Εσύ απ΄΄χπαν που έγραψες αυτά για το πιδί, να σ απαντήσω εγώ γιατί έβαλε τ΄τζιφρατ....
καλμέρασ΄, εφγε απ΄τ΄μεγάλ΄τ ν ομάδα και πάει στ μκρί και εκει τ χιαζν (ερμηνεύται γιούχα) κι αυτό τον πονάει πολύ....απ΄οτ λεν αυτοί που ασχολούνται με τσ ψυχολογίες η κοινωνική του ταυτότητα βρίσκεται σε ρήξη με την ατομική του, γιατί ήθελε να παιζ΄στον πασ και όχ στ βέροια ....στον πασ όμως τον τελευταίο καιρό αποτ΄έλεγε περυσι ένα μαλέτσκο ήταν σαν γκαστρωμέν χελώνα... Να σλεω εγώ είναι μπιτ ξουπαρμένο.. σκραπαντζμενο,και τσιαπράγκαλο ολότελα.
Πέρα τ λάκα
Το βάζω στο google translate και δεν μου βγάζει τίποτε... κάποια βοήθεια κάποιος;
θα προσπαθησω να βοηθησω μπουλουξ...
εσυ απο πανω,( που δεν εισαι απο κατω,η μπορει και να εισαι,)(σ εμενα τα νεωτερα posts ειναι απο πανω κι τα παλια απαφκατ,μην παει το μυαλο σ στο πονηρο ),κι εγραψες αυτα για το πιδι(το κοντοπουτανο,απ τα συμφραζομενα)να σ απαντησω εγω γιατι εβαλε τ τζιφρα τ(τν υπογραφη τ, μην παει το μυαλο σ στο πονηρο....)
καλμερα ς,εφυγε(ΝΟΤ εφαγε,οπως ολ η αποστολη στ αγρινιο)απ τν ομαδα π τν εχ ΜΕΓΑΛ, κι παει στν ομαδα π τν εχ μκρη(τ δοξα ,μη παει το μυαλο ς στο πονηρο),γιατι εκει τουν χ...ν,(ερμηνευεται γιουχα),(αϊ προυι προυι μι τα χ.σ.μ.τα),κι αυτο τον ποναει πολυ(μαλλον εχ αιμοροϊδες,ζοχαδες απ λεν κι στο χωριο μ)...απ οτ λεν αυτοι που ασχολουνται με τς ψυχολογιες,(δηλ οι τρελογιατροι,ωωωοοοοοοοοοοοοο,αν σ λεει τπτα αυτο)η κοινωνικη του ταυτοτητα(αυτα π λεν για τουν καθενα οι κουτσομπολες τς γειτουνιας)βρισκεται σε ρηξη με την ατομικη τ(εδω ας βοηθησ κι κανας γιατρος),γιατι ηθελε να τν παιζ στουν ΠΑΣ κι οχ στ βεροια(Τ ΜΠΑΛΑ ΩΡΕ,ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Σ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ..)......στον ΠΑΣ ομως τον τελευταιο καιρο απ οτ ελεγε περυσι ενα μαλετσκο(μκρουλκο απ το μολε..)ηταν σαν χελωνα θηλκια τν οποια ειχε αποπλανησ αρσενκια του ιδιου ζωικου ειδους με δυσαρεστες(για τον μελλοντικο πατερα) συνεπειες,ενεκεν διατροφης......Να(μαλλον ηθελε να πει ναι ο συγγραφεας)σ λιεω ιγω,ειναι μπιτ(ντιπ,ολουςδιοτελα)ξουπαρμενο..σκραπαντζμενο,και τσιαπραγκαλο ολοτελα...
comment χαμενο,μπανταλο,λυκοσκισμενου κι ριψοσκωτο επισης....
περα τ λακκα......, Σουλι?
(μαλλον ο τοπος στον οποιο εθεαθη για τελευταια φορα το ξουπαρμενο, κτλ.κτλ.κτλ. η ο τοπος καταγωγης του συγγραφεως,η περα Καλαμα)...
ελπιζω να σε βοηθσα...συνστραβε....