Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
4 (8.9%)
3-0
11 (24.4%)
2-0
11 (24.4%)
1-0
8 (17.8%)
4-1
2 (4.4%)
3-1
3 (6.7%)
2-1
1 (2.2%)
0-0
0 (0%)
1-1
1 (2.2%)
0-1
2 (4.4%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 27 Φεβ 2011 10:00

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια  (Αναγνώστηκε 28500 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 22:55 »
Δεν γεννάται θέμα...
Και off side είναι και γραμμή δεν περνάει.

Αλλά ας μας δώκουν πίσω το πέναλτι τ Γεωργιάδη πούγινε κόκκινη, ας μας δώκουν πίσω το γκολ του ΝτεΚάμπς που ακυρώθηκε, ας μας δώκουν πίσω το γκολ τς ισοφάρισης μετά από κοντρόλ με το χέρι τ Στεφανίδη, ας μας δώκουν πίσω την άνοδο, μετά τς ομορφιές του μπακάλη και τότε θα ζητήσουμε να κατακυρωθεί το παιχνίδι με 4-0 ...μαναχά.
Μιλάν όλοι, ας μη τολμήσουν να μιλήσουν και οι ...

... ειδικοί

Βέβαια, όπως λέει η λαϊκή παροιμία  «ο χατζής κι ο κυρατζής ανταμώνουν» και ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς.

Γεννάται όμως θέμα ... ηθικό
Και off side δεν είναι και γραμμή περνάει και γκολ δε μπορείς να το πεις.
Αλλά ας πάρουμε τα πράματα όπως θα ήθελαν οι αντίπαλοι.

Σε πρώτη φάση, με το πισωγύρισμα της  μπάλας εξω από τη μεγάλη του Μπάκα, ο Μπάκα και άλλοι δυο αφιονισμένοι, βρίσκονται  σε θέση οφσαιντ, αλλά  δεν επηρεάζουν, καθώς  η μπάλα καταλήγει στον απομακρυσμένο  και ατομιστή Τζάνη.

Στη συνέχεια, κι απ τη στιγμή που η μπάλα ξεκινάει από ατομιστή Τζάνη, ο Μπάκα είναι  θεωρητικά οφ σάιντ ως εν δυνάμει διεκδικητής μιας μπαλιάς σέντρα,  αλλά ο ρέφερι ο σωστός, αφήνει τη φάση να εξελιχτεί για δευτερόλεπτα μέχρι τελικής από ατομιστή Τζάνη.

Αλλά όμως, το σουτ του ατομιστή Τζάνη  δεν είναι σέντρα και είναι εμφανής  η ατομικιστική του πρόθεση – έδνειξη για κατευθείαν  σουτ (γκολ) στην εστία από Τζάνη, με αποτέλεσμα η μπάλα να σημαδέψει  σχεδόν  τον τέρμα ως αποκλειστικό αποδέκτη, ο οποίος μετά τη διώχνει όπως - όπως και ξεκινάει έτσι μια νέα φάση, για ένα γκολ, που πιθανόν και να μη πέρασε τη γραμμή.

Σας ανακάλυψα;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Φεβ 2011 23:09 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 22:58 »
Τωρα που ειδα τις φωτο και το βιντεο καταλαβα γιατι ηταν ασταματητος σημερα ο Π.Α.Σ.

Επειδη η Βεροια εκανε το λαθος να φοραει κιτρινα με μπλε !!! ;)

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 23:32 »
Παράθεση
Ο Βαγγέλης είπε ότι το replay είναι διαφωτιστικό και φαίνεται καθαρά πως η μπάλα περνάει ολόκληρη τη γραμμή!
Ο Βαγγελης ?  :-?

