ορε τι τ σουραμαν τ ανταποκριτη στο live δε λεγεται
ομως απ οτι βλεπω,παρα τα τσιπρα,εκανε επαγγελματικη δλεια ευγε
Σήμερα ήταν TARATSA LIVE.
Ας πω κι εγώ κάτι, έτσι για το καλό.
Μέτριο παιχνίδι με +3, όπως λέει ο astralon και ο davelis απ’ το Νοου Καμπ.
Ετσι κερδίζουν οι ομάδες .
Πιθανόν, η προφανής μετριότητα, να είναι η Ντεμολική σκοπιμότητα που θέλει να μπερδεύει τους επόμενους αντιπάλους, μειώνοντας έτσι την αγωνιστική αναγνωσιμότητα και την προβλεψιμότητα της Ομάδας μας.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι κερδίσαμε με 3 – 1 (γνωστό σκορ), ωστόσο μέσα στο συναρπαστικό και χαβαλεδιάρικο LIVE περιβάλλον της αναμετάδοσης και των τερπνών σχολίων, τα πράματα έδειξαν ένα δύσκολο α΄ ημίχρονο, με μια Καλλιθέα που παραλίγο να πάρει αέρα.
Τελικά έμπασε.
Πριν λίγο, σκέφτηκα το Σκούφαλη που δεν έπαιζε και τόσο στην αρχή του και νάτος τώρα ο Σκουφ στην εποχή του, να βγάζει τα κάστανα απ’ τη φωτιά, με σταθερές τις παρουσίες των Τζάνη και Μπακαγιόκο.
Για τη διαιτησία δεν έχω άποψη, απλά, ό,τι άκουσα από Ζαβογιάννη, για ένα πέναλτι που δε δόθηκε και για ανοχή γενικά του Σεραφείμ στο μακελέ παιχνίδι των Καλλιθεωτών.
Ρώτησα κάποια στιγμή στο LIVE (σ.σ. ο Κάστορ με έγραφε κανονικά) τί κάνει ο ΚεΪτά και μου είπαν ότι δεν κάνει τίποτα ή δεν είναι εκεί.
Γιατί απ’ όσο καταλάβαινα, δεν έβγαιναν μπάλες στην επίθεση κι αυτό οφείλονταν σε κακή λειτουργία του κέντρου και των χαφ – μπακ, πίσω - μπρος.
Πέρα απ την Ντεμολική σκοπιμότητα, άλλη σκοπιμότητα δεν υπήρξε, εκτός από μερική δυσλειτουργία, που ξεπεράστηκε με το κάτι παραπάνω κάποιων παιχτών – κάτι που συμβαίνει πάντα και σε πολλές περιοχές των παιχνιδιών μας – και με τον αέρα που έδωσε ο Σκούφαλης στις προσπάθειες των Ντε και Κυρ, που το πάλευαν απ την αρχή τίμια.
Το ωραίο μας LIVE, μου φάνηκε σήμερα και πιο πολύ στο α’ ημίχρονο, σαν λευκό κελί, απ’ όπου προσπαθούσα να φτιάξω εικόνες Ζωσιμάδων, χόρτο, παίχτες, Πασολέδες κλπ.
Ίσως να φταίει και το κρασί, που έγινε τσίπρο και μετά ούζο.
Κακό πράμα όμως, οι κεκλεισμένες και το χειρότερο, όταν είναι με τα χεράκια μας και με τα χεράκια της ΠΑΕ λόγω … ανασφάλειας.
Η Ομάδα πετάει, ο Ντεμόλ κολυμπάει. Ο Χριστοβασίλης μασάει.
Εμείς ρεφάρουμε - ρετάρουμε.
Βέβαια τριγύρω κάποιοι γλείφονται περίεργα.
Αλλά παγωτό τέλος.
ΥΓ: Δεν είναι οφ σάιτ, η μπάλα έχει σηκωθεί προς το ημικύκλιο κι ο Μπάκα καλύπτεται ακόμα και κινείται με μπάλα στον αέρα. Πρίν ξεκινήσει η μπάκα θα ήταν πιο πίσω (δε φαίνεται το ξεκίνημα της μπάλας)
ΥΓ: Να καταγγείλω εδώ κι τον Χαρς το λαμόγιο, που διείσδυσε πρακτορικά στο γήπεδο, αλλά με το ρημάδι του το τηλέφωνο, κλειστό.