καθηστε να σας πω γιατι εχω παρει διδακτορικο στο φαγωμα πιτογυρου
εγω μεγαλη πιτα
(ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)ετρωγα για χρονια στον Γιαννακη...
Απεναντι απ τη Ζωσιμαια διπλα στην Αγια Αικατερινη.
τσεκαρετε λιγο το αλατι μονο ειδικα αν την παρετε στο χερι γιατι δεν βαζει πολυ ο τζες
Τωρα αν θελετε πιο ποιοτικη πιτα αλλα λιγο μικροτερη
Ακροπολη all time classic το καθαροτερο μαγαζι-εχω καιρο να παω γιατι για ενα διαστημα αντι για τζατζικι βαζαν μονο γιαουρτι-ελπιζω να τιο διορθωσαν αυτο το μεγα σφαλμα
Το μαγαζι που εχει ανοιξει απεναντι απ τη ζωσιμαια παλι εχω παρει 2-3 φορες περνωντας(διπλα στο περιπτερο)- αυτος φτιαχνει και κρεπες και αλλες ωραιες ιστοριες τωρα
και στον ανεστη στα σεισμοπληκτα στο δρομο για νεοχωροπουλο- αν και εκει θα βρειτε ουρα αξιζει λιγη υπομονη
επισης ωραιο μαγαζι για τους λατρης σουβλακοειδων πιτοειδων κτλ ειναι το ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ στη Γαριβαλδη
(δεν κοβει γυρο αλλα εχει πολυ καλα φαγητα και σε πολυ καλες τιμες)
και ειναι και φανατικος ΠΑΣΟΛΕΣ ο ιδιοκτητης
μεγαλη (τεραστια) πιτα ειχε παλαιοτερα ο γιατρος της πεινας
θυμαμαι των εξης διαλογο πριν χρονια σαββατοβραδο εξω απ τη νομαρχια:
ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΥ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ(νομιζω): συγνωμη να ρωτησουμε κατι? που ειναι ο γιατρος της πεινας? μας τον συστησαν για φαγητο..
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ: τι ωρα παιζεται αυριο κοριτσια?
ΓΚΟΜΕΝΑ: ε? 12....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ: αστο καλυτερα κοπελα μου δεν προλαβαινεις.... εφημερευει και το Χατζηκωστα σημερα
υγ για λιγους: dreven πες μου οτι ησουν μπροστα να πεθανω
ηθικο διδαγμα: προτιματε την ποιοτητα παρα την ποσοστητα!!! (ρητο και για μικροτσουτσουνους)
Συγκριση με την υπολοιπη χωραΠαντως το Σαλονικιοτικο το πιτογυρο δεν υπαρχει εδω πραγματι...
πρωτη φορα παρειγγειλα 2
και εφαγα το εναμισι
και αυτο με το ζορι
και νομιζω και σε τιμες κοντα στις δικες μας
μεγαλη πιτα τρωγαμε και στη Γκατζολια..
αλλα οι κατσιβελοι δεν ξεραν να την κλεινουν
και οι μισες πατατες πεφτανε στο δρομο
Οσο πιο νοτια πας ομως τοσο μικραινει η πιτα δεν ξερω γιατι
στην Αθηνα δεν υφισταται απλα τυλιγουν ζυμαρι γυρο απ το σουβλακι και σ λενε 2,5 ευρω
Α! Μιας και ετοιμαζομαστε και για Ηρακλειο σε λιγο καιρο
Στην πλατεια πανω του Ηρακλειου ειναι μια γκομενα(ρα) με καταγωγη απ γιαννενα
και κατι πιτες οσο τα στηθη της
και πιστεψτε με ειναι πλουσια τα ελεη
οπως εισαι στο αγαλμα του βενιζελου κοιτας μπροστα σου την πλατεια και βαζεις στα δεξια σου το λιμανι
ε στα αριστερα σου μπροστα το βλεπεις