Αποστολέας Θέμα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ  (Αναγνώστηκε 22105 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Σκοπός του θέματος είναι να καταγράψουμε τα καταστήματα της πόλης για καφέ,φαγητό,ποτό κ.α με κριτήρια τις τιμές τους και την εξυπηρέτηση τους για να ξέρουν όλοι αν οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι αξιόλογες ή όχι.Δεν γίνεται κακοπροαίρετα,πιστεύω πως θα βοηθήσει ξέροντας πως αν αυτό που τρώμε ή πίνουμε τελικά αξίζει για να δίνουμε τα ευρώ μας!

LIBRARY   3,7 XYMΟΣ - 4 ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
ΜΕΖΖΟ     3 ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΓΑΛΛΙΚΟΣ

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος pas ole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 08:00 »
αντε να βαλουμε ολοι ενα χερακι για ενημερωση.Τερμα τα πεταμενα λεφτα.... :mono: :mono: :mono:
46
 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 23:35 »
   Κάρμα       3     γαλλικός+χυμός
                    2,5  εσπρέσο
                    2,8  νές

Σύγκλητος   3,5   νές
                    3,8   φρέντο
                    3,3   ελληνικός
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 03 Απρ 2011 23:44 »
Ίριδα           2,5 γαλλικός-καπούτσινο
Chocolat     3,3  καπούτσινο   3,2 νες 

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 04 Απρ 2011 12:47 »
Ποια σύγκλητος; Αυτό δεν έκλεισε πριν δέκα χρόνια; Που ήταν στον πεζόδρομο της ολυμπιακής..
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 04 Απρ 2011 14:16 »
Ποια σύγκλητος; Αυτό δεν έκλεισε πριν δέκα χρόνια; Που ήταν στον πεζόδρομο της ολυμπιακής..

Συγνώμη. Μπερδεύτηκα με το Εφετείο..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:34 »
Τι μου θύμισες heartless  ;) ! Βάλε και εσύ το λιθαράκι σου.

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 05 Απρ 2011 22:13 »
Τι να βάλω; Η κατάσταση στα Γιάννενα έχει ξεφύγει προ πολλού.. Ο γιαννιώτης επιχειρηματίας δεν τιμά τον πελάτη του, και ο πελάτης αδιαφορεί για την αισχροκέρδεια! Ευτυχώς υπάρχουν κάποια λίγα μαγαζιά που ξέρουν που πατάνε. Έχω φύγει εδώ και πέντε χρόνια από τα Γιάννενα. Οπότε γυρνάω όμως για λίγες μέρες αντικρίζω τα παραπάνω. Το πιο κλασικό παράδειγμα είναι τα Ζαγοροχώρια. Εν έτει 2000, παραμονές του €, μας ζήτησαν 1200δρχ. για καπουτσίνο κι άλλες 1000δρχ. για μία σοκολάτα σε ρόφημα. Μην πάμε στα δωμάτια που ένα Σ/Κ τιμάται 250€ τουλάχιστον. Μην πάμε στην πιο κλασσική μπυραρία της πόλης, που πουλάει διάσημη weiss προς 6.5€ ενώ αλλού την βρίσκεις το λιγότερο 4.5€.. Δεν είμαι συνέταιρος κανενός μαγαζάτορα ούτως ώστε να μου βαράει τέτοια καπέλα. Αλλά ξέχασα, είναι ιν να πηγαίνεις εκεί.. Και θ' αποφύγω να μιλήσω για κάποια ωραία μαγαζιά μην γεμίσουν μοδάτους. :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Απρ 2011 22:16 από heartless »

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 06 Απρ 2011 10:34 »
...... Και θ' αποφύγω να μιλήσω για κάποια ωραία μαγαζιά μην γεμίσουν μοδάτους. :P

