Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του παναιτωλικού, πείτε με γραφικό, αλλά δεν είναι σαν όλους τους υπόλοιπους. Τώρα αν αυτός πάει με το σταυρό στο χέρι, έχει χίλιους άλλους από πίσω του που πάνε με το μαδέρι, τη πέτρα και το σίδερο στο χέρι. Δυστυχώς είναι σε μια ομάδα της οποίας οι οπαδοί δεν του αξίζουν. Έτυχε ο άνθρωπος να είναι από το Αγρίνιο και όπως ειπώθηκε, κανείς δεν είναι τέλειος.
Μην βλέπετε στο πρόσωπο του Παναιτωλικού το κατεστημένο, κάνετε λάθος. Ομάδες που ήταν και είναι κατεστημένο στην κατηγορία βλέπουν με τα κιάλια και τον ΠΑΣ και τον παναιτωλικό (λεβαδειακος, οφη, βεροια, καλλιθεα και πολλές άλλες). Οσο για τον κόσμο του παναιτωλικού τι να πεις. Έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο. Σαν κακομαθημένα που τα πάνε μετά από χρόνια στο λούνα παρκ. Αλλά του χρόνου θα τα βρουν (νομοτελειακά) μπροστά τους, αν όχι από εμάς, από κάποιους άλλους. Και εικάζω πως αυτοί οι αγροίκοι θα είναι και ο λόγος που θα αποχωρίσει και ο πρόεδρος-ιδιοκτήτης τους αν δεν συνεχίζει να τους χαϊδεύει. Μόνοι τους θα την φάνε την ομάδα τους και θα τους αξίζει κιόλας.
Ο διαιτητής επίσης δεν ήταν στημένος κατά τη γνώμη μου. Απλά ήταν λίγος, πολύ λίγος. Κατάφερε να το κάνει μπουρλότο το γήπεδο.
Ούτε τις πέτρες που έπεσαν, ούτε το ξύλο, ούτε το δάχτυλο του παιδιού, ούτε την συμπεριφορά αγροίκων θα συμψηφίσω με το γκολ που βάλαμε. Απλά δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Υποθέτω πως τώρα ισοφαρίσαμε με το antifair play όλα αυτά τα χρόνια των αδικιών και στησιμάτων. Αν όχι ακόμα πάντως, εύχομαι και άλλα τέτοια γκολ στην ομάδα μέχρι όντως να ισοφαρίσουμε όλα αυτά τα χρόνια αδικίας. Αν σε κλέψει ο μπακάλης εσένα, είναι σωστό να κλέψεις τον φούρναρη; Και αν κλέψεις τον φούρναρη και ο φούρναρης κλέψει στη συνέχεια τον περιπτερά θα έχει άδικο; εσύ μπορείς να βγεις και να φωνάξεις "κλέφτης, κλέφτης ο φούρναρης είναι κλέφτης";
Είμαστε πρωτοπόροι, άνετοι και σίγουροι για την άνοδο, τι έχουμε να αποδείξουμε και σε ποιόν δεν ξέρω μόνο...
Στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι μπορούμε να κάνουμε σε άλλους αυτά που κάνανε σε μας τόσα χρόνια;
Σε μας τους ίδιους πως πρέπει σώνει και καλά να εναρμονιστούμε με το υπόλοιπο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Ο ΠΑΣ έχει συμπάθειες σε πολλούς ακόμα οπαδούς και φιλάθλους σε όλη την ομάδα. Ε να σας πω δεν νομίζω πως είναι τυχαίο. Αν μπορείτε δείτε το γκολ που βάλαμε σαν ουδέτερος παρατηρητής, σαν οπαδός της καλλονής ή του φωστήρα. Μικραίνει στα μάτια σας ο ΠΑΣ ή όχι; Γιατί στα δικά μου μικραίνει. Παρόλα αυτά όπως είπε και ένας άλλος σύνταυρος θα πάω καλύτερα να κοιταχτώ, μάλλον δεν κάνω για φίλαθλος του ΠΑΣ.
ΥΓ. Περαστικά στο παιδί. Κύριε πρόεδρα είστε πιο μαλακός και από βούτυρο δίπλα στο τζάκι. Φίλους έχουμε, δεν θέλουμε καινούριους, στηρίξτε αυτούς που στηρίζουν την ομάδα τόσα χρόνια και προστατεύστε τους. Συμπεριφορές και γαργάρες τύπου ΟΑΚΑ δεν ξεχνιούνται και μην τις επαναλαμβάνετε. Μπροστά σας θα τα βρείτε. Και επειδή ξέρω πως οι ηθικολογίες δεν πιάνουν σε εσάς, απλά αναρωτηθείτε πόσοι θα πάρουν διαρκείας όταν ξέρουν πως και ξύλο να φάνε θα ζητήσετε συγγνώμη από τους ούνους που τον δείρανε. Και εισαγγελείς υπάρχουν και βίντεο.