Αποστολέας Θέμα: Ατρομητος-fentagin  (Αναγνώστηκε 50671 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ατρομητος-fentagin
« Απάντηση #125 στις: Δευ 04 Μάι 2015 21:09 »
Παράθεση
Επειδη καποιος ειχε γραψει πριν κατι μερες οτι τα φενταγινια ξεπουληθηκαν στον Σπανο.
Επειδή ο κάποιος είμαι εγώ και φαίνεται όταν με κάποιον διαφωνούμε φροντίζουμε να τον απαξιώνουμε, με όψιμες τηλεγραφικές απαντήσεις, ας υπερασπίσω τα λεγόμενά μου http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=4403.25 που γράφτηκαν πριν ξυπνήσουν οι fentagin.
(Aπορώ πάντως γιατί εγώ μετά από τόσα χρόνια αποφεύγω τις ειρωνείες, ιδίως με ανθρώπους που συνυπάρχω και ανταλλάσσω απόψεις άνω της 10 ετίας.)

Κατ' αρχήν υπάρχει παρερμηνεία περί ξεπουλήματος. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά ότι  δεν υπάρχει αντίδραση για πολύ καιρό και για σοβαρά θέματα που πλήττουν το κύρος της ομάδας του ατρομήτου.
Η αντίδραση αυτή άργησε έστω και μια μέρα, οπότε δικαιώνομαι ως προς τις έγκαιρες παραινέσεις μου.

Όταν εξέφρασα άποψη υπήρχαν συγκεκριμένα δεδομένα δηλ. δοσοληψίες από τη μια και μούγκα από την άλλη.
Μούγκα από ανθρώπους που πρεσβεύουν άλλα πράγματα και το τόνιζα ως απορία και παραίνεση μαζί.
Δεν απάντησε κανείς τότε... αλλά στη γωνία, εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς.

Και φίλε siatro αν ήξερες ότι κυοφορείται αντίδραση των fentagin έπρεπε να το πεις και να σαι σίγουρος, θα έβγαινα και θα το έλεγα με καθαρές κουβέντες όπως πάντα κάνω(και αυτό αποδεικνύεται παρακάτω).
Αν δεν ήξερες τότε είχα απόλυτο δίκιο σε όλα όσα είχα πει πριν αντιδράσουν.

Τέλος ως απόδειξη όσων λέω και πριν στάξει η χολή είχα ήδη τοποθετηθεί σε κεντρικό θέμα-φόρα παρτίδα, γιατί ποτέ στις απόψεις μου δεν υπάρχει υστεροβουλία αλλά θάρρος γνώμης και λεβεντιά.

...
Και εκτός από τους δικούς μας οπαδούς με ικανοποίηση βλέπω και τους Fentagin που είχαν σιωπήσει.
Ίσως έπρεπε να αντιδράσουν λίγο νωρίτερα γιατί τώρα παίζουμε για πλάκα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Μπράβο και πάλι (μήπως διαβάζουν Pas.gr τα παιδιά εκεί ;) :P).
...

Αυτά προς λείανση των παρερμηνειών...

Δε σε ειρωνευτηκα φιλος. Συγνωμη αν παρεξηγησες το ποστ μου και τον τονο των γραφομενων μου.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τετ 06 Μάι 2015 14:45 »

«Σε όποιον δεν αρέσει, να μην έρχεται στο γήπεδο»

Απόλυτη στάση στη σχέση με τους οργανωμένους υιοθετεί ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου προέτρεψε όσους οπαδούς δεν τους αρέσει αυτό που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος να μην πηγαίνουν στο γήπεδο.

«Σε όποιον δεν αρέσει, να μην έρχεται στο γήπεδο»

Τον αυτό-αποκλεισμό όσων οπαδών του Ατρομήτου δε συμφωνούν με αυτό που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος πρότεινε ο Γιώργος Σπανός.

Με δήλωσή του στο επίσημο site του συλλόγου, ο πρόεδρος τόνισε ότι δεν έχει να δώσει εξετάσεις και δήλωσε περήφανος που στα 10 χρόνια της παρουσίας του στη διοίκηση, η ομάδα έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της.

Αναφερόμενος ωστόσο στην αντιπαράθεση που υπήρξε με τους οργανωμένους -εξαιτίας του πανό που αναρτήθηκε- τους χαρακτήρισε «θύματα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης» και κάλεσε όποιον δεν του αρέσει η πορεία της ομάδας να μην πηγαίνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση Σπανού

«Στα δέκα χρόνια που έχω την τιμή να ηγούμαι της διοίκησης του Ατρόμητου, μια από τις βασικές μου αρχές και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι, ήταν να δείχνω σεβασμό και άμεση ανταπόκριση στους οργανωμένους φιλάθλους μας.

