Δεν προσπαθώ και κυρίως ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να πείσω κανέναν! Η εμπάθεια μου είναι δικιά μου προσωπική και την κάνω ότι θέλω! Σε όποιον, δε, δεν αρέσει να μην ασχολείται μαζί μου. Άσε που χαρακτηρισμοί περί μαλακίας χαρακτηρίζουν, συνήθως, αυτούς που τους διατυπώνουν.
Τα 'χω ξαναπεί, κουράζω και δεν το θέλω. Το παιδί είναι ΑΜΠΑΛΟ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρει να σταματάει τη μπάλα (κοντρόλ) (Αγγλιστί control)
Επίσης ακόμα κι αν ήταν παιχταράς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. Μου τη σπάνε τα μούτρα του, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του, το χρώμα παπούτσια που φοράει, είμαι εμπαθής, προκατειλημμένος και μαλάκας.
Δικιά μου υπόθεση. Δεν χρειάζομαι συμπαραστάτες, ούτε προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Έτσι, χαρακτηρισμοί και άλλα αξεσουάρ ας λείπουν καλύτερα.
Στα χτεσινά τώρα, για τα οποία δεν είμαι καθόλου εμπαθής, έχουν ως εξής:
Στο Γκολ Σιαλμά, του δίνει μια μπαλιά (που δεν την είδα στις φάσεις). Η καλύτερη μπαλιά όλων των εποχών να ήταν μετά την παίρνει ο Τζίμυ Φλόυντ, περνάει 2 άτομα, την τρέχει καμια 15ρια μέτρα κ το γράφει ωραία και παλικαρίσια. Ασσίστ είναι όταν βγάζεις τον άλλον με έτοιμο γκόλ.
Όπως έκανε ο CJ στη φάση του Μπάκα που και σωστά κινήθηκε και ωραία σέντρα (τα αυτονόητα που λέει μια ψυχή) έβγαλε, όπως αναγνώρισα.
Στο άλλο γκολ Μπάκα, ο CJ ΧΑΝΕΙ τη μπαλα έξω απ' την περιοχή και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, με τρομερή (υπερ)προσπάθεια και ψαλίδι, "προσφέρει έτοιμο γκολ" (λέμε και τέτοια στο χωριό μου) στον Ιβοριανό.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Ο Τάσος ο Κυριάκος απ' τη Λάρισα.
Σύνολο 1 άσσιστ, για το γκολ που ξεκάθαρα είδε μόνο ο Βαγγέλης.