Kαι πολύ καλά θα κάνεις!!! Κρύβε λόγια.......   ;)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 03:50 »
Παιδιά, για φαγητό ένα είναι το site και μπορείτε και πολύ εύκολα να συνεισφέρετε. ο τύπος έχει κάνει πολυ δουλειά

http://www.tavernoxoros.gr/

Εχει κυρίως θεσσαλονικη (από εκεί ξεκίνησε) αλλά επεκτείνεται. Βάλτε τα τις γαστριμαργικές γνώσεις μπροστά και βουρ να γεμίσετε τα γιάννενα βουλίτσες
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 03:54 »
καλό είναι να συγκρίνουμε τις τιμές αλλά να βλέπουμε κ την ποιότητα. Πχ δεν συγκρίνεται η σοκολάτα του σοκολά με την σάπια σοκολάτα -μιλκο σκέτο στα φλο...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 11:45 »
κανα παρκιν φτνό ξέρτε;
εξον απ τ Τσιοκάν

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 20:39 »
  heartless πριν λίγο καιρό πήγα σε μια γνωστή μπυραρία,ζήτησα κάποια μπύρα από τον κατάλογο όταν ήρθε ο σερβιτόρος μου ήπε πως δεν υπάρχει (τελοσπάντων) πήρα τελικά μια άλλη. Ο σερβιτόρος ήταν σε σύγχυση έκεινο το βράδυ ήταν υπεύθυνος και για αρκετά τραπέζια. Ζητήσαμε ένα ποτήρι νερό και ήρθε μετά από πολύ ώρα άσε που τα μεζεδάκια τα έφερε αργά και αυτά. Το κορυφαίο έγινε στο τέλος όταν θέλαμε να πληρώσουμε ο καθένας τα δικά του,δεν δεχόταν με τίποτα να πληρώσουμε ξεχωριστά  ο  :takataka:   τελικά ένας από μας υποχώρησε και του έκανε το χατίρι! Αυτό δεν το είχα ξανατύχει και μου έκανε αρνητική εντύπωση,για τ'αλλα συμβίβαζομαι.       

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 07 Απρ 2011 21:48 »
  heartless πριν λίγο καιρό πήγα σε μια γνωστή μπυραρία,ζήτησα κάποια μπύρα από τον κατάλογο όταν ήρθε ο σερβιτόρος μου ήπε πως δεν υπάρχει (τελοσπάντων) πήρα τελικά μια άλλη. Ο σερβιτόρος ήταν σε σύγχυση έκεινο το βράδυ ήταν υπεύθυνος και για αρκετά τραπέζια. Ζητήσαμε ένα ποτήρι νερό και ήρθε μετά από πολύ ώρα άσε που τα μεζεδάκια τα έφερε αργά και αυτά. Το κορυφαίο έγινε στο τέλος όταν θέλαμε να πληρώσουμε ο καθένας τα δικά του,δεν δεχόταν με τίποτα να πληρώσουμε ξεχωριστά  ο  :takataka:   τελικά ένας από μας υποχώρησε και του έκανε το χατίρι! Αυτό δεν το είχα ξανατύχει και μου έκανε αρνητική εντύπωση,για τ'αλλα συμβίβαζομαι.       

κι βέβια είν άσκημες εντπώσεις αυτήνες για ενα πελάτ απ θα πληρώσ ετσ κι αλλιως
αλλα θα πρέπ να σημειώσμε εδω οτ, τα μαγαζια έχνε αφεντκά κι πολιτκή στο σέρβς
κι δεν ευθύνται τα κακομοίρκα τα γκαρσονάκια απ κουτσοδλεύνε για επιβιώσνε
νομίζω ότ πρέπ να μπαίνμε στ θέσ τ εργαζόμεν κι στο σβέρκο τ αφεντκού για αυτήνα τα ζτήματα
έτσ, σ' αυτήνη τν περίστασ, ζητάς το λαμόγιο απ είν στο παρασκήνιο ή  δε ματαπατάς κι το λες κι σ τσ φίλς σ

τα γκαρσόνια όμως, έρνται γύρα μι ένα  κουτσομεροκάματο κι τα πονάν τα ποδάρια κι το κεφάλ
κι ασε πλέο, απ δε βρίσκνε κι δλεια τα καθαυτού γκαρσόνια στο επάγγελμα κι τσ κάν-νε οΙΚτρΑ παζάρια,
διοτ,  σ' αυτήνα μπήκαν  οι φοιτητριες οι μπάνκες μι 15 ευρά  κι πάρτ τάιμ η μια μι τ άλλ συναλλάζται

