το κεφαλι...Ελεος πια με την υπερηφανια του Ηπειρωτη.Αυτην η υπερηφανεια μας οδηγησε να υποδεχτουμε προχτες τους παλαιμαχους της Ελλαδας και της Μπαρτσας στο κοτετσι της Λιμνοπουλας....ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ,,,,,,,,,Αλλα εκει...χειροκροταγαμε  τον πρωτο (μη χεσω) πολιτη του Γελαδισταν.Ως εκει ειν η υπερηφανεια μας.... >:(

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #245 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:03 »
Παράθεση
Y.Γ. Respect στον Τάκη Καρναβά

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ - Φωνητικά
Εγώ "ανέβασα"  το Μεγάλο Τάκη Καρναβά, έτσι επειδή είχα την τύχη  να πατήσω  πολλές φορές στο Πατάρι του.

Επίσης να πω ότι έτυχα πολές φορές σε Αιτωλικά καφροπανηγύρια, όπου ο Τάκης, μάταια προσπαθούσε να εφαρμόσει το πολιτισμικό Fair Play για τη διατήρηση της γνήσιας λαϊκής διεσκαδαστικής μας κουλτούρας.
Δυστυχώς όμως, οι συμπεριφορές των πανηγυριωτών, δε διέφεραν καθόλου απ' αυτές των  πανηγυριωτών του γηπέδου των.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΊΛΗΣ - Κρουστά
Τα περί ανακοίνωσης ΠΑΕ συγνώμες και επανάληψη παιχνιδιού, τα ακούω βερεσέ ως άτοπα - άκαιρα και  για τα μάτια του κώλου.
Αυτά δε γίνονται.
Ας καταγγείλει τις Αστυνομίες  και τον Αγρινιώτικο Χουλιγκανισμό και στη συνέχεια ας φροντίσει για την Παραμονή της Ομάδας "του"  στη Σούπερ Λί.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Βιολί
Υπήρξαμε θύματα αίματος, κακοήθειας και καλής ατμόσφαιρας.
Ένα διαρκές Fair Play από αρχές - εξουσίες και κατσιαπλάδες οπαδούς, που ικανοποιούνται να βλέπουν το άθλιο αυτό ποδοσφαιρολόι τους, σκαρφαλωμένοι στα δέντρα και στους στύλους του ηλεκτρικού.

Ως πότε οι Αστυνομίες θα χρησιμοποιούν τα Χημικά κατά το δοκούν και δίκην Αποσμητικών Χώρου για γηπεδική ατμόσφαιαρα;


ΦΟΥΡΤΑΔΟΣ - Για τη Χαρτούρα
Ο Φουρτάδος εν τέλει, έβαλε τέλος σ' αυτό το τσιφτετέλι, που άρχισε από νωρίς το μεσημέρι και μάζεψε τα πρτοφόλια των πανηγυριωτών.
Δε ξέρω τί έκανε στο Ιωνικό, αλλά στο Αγρίνιο και πιθανόν χωρίς σκοπιμότητα, απέδειξε ότι τα Fair Play πρέπει να αγνοούνται όταν γίνονται είναι Bad playing.
Καλώς κακώς έγραψε.
(Σε τέτοια ματς, οι αρχηγοί των ομάδων προνοούν - εφ' όσον έχουν μπέσα - και παρουσία όλων μέσα στα αποδυτήρια, λένε στο διαιτητή ... ξέρετε κύριε; σήμερα δεν έχει Fair Play, απλά)
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλω τις Αρχές του Αγρινίου και την Πολιτεία, για τα δολοφονικά Χημικά και το Μπανανιακό καθεστώς "πρόληψης - καταστολής" στο συγκεκριμένο γηπεδικό περιβάλλον (εντός - εκτός) κια αλλού, που δε σέβονται το Φίλαθλο Κόσμο και το χειρότερο, δε λαμβάνουν υπόψη τη  Φίλαθλη παρουσία ατόμων με Αναπνευστικά και Καρδιαγγειακά προβλήματα, που επιλέγουν το γήπεδο για διασκέδαση.
Αίσχος.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
Αποδοκιμάζω τις υπό ανοχή των Αρχών ενέργειες και πράξεις των Πανηλίθιων που θέλουν να λέγονται "Οπαδοί" ανερχόμενης επαρχιακής ομάδας, όταν απροκάλυπτα επιλέγουν το δρόμο της Χουλιγκανικής Βίας.
Ωστόσο όμως, τους αποδίδω το Ακαταλόγιστο, λόγω της εμμονής στην αθλιότητα και στην οπισθοδρόμηση.
Και τους θυμίζω ότι, οι επιδοτήσεις για τα καπνά τελειώνουν το 2013 κια θα έπρεπε ήδη να έχουν αναπτύξει τις εναλλακτικές καλλιέργειες.
Διαοφερετικά θα τους μείνουν οι πέτρες και οι ρήτρες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλώ την κυρία Θάτσερ να έρθει στη χώρα μας, να αναλάβει επίτιμα, την επίλυση  του Γηπεδικού - Κερκιδικού μας ζητήματος και το ζήτημα των ΠΑΕ  και το Πόθεν Έσχες των ΠΡΟΕΔΡΩΝ της.

 

 



« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 14:00 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #246 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:27 »
Παράθεση
ΕΔΩ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΟΜΑΔΑ Π <<ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ>> ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΡ ....ΔΕ ΜΙΞΟΚΛΕΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ   
ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΜΠΑΡΛΙΚΙ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ?????ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ...
προσεξε μονο οταν μιλας να μη δαγκωσς τα χειλια σου γτ μπορει και να πεθανεις απο το δηλητηριο π ο χς στη γλωσσα σου....

κριμα που δεν υπαρχει το παλιο φορουμ :(
τα παλια χρονια λοιπον τοτε που ολα ηταν αγγελικα πλασμενα :stop:
τοτε που ο ΠΑΣ ετρωγε τη σφαλιαρα κ αναζητουσε τον οικτο
τοτε που ολοι υποκριτικα λεγαν κριμα ο ΠΑΣ αλλα με τη σταση τους του βαζαν την ταφοπλακα
τοτε λοιπον τολμησα πρωτος να θιξω το θεμα δημοσιογραφοι εναντιον ΠΑΣ
φυσικα δεν ετυχα αποδοχης

ειχαμε μεινει ακομη με τη γλυκα των ανουσιων-ακινδυνων δημοσιευματων
του στυλ "σουπερ ομαδα ο ΠΑΣ πρωτοπορος ,στο βορειο ομιλο της γ εθνικης"
ή "ομαδαρα ο αγιαξ της ηπειρου υπεταξε τον κολοπετινιτσιακο 4-0"

οταν αρχισε η ομαδα να ξανασηκωνει κεφαλι κ να διεκδικει τη θεση που της αξιζει στο ελληνικο ποδοσφαιρο,αρχισε να βγαινει λιγη λιγη η χολη
πολλοι δεν επαιρναν χαμπαρι ή αδιαφορουσαν
πολλες φορες η ομαδα γινοταν μεσο για πικαρισμα των γαβροχανουμοβαζελων μεταξυ τους ιδιως μετα τις επιτυχιες επι του ολυμπιακου.
Καποιες φωτεινες εξαιρεσεις σε δημοσιευματα υπερ μας μαλλον ηταν ο επικηδειος μας.

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι οι τελευταιες ψευδεις αναφορες ειναι κοπιαρισμα απο τοπικα μμε κ δημοσιογραφους,ωστοσο το μεγαλο μεσο αν θελει να λεγεται μεγαλο οφειλει να ελεγχει την ειδηση πριν τη διαλαλησει αρα ειναι συνενοχο στο ψευδος κ στη σκοπιμοτητα

Αποσυνδεδεμένος M akouei kaneis?

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 38
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #247 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:52 »
Στο γηπεδο δεν ημουν και σιγουρα κρινω διαφορετικα απο οσους φαγανε τισ πετρες
και τα καμπογονα και πολλα περαστικα στο παιδι που χτυπησε.
Το αδικο, κατ εμε, γκολ που βαλαμε δεν ισοσταθμιζεται με την κερκιδα των αγρινιωτων.
Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
Μαλακιες των αγρινιωτων και μαλακια μασ το γκολ.

Απο κει κ περα τι πρεπει να γινει απο μετα ειναι αλλη συζητηση.
Αν θα πρεπει να επαναληφθει ο αγωνασ στο ενα σκελος ή
αν θα πρεπει να καψουμε ζωντανους τουσ αγρινιωτες οταν θα
ανεβουν στα γιαννενα οσον αφορα τα οπαδικα.

Οι παρελθοντικες αδικιεσ εισ βαρος του ΠΑΣ δεν εξισονονται με τζαμπα γκολ
και πιθανες διαιτησιες υπερ μας.

Διαφορετικος αισθανομαι εγω επειδη ειμαι ΠΑΣ, οπως πιθανων και αυτος
που ειναι Ιωνικος,Απολλωνας ή Παναιτωλικος. Τα βιωματα που εχω με τον
ΠΑΣ , δυστυχως τα περισσοτερα εξ αποστασεως, πιστευω ειναι διαφορετικα
απο των Ιωνικων και των Λεβαδιακων, οι κερκιδες στα εκτος ματς,ο κοσμος
που κατεβαζουμε σε ματς της αθηνας και το ηθος, θελω να πιστευω, των οπαδων.
Το τελευταιο ισως απλα να ειναι αυσεβης ποθος και οχι πραγματικοτητα...
Δεν ξερω.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #248 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:55 »
Να κ ο εξυγιαντης πρετεντερης ετσι για να θυμομαστε ποιοι μας δινουν συμβουλες ποιοι ειναι θιασωτες του φερ πλει κ ποιοι το παιζουν δικαιοι κριτες στην καμπουρα μας ,ωστε να κρινουμε την αξιοπιστια τους κ φυσικα να μην εχουμε καμμια μα ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
Πρετεντέρης - Ρίψη Αντικειμένων
Σχετικά με τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ και γενικότερα για θεματα υποκρισίας, διαβάστε κάτι ακόμη ενδιαφέρον.Συμφωνώ με τον mike 71 απόλυτα σε αυτά με τους δημοσιογράφους.


http://www.sportdog.gr/article/14200/men-peseis-sta-heria-mou
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #249 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 14:02 »
Παράθεση
Y.Γ. Respect στον Τάκη Καρναβά

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ - Φωνητικά
Εγώ "ανέβασα"  το Μεγάλο Τάκη Καρναβά, έτσι επειδή είχα την τύχη  να πατήσω  πολλές φορές στο Πατάρι του.

