εγω αν δε δω βιντεο με τς ευχαριστηριες δηλωσεις,δεν το πστευω...
Αν υπαρχει βιντεο με τις ευχαριστηριες απολογιες Χριστοβασιλη για τη φιλοξενια λες ε;
Ξερω οτι υπαρχει βιντεο με Αγγελη να τα χωνει σε διαφορους εκει για αυτη.
Ο Γιαννακης μαλιστα πηρε την τηλεφωνικη συνεντευξη και εβγαλε και το βιντεο της στο σαιτ.
Τωρα να υπαρχει βιντεο με τα ευχαριστω του Χριστοβασιλη ή βιντεο του που να τα χωνει
Ή ακομα και κανα βιντεο με Αγγελη να απολογειται και να ευχαριστει εκει...
Δε νομιζω, γιατι αν υπηρχαν θα τα βλεπαμε ολοι, δε θα τα βλεπαμε;
Χμμμ...
Ξερς τι;
Αστο, μπορει και να υπαρχουν.
Ξερς γιατι;
Γιατι μπορει να μ πεις και να υπαρχουν... δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα βλεπαμε ολοι.
Να σ πω εγω και γιατι να μη τα βλεπαμε ολοι;
Εσυ μετα να μ πεις... γιατι μπορει να μη τα βγαζει στον ''αερα'' αυτος που τα χει και να τα κραταει για τον εαυτο τ και κανα θκο τ.
Να σ ξαναπω εγω και γιατι να τα κραταει για τον εαυτο τ και τον κανα θκο τ;
Να μ πεις εσυ... και που θες να ξερω εγω, μπορει να εχνε τς λογους τς...
Να ξαναρωτησω και σαν τι λογους δλδ;
Και να μ απαντησεις κανα... δεν ξερω... αλλα συμβαινει συχνα αυτο... δεν ειν και τιποτα σπανιο... ετσι δεν ειναι;
Που ναι τελικα και σωστο, γιατι ναι, δεν ειναι κατι και τοσο σπανιο αυτο ...αν και δεν ξερω και ποσο συχνα μπορει να ειν αθωο κατι τετοιο σαν κι αυτο!
Τες πα και στο θεμα μας ξανα, δε σ λεω τιποτα τελικα και παω πασο, γραψε μεϊντ, γιατι καθολου απιθανο να υπαρχει και κανα αλλο βιντεο εκτος του Αγγελη που τα χωνει.
Υ.Γ: Κι αντε τρεχα γυρευε ποιο μπορει να ειναι, ποιανου και να λεει τι και ποιος σε αυτο... αμα δεν ειναι μονο και μονο τ κιτσιομαη να λεει ευχαριστω... και μονο αυτο, μετα... το βιντεο αυτο.