Ψηφοφορία

Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

0-2
14 (19.4%)
0-1
9 (12.5%)
1-2
12 (16.7%)
0-0
4 (5.6%)
1-1
13 (18.1%)
2-2
2 (2.8%)
2-1
2 (2.8%)
2-0
5 (6.9%)
1-0
7 (9.7%)
άλλο ?
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 72

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 20 Φεβ 2011 22:04

Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 104055 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LIVPAS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 31
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #375 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 14:41 »
Γραφω 4 μερες μετα τον αγωνα. Εχοντας πιο πολυ ηρεμια και εχοντας κατασταλαξει, λεω ποσο μεγαλη μαλακια εχω κανει.Μαλακια γιατι δεν πανηγυρισα το γκολ του Φουρταδο,γιατι τσακωθηκα για το λογο αυτο με φιλους γιατι για την δικη μου κριση ηταν λαθος ο τροπος που μπηκε.Γιατι νομιζα οτι τα ζωα απο την εποχη που φευγαμε με την κλουβα απο το γηπεδο,επι Κατσαβακη Φουτσινι κ.λ.π. -μπορει με καποιους απο εσας να ειμαστε μαζι τοτε- να εχουν αλλαξει συμπεριφορα,γιατι νομιζα οτι οι απολιτιστοι που καποτε στο αλλο γηπεδο του αγρινιου πετουσαν τις πετρες κατα εκατονταδες ,θα ειχαν κανει ενα βημα μπροστα,γιατι η καλη μας συμπεριφορα οσες φορες ανταμωθηκαμε[ζωσιμαδες-εγνατια] θα τους εκανε να αποβαλουν εστω και λιγο το κομπλεξ για τα Γιαννινα .Αλλα δυστηχως εκανα λαθος.Ενα μεγαλο συγνωμη προς εμενα κυριως αλλα και τους γυρω μου γιατι τα ζωα η στη ζουγκλα ειναι η σε ζωολογικο κηπο παραμενουν ζωα.  Υ.Γ. Τα αγρινιιιια που ηταν πανω στα δεντρα κατεβηκαν η ακομη εκει ειναι.Υ.Γ.2 Ρε αχρηστα υλικα 20 λεπτα 6 με 11 και ουτε μια ευκαιρια .Ρε ουστ ζωα.                                                                                                     

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #376 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 15:25 »
Παράθεση
Χάλασαν οι σχέσεις μας...
Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2011 14:13
Η οργή καλά διατηρείται στον Παναιτωλικό για τη στάση του ΠΑΣ στο ντέρμπι της Δευτέρας, με τον Φώτη Κωστούλα να αποκαλύπτεται, αποκλειστικά, στο Onsports.
Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη της ομάδας του Αγρινίου:

- Βρισκόμαστε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποια είναι η αίσθηση και τα συναισθήματα που σας αφήνει η αναμέτρηση και η εξέλιξη που είχε;

«Η αίσθηση και τα συναισθήματα που αφήνει είναι στενοχώρια, πίκρα, απογοήτευση και πολύ θυμό».

- Θυμό από την συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Δεν περιμέναμε από ένα σωματείο, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την πορεία του και την ιστορία του να φερθούν οι παίκτες και η τεχνική διοίκηση και ειδικότερα ο προπονητής τόσο ανήθικα και τόσο αντιαθλητικά».

- Μετά το τέλος του αγώνα, είχαμε μια ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, που αναφέρει να γίνει το παιχνίδι από την αρχή. Ασπάζεστε κάτι τέτοιο;

«Το μόνο που ξέρω και το ξέρουμε όλοι αυτό: ότι είναι κάτι αδύνατο. Δεν προβλέπεται. Οπότε, δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο το αναφέρει αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το μόνο που ξέρουμε και αυτοί και εμείς, ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται».

- Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά μετά την ισοφάριση, υπήρξαν αντιδράσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χριστοβασίλη, αλλά εσείς ενεργήσατε... πυροσβεστικά. Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο διοικήσεων;

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με τον κ. Χριστοβασίλη. Είχαμε μια καλή, ανοικτή επαφή και εγώ τουλάχιστον θεωρούσα και θέλω να πιστεύω ότι θα θεωρώ και στο μέλλον, ότι είναι έντιμος και αυτά που λέει ισχύουν και η συμπεριφορά του όλη δεν κρύβει κάτι άλλο. Ήμουν υποχρεωμένος να τον διαφυλάξω, ήταν φιλοξενούμενος και δεν μιλάω μόνο για την φιλοξενία που είναι υποχρεωτικό να δίνεται από τη μία ομάδα στη διοίκηση της άλλης από τους νόμους και τους κανονισμούς, αλλά και από ηθικής πλευράς, σαν καλεσμένος μας και σαν φιλοξενούμενος μας, είμαστε υποχρεωμένοι να του παρέχουμε τα πάντα και να είμαστε εκεί και να τον διαφυλάξουμε από απρέπειες. Έτσι όπως θα έκανε κανείς για τον κάθε φιλοξενούμενο. Ήταν στο σπίτι μας και έπρεπε να τον διαφυλάξουμε».

- Θεωρείτε ότι όλα αυτά έχουν γίνει για την αναγκαιότητα των βαθμών ή υπήρχε μια μικρή κόντρα των δύο ομάδων, που εκπροσωπούν και την Δυτική Ελλάδα στην Football League;

«Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, μέχρι εκείνη την στιγμή που έγινε αυτό το fair play, που δεν ήταν fair play καθόλου. Μέχρι τότε, είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα του Παναιτωλικού είχε την υπεροχή συνεχώς, δεν αισθανθήκαμε ποτέ τον κίνδυνο για την ισοφάριση ή την ήττα. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Όλα έβαιναν καλά. Δεν υπήρξε και καμία μα καμία ενόχληση προς την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι αυτή την στιγμή. Κανείς δεν είπε κάποια κουβέντα ή έκανε κάτι άλλο. Η φιλοξενία ήταν και από πλευράς δικής μας και όλου του περίγυρου, γιατί καθόμασταν μεταξύ δικών μας φιλάθλων, δεν καθίσαμε κάπου ξέχωρα, ήταν πραγματικά φιλική, σε ένα σωματείο φιλικό».

- Θεωρείτε ότι μπορεί να συνεχιστεί κάτι τέτοιο στο μέλλον με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Πιστεύω ότι η ένταση που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι και η οργή που αυτή την στιγμή έχει και εκδηλώνει με πολλούς τρόπους ο κάθε φίλαθλος και οπαδός του Παναιτωλικού, δεν είναι κάτι το οποίο θα σταματήσει, επειδή ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Πολύ φοβάμαι ότι χάλασαν οι σχέσεις μας και χάλασαν οι σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι κάτι που δεν μας αρέσει γιατί θέλαμε να έχουμε καλές σχέσεις με το σωματείο αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η ένταση, δυστυχώς θα συνεχιστεί και σε επόμενες συναντήσεις».

