Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
17 (31.5%)
0-1
11 (20.4%)
1-2
3 (5.6%)
0-0
2 (3.7%)
1-1
8 (14.8%)
1-0
6 (11.1%)
2-1
0 (0%)
άλλο ?
7 (13%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 54

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 21 Μάρ 2011 12:05

Αποστολέας Θέμα: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 27378 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 19 Μάρ 2011 13:43 »
το ξενύχτι για το πρωτάθλημα που το πας;;πως να σηκωθούν την άλλη μέρα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 19 Μάρ 2011 17:04 »
rangers.gr
Παράθεση
Ολοι στο γήπεδο με τον ΠΑΣ
16.03.2011

Τρεις μήνες συμπληρώνονται σε λίγο από τότε που οι "μεγαλοεπενδυτές" έκλεισαν τις πόρτες στον κόσμο. Τρεις μήνες αλωνίζουν στο σπίτι μας, κρατώντας εμάς έξω. Μέχρι εδώ! Τέσσερις αγώνες θα δώσει ο Ιωνικός γηπεδούχος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τέσσερις φορές θα είμαστε όλοι έξω από το γήπεδο. Την Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι η αρχή. Ολοι στις 5 στη Νεάπολη.

RANGERS CLUB

ionikos-fc.gr
Παράθεση
Σαββατο 19/3/2011

Σχετικά με την ανακοίνωση των "RANGERS" στο επίσημο σάιτ τους, έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής: Η συγκομιδή των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών στεναχώρησε πολλούς, με πρώτους τους κύριους του συνδέσμου οι οποίοι κάνουν πολιτικική του...αέρα. Ενημερώνουμε το φίλαθλο υγειή κόσμο του Ιωνικού ότι οι πόρτες θα παραμείνουν κλειστές. Οι κάτοιχοι διαρκείας θα καλεστούν να παραδώσουν τις κάρτες τους τέλος της χρονιάς, ώστε να λάβουν το αντίστοιχο αντίτιμο των αγωνιστικών που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν λόγω υπαιτιότητας της ΠΑΕ. Οι 20 ιντερνετικοί-χούλιγκανς που παρασύρουν το λαό του Ιωνικού έχουν καταγγελθεί επίσημα. Η οποιαδήποτε ενέργεια που ζημειώνει το σύλλογο οικονομικά όπως στα παιχνίδια Παναιτωλικού και Τρικάλων θα μας βρίσκει απέναντι τους! Αν έχουν λύσεις να μας τις πουν.
Οι κύριοι αυτοί το καλό που έχουν να κάνουν είναι να καθήσουν σπίτι τους, διότι φέτος μόνο μας χρέωσαν! Δεν τους αναγνωρίζουμε και δεν θέλουμε καμία σχέση μαζί τους. Είναι αυτοί που διώξανε τον κόσμο από το γήπεδο. Είναι αυτοί που επιθυμούν να κάνουν την ΠΑΕ "μαγαζάκι" τους. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας βρουν απέναντι τους, οι αρμόδιες αρχές είναι ενημερωμένες και το μόνο που δεν επιθυμούμε είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας. Δύο αγωνιστικές στο μπάσκετ στοιχήσανε την άνοδο, ελπίζουμε ότι οι δύο δικές μας να μην δημιουργήσουν άλλα θέματα διότι το μόνο μέλλημα τους εκτός και εντός έδρας είναι πως θα μπουν τσάμπα να δούνε τον Ιωνικό. Είναι οι γνωστοί φωνακλάδες-προπονητές της εξέδρας!
Έχει ενημερωθεί ο αθλητικός Εισαγγελέας, άρα η πρόκληση τους στον κόμσμο της ομάδας σε ένα παιχνίδι "κεκλεισμένων των θυρών" είναι ανευ προηγουμένου μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα που...αγαπούν. Ίσως να τους στεναχώρησε και η πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ατρόμητο και στον Γιώργο Σπανό που προέρχεται από τα "σπλάχνα" της ομάδας μας σαν οπαδός".


ΠΑΕ Ιωνικός

rangers.gr
Παράθεση
Δυό λαλούν και τρεις χορεύουν
19.03.2011

Με άλλη μία "επικών" διαστάσεων ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ιωνικός επανεμφανίζεται στο προσκήνιο και επιτίθεται με λύσσα κατά των οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού. Κάθε μία λέξη της ανακοίνωσης αυτής κρύβει απύθμενο μίσος κατά των Rangers, που εμπόδισαν τα καταστροφικά "επενδυτικά" σχέδια των "10" σε βάρος της ιστορίας της ομάδας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός που δημοσιεύθηκε στο σάιτ mikriliga.com - το οποίο συνήθως δυστυχώς ξεχνάει να δημοσιεύει και τις απαντήσεις του Συνδέσμου - έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

- Καταλαβαίνουμε γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός θορυβήθηκε από το κάλεσμα για συγκέντρωση του κόσμου ΕΞΩ από το γήπεδο, την ημέρα και ώρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.  Αυτό που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι από πότε η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός έγινε... συνταγματολόγος και θεωρεί παράνομη μια συγκέντρωση πολιτών σε δημόσιο χώρο, δικαίωμα που προστατεύεται ρητά από το Σύνταγμα της χώρας.

- Για τον Σύνδεσμο δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν αναγνωρίζεται η ύπαρξή του από την ΠΑΕ Ιωνικός. Η ύπαρξη του Συνδέσμου έχει αναγνωριστεί από το Πρωτοδικείο Πειραιώς, επομένως η γνώμη της ΠΑΕ είναι άνευ σημασίας.

- Με αγωνία περιμένουμε την κλήση μας από αθλητικό ή μη εισαγγελέα. Θα του παραδοθεί πλήρης φάκελλος με γραπτά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο Σύνδεσμος σχετικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης.

- Καλό θα ήταν η ΠΑΕ Ιωνικός να μην αναφέρεται σε τμήματα του ερασιτέχνη, όπως το μπάσκετ. Στον φάκελλο που θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, υπάρχουν αποδεικτικά έγγραφα για υποθέσεις που σίγουρα δεν θα αρέσουν στην ΠΑΕ Ιωνικός.

- Η ΠΑΕ Ιωνικός ξεχνά ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει καθήκοντα αστυνόμευσης στο γήπεδο Νεάπολης, ώστε να είναι σε θέση να σταματήσει οποιαδήποτε επεισόδια. Πάντως είναι λίγο οξύμωρο, οι φίλαθλοι του Ιωνικού να σπάνε οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους. Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η διοίκηση ξεχνά ότι μία ημέρα πριν τον αγώνα, με επίσημη ανακοίνωσή της καλούσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο. Πιθανότατα εννοεί ότι ευθύνη του κόσμου είναι ότι πήρε στα σοβαρά μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός.

- Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος είναι αυτός που έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο. Ξεχνά βέβαια ότι ο Σύνδεσμος δεν είναι αυτός που κρατά κλειστές τις θύρες του γηπέδου εδώ και 3 μήνες. Ξεχνάνε ότι δεν σφραγίζουν εισιτήρια κρατώντας τον κόσμο έξω, αλλά ταυτόχρονα κατάφεραν και πήραν φορολογική ενημερότητα για να πραγματοποιηθούν μεταγραφές. Κι αυτό σίγουρα θα ενδιαφέρει τον εισαγγελέα.

- Τον Σύνδεσμο τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το "τζάμπα", που το καλοκαίρι τα μέλη του προμηθεύτηκαν εκατοντάδες κάρτες διαρκείας, εκ των οποίων λιγότερες από τις μισές σφραγισμένες από την ΕΠΑΕ. Τουλάχιστον η ΠΑΕ Ιωνικός πληροφόρησε τον κόσμο ότι θα του επιστραφεί το αντίτιμο των χρημάτων του. Ελπίζουμε έστω για μία φορά, μια εξαγγελία της ΠΑΕ να γίνει πράξη.

- Φυσικά και μας στενοχώρησε η πρόκριση του Ατρομήτου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπως μας στενοχώρησε και η πρόκριση της Προοδευτικής στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά. Να πληροφορήσουμε τη διοίκηση ότι συνήθως οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο στενοχωριούνται για τις επιτυχίες ομάδων με στοιχεία τοπικού ανταγωνισμού.

Τα έργα και οι ημέρες σας κύριοι "μεγαλομέτοχοι" και "μεγαλοεπενδυτές" έχουν ήδη γίνει παροιμιώδη. Οι ημέρες σας στον Ιωνικό τελειώσανε και το έχετε καταλάβει. Σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε κι ελπίζουμε ο Ιωνικός να είναι η τελευταία ομάδα που γνώρισε το όραμά σας. Γιατί ενδεχόμενη ανάμιξή σας στα διοικητικά άλλης ομάδας, δεν μπορούμε να την ευχηθούμε ούτε στον χειρότερο εχθρό μας.

RANGERS CLUB
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 19 Μάρ 2011 21:06 »
Δεν αντεχεται αλλο χ και θελω να πιστευω οτι δεν θα ερθει
Προτιμω να χασουμε παρα να ερθουμε χ οσο περιεργο και αν ακουγεται
Να σφιξουνε λιγο οι κολοι γιατι σαν πολυ εχουν χαλαρωσει οι αμυντικοι χαφ και η τετραδα πισω
Ειναι τα ματς της χρονιας για πολλους λογους (μαζι με λειβαδια και οφη) σε μια εδρα που δεν εχουμε κερδισει ποτε και ειχε σκυλιασει να κερδισει στα γιαννενα
Περνας αερα 0-2, 1-3 και κλεινεις στοματα αλλιως ξενερωμα


 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 19 Μάρ 2011 22:56 »
κητα να σπω

το Γιωνκο τον παλεψαμαν 0 – 0 μεσα,
απ  ηταν κι όλ οι κωλοι τεζαρζμενοι 

Πας τωρα στν εδρα τ
κι μι τσ γνωστες προιστοριες
κι όλ μιλαν για Χ
στν πιατσα

εγω τ αφηνω αυτηνα στ ακρια
διοτ  πστευω οτ η Ομαδα αυριο
θα κατβει μι πνευμα νικητη
κι θα το καθαρισ

μη ανυσχεις

γι ταυτο +3

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 12:51 »
Aπο live ΠΑΣ-Καλλιθέα

PAS-lo-κάστορας:
Σκληρό χωρίς κάρτα φάουλ στο Γιόκο 
Ο Γιόκος δείχνει να έχει πρόβλημα από το προηγούμενο σκληρό μαρκάρισμα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-O Iμπραχίμας,
στο μάτς με Καλλιθέα, αποκόμισε ενα τραυματισμό
αφου
ειδικά μετά απο αυτό το μαρκάρισμα
(και μάλιστα χωρίς κάρτα....όπως και σε άλλες φάσεις με αποκορύφωμα το...πλεονέκτημα-πέναλτι)
κούτσαινε εμφανώς προς το τέλος...

-Αμφίβολη η συμμετοχή του λοιπόν με κωλογειτονιά
ενώ η φάση ήταν η παρακάτω:
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

------------------------------------------------------------------------

Παράθεση
Ερωτηματικό με Μπακαγιόκο που και σήμερα έκανε θεραπεία
gianninasports.gr

Θεραπεία έκανε και σήμερα (Σάββατο) ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στο γόνατο που «κληρονόμησε» από το ματς με την Καλλιθέα.

Όμως στον ΠΑΣ λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τον Ιωνικό. Γι’ αυτό και ο Ντεμόλ στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου δεν τον κατέταξε στους απόντες του αγώνα, όπως με τον τιμωρημένο Κεϊτά και τον ανέτοιμο Μπουχάν. Αν τελικά ο Μπάκα δεν είναι έτοιμος 100%, τότε ενδεχομένως να ξεκινήσει στη θέση του ο Εμίλιο Φουρτάδο που αποθεραπεύτηκε και ακολούθησε όλη την εβδομάδα το κανονικό πρόγραμμα. Αν τελικά παίξει ο Φουρτάδο θα βρεθεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, αφού από τον Ιωνικό πέρσι τέτοιο καιρό έκανε το ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας να σημειώσουμε ότι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κεϊτά, ο ανέτοιμος Μπουχάν και ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει με τον Μπακαγιόκο. Επιστρέφει ο Κώτσιος που εξέτισε την ποινή του και ο Φουρτάδο που ήταν τραυματίας από το ματς με τον Παναιτωλικό.

 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 14:39 »
Aπο live ΠΑΣ-Καλλιθέα

PAS-lo-κάστορας:
Σκληρό χωρίς κάρτα φάουλ στο Γιόκο 
Ο Γιόκος δείχνει να έχει πρόβλημα από το προηγούμενο σκληρό μαρκάρισμα

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-O Iμπραχίμας,
στο μάτς με Καλλιθέα, αποκόμισε ενα τραυματισμό
αφου
ειδικά μετά απο αυτό το μαρκάρισμα
(και μάλιστα χωρίς κάρτα....όπως και σε άλλες φάσεις με αποκορύφωμα το...πλεονέκτημα-πέναλτι)
κούτσαινε εμφανώς προς το τέλος...

-Αμφίβολη η συμμετοχή του λοιπόν με κωλογειτονιά
ενώ η φάση ήταν η παρακάτω:
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

------------------------------------------------------------------------

Παράθεση
Ερωτηματικό με Μπακαγιόκο που και σήμερα έκανε θεραπεία
gianninasports.gr

Θεραπεία έκανε και σήμερα (Σάββατο) ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στο γόνατο που «κληρονόμησε» από το ματς με την Καλλιθέα.

Όμως στον ΠΑΣ λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τον Ιωνικό. Γι’ αυτό και ο Ντεμόλ στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου δεν τον κατέταξε στους απόντες του αγώνα, όπως με τον τιμωρημένο Κεϊτά και τον ανέτοιμο Μπουχάν. Αν τελικά ο Μπάκα δεν είναι έτοιμος 100%, τότε ενδεχομένως να ξεκινήσει στη θέση του ο Εμίλιο Φουρτάδο που αποθεραπεύτηκε και ακολούθησε όλη την εβδομάδα το κανονικό πρόγραμμα. Αν τελικά παίξει ο Φουρτάδο θα βρεθεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, αφού από τον Ιωνικό πέρσι τέτοιο καιρό έκανε το ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας να σημειώσουμε ότι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κεϊτά, ο ανέτοιμος Μπουχάν και ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει με τον Μπακαγιόκο. Επιστρέφει ο Κώτσιος που εξέτισε την ποινή του και ο Φουρτάδο που ήταν τραυματίας από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Κοίτα (κοιτάτε) astralon
Tο κοράκι  κοντά στη φάση βλέπει και δε βλέπει (το άλλοθι της γαργάρας - αυτό που λένε ήταν πολύ κοντά και είδε τι έγινε) ότι :

- ο 3? πρώτος  (πριν το σκληρό φάουλ)  κάνει τάκλιν  τάπα ποδοκνήμη στο Μπάκαγιόκο, όπερ  φάουλ  και  Κίτρινη 
 
- ο Μπακαγιόκο κρατάει  τη  μπάλα και  ένας  δεύτερος που σηκώνει τα χέρια ???  «του λέει»  … ορίστε περάστε κύριε Μπακαγιόκο, εγώ δε σας πείραξα καθόλου.
Γιατί  ποιο λόγο αυτή η αντίδραση;

- για να πέσει μετά ο Μπάκα,  πάνω στον τρίτο  με σκληρό ΚΑΤ φάουλ, οπερ φάουλ  και Κόκκινη 

Όχι πες μου, δεν έχει δίκιο ο Φουρτάδο;
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 20:02 »
Από το επίσημο site  της ΠΑΕ ΠΑΣ

Παράθεση
Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Στεφάν Ντεμόλ συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμεινε ο Πολ Κειτά ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι: Κηπουρός, Σικαλιάς, Κώτσιος, Πάντος, Ντάσιος, Στάθης, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Βάντερσον, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Φουρτάδο και Σιαλμάς.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 20 Μάρ 2011 20:02 »
Μονο νικη αυριο....

2 γκολ φουρταδο

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 12:09 »
Μονο νικη αυριο....

2 γκολ φουρταδο

χαιρετιματα στ καφε MODANA
κι στα Γιωνικάκια

απ ειν λατρες τσ ξΕΡΑ ΣΠΟΡια

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 12:16 »
Πολυ μεγαλο Χ το σημερινο ματς   8)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 13:20 »
Αν ξεκινήσει κανονικά το ματσάκι (καθότι προβλέπονται μανούρες μέσα-έξω), 1-1 και πιθανόν 1-2...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 16:40 »
Νίκαια, Νίκαια, κωλογειτονιά, μπουρδέλο της Αθήνας και του Πειραιά!

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 17:16 »
Πολύ αερίδι λέει στν Αθηνα
όχι ότι στα Γιάενα πάμε πίσω.....

-Ελπίζω να μη δούμε εικόνες απο Λειβαδιά
όπου βολέ απο τερματοφύλακα ...κατέληξε κόρνερ
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 19:54 »
20.000 euro προστιμο στην ομαδα...να δω αν θα ξαναπαιξει ετσι με τετοιες ομαδες αστο διατανο πια με τη νικαια...

δε μας φταιει κανενας διαιτητης για να σας προλαβω...

ας εβαζες 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο απο τις τοσες φασεις και ασε τον αλλο να ακυρωνει τα υπολοιπα!!!

ΑΙΣΧΟΣ μον αυτο εχω να πω....

παιζαμε με 3 αμυντικα χαφ στη νικαια  ΕΛΕΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 19:56 »
θα σκασω σημερα... :( :(

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 19:58 »
20.000 euro προστιμο στην ομαδα...να δω αν θα ξαναπαιξει ετσι με τετοιες ομαδες αστο διατανο πια με τη νικαια...

δε μας φταιει κανενας διαιτητης για να σας προλαβω...

ας εβαζες 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο απο τις τοσες φασεις και ασε τον αλλο να ακυρωνει τα υπολοιπα!!!

ΑΙΣΧΟΣ μον αυτο εχω να πω....

παιζαμε με 3 αμυντικα χαφ στη νικαια  ΕΛΕΟΣ!!!!!

ταπες ολα.....

...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 19:59 »
Για να βαλεις γκολ φαντομα...πρεπει να εχεις και σεντερ φορ στην ενδεκαδα!!!
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:01 »
Παράθεση
   20.000 euro προστιμο στην ομαδα...να δω αν θα ξαναπαιξει ετσι με τετοιες ομαδες αστο διατανο πια με τη νικαια...

δε μας φταιει κανενας διαιτητης για να σας προλαβω...

ας εβαζες 2 γκολ στο πρωτο ημιχρονο απο τις τοσες φασεις και ασε τον αλλο να ακυρωνει τα υπολοιπα!!!

ΑΙΣΧΟΣ μον αυτο εχω να πω....

παιζαμε με 3 αμυντικα χαφ στη νικαια  ΕΛΕΟΣ!!!!!             



+1111111111111111111111111111

τi να πεις............... :(

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:05 »
Μπακα και Φουρταδο δε σου κανουν...

λοιπον επειδη το πραμα βρομαει αρκετα...

δεν ειναι δυνατον καθε φορα να μην νικαμε τον Ιωνικο!!!Ειναι αδιανοητο!!!Ακομα και με την ομαδαρα του Ογιος που πεταγε 5αρες εκει μεσα Χ...

αρχιζω και πιστευω οτι η καθε διοικηση μας πουλαει τα ματς εκει μεσα!!!!Δε μπορω αλλιως να το εξηγησω...παιζεις με τον 15ο γαμω την τυχη μου....για 5γκολ ομαδα!!!ΕΛΕΟΣ!!!

τι φοβαζε και βαζεις 3 αμυντικα χαφ....τον Ανυφαντακη?τον Βλαχο?τον Πασα???

τα ιδια και με Καρδιτσα!!!

ΝΤΕΜΟΛ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:11 »
ενα ειναι το σσιγουρο πως με ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ δε παμε πουθενα γιατχρον... κ ευτυχως που ανεβαινουμε νωρις και ΕΛΠΙΖΩ οι διοικουντες πως θα εχουν ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ μπροστα τους για να κανουν τις απαραιτητες κινησεις για την επομενη σεζον...

 :mono:
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:12 »
Βαγγελή φυγε νυχτα................ :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:18 »
ολοι να φυγουν... χαχαχαχα
παιδες λετς μπι λογικοι

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:23 »
ΚΗΠΟΥΡΟΣ- πρωτη φορα βλεπω τερματοφυλακα να μην μπορει ουτε μια φορα να πετυχει σε διωξιματα τους δικους του παιχτες
ΝΤΑΣΙΟΣ- κλασικος ανυπαρκτος ντασιος(εσωσε το γκολ στο τελος σε μια φαση που κ η γιαγια μου θα εδιωχνε)
ΠΑΝΤΟΣ- Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ
ΚΩΤΣΙΟΣ- Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ
ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ- ανεβαινει σιγα σιγα μετα την κοιλια και ελπιζω του χρονου να ειναι ο περσινος καλος(πολυ καλος) βα-βα-βαντερσον
ΜΙΧΑΗΛ- εκανε ενα λαθος, ανεβηκε να πιεσει και ψηλα.δεν εχει παρει ευκαιριες ομως και με 10λεπτα δεν μπορεις να κρινεις εναν ποδοσφαιριστη
ΑΝΔΡΑΛΑΣ- μονο ο σπικερ ειδε τη δουλεια που εκανε... δεν κανει για Α εθνικη
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.- αμυντικα το χει... μπροστα δεν μπορει να βοηθησει και αυτο ειχε φανει απ την αρχη. πολυ δουλεια ομως πισω και του χρονου που θα πιεστουμε πιο πολυ θα δωσει λυσεις
ΚΥΡΙΑΚΟΣ- επαιζε?
ΣΚΟΥ-ΣΚΟΥ-ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ- μπηκε δεν μπηκε ενα και το αυτο... δεν κανει για Α εθνικη βασικος σε καμια περιπτωση
ΝΤΕ ΒΙΤΣΕΝΤΙ- οποιος πηρε το καλαμι μου να το ξεκαβαλησει
 ΤΖΑΝΗΣ- κορυφαιος- ολη η ομαδα στο Β μερος-επαιζε μονος του. εκανε τη σεντρα στο γκολ. ειχε το δοκαρι. 2 καθετες πασες εκανε σουτ. τουλαχιστον ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ. λιγο μπαλα να ηξερε παραπανω αυτος ο παιχτης και με τη διαθεση που εχει θα εκανε μεγαλη καριερα.
ΣΙΑΛΜΑΣ- Ο δευτερος mvp για μενα. κινιτικος δραστηριος. το παλεψε εβαλε και το γκολ
βαγγελης- δεν λεω τιποτα. δεν φτανει που ο ανθρωπος δεν μπορει να βοηθησει μπροστα κοντεψαμε να φαμε και γκολ εξαιτιας του. ΤΡΑΓΙΚΟΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 10αρι ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ κ. ντεμολ :stop:

ΝΤΕΜΟΛ- οτι να ναι. με 3 αμυντικα χαφ στη ΝΙκαια??? δεν υπηρχε κεντρο πουθενα. λαθος αλλαγες. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνει παιχνιδια ο Σικαλιας και παιζει ο 36χρονος κηπουρος. απαραδεκτο στησιμο. :stop: :stop: :stop:

ιωνικος- δεν θα πεσει για εξωαγωνιστικους λογους


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ- ακυρωσε μαζι με τον πλαινο ενα ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ.
ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΛΛΑ....

οταν παιζει ο 1ος με τον 15ο δεν δικαιουσε να διαμαρτυρεσαι για διαιτησια.
καθαριζεις με 0-3 και φευγεις.



Απο το δεκεμβριο φωναζαμε καποιοι εδω μεσα οτι καποιοι ποδιοσφαιριστες ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ.
Το τρενο ηδη αποδειχθηκε καρβουνιαρης.
να παρακαλαμε να μη τελειωσει το καρβουνο...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 21 Μάρ 2011 20:28 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:27 »
Παράθεση
οταν παιζει ο 1ος με τον 15ο δεν δικαιουσε να διαμαρτυρεσαι για διαιτησια.
καθαριζεις με 0-3 και φευγεις.

Αυτό, τίποτα άλλο...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 20:31 »
Kάνεις οτι περνάει από το χέρι σου για να δικαιώσεις αυτούς που δεν σε θέλουν μέσα και έξω από την διοίκηση. ΟΚ, δεν φάγαμε γκολ και σήμερα, αλλά τι να το κάνω? Με Καρδίτσα 3 αμυντικά χαφ. Με τον Ιωνικό 3 αμυντικά χαφ. Και όταν το γυρνάς δεν γίνεται να προθερμαίνεις τον Φουρτάδο από το 45, να μην το βάζεις τελικά, και στο δεκάπεντάλεπτο το τελευταίο να πηγαίνει η καμινάδα γόνα και τον Σιαλμά προωθημένο να πάρει κεφαλιά (ύψος 1,70 με τα χέρια στην ανάταση).
Σοβαρευτείτε όλοι. Ακόμα και η 2η θέση αποτυχία είναι.
φορεβερ