Επίσης να πω ότι έτυχα πολές φορές σε Αιτωλικά καφροπανηγύρια, όπου ο Τάκης, μάταια προσπαθούσε να εφαρμόσει το πολιτισμικό Fair Play για τη διατήρηση της γνήσιας λαϊκής διεσκαδαστικής μας κουλτούρας.
Δυστυχώς όμως, οι συμπεριφορές των πανηγυριωτών, δε διέφεραν καθόλου απ' αυτές των  πανηγυριωτών του γηπέδου των.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΊΛΗΣ - Κρουστά
Τα περί ανακοίνωσης ΠΑΕ συγνώμες και επανάληψη παιχνιδιού, τα ακούω βερεσέ ως άτοπα - άκαιρα και  για τα μάτια του κώλου.
Αυτά δε γίνονται.
Ας καταγγείλει τις Αστυνομίες  και τον Αγρινιώτικο Χουλιγκανισμό και στη συνέχεια ας φροντίσει για την Παραμονή της Ομάδας "του"  στη Σούπερ Λί.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Βιολί
Υπήρξαμε θύματα αίματος, κακοήθειας και καλής ατμόσφαιρας.
Ένα διαρκές Fair Play από αρχές - εξουσίες και κατσιαπλάδες οπαδούς, που ικανοποιούνται να βλέπουν το άθλιο αυτό ποδοσφαιρολόι τους, σκαρφαλωμένοι στα δέντρα και στους στύλους του ηλεκτρικού.

Ως πότε οι Αστυνομίες θα χρησιμοποιούν τα Χημικά κατά το δοκούν και δίκην Αποσμητικών Χώρου για γηπεδική ατμόσφαιαρα;


ΦΟΥΡΤΑΔΟΣ - Για τη Χαρτούρα
Ο Φουρτάδος εν τέλει, έβαλε τέλος σ' αυτό το τσιφτετέλι, που άρχισε από νωρίς το μεσημέρι και μάζεψε τα πρτοφόλια των πανηγυριωτών.
Δε ξέρω τί έκανε στο Ιωνικό, αλλά στο Αγρίνιο και πιθανόν χωρίς σκοπιμότητα, απέδειξε ότι τα Fair Play πρέπει να αγνοούνται όταν γίνονται είναι Bad playing.
Καλώς κακώς έγραψε.
(Σε τέτοια ματς, οι αρχηγοί των ομάδων προνοούν - εφ' όσον έχουν μπέσα - και παρουσία όλων μέσα στα αποδυτήρια, λένε στο διαιτητή ... ξέρετε κύριε; σήμερα δεν έχει Fair Play, απλά)
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλω τις Αρχές του Αγρινίου και την Πολιτεία, για τα δολοφονικά Χημικά και το Μπανανιακό καθεστώς "πρόληψης - καταστολής" στο συγκεκριμένο γηπεδικό περιβάλλον (εντός - εκτός) κια αλλού, που δε σέβονται το Φίλαθλο Κόσμο και το χειρότερο, δε λαμβάνουν υπόψη τη  Φίλαθλη παρουσία ατόμων με Αναπνευστικά και Καρδιαγγειακά προβλήματα, που επιλέγουν το γήπεδο για διασκέδαση.
Αίσχος.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
Αποδοκιμάζω τις υπό ανοχή των Αρχών ενέργειες και πράξεις των Πανηλίθιων που θέλουν να λέγονται "Οπαδοί" ανερχόμενης επαρχιακής ομάδας, όταν απροκάλυπτα επιλέγουν το δρόμο της Χουλιγκανικής Βίας.
Ωστόσο όμως, τους αποδίδω το Ακαταλόγιστο, λόγω της εμμονής στην αθλιότητα και στην οπισθοδρόμηση.
Και τους θυμίζω ότι, οι επιδοτήσεις για τα καπνά τελειώνουν το 2013 κια θα έπρεπε ήδη να έχουν αναπτύξει τις εναλλακτικές καλλιέργειες.
Διαοφερετικά θα τους μείνουν οι πέτρες και οι ρήτρες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλώ την κυρία Θάτσερ να έρθει στη χώρα μας, να αναλάβει επίτιμα, την επίλυση  του Γηπεδικού - Κερκιδικού μας ζητήματος και το ζήτημα των ΠΑΕ  και το Πόθεν Έσχες των ΠΡΟΕΔΡΩΝ της.

ΥΓ: Δε γνωρίζω αν υπάρχει υπαιτιότητα από μέρος των Πασολέδων ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς