Oxi sta greeklish!
Σύνολο ψηφοφόρων: 45
Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 27 Φεβ 2011 10:00
Κουτσοσπύρος: Βρίσκω τον εαυτό μου!Ο 30χρονος επιθετικός, με δηλώσεις του στα «Αθλητικά Νέα» ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα κέρδισε ένα σημαντικό παιχνίδι και που εγώ βρίσκω τον εαυτό μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι προσαρμόστηκα γρήγορα, δεδομένου ότι ήξερα ήδη την… μισή ομάδα. Ήταν μια οικεία επιλογή για μένα τον Ιανουάριο, μια ομάδα με πολύ καλά αποδυτήρια, όπως διαπίστωσα. Σημαντικό για μένα είναι ότι γνωρίζω τον κ. Καλαϊτζίδη, που παίζει επιθετικά και αυτό με «γεμίζει» περισσότερο. Όπως τόνισε και ο ίδιος, σε περίπου ένα μήνα πιστεύω ότι οι βελτιώσεις θα είναι πιο ορατές».Ακολούθως, ο Κουτσοσπύρος συμπλήρωσε: «Η νίκη με τον Πιερικό απέκτησε διπλή αξία, γιατί ο αντίπαλος έχει ίδιους στόχους με εμάς. Ήμασταν πολύ καλοί, σε βαρύ τερέν και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πλέον, ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια, σε Γιάννενα και Αγρίνιο. Απλώς θεωρώ ότι πιο… δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε, με τον Πιερικό, επειδή ακριβώς έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Στόχος σε αυτά τα δυο ματς, αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, είναι τουλάχιστον να μην χάσουμε. Και προσωπικά αισιοδοξώ ότι θα κάνουμε τουλάχιστον μια… ζημιά».Για να καταλήξει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, της Παναχαϊκής και της Καλαμάτας: «Αυτά τα δυο παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για μένα. Ο ΠΑΣ μου φέρθηκε σαν… οικογένεια. Παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και πιστεύω θα γίνει καλό ματς. Στον Παναιτωλικό ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και σίγουρα οι αναμνήσεις είναι ευχάριστες, τα αντιμετωπίζω αμφότερα τα ματς με θετικότατο μάτι. Για την Βέροια απέχει η αποφυγή των πλέι άουτ και μια καλή θέση στην κατάταξη. Πάντως, μετά τις δυο δύσκολες εξόδους έχουμε τρία θεωρητικά βατά ματς, το πρόγραμμα ομαλοποιείται. Αν κερδίσουμε εντός Καρδίτσα και Ιωνικό και ενδιάμεσα στην Καλλιθέα, δεν αποκλείεται να βρεθούμε πολύ κοντά στην εξάδα».
Για το διπλό η ΒέροιαΝα δώσουνε τα πάντα για τη νίκη ζήτησε ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τους παίκτες του εν όψει ΠΑΣ.Ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καλαϊτζίδη να περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τον Πιερικό, κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΣ Γιάννινα.Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαϊτιώτη, Καπία και Μιχαλόπουλο, αλλά και στον τιμωρημένο Καλί.Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάζονται πλέον οι Καλτσάς και Γεωργιάδης, οι οποίοι πιθανότατα θα ξεκινήσουν. Θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν αρκετοί παίκτες, όπως οι Διαμαντόπουλος, Μπαργκάν, Αμαραντίδης, Παγώνης και Οικονόμου.Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και κίνησης στον κενό χώρο, ενώ στην Ημαθία περιμένουν πολλά από τον φορμαρισμένο Κουτσοσπύρο, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.
Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.Οι παίκτες ασχολήθηκαν κυρίως με ασκήσεις δύναμης, πραγματοποιώντας βάρη στο γυμναστήριο, ενώ από σήμερα αναμένεται να πέσει το βάρος και στις ασκήσεις τακτικής.Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Βέροια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Βέλγος τεχνικός όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάσου Πάντου ο οποίος θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή που είχε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Απο το ΝΗΣΙ οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΙΩΝΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥΒΛΑΣΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥΚΟΕΜΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣΜΑΒΙΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Υ.Γ.Κρίμα γιατί ήταν σε φόρμα τώρα τελευταία και έβαζε όμορφα γκολάκια…
Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Βέροια.Η ομάδα εμφανίζεται πανέτοιμη να επιστρέψει και πάλι στις νίκες έπειτα από τρεις εβδομάδες, ύστερα από τις δύο ισοπαλίες που έφερε με Πιερικό και Παναιτωλικό. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ για το αυριανό ματς άφησε εκτός αποστολής τον Τάσο Πάντο ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον τραυματία Εμίλιο Φουρτάδο. Ο Βέλγος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Κηπουρός, Σικαλιάς, Στάθης, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κειτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Βαγγελής, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο.