Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
4 (8.9%)
3-0
11 (24.4%)
2-0
11 (24.4%)
1-0
8 (17.8%)
4-1
2 (4.4%)
3-1
3 (6.7%)
2-1
1 (2.2%)
0-0
0 (0%)
1-1
1 (2.2%)
0-1
2 (4.4%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 27 Φεβ 2011 10:00

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια  (Αναγνώστηκε 28497 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #100 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 23:26 »
Παράθεση
...την μεγάλη σε έκταση -ελέω και της διαιτησίας- ήττα της ομάδας στα Γιάννινα %-|
%-|
Εμεις δεν εχουμε προβλημα να επαναληφθει το ματς...
Αυτοι θα ερθουν να ξανα-παιξουν 8)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 23:26 »
Παραλειπόμενα  απο δοκάρι .γκρ
«Με αφορμή την κακή εμφάνιση και την μεγάλη σε έκταση -ελέω και της διαιτησίας- ήττα της ομάδας στα Γιάννινα, θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας και να υποσχεθούμε ότι στο μέλλον σε ότι αφορά την πλευρά μας δεν θα υπάρξει παρόμοια εμφάνιση. Οι αρχηγοί: Τσιάτσιος, Λαναρής, Σαϊτιώτης, Μπάρμπας».

Πέρα τ΄λάκα....

Ψχάρες κι γκαμωτιμ τσ σκάρις μ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 23:29 »
«Με αφορμή την κακή εμφάνιση και την μεγάλη σε έκταση -ελέω και της διαιτησίας- ήττα της ομάδας στα Γιάννινα, θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας και να υποσχεθούμε ότι στο μέλλον σε ότι αφορά την πλευρά μας δεν θα υπάρξει παρόμοια εμφάνιση. Οι αρχηγοί: Τσιάτσιος, Λαναρής, Σαϊτιώτης, Μπάρμπας».

Πέρα τ΄λάκα....

αν εξαιρεσεις τη φραση ''ελεω και της διαιτησιας'' η ολη ανακοινωση αξιζει πολλα μπραβο.
ας γινει μαθημα και οδηγος των δικων μας παιχτων και πανω α'πολα της ''διοικησης''
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 01 Μάρ 2011 23:41 »
τι διαολο γινετε δε μπορω να καταλαβω...
Τον κατω τον παιζουμε δυνατα (λεει)..τον μεσαιο του βαζουμε γκολ κλαιει...τον πανω του ριχνουμε 5 φταει η διαιτησια.Μηπως επρεπε οποιον λυπομαστε να τον αφηνουμε να νικαει;
Λυπηθειτε και τον Παπαχρηστου την κυριακη ριξτε δυο-τρια και ας τους ολους να χορευουν σαν τα καραγκιοζακια....KARAGIOZIS - MUSIC VILLAGE 2008
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 00:26 »

Πέρα τ΄λάκα....

Ψχάρες κι γκαμωτιμ τσ σκάρις μ

πούησαν μάγκα πέρσ το χειμώνα
σια πού τν ειχες τν κρυψιώνα

... πέρα τ λάκα, απ λέει το Μαλέτσκο

ρε κοντοπούτανε, η ομάδα σ η περσνή, ολοέν κέρδεσμέν ήταν;

ή δεν είχες χαρτί να γράψεις ανακοίνωσ γι αυτήνη

πολύ αποθμένο μωρ σημαία μ εσύ κι ψχάρα μ,  πολύ δηλιτήριο,

λες κι μόν απ τον Πας Γιάνν-να χάσταν φέτος,

απλά δε πήρες το πενάλ τ ωωω ψχή μου

εσύ ο Κουτσιοσπύρο γιατί δεν υπόγραψες;

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 00:59 »
Εσύ απ΄΄χπαν που έγραψες αυτά για το πιδί, να σ απαντήσω εγώ γιατί έβαλε τ΄τζιφρατ....
καλμέρασ΄, εφγε απ΄τ΄μεγάλ΄τ ν ομάδα και πάει στ μκρί και εκει τ χιαζν (ερμηνεύται γιούχα) κι αυτό τον πονάει πολύ....απ΄οτ λεν αυτοί που ασχολούνται με τσ ψυχολογίες  η κοινωνική του ταυτότητα βρίσκεται σε ρήξη με την ατομική του,  γιατί ήθελε να παιζ΄στον πασ και όχ στ βέροια ....στον πασ όμως τον τελευταίο καιρό αποτ΄έλεγε περυσι  ένα  μαλέτσκο  ήταν σαν γκαστρωμέν χελώνα... Να σλεω εγώ  είναι μπιτ ξουπαρμένο.. σκραπαντζμενο,και  τσιαπράγκαλο  ολότελα.
Πέρα τ λάκα

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #106 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 01:49 »
Εσύ απ΄΄χπαν που έγραψες αυτά για το πιδί, να σ απαντήσω εγώ γιατί έβαλε τ΄τζιφρατ....
καλμέρασ΄, εφγε απ΄τ΄μεγάλ΄τ ν ομάδα και πάει στ μκρί και εκει τ χιαζν (ερμηνεύται γιούχα) κι αυτό τον πονάει πολύ....απ΄οτ λεν αυτοί που ασχολούνται με τσ ψυχολογίες  η κοινωνική του ταυτότητα βρίσκεται σε ρήξη με την ατομική του,  γιατί ήθελε να παιζ΄στον πασ και όχ στ βέροια ....στον πασ όμως τον τελευταίο καιρό αποτ΄έλεγε περυσι  ένα  μαλέτσκο  ήταν σαν γκαστρωμέν χελώνα... Να σλεω εγώ  είναι μπιτ ξουπαρμένο.. σκραπαντζμενο,και  τσιαπράγκαλο  ολότελα.
Πέρα τ λάκα

Το βάζω στο google translate και δεν μου βγάζει τίποτε... κάποια βοήθεια κάποιος;
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 09:31 »
Πέρα τ λάκα

Το βάζω στο google translate και δεν μου βγάζει τίποτε... κάποια βοήθεια κάποιος;

θα προσπαθησω να βοηθησω μπουλουξ...
εσυ απο πανω,( που δεν εισαι απο κατω,η μπορει και να εισαι,)(σ εμενα τα νεωτερα posts ειναι απο πανω κι τα παλια απαφκατ,μην παει το μυαλο σ στο πονηρο ),κι εγραψες αυτα για το πιδι(το κοντοπουτανο,απ τα συμφραζομενα)να σ απαντησω εγω γιατι εβαλε τ τζιφρα τ(τν υπογραφη τ, μην παει το μυαλο σ στο πονηρο....)
καλμερα ς,εφυγε(ΝΟΤ εφαγε,οπως ολ η αποστολη στ αγρινιο)απ τν ομαδα π τν εχ ΜΕΓΑΛ, κι παει στν ομαδα π τν εχ μκρη(τ δοξα ,μη παει το μυαλο ς στο πονηρο),γιατι εκει τουν χ...ν,(ερμηνευεται γιουχα),(αϊ προυι προυι μι τα χ.σ.μ.τα),κι αυτο τον ποναει πολυ(μαλλον εχ αιμοροϊδες,ζοχαδες απ λεν κι στο χωριο μ)...απ οτ λεν αυτοι που ασχολουνται με τς ψυχολογιες,(δηλ οι τρελογιατροι,ωωωοοοοοοοοοοοοο,αν σ λεει τπτα αυτο)η κοινωνικη του ταυτοτητα(αυτα π λεν για τουν καθενα οι κουτσομπολες τς γειτουνιας)βρισκεται σε ρηξη με την ατομικη τ(εδω ας βοηθησ κι κανας γιατρος),γιατι ηθελε να τν παιζ στουν ΠΑΣ κι οχ στ βεροια(Τ ΜΠΑΛΑ ΩΡΕ,ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Σ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ..)......στον ΠΑΣ ομως τον τελευταιο καιρο απ οτ ελεγε περυσι ενα μαλετσκο(μκρουλκο απ το μολε..)ηταν σαν χελωνα θηλκια τν οποια ειχε αποπλανησ αρσενκια του ιδιου ζωικου ειδους με δυσαρεστες(για τον μελλοντικο πατερα) συνεπειες,ενεκεν διατροφης......Να(μαλλον ηθελε να πει ναι ο συγγραφεας)σ λιεω ιγω,ειναι μπιτ(ντιπ,ολουςδιοτελα)ξουπαρμενο..σκραπαντζμενο,και τσιαπραγκαλο ολοτελα... :P :P :P :P :P
comment χαμενο,μπανταλο,λυκοσκισμενου κι ριψοσκωτο επισης.... :P :P :P :P :P

περα τ λακκα......,   Σουλι?
(μαλλον ο τοπος στον οποιο εθεαθη για τελευταια φορα το ξουπαρμενο, κτλ.κτλ.κτλ. η ο τοπος καταγωγης του συγγραφεως,η περα Καλαμα)...
ελπιζω να σε βοηθσα...συνστραβε.... :P :P :P :mono: :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Μάρ 2011 10:34 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 12:42 »
 :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:         

:mono:
Βασιλσσα με τα κιτρινα
ποιον αγαπας καλυτερα
ποιον αγαπας καλυτερα
τον αντρα σου η το γειτονα.......

τον αντρα μου τον αγαπω
το ΓΙΟΚΟ τους καλυτερα :P
τον Τσιοκο τους καλυτερα :P
και ας γκρινιαζω υστερα....... :P
 :P :P :P :P :P :P :P :P

ra malakis... αραϊς τι χρωμα φανελa θα φορες η ΑΣΑ...εχου μια περιερια ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......... :mono:

ας μας του πλιρου φουρις καποιους για να ξερου να τοιμαστω κι γω ....
τι Νο κι τι χρωμα προφυλακτικα να παρω για να ταιριαζ  αισθητικα του συνολου....
μονο να μη βαλ κιτρινα γιατι το χρωμα αυτο τελευταιως μας ερεθιζ εξοχως..μονο ετς ισως εχ μια ελπιδα...
Μουσια τ ακους???? :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Μάρ 2011 13:07 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Παρασκευάς

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 14:04 »
Τζάνη παιχτάρα για πάντα Γιαννενάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όσο και να φωνάζουν κάποιοι ο Τζάνης θα μείνει για χρόνια στην ομάδα γιατί το αξίζει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #110 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 17:34 »
έτσι πες ρε πασπαλιάρη! Τωρα πραγματικά συννενοηθήκαμε.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 02 Μάρ 2011 18:30 »
Πέρα τ λάκα

