Γεια σας παιδιά και πάλι , λοιπόν δυστυχώς βγήκα αληθής και το περιμενα να γινουν αυτα εκ μερους τους γιατι αυτο ειναι στο DNA τους,εχω ταξιδεψει σε ολη την Ελλαδα και ξερω τι λεω δεν λεω τιποτα απο εμπαθεια προς κανεναν ουτε προς αυτους γιατι ειμαι απλα ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ δεν ασχολουμαι μαζι τους , ,,,απλα ξερω καποια πραγματα απο την εμπειρια μου , και ξερω την νοοτροπια την ψυχοσυνθεση τους που δυστυχως εχουν ,,,και αυτά τα ελεγα και στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα μας.
Αυτα ολα που εκαναν δειχνουν ακομη μια φορα ποσο δυστυχως απολιτιστοι , ιχνος κουλτουρας και πολιτισμου δεν εχουν και αυτο εχει σαν συνεπεια να ειναι τοσο μοχθηροι και υπουλοι , αυτο ειναι η εμπειρια πολλων ανθρωπων απο ολη την Ελλαδα.
Εχουμε χαωδη διαφορα στην νοοτροπια σαν ανθρωποι και σαν φιλαθλοι παρολο που ειμαστε γειτονες, εμεις ειμαστε πιο πραοι σκεφτομαστε πιο φιλοτιμοι και ησυχοι φιλαθλοι απεναντι σε αυτους που ειναι κυριολεκτικά σαν αγριμια πολυ μεγαλομανια ,να φενεται το εφε ,επιδειξιομανια (εχουν γεμισει το utube με βιντεο που μας δερνουν )και αλλα λες και ειναι η Μπαρτσα ) δεν μπορουν να τεκμηριωσουν μια αποψη και βριζουν τοσο χυδαια, ενεργούν παντα με το ένστικτο και εβγαλαν εχθες τετοια μισος και φθονο και κομπλεξ. και αυτο δείχνει έλλειψη κοινωνικού πολιτισμού
Τους βοηθησαμε με το πουλμαν , ηρθαν κυριοι στα γιαννενα και κυριοι εφυγαν, δεν ασχολούμασταν καθολου μαζι τους και φυσικα σιγα μην ασχοληθούμε βγηκαν ολοι οι οπαδοι του Πασ και καταδικασαν τον Φουρταδο, και αυτοι αντεδρασαν οπως φημιζονται , απλα δεν περιμενα κατι αλλο εκ μερους τους
και ξερετε ποια ειναι το κερασακι στην τουρτα και που που πάλι αποδεικνυουν ποσο πισω ειναι , που δεν εχει βγει κανεις απο αυτους να μας πει ενα συγνωμη για την αχαριστία που μας εδειξαν , και αντι για αυτο μας βρίζουν και χυδαία..
και ξερετε γιατι ,γιατι εδω στην ΗΠΕΙΡΟ των μεγαλων ευεργετων κτλ , δεν θα αντιδρουσαμε ετσι απεναντι τους εαν ειμασταν στην θεση τους , γιατι εχουμε ανωτεροτητα και αυτο δεν μπορούν να το κατανοησουν δεν εχουν το πολιτιστικο κοινωνικο υποβαθρο να το κατανοησουν
παλι καλα που δεν ειχαμε χειροτερα γιατι ειναι ικανοι για μεγαλο χωρις κανεις απο τους φιλαθλους του Πασ να τους φταίει στην ουσια.
πραγματικά έαν πάθαιναν αυτά εχει πάθει η ομαδα του ΠΑΣ κατα καιρους που εκπροσωπεί ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, φανταστειτε τι θα γινοταν!!