- Έχετε σκεφτεί την επόμενη... μέρα, στην Σούπερ Λίγκα; Τον προγραμματισμό;

«Προτιμάω να μην μιλάω για αυτό, γιατί το γρουσουζεύουμε και κάθε φορά που μιλάμε έχουμε και τέτοια ατυχή γεγονότα και αποτελέσματα. Οπότε θα μου επιτρέψεις να μην το συζητήσω, έχω αρχίσει και γίνομαι προληπτικός. Όταν έρθει αυτή η ώρα, με το καλό να τα πούμε».

- Θεωρείτε πως η Σούπερ Λίγκα έχει αποτύχει;

«Πιστεύω ότι η Σούπερ Λίγκα όταν ξεκίνησε και με αυτά που έλεγαν και διακήρυσσαν όταν ήθελαν να φύγουν από την ΕΠΑΕ, ήταν πολύ ωραία και θα έπρεπε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή την στιγμή, ο εσωτερικός ανταγωνισμός κυριαρχεί. Δεν ξέρω να πω αν έχει αποτύχει ή όχι. Αλλά δεν είναι εκεί που ήθελαν να φτάσουν. Είναι πολύ χειρότερα από ό,τι αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν όρια και κανονισμούς για τα παιχνίδια. Θέλει ακόμα δουλειά».

- Ο Παναιτωλικός έχει ένα κέντρο που αποτελεί μεγάλο έργο για την περιφέρεια. Θεωρείτε ότι είναι παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου;

«Ελπίζω να είναι και εύχομαι να είναι. Δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα μπορέσω να είμαι εγώ εδώ, αλλά από εκεί και ύστερα, πιστεύω ότι θα μπορέσει αυτό το κέντρο να βοηθήσει και να είναι στήριγμα για την ομάδα του Παναιτωλικού. Αυτός ήταν ο στόχος και όταν ξεκινήσαμε να το κάνουμε, να είναι ένα στήριγμα και πέρα από την δική μου θητεία».

- Έχετε σκεφτεί την αποχώρησή σας από την ομάδα;

«Όποιος ξεκινάει κάτι και δεν σκέφτεται συγχρόνως και την αποχώρηση, κάνει λάθος προγραμματισμό. Από την πρώτη μέρα που πας να ξεκινήσεις ένα πρότζεκτ, μια δουλειά ή οτιδήποτε, σκέφτεσαι και το τέλος της δουλειάς αυτής. Τίποτα δεν μένει και τίποτα δεν είναι μόνιμο. Οπότε πάντα υπάρχει αυτή η σκέψη».

Tι κάκο μας βρήκε, χαλάσαν οι σχέσεις με τους εκλεπτυσμένους ανθρώπους!Γιατί ρε αγροτζόμπανοι πότε είχαν φτιάξει και γενικότερα με ποιόν είχατε καλές σχέσεις με την εν γένει συμπεριφορά σας ?Πώς είναι δυνατον να έχεις καλές σχέσεις εσείς με κάποιο σωματείο?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #377 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 15:39 »
exedrasports.gr

Αλέξης Σπυρόπουλος

Η βαλίτσα με τα εκρηκτικά
Παράθεση
Η χοντρή στραβή με το fair play, για την ακρίβεια με τον ολοκληρωτικό ευτελισμό του fair play, ερχόταν. Από πολύ μακριά. Και από πολύν καιρό. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στο Παιχνίδι και έτσι το ζουν, «εκ των έσω», την έβλεπαν.

Την είχαν πάρει από φόβο. Κάπου, με νομοτελειακή ακρίβεια, θα έσκαγε. Ηδη είχαν σκάσει κάμποσες, όχι μία και δύο, ψιλές «εδώ κι εκεί». Η χοντρή έσκασε, μέρα μεσημέρι, τη Δευτέρα στο Αγρίνιο. Στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Β' Εθνικής! Παναιτωλικός - Γιάννενα.

Ευτυχώς αν μη τι άλλο, εκ του διακυβεύματος κρίνοντας, η Β' Εθνική επί της ουσίας αναγνωρίζει (αφού δίνει ισότιμο προβιβασμό σε) δύο «πρωταθλητές». Αρα, ενόψει της αγωνιστικής υπεροχής των δύο ομάδων έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αλλοίωσης του όλου αποτελέσματος της διοργάνωσης. Είναι κι αυτό, απ' τ' ολότελα, κάτι.

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν ο πρώτος, ήταν ο τελευταίος στη λίστα, όταν προ καιρού στην «Αθλητική Κυριακή» αποκάλυψε πως η ομάδα του, ο Ατρόμητος, κάθε φορά στο οργανωτικό μίτινγκ το πρωί του ματς ενημερώνει... προληπτικά δια του εκπροσώπου της όλους τους λοιπούς συντελεστές (διαιτητές, αντίπαλους κ.λπ.) ότι, ω του ευφημισμού, «εμείς δεν κάνουμε fair play». Η ιστορική πρωτιά της λίστας ανήκει, αν δεν απατώμαι, στον Τάκη Γιαννόπουλο.

Εκείνος, ο σημερινός «γενικός αρχηγός» ή κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό Βόλου, ως κάπτεν του Πανιωνίου είχε ανακοινώσει on camera, όσο να 'ναι ένα σοκ τότε, ότι «εμείς στο εξής δεν παίζουμε fair play και ούτε οι αντίπαλοί μας θέλουμε, στα μεταξύ μας ματς, να παίζουν». Συνέβη πριν τρία, και πλέον, χρόνια. Για να καταλαβαίνουμε, από πόσο μακριά ερχόταν. Η βαλίτσα, με τα εκρηκτικά. Και καταπού πήγαινε.

Μολονότι ο αρθρογραφικός πειρασμός είναι να το συμπεριλάβουμε, και αυτό, στα όσα γίνονται «μόνο στην Ελλάδα», ωστόσο στην πραγματικότητα το ζήτημα είναι διεθνές. Τα ίδια αυτά τρία-plus χρόνια, επανειλημμένως η υπόθεση έχει απασχολήσει workshops και fora. Εγιναν «ασκήσεις επί χάρτου» για να αναδειχθεί το εξωφρενικό ρίσκο, εν ονόματι του fair play να πέφτει κανονικό ξύλο, να βγαίνουν κόκκινες κάρτες, να παρατηρούνται καταστάσεις αυτοδικίας, να οδηγούνται αναμετρήσεις στο χάος. Καλύτερα... unfair, παρά τέτοιο fair, δηλαδή.

Η διάγνωση υπήρξε επιτυχής, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο. Διότι υπάρχει το ένα αξεπέραστο, από μια κανονιστική παρέμβαση, σημείο. Το αξεπέραστο είναι ότι η fair play σκέψη συν τω χρόνω έχει διεισδύσει τόσο βαθιά, έχει γίνει «αυτοματισμός» των παικτών, δευτερευόντως και των θεατών. Αντανακλαστικά, το πρώτο που εξακολουθούν να κοιτάζουν, είναι αν ο αντίπαλος θα βγάλει την μπάλα έξω. Και η μοναδική κανονιστική παρέμβαση που κρίθηκε σκόπιμη για την αντιμετώπιση, δηλαδή η εκ των υστέρων ερμηνευτική επεξήγηση ότι «μόνος αρμόδιος να διακόπτει τον αγώνα είναι ο διαιτητής και κανείς άλλος» πλέον, δεν έχει τον χρόνο να πιάσει εξίσου βαθιά ρίζα. Μολονότι ετούτο αναπαράγεται σε κάθε ευκαιρία, ωστόσο ακόμη κανείς δεν κοιτάζει, σε αυτές τις καταστάσεις παιχνιδιού, τον διαιτητή.

Η «αποεκπαίδευση» θα κρατήσει αρκετά, και θα έχει στο μεταξύ κόστος. Θυμάμαι σε ένα Ηρακλής - Πανιώνιος, ένα χίλια τοις εκατό fair γκολ του Μάντζιου έκανε το παιχνίδι, κι όμως, γης μαδιάμ. Στο τέλος αποβλήθηκε άνευ λόγου ένας Ντομορό του Πανιωνίου, που υποτίθεται ότι δεν είχε παίξει δίκαια, μόνο και μόνο για να κατευναστούν τα πνεύματα. Ενας Βραζιλιάνος που έπαιζε στον Εργοτέλη, ονόματι Μαουρίσιο, και αυτός είδε κόκκινη κάρτα στο ίδιο Καυτανζόγλειο, σε παρεμφερή συγκυρία. Χαλκηδόνα - ΟΦΗ, παλαιότερα. Επίσης. Ηταν τα ψιλά. Πριν τη χοντρή. Η χοντρή ήλθε, όχι επειδή κάποιος δεν πέταξε την μπάλα έξω, αλλά επειδή κάποιος ύστερα κυνήγησε μια μπάλα που «δεν έπρεπε» και σκόραρε. Να προσμετρήσουμε, δε, την όχι και τόσο ασήμαντη (ως προς το «ηθικό» κομμάτι) λεπτομέρεια. Οτι την μπάλα την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του Παναιτωλικού. Δεν την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του ΠΑΣ...

Κάποτε τέλος πάντων, αργά ή γρήγορα, θα συνέβαινε. Αλλά και αυτό, το να αφήσει μετά η ομάδα (εν προκειμένω τη Δευτέρα ο ΠΑΣ) να μπει ένα γκολ, «μια κουβέντα» είναι. Μια εύκολη, να τη λέει κανείς, κουβέντα. Πέρυσι στη Serie B, Ασκολι - Ρετζίνα, ακριβώς αυτό το πράγμα έδωσε εντολή ο προπονητής και το έκαναν οι παίκτες της Ασκολι. Εφαγαν γκολ, οικειοθελώς. Για να είναι fair. Μετά το ματς, έμειναν για κάνα τρίωρο στα αποδυτήρια πολιορκούμενοι απ' τους ίδιους τους εξαγριωμένους οπαδούς τους...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #378 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 15:41 »
Παράθεση
Τέρµα οι... καλοσύνες

«Τρελαµένος» είναι ακόµη ο Φώτης Κωστούλας (φωτό) και δεν µπορεί να πιστέψει πώς την έπαθε από τον φίλο του Γιώργο Χριστοβασίλη, σε ένα µατς που αν οι Αγρινιώτες το έπαιρναν, τώρα θα έκαναν ήδη τα σχέδιά τους για τη Super League. Μάλιστα απ' ό,τι λέει στο περιβάλλον του, από δω και πέρα κόβει και τις... καλοσύνες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ξενοδοχείο που έµεινε η αποστολή του ΠΑΣ στο Αγρίνιο πλήρωσε από την τσέπη του 3.000 ευρώ και έκανε -την προηγούµενη µέρα του αγώνα- τον µπουφέ σε όλη την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου», ενώ για µετά τον αγώνα είχε κανονιστεί κάτι ανάλογο στις εγκαταστάσεις του «EMILEON»! Υστερα απ' όσα έγιναν, πάντως, οι Γιαννιώτες πήραν νηστικοί το δρόµο της επιστροφής...
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #379 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 16:49 »
ΣΟΚ  %-|ερευνά μ, για τσ πόσες φορές γράφκαν τα παρακάτ -  όνμα κι λέξ,  σι ποστ σελίδες εικοσέξ

προτού το παιγνίδ :)

ΦΟΥΡΤΑΔΟΣ:__1
ΠΑΝΤΟΣ:_____1
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ:_1
FAIR PLAY:____0
ΦΑΟΥΛ:______0
ΑΠΟΒΟΛΗ:____0
ΚΟΚΚΙΝΗ:_____0
ΒΙΑ (ΑΝΤΙ):____0
ΠΑΠΑΡΙΑ:_____0
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ:___0

φυσιολογικά, εντκάδες, κουράκια …

κατόπ το  παιγνίδ %-| >:(

ΦΟΥΡΤΑΔΟΣ: _210
FAIR PLAY: ___190
ΠΑΠΑΡΙΑ:_____50
ΠΑΝΤΟΣ:______25
ΑΠΟΒΟΛΗ:____13
ΚΟΚΚΙΝΗ:_____10
ΦΑΟΥΛ: _______8
ΒΙΑ (ΑΝΤΙ):_____4
ΔΑΧΤΥΛΟ:______4
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ:__3
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ:____2


τα συμπέραζματα τσ ερευνάς μ: :-?
 
ΦΟΥΡΤΑΔΟΣ - FAIR PLAY

η συζήτης, στράφκε στν ενέργεια  τ Φουρτάδ στο γκολ κι περσσότρο προς τν αποδοχή τ

ΠΑΠΑΡΙΑ (ΡΙΕΣ)

τα παπάρια βρίσκνται σε  προτίμης, διοτ έχνε να κάν-νε με τν απόρριψ – άρνης, μπανταλομάρα,  ή στα τέτοια μ απ λέμε


ΠΑΝΤΟΣ - ΑΠΟΒΟΛΗ - ΚΟΚΚΙΝΗ - ΦΑΟΥΛ

Πάντος, αποβολή, φάουλ, κόκκιν, απ σκόλασαν κι καθάρσαν το παιγνίδ κι τόκοψαν τ αυτιά, φαίνται να είν ντιπ σι δεύτερ μοίρα, τα κοράκια

ΒΙΑ (ΑΝΤΙ) – ΔΑΧΤΥΛΟ (δαχλο)

χαμλά τα νούμρα για βία κι δάχλο παιδιού, εδώ στν μακρύγορ  συζήτ-σή μας
(βέβια, η βία, όχι ως φαινόμνο, αλλά ως συμπερφορά κι φασαρία, αποτ-πώθκε μι τσ λέξεις: πέτρες, βρίσμο, δακρυογόνα κι κάνα δυο χουλιγκανζμός)
αλλά όχι σαν συζήτησ για Βία - Βία,  απ δείχν τα δόντια τσ, με τα στόματα των παιδιώνε

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ

δεν τον πιάν-νε κι πολύ τα σκάια  τσ κβέντας μας, για τσ ευτύνες τ, δηλαδή δε κβεντιάσκε πολύ το όνομά τ
γαργλαρα απέρασε

ααα γειασ ετσ  :P :joker: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Φεβ 2011 16:57 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #380 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 17:56 »
Γραφω 4 μερες μετα τον αγωνα. Εχοντας πιο πολυ ηρεμια και εχοντας κατασταλαξει, λεω ποσο μεγαλη μαλακια εχω κανει.Μαλακια γιατι δεν πανηγυρισα το γκολ του Φουρταδο,γιατι τσακωθηκα για το λογο αυτο με φιλους γιατι για την δικη μου κριση ηταν λαθος ο τροπος που μπηκε.Γιατι νομιζα οτι τα ζωα απο την εποχη που φευγαμε με την κλουβα απο το γηπεδο,επι Κατσαβακη Φουτσινι κ.λ.π. -μπορει με καποιους απο εσας να ειμαστε μαζι τοτε- να εχουν αλλαξει συμπεριφορα,γιατι νομιζα οτι οι απολιτιστοι που καποτε στο αλλο γηπεδο του αγρινιου πετουσαν τις πετρες κατα εκατονταδες ,θα ειχαν κανει ενα βημα μπροστα,γιατι η καλη μας συμπεριφορα οσες φορες ανταμωθηκαμε[ζωσιμαδες-εγνατια] θα τους εκανε να αποβαλουν εστω και λιγο το κομπλεξ για τα Γιαννινα .Αλλα δυστηχως εκανα λαθος.Ενα μεγαλο συγνωμη προς εμενα κυριως αλλα και τους γυρω μου γιατι τα ζωα η στη ζουγκλα ειναι η σε ζωολογικο κηπο παραμενουν ζωα.  Υ.Γ. Τα αγρινιιιια που ηταν πανω στα δεντρα κατεβηκαν η ακομη εκει ειναι.Υ.Γ.2 Ρε αχρηστα υλικα 20 λεπτα 6 με 11 και ουτε μια ευκαιρια .Ρε ουστ ζωα.                                                                                                     

-Εγώ έβλεπα το ματσάκιον σε καφετέρια....
-Βλέπω το Φουρτάδο να τρέχει......σουτάρει και γκόλ....

-Σηκώνομαι φωνάζω ΓΚΟΟΟΟΛ (μαζί και ένας άλλος)
αλλα επειδή δεν σκώθηκε όλο το μαγαζί
νόμζα πώς πήγε άουτ...

-Τελικά βλέποντας την φάση
το μόνο που σκέφτηκα είναι πως τώρα
οι φούλες του Αγρινιου, θα σκυλιάσουν να βάλουν το 2ο
παιζαμαν και με 10....

-Εγώ πάντως σύνταυρε LIVPAS
το πανηγύρισα  :P :pas:

-Διάβασα τα παραπάνω ποστ
και μπράβο σε όλους έψαξαν και βρήκαν
τα ''φέρπλέϊα'' των Παναιτωλικών...

--------------------------------------------------

-Τι ασχολούμαστε ακόμα ορε σύνταυροι??

...Αν ο Χριστός έλεγε :''ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω''
...ακόμα και τώρα...
τα αγρίνια θα έπαιρναν πέτρες ..και θα πετροβόλαγαν.... :stop:
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #381 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 18:33 »
exedrasports.gr

Αλέξης Σπυρόπουλος

Η βαλίτσα με τα εκρηκτικά
Παράθεση
Η χοντρή στραβή με το fair play, για την ακρίβεια με τον ολοκληρωτικό ευτελισμό του fair play, ερχόταν. Από πολύ μακριά. Και από πολύν καιρό. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στο Παιχνίδι και έτσι το ζουν, «εκ των έσω», την έβλεπαν.

Την είχαν πάρει από φόβο. Κάπου, με νομοτελειακή ακρίβεια, θα έσκαγε. Ηδη είχαν σκάσει κάμποσες, όχι μία και δύο, ψιλές «εδώ κι εκεί». Η χοντρή έσκασε, μέρα μεσημέρι, τη Δευτέρα στο Αγρίνιο. Στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Β' Εθνικής! Παναιτωλικός - Γιάννενα.

Ευτυχώς αν μη τι άλλο, εκ του διακυβεύματος κρίνοντας, η Β' Εθνική επί της ουσίας αναγνωρίζει (αφού δίνει ισότιμο προβιβασμό σε) δύο «πρωταθλητές». Αρα, ενόψει της αγωνιστικής υπεροχής των δύο ομάδων έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αλλοίωσης του όλου αποτελέσματος της διοργάνωσης. Είναι κι αυτό, απ' τ' ολότελα, κάτι.

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν ο πρώτος, ήταν ο τελευταίος στη λίστα, όταν προ καιρού στην «Αθλητική Κυριακή» αποκάλυψε πως η ομάδα του, ο Ατρόμητος, κάθε φορά στο οργανωτικό μίτινγκ το πρωί του ματς ενημερώνει... προληπτικά δια του εκπροσώπου της όλους τους λοιπούς συντελεστές (διαιτητές, αντίπαλους κ.λπ.) ότι, ω του ευφημισμού, «εμείς δεν κάνουμε fair play». Η ιστορική πρωτιά της λίστας ανήκει, αν δεν απατώμαι, στον Τάκη Γιαννόπουλο.

Εκείνος, ο σημερινός «γενικός αρχηγός» ή κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό Βόλου, ως κάπτεν του Πανιωνίου είχε ανακοινώσει on camera, όσο να 'ναι ένα σοκ τότε, ότι «εμείς στο εξής δεν παίζουμε fair play και ούτε οι αντίπαλοί μας θέλουμε, στα μεταξύ μας ματς, να παίζουν». Συνέβη πριν τρία, και πλέον, χρόνια. Για να καταλαβαίνουμε, από πόσο μακριά ερχόταν. Η βαλίτσα, με τα εκρηκτικά. Και καταπού πήγαινε.

Μολονότι ο αρθρογραφικός πειρασμός είναι να το συμπεριλάβουμε, και αυτό, στα όσα γίνονται «μόνο στην Ελλάδα», ωστόσο στην πραγματικότητα το ζήτημα είναι διεθνές. Τα ίδια αυτά τρία-plus χρόνια, επανειλημμένως η υπόθεση έχει απασχολήσει workshops και fora. Εγιναν «ασκήσεις επί χάρτου» για να αναδειχθεί το εξωφρενικό ρίσκο, εν ονόματι του fair play να πέφτει κανονικό ξύλο, να βγαίνουν κόκκινες κάρτες, να παρατηρούνται καταστάσεις αυτοδικίας, να οδηγούνται αναμετρήσεις στο χάος. Καλύτερα... unfair, παρά τέτοιο fair, δηλαδή.

Η διάγνωση υπήρξε επιτυχής, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο. Διότι υπάρχει το ένα αξεπέραστο, από μια κανονιστική παρέμβαση, σημείο. Το αξεπέραστο είναι ότι η fair play σκέψη συν τω χρόνω έχει διεισδύσει τόσο βαθιά, έχει γίνει «αυτοματισμός» των παικτών, δευτερευόντως και των θεατών. Αντανακλαστικά, το πρώτο που εξακολουθούν να κοιτάζουν, είναι αν ο αντίπαλος θα βγάλει την μπάλα έξω. Και η μοναδική κανονιστική παρέμβαση που κρίθηκε σκόπιμη για την αντιμετώπιση, δηλαδή η εκ των υστέρων ερμηνευτική επεξήγηση ότι «μόνος αρμόδιος να διακόπτει τον αγώνα είναι ο διαιτητής και κανείς άλλος» πλέον, δεν έχει τον χρόνο να πιάσει εξίσου βαθιά ρίζα. Μολονότι ετούτο αναπαράγεται σε κάθε ευκαιρία, ωστόσο ακόμη κανείς δεν κοιτάζει, σε αυτές τις καταστάσεις παιχνιδιού, τον διαιτητή.

Η «αποεκπαίδευση» θα κρατήσει αρκετά, και θα έχει στο μεταξύ κόστος. Θυμάμαι σε ένα Ηρακλής - Πανιώνιος, ένα χίλια τοις εκατό fair γκολ του Μάντζιου έκανε το παιχνίδι, κι όμως, γης μαδιάμ. Στο τέλος αποβλήθηκε άνευ λόγου ένας Ντομορό του Πανιωνίου, που υποτίθεται ότι δεν είχε παίξει δίκαια, μόνο και μόνο για να κατευναστούν τα πνεύματα. Ενας Βραζιλιάνος που έπαιζε στον Εργοτέλη, ονόματι Μαουρίσιο, και αυτός είδε κόκκινη κάρτα στο ίδιο Καυτανζόγλειο, σε παρεμφερή συγκυρία. Χαλκηδόνα - ΟΦΗ, παλαιότερα. Επίσης. Ηταν τα ψιλά. Πριν τη χοντρή. Η χοντρή ήλθε, όχι επειδή κάποιος δεν πέταξε την μπάλα έξω, αλλά επειδή κάποιος ύστερα κυνήγησε μια μπάλα που «δεν έπρεπε» και σκόραρε. Να προσμετρήσουμε, δε, την όχι και τόσο ασήμαντη (ως προς το «ηθικό» κομμάτι) λεπτομέρεια. Οτι την μπάλα την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του Παναιτωλικού. Δεν την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του ΠΑΣ...

Κάποτε τέλος πάντων, αργά ή γρήγορα, θα συνέβαινε. Αλλά και αυτό, το να αφήσει μετά η ομάδα (εν προκειμένω τη Δευτέρα ο ΠΑΣ) να μπει ένα γκολ, «μια κουβέντα» είναι. Μια εύκολη, να τη λέει κανείς, κουβέντα. Πέρυσι στη Serie B, Ασκολι - Ρετζίνα, ακριβώς αυτό το πράγμα έδωσε εντολή ο προπονητής και το έκαναν οι παίκτες της Ασκολι. Εφαγαν γκολ, οικειοθελώς. Για να είναι fair. Μετά το ματς, έμειναν για κάνα τρίωρο στα αποδυτήρια πολιορκούμενοι απ' τους ίδιους τους εξαγριωμένους οπαδούς τους...

Πες τα ρε Αλεξη χρυσοστομε...με μια κουβεντα προς τα μοσχαρια και τα γιδια που επιμενουν ακομα... fairplay ειναι να ριχνεις τη μπαλα εξω οταν  ΑΝΤΙΠΑΛΟς παιχτης ειναι κατω η οταν δεν εχεις συμφερον απ τη διακοπη του παιγνιδιου... αλλιως ειναι πουστοplay ...και τιμωρειται  απ τσ παγουραδες με.....                                 
 
 :mono:  ΓΑΜ....ΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ...  :mono:
 
κι αντι για ενοχες πρεπει να λεμε..
ΠΑΣ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ  :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

     
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Φεβ 2011 19:14 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #382 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 18:50 »
exedrasports.gr

Αλέξης Σπυρόπουλος

Η βαλίτσα με τα εκρηκτικά
Παράθεση
Η χοντρή στραβή με το fair play, για την ακρίβεια με τον ολοκληρωτικό ευτελισμό του fair play, ερχόταν. Από πολύ μακριά. Και από πολύν καιρό. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στο Παιχνίδι και έτσι το ζουν, «εκ των έσω», την έβλεπαν.

Την είχαν πάρει από φόβο. Κάπου, με νομοτελειακή ακρίβεια, θα έσκαγε. Ηδη είχαν σκάσει κάμποσες, όχι μία και δύο, ψιλές «εδώ κι εκεί». Η χοντρή έσκασε, μέρα μεσημέρι, τη Δευτέρα στο Αγρίνιο. Στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Β' Εθνικής! Παναιτωλικός - Γιάννενα.

Ευτυχώς αν μη τι άλλο, εκ του διακυβεύματος κρίνοντας, η Β' Εθνική επί της ουσίας αναγνωρίζει (αφού δίνει ισότιμο προβιβασμό σε) δύο «πρωταθλητές». Αρα, ενόψει της αγωνιστικής υπεροχής των δύο ομάδων έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αλλοίωσης του όλου αποτελέσματος της διοργάνωσης. Είναι κι αυτό, απ' τ' ολότελα, κάτι.

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν ο πρώτος, ήταν ο τελευταίος στη λίστα, όταν προ καιρού στην «Αθλητική Κυριακή» αποκάλυψε πως η ομάδα του, ο Ατρόμητος, κάθε φορά στο οργανωτικό μίτινγκ το πρωί του ματς ενημερώνει... προληπτικά δια του εκπροσώπου της όλους τους λοιπούς συντελεστές (διαιτητές, αντίπαλους κ.λπ.) ότι, ω του ευφημισμού, «εμείς δεν κάνουμε fair play». Η ιστορική πρωτιά της λίστας ανήκει, αν δεν απατώμαι, στον Τάκη Γιαννόπουλο.

Εκείνος, ο σημερινός «γενικός αρχηγός» ή κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό Βόλου, ως κάπτεν του Πανιωνίου είχε ανακοινώσει on camera, όσο να 'ναι ένα σοκ τότε, ότι «εμείς στο εξής δεν παίζουμε fair play και ούτε οι αντίπαλοί μας θέλουμε, στα μεταξύ μας ματς, να παίζουν». Συνέβη πριν τρία, και πλέον, χρόνια. Για να καταλαβαίνουμε, από πόσο μακριά ερχόταν. Η βαλίτσα, με τα εκρηκτικά. Και καταπού πήγαινε.

Μολονότι ο αρθρογραφικός πειρασμός είναι να το συμπεριλάβουμε, και αυτό, στα όσα γίνονται «μόνο στην Ελλάδα», ωστόσο στην πραγματικότητα το ζήτημα είναι διεθνές. Τα ίδια αυτά τρία-plus χρόνια, επανειλημμένως η υπόθεση έχει απασχολήσει workshops και fora. Εγιναν «ασκήσεις επί χάρτου» για να αναδειχθεί το εξωφρενικό ρίσκο, εν ονόματι του fair play να πέφτει κανονικό ξύλο, να βγαίνουν κόκκινες κάρτες, να παρατηρούνται καταστάσεις αυτοδικίας, να οδηγούνται αναμετρήσεις στο χάος. Καλύτερα... unfair, παρά τέτοιο fair, δηλαδή.