θα προσπαθησω να βοηθησω μπουλουξ...
εσυ απο πανω,( που δεν εισαι απο κατω,η μπορει και να εισαι,)(σ εμενα τα νεωτερα posts ειναι απο πανω κι τα παλια απαφκατ,μην παει το μυαλο σ στο πονηρο ),κι εγραψες αυτα για το πιδι(το κοντοπουτανο,απ τα συμφραζομενα)να σ απαντησω εγω γιατι εβαλε τ τζιφρα τ(τν υπογραφη τ, μην παει το μυαλο σ στο πονηρο....)
καλμερα ς,εφυγε(ΝΟΤ εφαγε,οπως ολ η αποστολη στ αγρινιο)απ τν ομαδα π τν εχ ΜΕΓΑΛ, κι παει στν ομαδα π τν εχ μκρη(τ δοξα ,μη παει το μυαλο ς στο πονηρο),γιατι εκει τουν χ...ν,(ερμηνευεται γιουχα),(αϊ προυι προυι μι τα χ.σ.μ.τα),κι αυτο τον ποναει πολυ(μαλλον εχ αιμοροϊδες,ζοχαδες απ λεν κι στο χωριο μ)...απ οτ λεν αυτοι που ασχολουνται με τς ψυχολογιες,(δηλ οι τρελογιατροι,ωωωοοοοοοοοοοοοο,αν σ λεει τπτα αυτο)η κοινωνικη του ταυτοτητα(αυτα π λεν για τουν καθενα οι κουτσομπολες τς γειτουνιας)βρισκεται σε ρηξη με την ατομικη τ(εδω ας βοηθησ κι κανας γιατρος),γιατι ηθελε να τν παιζ στουν ΠΑΣ κι οχ στ βεροια(Τ ΜΠΑΛΑ ΩΡΕ,ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Σ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ..)......στον ΠΑΣ ομως τον τελευταιο καιρο απ οτ ελεγε περυσι ενα μαλετσκο(μκρουλκο απ το μολε..)ηταν σαν χελωνα θηλκια τν οποια ειχε αποπλανησ αρσενκια του ιδιου ζωικου ειδους με δυσαρεστες(για τον μελλοντικο πατερα) συνεπειες,ενεκεν διατροφης......Να(μαλλον ηθελε να πει ναι ο συγγραφεας)σ λιεω ιγω,ειναι μπιτ(ντιπ,ολουςδιοτελα)ξουπαρμενο..σκραπαντζμενο,και τσιαπραγκαλο ολοτελα... :P :P :P :P :P
comment χαμενο,μπανταλο,λυκοσκισμενου κι ριψοσκωτο επισης.... :P :P :P :P :P

περα τ λακκα......,   Σουλι?
(μαλλον ο τοπος στον οποιο εθεαθη για τελευταια φορα το ξουπαρμενο, κτλ.κτλ.κτλ. η ο τοπος καταγωγης του συγγραφεως,η περα Καλαμα)...
ελπιζω να σε βοηθσα...συνστραβε.... :P :P :P :mono: :P :P :P

Παράθεση
πούησαν μάγκα πέρσ το χειμώνα
σια πού τν ειχες τν κρυψιώνα

... πέρα τ λάκα, απ λέει το Μαλέτσκο

ρε κοντοπούτανε, η ομάδα σ η περσνή, ολοέν κέρδεσμέν ήταν;
ή δεν είχες χαρτί να γράψεις ανακοίνωσ γι αυτήνη
πολύ αποθμένο μωρ σημαία μ εσύ κι ψχάρα μ,  πολύ δηλιτήριο,
λες κι μόν απ τον Πας Γιάνν-να χάσταν φέτος,
απλά δε πήρες το πενάλ τ ωωω ψχή μου

εσύ ο Κουτσιοσπύρο γιατί δεν υπόγραψες;

κουντουπούτανος

αυτήνα εγώ τάειπα κι από δυο χρόνια τώρα
αλλού βέβια κι όχι δω μέσα

κι εξόν απ τσ κουντουπούτανις
ήταν κι οι ψλοπούτανις

κι όλες αντάμα ξεσκόνζαν το γραφείο τ καδή
κι μπακακώναν τν ομάδα στα ποδτύρια

οι Ψχάρες μ
τούχαμαν φκιάκει ψυψογιατρείο

γι ταύτο λέω, Ντιμόλ κι ματαλέω Ντιμόλ
κι Τζιάν κι Ντάσιο κι Νέοι ντόπιοι

ααα γεισ ετσ

υγ: εσείς απαχπάν, απ είστε απαπκάτ, γράψτε μι το γνήσιο λόγο, να καταλαβαίν-νε κι οι επίλοιποι, τ τεντών-τε  τ γλώσσα  κα το καραμπέρκο το ιδιόλκτο