To ότι ο Τζάνης και με Όγιος και με Ντε Μολ είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας δεν σας λέει τίποτα?
Α ρε Παράσχος που σας χρειάζεται.
Βρε Ηλία, δεν χρειάζεται ο Παράσχος, για εμπεδώσουμε κερκιδικό ήθος και αξιοπρέπεια, ως άτομα και ως σύνολο, Πασολέδων.
Σχετικά με Τζάνη, τον Τζάνη που κάποτε ήταν παιδί και τώρα είναι φαίνεται να είναι άντρας και μάχιμος παίχτης, να πω ότι ειδικά φέτος με τη συμμετοχή του, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα, είτε πασάροντας, είτε σκοράροντας, καμιά άλλη ιδιαίτερη συγκίνηση ή ζήτω.
Κι έτσι, για να μη σκορπάμε εντυπώσεις, ο Τζάνης και ο οιοσδήποτε Τζάνης, που δεν είναι Μουφ, αλλά ούτε και εντελώς Μούφα, αν τυχόν έκανε κάτι απρεπές, το ξέρει ο ίδιος ως άντρας πλέον, καθώς παίζει έχοντας τριγύρω του Πασολέδες, που ανέβηκαν ποτέ σε δέντρα.
Πρόσφατα εμείς, καταγγέλλαμε το ήθος και τις συμπεριφορές των Βεζυρίδη και Τζενάμο, για τις πράξεις τους σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και για τις χειρονομίες τους στον στην κερκίδας μας.
Κάτι ανάλογο έκανε κι ο 31 ως παίκτης, στο φινάλε στην Καστοριά και πριν και αλλού δείχνοντάς μας τα χαντούμια του.
Αυτούς λοιπόν, που καταγγέλλουμε και μουντζώνουμε εκτός ομάδας μας, ας μη τους χαϊδεύουμε και τους χειροκροτούμε εντός ομάδας μας, όταν επικαλούμαστε ήθος και επαγγελματισμό από κάποιους άλλους κι ας είναι αυτοί οι δικοί μας, οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου.
Πελέ είναι.
π.χ. περίπτωση Ψυχής
spyros_porsche
Εχει καταντηση αηδια αυτο με τον Παπαχρηστου οποτε ειναι να παιξει με εμας καποια ομαδα που πεφτει τον παιρνει προπονητη και αυτος παει.
Παρακολουθει τον ΠΑΣ σε καθημερινη βαση και ξερει πως μπορει να μας αντιμετοπισει(αν μπορει με τους παικτες που εχει).
ΞΕΦΤΙΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ.
0-3 ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΝΤΕ ΜΟΛ
Για αποκατάσταση κάποιων
Η εκ του μη όντος συζήτηση για Τζάνη, μπορεί να έδωσε την εντύπωση ότι, δουλειά δεν είχα/με και δουλειά βρήκα/με.
Ότι είπα, το είπα με σκοπιμότητα και με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το 31, για πρόσωπα και θητείες εντελώς απαράδεκτες για τον Πας.
Σε ότι αφορά τον Μουφ, είναι ένας "ξένος" παίχτης που πέρασε απ' τον Πας κααι έδειξε έμπρακτα - δείχνει ακόμα - το πάθος του, την αγάπη του και το σεβασμό του για τον Πας και τους Πασολέδες.
Κάποιοι δε με έπεισαν. Τί να κάνουμε;
Άλλοστε δεν είμαι επί των μεταγραφών του Πας.
Ούτε επί επικοινωνιακού της ομάδας με την κερκίδα κι αμμφίδρομα.
Κάποιοι δεν το είχαν; Δε ξέρω ...
Ας παίζουν αυτοί τη μπάλα τους, τα υπόλοιπα ψυχοσυναισθηματικά, μου είναι εντελώς αδιάφορα, από ένα βαθμό και μετά.
Να τους χαίρονται οι γονείς τους, όπως όλοι εμείς τα παιδιά μας και οι γυναίκες τους και τα παιδάκια τους.
Πάντος, αυτή είναι η δική μου σχέση με τις παιχτούρες μας διαχρονικά.
Προσωπικά δε ασχοούμαι και δεν ερμηνεύω ούτε τον ενθουσισμό, ούτε το στυλ κανενός παίχτη, εγώ στην κερκίδα κι ο παίχτης στον αγωνιστικό χώρο.
Κι άμα προκύψει χημεία, το καταλαβαίνουν οι Πάντες, δε γίνεται παραγγελία σ' αυτά.
Εγώ χειροκροτάω κι εκείνος, το ελάχιστο και πρέπον που μπορεί να μου κάνει, είναι ή να σηκώσει τα χέρια του ή να χειροκροτήσει ή να υποκλιθεί ελαφρώς με το χέρι στην καρδιά.
Οποιαδήποτε άλλη χειρονομία έξω από τους ηθικούς κώδικες της κερκίδας, ένεκα αποστάσεων και οπτικής, είναι παρεξηγήσιμη κι ας έχει την πιο αγαθή πρόθεση.
Αυτό το κάνουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Κοντολογίς, με εδνιαφέρει πάνω απ' όλα η αξιοπρεπής ανταποδοτικότητα του παίχτη - της ομάδας, με θέαμα και με ήθος, για όσα πλήρωνα και πληρώνω ως οπαδός, στα θεωρεία των εισπρακτικά ανάλγητων Παε.
Οι παίκτες έρχοντα και παρέρχονται, είτε αλλοδαποί, είτε ημεδαποί.
Ξαναλέω ότι, είμαι υπέρ της ενίσχυσης της ομάδας με ντόπια παιδιά και από τα κάτω και μακάρι να είχαμε κι άλλους Τζάνηδες, Ντάσιους, Βαγγελήδες και Φουρτάδους.
Περαιτέρω συζήτηση τη θεωρώ ανώφελη και άκαιρη.
ΥΓ: Η φράση μου "π.χ. περίπτωση Ψυχής" αφορά τον Παπαχρήστου, που η προπονητική είναι η δουλειά του και αυτός ξέρει πότε και γιατί την κάνει. Όλοι κάνουν κάτι για να επιβιώσουν σ' αυτόν τον κόσμο.