Η διάγνωση υπήρξε επιτυχής, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο. Διότι υπάρχει το ένα αξεπέραστο, από μια κανονιστική παρέμβαση, σημείο. Το αξεπέραστο είναι ότι η fair play σκέψη συν τω χρόνω έχει διεισδύσει τόσο βαθιά, έχει γίνει «αυτοματισμός» των παικτών, δευτερευόντως και των θεατών. Αντανακλαστικά, το πρώτο που εξακολουθούν να κοιτάζουν, είναι αν ο αντίπαλος θα βγάλει την μπάλα έξω. Και η μοναδική κανονιστική παρέμβαση που κρίθηκε σκόπιμη για την αντιμετώπιση, δηλαδή η εκ των υστέρων ερμηνευτική επεξήγηση ότι «μόνος αρμόδιος να διακόπτει τον αγώνα είναι ο διαιτητής και κανείς άλλος» πλέον, δεν έχει τον χρόνο να πιάσει εξίσου βαθιά ρίζα. Μολονότι ετούτο αναπαράγεται σε κάθε ευκαιρία, ωστόσο ακόμη κανείς δεν κοιτάζει, σε αυτές τις καταστάσεις παιχνιδιού, τον διαιτητή.

Η «αποεκπαίδευση» θα κρατήσει αρκετά, και θα έχει στο μεταξύ κόστος. Θυμάμαι σε ένα Ηρακλής - Πανιώνιος, ένα χίλια τοις εκατό fair γκολ του Μάντζιου έκανε το παιχνίδι, κι όμως, γης μαδιάμ. Στο τέλος αποβλήθηκε άνευ λόγου ένας Ντομορό του Πανιωνίου, που υποτίθεται ότι δεν είχε παίξει δίκαια, μόνο και μόνο για να κατευναστούν τα πνεύματα. Ενας Βραζιλιάνος που έπαιζε στον Εργοτέλη, ονόματι Μαουρίσιο, και αυτός είδε κόκκινη κάρτα στο ίδιο Καυτανζόγλειο, σε παρεμφερή συγκυρία. Χαλκηδόνα - ΟΦΗ, παλαιότερα. Επίσης. Ηταν τα ψιλά. Πριν τη χοντρή. Η χοντρή ήλθε, όχι επειδή κάποιος δεν πέταξε την μπάλα έξω, αλλά επειδή κάποιος ύστερα κυνήγησε μια μπάλα που «δεν έπρεπε» και σκόραρε. Να προσμετρήσουμε, δε, την όχι και τόσο ασήμαντη (ως προς το «ηθικό» κομμάτι) λεπτομέρεια. Οτι την μπάλα την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του Παναιτωλικού. Δεν την έβγαλε έξω, παίκτης του Παναιτωλικού για παίκτη του ΠΑΣ...

Κάποτε τέλος πάντων, αργά ή γρήγορα, θα συνέβαινε. Αλλά και αυτό, το να αφήσει μετά η ομάδα (εν προκειμένω τη Δευτέρα ο ΠΑΣ) να μπει ένα γκολ, «μια κουβέντα» είναι. Μια εύκολη, να τη λέει κανείς, κουβέντα. Πέρυσι στη Serie B, Ασκολι - Ρετζίνα, ακριβώς αυτό το πράγμα έδωσε εντολή ο προπονητής και το έκαναν οι παίκτες της Ασκολι. Εφαγαν γκολ, οικειοθελώς. Για να είναι fair. Μετά το ματς, έμειναν για κάνα τρίωρο στα αποδυτήρια πολιορκούμενοι απ' τους ίδιους τους εξαγριωμένους οπαδούς τους...

Πες τα ρε Αλεξη χρυσοστομε...με μια κουβεντα προς τα μοσχαρια και τα γιδια που επιμενουν ακομα fairplay ειναι να ριχνεις τη μπαλα εξω οταν ειναι ΑΝΤΙΠΑΛΟς παιχτης κατω η οταν δεν εχεις συμφερον απ τη διακοπη του παιγνιδιου... αλλιως ειναι πουστοplay ...οποτε ταιριαζ το..... :mono:
                                  γαμα τον κι ας κλαιει
     

πρέπ να τα ειπεί ο Σπυρόπλος, για να γίν-νε κατανοητά;

στο Αγρίνιο,
δε μας χάλασε το Φερπλάι πετ τ κύριου,
μας χάλασ η διατησία τ  Παπαπέτρ
απ άφκε το παιγνίδ στν τυχη τ
απ ήταν παρόν για τ Αγρίνιο
κι απόν για τον Πας

ως ιστορκή αναδρομή για το φερπλαυ, πράματι καλά τό γραψε το παιδί

αλλά, κομίζ ροδάκινα στ βέροια

υγ: Αστραλον, μήμπως έρξες κανιά ματιά στν έρευνά μ;  διοτ συμφωνάω μι τ αυτό απ λες, πολύ ασκολήθκαμαν μι τ Αγρίνιο

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΜΑΡΤΙΕΣ - ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #383 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 21:56 »
Ερευνες ε; Χμμμ, ενδιαφερον ακουγεται μερες που ναι..


                                          28-2-2010

- Συγνωμη αν φεραμε και μια αναστατωσις, επροκειτο περι παρεξηγησεως.

- Μη το συζητατε καθολου, δεν εγινε τιποτα, να πατε στο καλο.

- Ευχαριστουμε πολυ, γεια σας.

Σε.. γαμο, με πλουσιοπαροχο δωρο και χωρις κατοπινο τραπεζωμα ._


                                          21-2-2011

- Συγνωμη αν φεραμε και μια αναστατωσις, επροκειτο περι παρεξηγησεως.

- Τολματε και μιλατε, την καταρα μου να χετε και στα τσακιδια να πατε.

- Ευχαριστουμε πολυ, γεια σας.

Σε πλουσιοπαροχο τραπεζωμα, με κατοπινο φτηνιαρικο δωρο, σε ..γαμο ?
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #384 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 22:24 »
Ερευνες ε; Χμμμ, ενδιαφερον ακουγεται μερες που ναι..


                                          28-2-2010

- Συγνωμη αν φεραμε και μια αναστατωσις, επροκειτο περι παρεξηγησεως.

- Μη το συζητατε καθολου, δεν εγινε τιποτα, να πατε στο καλο.

- Ευχαριστουμε πολυ, γεια σας.

Σε.. γαμο, με πλουσιοπαροχο δωρο και χωρις κατοπινο τραπεζωμα ._


                                          21-2-2011

- Συγνωμη αν φεραμε και μια αναστατωσις, επροκειτο περι παρεξηγησεως.

- Τολματε και μιλατε, την καταρα μου να χετε και στα τσακιδια να πατε.

- Ευχαριστουμε πολυ, γεια σας.

Σε πλουσιοπαροχο τραπεζωμα, με κατοπινο φτηνιαρικο δωρο, σε ..γαμο ?

Άλλο γάμος με σουβλάκια κι άλλο  γάμος με σούβλες;

Τα δώρα θα πρέπει να είναι ανάλογα με τα τραπεζώματα και η νύφη παρθένα.