Ποιος Βαγγελης ??  %-|  %-|

Ο... κυρ Βαγγελς ???  :'( :'( :'(

Παράθεση
Προσπαθείς να μας κάνεις να πιστέψουμε πως είσαι αλήθεια 12 χρονώ αλλά δεν πιάνει...
Ολοι κατι προσπαθουν να αποδειξουν  :)

Αλλος οτι ειναι μκρος...  8)

Αλλος...
Παράθεση
Τον πιστεύω!
οτι δεν ειναι μελος της... ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ  ;)

Και να σ πω τν αληθεια... εγω σε πιστευω ανεπιφυλακτα !!!  :joker:

Ο Βαγγελης ομως... ::)

και μετα κι απο το παλιο εντιτ(τι το θελες;) αυτο

Παράθεση
στο γκολ που αμφισβητείται.

τωρα πια ...δεν ξερω!!!  :P

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 27 Φεβ 2011 23:52 »
Για την ιστορία. Και για να μην ακουστεί καμιά κακοήθεια για τους ΑΡ, σε περίπτωση τιμωρίας, για την λινάτσα, θα θελα να διευκρινίσω οτι δεν έχουν καμία σχέση με την δημιουργία της λινάτσας. Στα παιδιά άρεσε και βοήθησαν στο να απλωθεί και να κρατηθεί. Ευχαριστώ.
Και για το γνήσιο της υπογραφής: PAS LINATSA GROUP
Υ.Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΧΑΦΙΕ, ΠΣΑΠ ΥΠΗΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ, ΑΛΛΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 00:16 »
Ξεγυρισμενη πενταρα αφιερωμενη απο τον Μπακα στον μπακαλακο .

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
« Απάντηση #55 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 00:19 »
Προσθέσαμε ένα ακόμη βιντεάκι με την ευκαιρία Κυριάκου, την ανατροπή Γιόκου και το τσαμπουκά που πήγε να κάνει ο Σαμαράς στο τέλος ...ΕΔΩ
Τα επίσημα κείμενα του pas.gr

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 00:55 »
Οι φάσεις απο την Αθλητική Κυριακή

PAS Giannina - Veroia 2010-2011

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 01:20 »
παιζει να βρεις και απο τα αλλα ματς??
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 11:07 »
ΕΝΤΙΤ:
Καταγγέλω τις φήμες ότι ο CJ22 έβγαλε 3 ασσίστ, ενώ επί της ουσίας ασσίστ είναι μόνο η σέντρα (πολύ καλή) που βγάζει στο γκολ που αμφισβητείται. :P

Το ότι ο Σκούφαλης που έβαλε το 5ο γκολ, πέρασε στη θέση του Τζάνη, δε θα έπρεπε να μετρήσει ως 4η ασίστ;
 :mono:

Στο επόμενο εκτός έδρας το άτι της Θεσπρωτίας θα αποθεωθεί από τους αντιπάλους με ιαχές MVP - MVP - MVP όπως αυτός ο κύριος εδώ:
Kobe gets MVP chants in Atlanta.....again

ΈΤΣΙ!
Διότι δυστυχώς οι σπουδαίοι δοξάζονται είτε εκτός των τειχών, είτε μετά θάνατον...
 :pas:

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 12:23 »
Υ.Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΧΑΦΙΕ, ΠΣΑΠ ΥΠΗΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ, ΑΛΛΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ  ΠΑΓΚΑΛΕ
Nostalgia for the boot.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 13:40 »
Παράθεση
Διότι δυστυχώς οι σπουδαίοι δοξάζονται είτε εκτός των τειχών, είτε μετά θάνατον...

Αν λες για τον CJ, δεν χρειάζεται να πεθάνει. Αρκεί να ξεκουμπιστεί!
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 14:26 »
μουείπε ένα σκλίκι

"τ ξέσκίσαταν τη Τζούλια του Βορρά"

τουείπα γω

πέντε ώρες κάτσαμαν στν οδό Σταδίου
με τον πυρσό στο χερ

για ταύτο  τσ ρίξαμαν πέντε
ωρα κι γκολ

αλλά, που χορταίν η Τζούλια

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 14:29 »
Παράθεση
Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας των Ιωαννίνων, η οποία ανέφερε ότι δεν προσήλθα στο γήπεδο για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΒΕΡΟΙΑ, λόγω του ότι υπάρχει χρηματική οφειλή προς το πρόσωπό μου, επιθυμώ να δηλώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι κατασκευασμένη και χωρίς έλεγχο «πληροφόρηση», η οποία αντιπροσωπεύει μόνο στο συντάκτη αυτής. Η σχέση μου με τον κ. Γεώργιο Χριστοβασίλη, αλλά και με την ομάδα της πατρίδας μου, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ήταν είναι και θα είναι υπεράνω οιασδήποτε χρηματικής αποτίμησης.

Θεσσαλονίκη, 28 Φεβρουαρίου 2011

Γεώργιος Χ. Βήτας

Δικηγόρος
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 14:46 »
Ολα τα λεφτα οι δηλωσεις του ποδοσφαιριστή της Βεροιας.
"Το παιχνιδι χαθηκε στις λεπτομέρειες" :P :P :P που μετα τις δηλωσεις Βαζάκα με ηλιουπολη διεκδικει οσκαρ (μακακιας) :P

Επισης λατρεψα την φατσα του Καλαϊτζιδη, εχει οντως ο καιρός γυρίσματα κουφαλιτσα..... :P  :mono:

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 15:01 »
Παράθεση
Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας των Ιωαννίνων, η οποία ανέφερε ότι δεν προσήλθα στο γήπεδο για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΒΕΡΟΙΑ, λόγω του ότι υπάρχει χρηματική οφειλή προς το πρόσωπό μου, επιθυμώ να δηλώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι κατασκευασμένη και χωρίς έλεγχο «πληροφόρηση», η οποία αντιπροσωπεύει μόνο στο συντάκτη αυτής. Η σχέση μου με τον κ. Γεώργιο Χριστοβασίλη, αλλά και με την ομάδα της πατρίδας μου, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ήταν είναι και θα είναι υπεράνω οιασδήποτε χρηματικής αποτίμησης.

Θεσσαλονίκη, 28 Φεβρουαρίου 2011

Γεώργιος Χ. Βήτας

Δικηγόρος

εδώ έγινε ο Αγγελής Πας, θα αμφισβητήσμε το Γιώργο

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 15:37 »
δημοσίευμα ιστοσελίδας των Ιωαννίνων ... δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ... αλλα είναι κατασκευασμένη «πληροφόρηση» ... κι αντιπροσωπεύει μόνο το συντάκτη της

Τι λεει ωρε ο τζες, να μας τρελανει ολους θελει; 

Γινονται τετοια πραματα στα Γιαννενα;

Οχι ...βεβαια!

Γρηγορα στους φταιχτες και εχθροι ΚΑΙ η νομικη εκπροσωπηση τ Κιτσιομπιλη!!

Υ.Γ: Και πουσαι Τσελιγκα.. το νου σου στο τσοπανοσκλο. Μπορει να του ναι ακομα φιλος το γερικο τραγι αλλα.. μια φολα μακρια σε κοβω να βρισκεσαι πια απο την.. κουτουλια κι ΕΣΥ!!!  8)

edit: Για να δω.. τσοπανοσκλο εγραψα ή εκανα κανα λαθος τιποτα κι εγραψα κοπροσκλο. Οχι, ενταξει, σωστα εγραψα  :)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 16:35 »
Αυτή η εμπάθεια που έχετε οι περισσότεροι με τον Τζάνη φτάνει στα όρια της μαλακίας.Ολοι οι προπονητές πού πέρασαν τον ειχαν βασικό ,αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.Βέβαια δεν είναι Γιαννιώτης οπως το πουλέν σας ο Μιχαήλ,αλλά να ξέρετε οτι ο ΠΑΣ ηταν μεγάλος οταν ηταν ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 16:48 »
Το πρόβλημα δεν είναι το μέρος αλλά το πόσο μπάλα ξέρει...

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 17:54 »
Ο Τζάνης μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος της εξέδρας, αλλά σίγουρα είναι ο αγαπημένος όλων των προπονητών για πολλούς λόγους (Άμυνα, πνευμόνια, τρέξιμο, μέσα σε όλες τις φάσεις, σκοράρισμα για μεσοεπιθετικός κ.λ.π.)

Με βάση την τεχνική που έχει, η προσφορά του τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι αναλογικά πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Μπορεί να μην κάνει για τις υποτιθέμενες <<μεγάλες>> ομάδες, αλλά από κάτι αναξιοπαθούντες Τόχες και Τσιμπάμπες είναι σίγουρα καλύτερος.............

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 17:58 »
Τις τελευταιες μερες πολυς λογος εγινε για το αν παραμενουμε διαφορετικοι οι πασολεδες οπαδοι σε σχεση με τους αλλους με αφορμη το γεγονος στο αγρινιο
πραγματικα ηταν γροθια στο στομαχι να λεγεται αυτο απο μας... για μας...οτι γιναμε σαν τους αλλους :(
οχι δε γιναμε σαν τους αλλους ειμασταν- ειμαστε κ θα ειμαστε διαφορετικοι
απλα δεν μπορουμε την αδικια
κ την αδικια την στηλιτευουμε σε οποια πλευρα κ αν βρισκεται

Λοιπον για να σκολναμε οσον αφορα το ποσο διαφορετικοι ειμαστε οι πασολεδες
χθες μεσω πασ τζι αρ βρεθηκε ανταποκριτης στον αγωνα που μας εδωσε πληροφοριες κ εικονα απο το 5-0
μαλιστα καταφερε να "πιασει" 4 γκολ σε βιντεο
τη φαση του 2-0 με τον μπακα την πιανει απο την αρχη, κατι που δεν μεταδοθηκε απο πουθενα αλλα μονο μεσα στο pas.gr
κ οχι μονο το δειχνουμε αλλα δηλωσαμε ευθαρσως την αληθεια
σε αλλη περιπτωση θα μπορουσαμε να το θαψουμε... να μην σχολιαστει καν... να το παρει το ποταμι.... ποιος θα το παιρνε χαμπαρι?
κ ειμαι βεβαιος οτι αυτο θα γινοταν κ αν το τελικο σκορ ηταν 0-1
ομως  ειμαστε κ παραμενουμε διαφορετικοι αλλα δεν μας αρεσει η αδικια σε οποια πλευρα κ αν υπαρχει
δεν μπορει λοιπον να μας κατηγορησει κανεις

περαστικα σε οσους στενοχωριουνται απο την 1η θεση μας

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 18:23 »
Δεν προσπαθώ και κυρίως ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να πείσω κανέναν! Η εμπάθεια μου είναι δικιά μου προσωπική και την κάνω ότι θέλω! Σε όποιον, δε, δεν αρέσει να μην ασχολείται μαζί μου. Άσε που χαρακτηρισμοί περί μαλακίας χαρακτηρίζουν, συνήθως, αυτούς που τους διατυπώνουν. :stop:

Τα 'χω ξαναπεί, κουράζω και δεν το θέλω. Το παιδί είναι ΑΜΠΑΛΟ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρει να σταματάει τη μπάλα (κοντρόλ) (Αγγλιστί control)

Επίσης ακόμα κι αν ήταν παιχταράς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. Μου τη σπάνε τα μούτρα του, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του, το χρώμα παπούτσια που φοράει, είμαι εμπαθής, προκατειλημμένος και μαλάκας.
Δικιά μου υπόθεση. Δεν χρειάζομαι συμπαραστάτες, ούτε προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Έτσι, χαρακτηρισμοί και άλλα αξεσουάρ ας λείπουν καλύτερα. :stop:

Στα χτεσινά τώρα, για τα οποία δεν είμαι καθόλου εμπαθής, έχουν ως εξής:

Στο Γκολ Σιαλμά, του δίνει μια μπαλιά (που δεν την είδα στις φάσεις). Η καλύτερη μπαλιά όλων των εποχών να ήταν μετά την παίρνει ο Τζίμυ Φλόυντ, περνάει 2 άτομα, την τρέχει καμια 15ρια μέτρα κ το γράφει ωραία και παλικαρίσια. Ασσίστ είναι όταν βγάζεις τον άλλον με έτοιμο γκόλ.

Όπως έκανε ο CJ στη φάση του Μπάκα που και σωστά κινήθηκε και ωραία σέντρα (τα αυτονόητα που λέει μια ψυχή) έβγαλε, όπως αναγνώρισα.

Στο άλλο γκολ Μπάκα, ο CJ ΧΑΝΕΙ τη μπαλα έξω απ' την περιοχή και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, με τρομερή (υπερ)προσπάθεια και ψαλίδι, "προσφέρει έτοιμο γκολ" (λέμε και τέτοια στο χωριό μου) στον Ιβοριανό.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Ο Τάσος ο Κυριάκος απ' τη Λάρισα.

Σύνολο 1 άσσιστ, για το γκολ που ξεκάθαρα είδε μόνο ο Βαγγέλης.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #71 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 19:00 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 19:21 »
Παράθεση
Αυτή η εμπάθεια που έχετε οι περισσότεροι με τον Τζάνη φτάνει στα όρια της μαλακίας.Ολοι οι προπονητές πού πέρασαν τον ειχαν βασικό ,αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.Βέβαια δεν είναι Γιαννιώτης οπως το πουλέν σας ο Μιχαήλ,αλλά να ξέρετε οτι ο ΠΑΣ ηταν μεγάλος οταν ηταν ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ.

Η εμπαθεια δεν θα υπηρχε αν ο οντως φιλότιμος, αλλα αμπαλος τζανης δεν μας εκανε (στον κοσμο του ΠΑΣ)  σσσσσσ....  με το δακτυλο, βαζοντας ενα γκόλ κανα δυο χρονιες πισω.
Δεν θυμάμαι καν ποτε, το εχω διαγράψει απο την μνήμη μου οπως και την παικτουρα που το εβαλε.
Από την στιγμή που δεν ζητησε τοτε συγνωμη, ειναι υπόλογος στον κοσμο του ΠΑΣ.
ΣΣΣΣ μας εκανε κι ο Κωστακης μενδρινός και πηρε δρόμο.
Το ιδιο ευχομαι και για τον CJ22.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 21:03 »
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. Ο Τάσος ο Κυριάκος απ' τη Λάρισα.
Πελασγιώτιδα Λάρισας
Απόλλωνας Λάρισας
Αελ
Καλλιθέα
Ολυμπιακός Π
Άρης 
Αστέρας Τρίπολης
Αελ
Ομονοία Λευκωσίας
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παράθεση
davelis:
 ... τζανης ... Από την στιγμή που δεν ζητησε τοτε συγνωμη, ειναι υπόλογος στον κοσμο του ΠΑΣ.

Τζάνης από τον Παραπόταμο Θεσπρωτίας.  Δεν απέχει  πάνω από  31 ... χλμ. από Ηγουμενίτσα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 28 Φεβ 2011 23:25 »
καλα σας εκανε ρε πασλες.
ο τζανης ειναι παικταρας. απλα και καθαρα
αυτη ειναι η αποψη μου.

και οσο για τον πασλα που προφανως ειναι απο ηγουμενιτσα να τ πω να αφησει τα χωριατικα.
ο μιχαηλ ειναι παρα πολυ καλος παικτης και ελπιζω να μην τον καψουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Μάρ 2011 00:06 από kastrinos »