υπάρχε δικάδες σωστά μαγαζιά στα Γιάνν-να κι πρέπ να τ αραδειάσ καένας όλα
αν πρόκειται για τα πηνήντα ή τα εικοσ ή τα 10 λεφτά διαφορά στο καφέ ή στ μπύρα

όμως κι μόν πναναφέρτε μερκά,  για αρνητκά ή θετκά περβάλλοντα
κι ανάλογες τμές ακρίβειας ή φτήνειας κι σέρβς

διαφήμησ είν το περσσότρο  σ αυτήνα
παρεξ οδγός πόλς κι πιοτοφαγοκαταναλωτη

ετσ νομιζω κε πιμένω  :pas:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Απρ 2011 21:52 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 14 Απρ 2011 21:14 »
Οι τιμές στα γιάννενα σε καφέ-ποτό-φαί είναι πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ καλές (μέχρι πρίν κανα 6-8μηνο που ήρθα τελευταία φορά).Ρίχτε μια ματιά και κατα κάμπο μεριά να δείτε τι παίζει.Θα μ πείτε "έχν λεφτά αυτοί" και δίκιο θα χετε  :P.

ΥΓ:Δεν υπάρχει πιό γελοίο σε μέγεθος πιτόγυρο απ το γιαννιώτκο πάντως... :stop:

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 19 Απρ 2011 13:51 »
 'Oντως τα πιτόγυρα είναι μικρά στα γιάννενα :-? τρως 2 κ μετά πεινάς πάλι.
 Θυμάμαι πριν χρόνια(2002) που έκαναν 1,2 ευρώ ,τώρα από 2 ευρώ κ πάνω. Η τιμή τους αυξήθηκε δυστυχώς αλλα      όχι και το μέγεθος.

Τι προτιμάτε πιτόγυρα ή πίτσες?

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 19 Απρ 2011 23:01 »
Θέλει κι ερώτημα; :P  Πιτόγυρα, κι αν γίνεται σαλονικιότικα που είναι νταρντανοκατάσταση.

Ανέβηκα προχθές για μια μέρα. Επειδή ήμουν σ'άλλη φάση, πήγα μια γύρα από Στοά Λούλη, που αφενός είχε ζωντανό πρόγραμμα μεσημεριάτικα αφετέρου δεν ήταν το Ηπειρώτικο με τα κλαρίνα να βαράνε και το echo να δίνει ρέστα. Πρέπει να 'χει ρίξει τις τιμές απ'όσα θυμάμαι ο Λούλης. Επίσης επισκέφτηκα το Motley (αν το λέω σωστά) που είδα κόσμο κυρίως μοδάτο αλλά τραβάει και διαφορετικής φύσεως ψυχές.. Το συγκεκριμένο είναι κάτι που έλειπε από τα Γιάννενα θαρρώ, αλλά το χαλάει ότι το αίθριο βλέπει σε πολυκατοικίες που περιορίζουν το μάτι. Κανονικές τιμές αν πρόσεξα καλά. Άντε αμολάτε!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 20 Απρ 2011 12:28 »
Αν ψαχτεις βρισκεις και στα Γιαννενα μεγαλο πιτογυρο ;)

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 20 Απρ 2011 20:54 »
Πες ρε pagourenko και την βγάζουμε με τα "δείγματα"....   :P  :P  :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 10:23 »
καθηστε να σας πω γιατι εχω παρει διδακτορικο στο φαγωμα πιτογυρου
εγω μεγαλη πιτα (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)ετρωγα για χρονια στον Γιαννακη...
Απεναντι απ τη Ζωσιμαια διπλα στην Αγια Αικατερινη.
τσεκαρετε λιγο το αλατι μονο ειδικα αν την παρετε στο χερι γιατι δεν βαζει πολυ ο τζες

Τωρα αν θελετε πιο ποιοτικη πιτα αλλα λιγο μικροτερη
Ακροπολη all time classic το καθαροτερο μαγαζι-εχω καιρο να παω γιατι για ενα διαστημα αντι για τζατζικι βαζαν μονο γιαουρτι-ελπιζω να τιο διορθωσαν αυτο το μεγα σφαλμα
Το μαγαζι που εχει ανοιξει απεναντι απ τη ζωσιμαια παλι εχω παρει 2-3 φορες περνωντας(διπλα στο περιπτερο)- αυτος φτιαχνει και κρεπες και αλλες ωραιες ιστοριες τωρα
και στον ανεστη στα σεισμοπληκτα στο δρομο για νεοχωροπουλο- αν και εκει θα βρειτε ουρα αξιζει λιγη υπομονη

επισης ωραιο μαγαζι για τους λατρης σουβλακοειδων πιτοειδων κτλ ειναι το ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ στη Γαριβαλδη
(δεν κοβει γυρο αλλα εχει πολυ καλα φαγητα και σε πολυ καλες τιμες)
και ειναι και φανατικος ΠΑΣΟΛΕΣ ο ιδιοκτητης

μεγαλη (τεραστια) πιτα ειχε παλαιοτερα ο γιατρος της πεινας
θυμαμαι των εξης διαλογο πριν χρονια σαββατοβραδο εξω απ τη νομαρχια:
ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΥ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ(νομιζω): συγνωμη να ρωτησουμε κατι? που ειναι ο γιατρος της πεινας? μας τον συστησαν για φαγητο..
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ: τι ωρα παιζεται αυριο κοριτσια?
ΓΚΟΜΕΝΑ: ε? 12....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ: αστο καλυτερα κοπελα μου δεν προλαβαινεις.... εφημερευει και το Χατζηκωστα σημερα :P :P :P
υγ για λιγους: dreven πες μου οτι ησουν μπροστα να πεθανω :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
ηθικο διδαγμα: προτιματε την ποιοτητα παρα την ποσοστητα!!! (ρητο και για μικροτσουτσουνους)

Συγκριση με την υπολοιπη χωρα
Παντως το Σαλονικιοτικο το πιτογυρο δεν υπαρχει εδω πραγματι...
πρωτη φορα παρειγγειλα 2
και εφαγα το εναμισι
και αυτο με το ζορι
και νομιζω και σε τιμες κοντα στις δικες μας

μεγαλη πιτα τρωγαμε και στη Γκατζολια..
αλλα οι κατσιβελοι δεν ξεραν να την κλεινουν
και οι μισες πατατες πεφτανε στο δρομο

Οσο πιο νοτια πας ομως τοσο μικραινει η πιτα δεν ξερω γιατι
στην Αθηνα δεν υφισταται απλα τυλιγουν ζυμαρι γυρο απ το σουβλακι και σ λενε 2,5 ευρω

Α! Μιας και ετοιμαζομαστε και για Ηρακλειο σε λιγο καιρο :P :P :P
Στην πλατεια πανω του Ηρακλειου ειναι μια γκομενα(ρα) με καταγωγη απ γιαννενα
και κατι πιτες οσο τα στηθη της
και πιστεψτε με ειναι πλουσια τα ελεη :P :P :P :P
οπως εισαι στο αγαλμα του βενιζελου κοιτας μπροστα σου την πλατεια και βαζεις στα δεξια σου το λιμανι
ε στα αριστερα σου μπροστα το βλεπεις

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 11:16 »
Μας πήδξες πρωί πρωί μωρ πασά μου.. Μας λίγωσες!

Τωρα αν θελετε πιο ποιοτικη πιτα αλλα λιγο μικροτερη
Ακροπολη all time classic το καθαροτερο μαγαζι-εχω καιρο να παω γιατι για ενα διαστημα αντι για τζατζικι βαζαν μονο γιαουρτι-ελπιζω να τιο διορθωσαν αυτο το μεγα σφαλμα

Επιβεβαιώνω τα περί ποιότητας. Είναι το καλύτερο των Ιωαννίνων πιστεύω. Τα περί γιαουρτιού ισχύουν, το οποίο όμως δεν είναι το τυπικό γιαούρτι. Αδυνατώ να το περιγράψω..