Έρευνα αγοράς κι έρευνα βιογραφικού νύφης.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του κουμπάρου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #385 στις: Παρ 25 Φεβ 2011 22:33 »
Παράθεση
Τέρµα οι... καλοσύνες

«Τρελαµένος» είναι ακόµη ο Φώτης Κωστούλας (φωτό) και δεν µπορεί να πιστέψει πώς την έπαθε από τον φίλο του Γιώργο Χριστοβασίλη, σε ένα µατς που αν οι Αγρινιώτες το έπαιρναν, τώρα θα έκαναν ήδη τα σχέδιά τους για τη Super League. Μάλιστα απ' ό,τι λέει στο περιβάλλον του, από δω και πέρα κόβει και τις... καλοσύνες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ξενοδοχείο που έµεινε η αποστολή του ΠΑΣ στο Αγρίνιο πλήρωσε από την τσέπη του 3.000 ευρώ και έκανε -την προηγούµενη µέρα του αγώνα- τον µπουφέ σε όλη την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου», ενώ για µετά τον αγώνα είχε κανονιστεί κάτι ανάλογο στις εγκαταστάσεις του «EMILEON»! Υστερα απ' όσα έγιναν, πάντως, οι Γιαννιώτες πήραν νηστικοί το δρόµο της επιστροφής...
sentragoal.gr
ειστε σιγουροι οτι δε γυρσε ξανα πισω στο μπουφε ο βοιδομπιλς,μετα τον αγωνα?
 
ειστε σιγουροι οτι τσ ευχαριστηριες δηλωσεις δεν τς εκανε με γεματο στομα?
εγω αν δε δω βιντεο με τς ευχαριστηριες δηλωσεις,δεν το πστευω... :P
 
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #386 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 00:52 »
Παράθεση
Τέρµα οι... καλοσύνες

«Τρελαµένος» είναι ακόµη ο Φώτης Κωστούλας (φωτό) και δεν µπορεί να πιστέψει πώς την έπαθε από τον φίλο του Γιώργο Χριστοβασίλη, σε ένα µατς που αν οι Αγρινιώτες το έπαιρναν, τώρα θα έκαναν ήδη τα σχέδιά τους για τη Super League. Μάλιστα απ' ό,τι λέει στο περιβάλλον του, από δω και πέρα κόβει και τις... καλοσύνες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ξενοδοχείο που έµεινε η αποστολή του ΠΑΣ στο Αγρίνιο πλήρωσε από την τσέπη του 3.000 ευρώ και έκανε -την προηγούµενη µέρα του αγώνα- τον µπουφέ σε όλη την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου», ενώ για µετά τον αγώνα είχε κανονιστεί κάτι ανάλογο στις εγκαταστάσεις του «EMILEON»! Υστερα απ' όσα έγιναν, πάντως, οι Γιαννιώτες πήραν νηστικοί το δρόµο της επιστροφής...
sentragoal.gr
ειστε σιγουροι οτι δε γυρσε ξανα πισω στο μπουφε ο βοιδομπιλς,μετα τον αγωνα?
 
ειστε σιγουροι οτι τσ ευχαριστηριες δηλωσεις δεν τς εκανε με γεματο στομα?
εγω αν δε δω βιντεο με τς ευχαριστηριες δηλωσεις,δεν το πστευω... :P

ναι

κατάπιε κανονκά μπορώ να ειπώ
μόν απ δε σφουγγίσκε

αυτό ίσως τον γλιτώσ

υγ: αυτήνο το όνμα απαχπάν EMILEON, μ θύμσε το LEON μας γμτιμ, αη σιχτήρ κι τα μπουφέδια τσ κι τα μαγερια τσ

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #387 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 02:31 »
Ενταξει τι να πει κανεις για αυτους τους χωριατες , στα Γιαννενα δεν τους πειραξε κανενας κι αυτοι ακομα δεν μπηκαμε στο γηπεδο και ξεκινησαν ανανδρα να πετουν αντικειμενα προς το μερος μας , με καγκελα να μας διαχωριζουν .
Δυστυχως εγινε η στραβη με το παιδι που τραυματιστηκε , νταξ παγωσαμε ολοι εκει . Καλη αναρρωση να χει .

Τα γυφτακια του αγρινιου πληρωσαν τις πουστιες τους με το γκολ του Furtado, ετσι απλα. Τελος .
Γιατι τοσος εκνευρισμος ρε Κουσα ? Τσ, τσ, τσ .

Κυριε κρισμπιλ θα βγαζατε την ιδια ανακοινωση αν ειχατε μια θεση στο κλουβι ? Λιγος σεβασμος στον κοσμο ρε πουστη μου , λιγο . >:(


Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #388 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 03:39 »
Παράθεση
εγω αν δε δω βιντεο με τς ευχαριστηριες δηλωσεις,δεν το πστευω...
Αν υπαρχει βιντεο με τις ευχαριστηριες απολογιες Χριστοβασιλη για τη φιλοξενια λες ε;

Ξερω οτι υπαρχει βιντεο με Αγγελη να τα χωνει σε διαφορους εκει για αυτη.

Ο Γιαννακης μαλιστα πηρε την τηλεφωνικη συνεντευξη και εβγαλε και το βιντεο της στο σαιτ.

Τωρα να υπαρχει βιντεο με τα ευχαριστω του Χριστοβασιλη ή βιντεο του που να τα χωνει

Ή ακομα και κανα βιντεο με Αγγελη να απολογειται και να ευχαριστει εκει...

Δε νομιζω, γιατι αν υπηρχαν θα τα βλεπαμε ολοι, δε θα τα βλεπαμε;

Χμμμ...

Ξερς τι;

Αστο, μπορει και να υπαρχουν.

Ξερς γιατι;

Γιατι μπορει να μ πεις και να υπαρχουν... δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα βλεπαμε ολοι.

Να σ πω εγω και γιατι να μη τα βλεπαμε ολοι;

Εσυ μετα να μ πεις... γιατι μπορει να μη τα βγαζει στον ''αερα'' αυτος που τα χει και να τα κραταει για τον εαυτο τ και κανα θκο τ.

Να σ ξαναπω εγω και γιατι να τα κραταει για τον εαυτο τ και τον κανα θκο τ;

Να μ πεις εσυ... και που θες να ξερω εγω, μπορει να εχνε τς λογους τς...

Να ξαναρωτησω και σαν τι λογους δλδ;

Και να μ απαντησεις κανα... δεν ξερω... αλλα συμβαινει συχνα αυτο... δεν ειν και τιποτα σπανιο... ετσι δεν ειναι;

Που ναι τελικα και σωστο, γιατι ναι, δεν ειναι κατι και τοσο σπανιο αυτο ...αν και δεν ξερω και ποσο συχνα μπορει να ειν αθωο κατι τετοιο σαν κι αυτο!

Τες πα και στο θεμα μας ξανα, δε σ λεω τιποτα τελικα και παω πασο, γραψε μεϊντ, γιατι καθολου απιθανο να υπαρχει και κανα αλλο βιντεο εκτος του Αγγελη που τα χωνει.


Υ.Γ: Κι αντε τρεχα γυρευε ποιο μπορει να ειναι, ποιανου και να λεει τι και ποιος σε αυτο... αμα δεν ειναι μονο και μονο τ κιτσιομαη να λεει ευχαριστω... και μονο αυτο, μετα... το βιντεο αυτο.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #389 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 09:48 »
Ασχετο με το τοπικ αλλα ειναι Πανελλαδικη δημοσκοπηση...


http://www.sports-data.net/statistics.html

ΠΣ.Ασ το βαλει καποιος σε εμφενες σημειο να ψηφισουν ολοι οι συνταυροι γιατι ειμαστε πολυ πισω....

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #390 στις: Σαβ 26 Φεβ 2011 11:17 »
Σημερα Σαββατο στις 12 το μεσημερι το connex εχει σε επαναληψη τον αγωνα παναιτωλικος-ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #391 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 17:04 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #392 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 17:54 »
ρε φιλε dreven,την ΠΑΣ μακρυα τ βαλιτσα...για πρωτη φορα δε
σε καταλαβαινω ...
εγω απλα αναρωτηθηκα αν τ αρεσε τοσο πολυ τ χοντρομπιλ η φιλοξενια  >:( >:( >:( >:( >:( ,που ξαναπηγε στο μπουφε και μετα τον αγωνα γιατι την προηγουμενη μερα συμφωνα με τσ Κωστουλο δλωσεις πηγαν ολοι σιγουρα...
κι ματαναρωτηθηκα αν τσ ευχαριστηριες δηλωσεις τς εκανε με γιοματο το στομα ,η οχ...κι οτι μονο το βιντεο με τς δηλωσεις θα μας διαφωτισει...
Εαν δηλαδη οι δηλωσεις εγιναν κατω απο την επιροια χλαπαμπουκωματος... :P
  Υ.Γ.εγω ψηφιζω με γιοματο... :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #393 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 22:43 »
Εχει και στην Ιταλια fair play

Ξύλο σε ιταλικό ματς για τη μη τήρηση του fair play

Ένα από τα πιο ...unfair γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σημειώθηκε στο παιχνίδι μεταξύ Φότζια και Τζέλα, για την τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, που κυνηγούν την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, βρέθηκαν να χάνουν 2-1 και ισοφάρισαν με έναν όχι και τόσο δίκαιο τρόπο στο 85', όταν δεν τήρησε το fair play, με αποτέλεσμα παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια και το ματς να διακόπτεται οριστικά.

 

Η σκηνή είναι εντελώς αντιποδοσφαιρική. Παίκτης των γηπεδούχων έπεσε στο έδαφος και οι αμυντικοί της Τζέλα πέταξαν την μπάλα εκτός αγώνα. Ο... τραυματίας ήταν καλά, σηκώθηκε αμέσως και άρχισε να γυρίζει προς την άμυνα, όμως οι συμπαίκτες του δεν θέλησαν να χάσουν χρόνο. Χωρίς να τηρήσουν το fair play συνέχισαν το παιχνίδι, έπιασαν την αντίπαλη άμυνα στον ύπνο και ισοφάρισαν.
 
Αυτό δεν ικανοποίησε καθόλου τους φιλοξενούμενους, που με έναν εντελώς άδικο τρόπο έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της Φότζια και ακολούθησαν σκηνές που θυμίζουν όχι ποδόσφαιρο, αλλά κάποια πολεμική τέχνη. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, για την έκβαση του οποίου θα αποφασίσει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη.
 
Το βίντεο του unfair γκολ και των... fair επεισοδίων:

MEGA RISSA FOGGIA - GELA - megarissa in campo

enet.gr

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #394 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 23:18 »
ρε συ Siat σου χει κολησει...δεν ειμαστε hooligans και ουτε επιθυμουμε να γινουμε...

 :mono:

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #395 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 12:06 »
Εχει και στην Ιταλια fair play

Ξύλο σε ιταλικό ματς για τη μη τήρηση του fair play

Ένα από τα πιο ...unfair γκολ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σημειώθηκε στο παιχνίδι μεταξύ Φότζια και Τζέλα, για την τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, που κυνηγούν την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, βρέθηκαν να χάνουν 2-1 και ισοφάρισαν με έναν όχι και τόσο δίκαιο τρόπο στο 85', όταν δεν τήρησε το fair play, με αποτέλεσμα παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια και το ματς να διακόπτεται οριστικά.

 

Η σκηνή είναι εντελώς αντιποδοσφαιρική. Παίκτης των γηπεδούχων έπεσε στο έδαφος και οι αμυντικοί της Τζέλα πέταξαν την μπάλα εκτός αγώνα. Ο... τραυματίας ήταν καλά, σηκώθηκε αμέσως και άρχισε να γυρίζει προς την άμυνα, όμως οι συμπαίκτες του δεν θέλησαν να χάσουν χρόνο. Χωρίς να τηρήσουν το fair play συνέχισαν το παιχνίδι, έπιασαν την αντίπαλη άμυνα στον ύπνο και ισοφάρισαν.
 
Αυτό δεν ικανοποίησε καθόλου τους φιλοξενούμενους, που με έναν εντελώς άδικο τρόπο έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της Φότζια και ακολούθησαν σκηνές που θυμίζουν όχι ποδόσφαιρο, αλλά κάποια πολεμική τέχνη. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, για την έκβαση του οποίου θα αποφασίσει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη.
 
Το βίντεο του unfair γκολ και των... fair επεισοδίων:

MEGA RISSA FOGGIA - GELA - megarissa in campo

enet.gr

Αυτό λοιπόν το έχει το contra σήμερα και λέει ο μιμητής του Φουρτάδο... όλα ίσιωμα. Τι να πώ, αυτό το contra είναι πολύ ύπουλο

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #396 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 21:56 »
epae.org
Παράθεση
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  03/03/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

[...]

Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 14, 15  του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21-2-2011).
Την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 14, 15  του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21-2-2011).

[...]

super-fm.gr
Παράθεση
Μ' ένα ακόμα τσουχτερό πρόστιμο κινδυνεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική επιτροπή της Football League για τη ρίψη βεγγαλικών, όπως προέκυψε από την έκθεση του παρατηρητή, μιας και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος είχε καταγράψει μόνο τη ρίψη ενός μπουκαλιού που χτύπησε στο κεφάλι τον Φουρτάδο. Βαρύ κατηγορητήριο, πάντως, αντιμετωπίζει και ο Παναιτωλικός, για τα βεγγαλικά και την είσοδο οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα η κλήση του ΠΑΣ Γιάννινα αφορά την επιστροφή 3 βεγγαλικών στην κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και τη ρίψη 2 ακόμα βεγγαλικών στο τέλος του παιχνιδιού. Οι δύο ΠΑΕ αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #397 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 06:43 »
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!!!!
 :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #398 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 15:05 »
Ρε λέτε αντί για αποζημιώσεις, να μας πάει η Μέρκελ στο Διεθνές Δικαστήριο γιατί σκοτώσαμε Ιταλούς και Γερμανούς το 1940-1944;;;;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #399 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 15:17 »
κάτσε είναι και οι τούρκοι...Τους σουλιώτες που τους ΠΑΣ;

Από την νέα χρονιά πρέπει να λέγεται football league ΠΑΣ Γιάννινα 1966
Καλύτερους χορηγούς δεν πρέπει να έχουν...Ούτε καν ο ΟΠΑΠ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Μάρ 2011 15:21 από fon7 »