Πάντως τα της Θεσσαλονίκης, τα περισσότερα είναι φόλες από άποψη κρέατος, και ιδίως στην Τούμπα. Καμάρα και Αριστοτέλους είναι καλύτερα..

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 12:20 »
Τα περί γιαουρτιού ισχύουν, το οποίο όμως δεν είναι το τυπικό γιαούρτι. Αδυνατώ να το περιγράψω..
Αξιοπρεπέστατο υποκατάστατο τζατζικιού!
Μπορείς να το πεις και "διακριτικό τζατζίκι".

Ή μάλλον "διαφορετικό γιαούρτι" ταιριάζει καλύτερα. Είναι σχεδον το ίδιο με την "γιαουρτλού" που βλέπεις στις ανατολίτικες συνταγές.
Εκτός από ν' ακρόπολ' το βαν' κι ο κουραμπάς.

Πως και δεν έχουν σκεφτεί να ρίχνουν και λίγο κοκκινοπίπερο από πάνω. Νομίζω οτι θα απογειωνόταν σε γεύση.  ;)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 14:34 »
Παράθεση
θυμαμαι των εξης διαλογο πριν χρονια σαββατοβραδο εξω απ τη νομαρχια:
ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΥ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ(νομιζω): συγνωμη να ρωτησουμε κατι? που ειναι ο γιατρος της πεινας? μας τον συστησαν για φαγητο..
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ: τι ωρα παιζεται αυριο κοριτσια?
ΓΚΟΜΕΝΑ: ε? 12....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ: αστο καλυτερα κοπελα μου δεν προλαβαινεις.... εφημερευει και το Χατζηκωστα σημερα :P :P :P
υγ για λιγους: dreven πες μου οτι ησουν μπροστα να πεθανω :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Μπροστα μπορει να μην ημουν, δεν μπορουσα εξαλλου, δουλευα...
Αλλα την περιπτωση με τις βολευμπολιστριες απο την Παργα και το πως εγιναν ΟΛΑ καθως και την καταληξη
Τα ξερω απο πρωτο χερι και τα θυμαμαι καλα, οπως βεβαια και το αν τελικα σας πιστεψαν ή...
Σας περασαν απλα για κορτακηδες που θελατε να τις πατε με προσχημα για φαγητο αλλου και μετα για... κουλουπα   ;)

Ετσι εχω να πω αυτα:

1. Εσεις φαγατε ακυρο τρελο   8)

2. Αυτες φαγαν τελικα στον γιατρο  ::)

3. Εκεινο το σαββατοβραδο... εφημερευα στο Χατζηκωστα  :P 
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 15:08 »
Επιβεβαιωνω και γω οτι στα Γιαννινα το Ακροπολη ειναι σταθερή αξία και εχει καθε βραδυ τρελη ουρα. :P
Ο γυρος στην Θεσσαλονικη ειναι πολυ μπαμπατσικος κ εκει οπως γενικα στην βορεια Ελλαδα αντι για τζατζικι βαζουν κετσαπ-μουσταρδα.

Κατι αντιστοιχο σε γυρο Θεσ/νικης ειναι στο Παμε Σουβλακι το διπλαρωμενο ;)

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 21 Απρ 2011 18:25 »
Εχτέ εβρέθκα κάτ στη Ηγουμενίτσα κ έφαγα κ ήπια κ ...  8) 8) (λιάστηκα). :P :P

Φάγαμαν στου τραμ το οποίο είναι κοψοκώλικο κ τα'πιαμαν στο Moshi όπ'το πουτό είχε απ 5 ευρά το καθείς (γιατί καθώμασταν κιόλα) σε αντιθέσ με εδώγιας που τα ήπιαμαν τα ίδια πουτά 7-8 ευρά αντστοίχως (αλλά εδώ τα πιαμαν όρθιοι).Τουλάχστο να κάν καμια μεταγραφή της προκοπής ο Κιτσιομπίλς.

Υ.Γ. Το Ακρόπολη αυτό στην Ναπολέων Ζέρβα δεν είναι?
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.