Δυστυχώς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κατάστασης για τα χρονικά της ομάδας μας που μας έκανε να αναρωτιόμαστε γιατί πράγματι είχαμε συνηθίσει τη διεξαγωγή των αγώνων μας κάτω από συνθήκες που προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και μας έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς στη φίλαθλη Ελλάδα.

Ως πρόεδρος όμως της ομάδας, έχω την υποχρέωση και το καθήκον να προστατεύσω την έδρα μας γιατί στη φετινή περίοδο δεχθήκαμε πάρα πολλά πρόστιμα από παραβατική συμπεριφορά φιλάθλων μας η οποία κορυφώθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι τόλμησαν να εκτοξεύσουν αντικείμενα εναντίον μου όταν τους ζήτησα να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Προσωπικά, δεν νιώθω ότι έχω να δώσω εξετάσεις. Συμπληρώνω φέτος 10 ολόκληρα χρόνια στην ηγεσία του Ατρόμητου και είμαι περήφανος γιατί μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω γράψει τις χρυσότερες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου και μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε τον Ατρόμητο μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, με τις τέσσερις ευρωπαϊκές συμμετοχές και τους δύο τελικούς του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε όποιον αντιπροσωπεύει η πορεία αυτή της ομάδας μας οφείλει να είναι κόσμιος όταν έρχεται στο γήπεδο και να διαφυλάσσει τα συμφέροντα του Ατρόμητου. Σε όποιον δεν του αρέσει, να κάθεται σπίτι του και να μην έρχεται στο γήπεδο γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διακόπτει τον αγώνα για 16 λεπτά. Που ακούστηκε αυτό; Μας αρκεί που όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος, ένα αυτόνομο οικονομικά και υγιές σωματείο που αποτελεί πρότυπο για άλλα σωματεία που επιθυμούν να μας μοιάσουν.

Από εκεί και πέρα, πάντα η πόρτα μου ήταν ανοικτή και πάντα επεδίωκα το διάλογο αλλά ειδικά φέτος τον διάλογο δεν τον ήθελαν οι δικοί μας φίλαθλοι και όχι εγώ. Και όσον αφορά το σχόλιο περί ακριβών εισιτηρίων, αυτό μακριά από εμάς και δεν ισχύει για τον Ατρόμητο γιατί έχουμε τα πιο φθηνά διαρκείας απ’ όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τα πιο φθηνά εισιτήρια.

Λυπάμαι λοιπόν που μια μικρή ευτυχώς μερίδα φιλάθλων μας έχει πέσει θύμα μιας άσχημης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Και αντί να στηρίζει την ομάδα σπέρνει εσωστρέφεια και προκαλεί διχασμό αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί ο Ατρόμητος είναι πάνω απ’ όλους και θα προχωρήσει με την ίδια αποφασιστικότητα και τόλμη όποιος και αν επιχειρήσει να του βάλει εμπόδια».

sport fm

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 06 Μάι 2015 17:09 »
Αναλυτικά η δήλωση Σπανού
(...)
... μια από τις βασικές μου αρχές και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι, ήταν να δείχνω σεβασμό και άμεση ανταπόκριση στους οργανωμένους φιλάθλους μας.
(...)

Αυτά που κάνει αυτός πρόεδρος, εμάς τα κάνει και ο πιο απλός σικιουριτάς.
Σιγά τι μας είπες ρε ψαρά... 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 06 Μάι 2015 18:31 »
Καλη ατακα :)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Παρ 01 Ιαν 2016 16:24 »
Μία αγωνιστική τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) και 42.000 ευρώ πρόστιμο... για τα οπαδά.

http://www.naftemporiki.gr/story/1048860/super-league-mia-agonistiki-stin-edra-kai-42000-prostimo-ston-atromito
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 24 Ιαν 2016 21:43 »
μ ενα ματς αναβολη πριν τομεταξυ μας μετρησατε 2 Σχετική εικόνα

την αλλη φορα αναβαλετε  2 ματς γιατι σας θελουμε πιο ...ξεκουραστους
 :flag:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 08 Φεβ 2016 12:49 »
Όχι ρε... ο Γιώργος Σπανός που έχει τον Ατρόμητα.
Κι εγώ πως νόμιζα ότι έχει τον Αστέρα Τρίπολης??? %-|
Τα "οικογενειακά θέματα" έφεραν τον ΠΑΣ σε αυτό το χάλι...
Ο Ατρόμητας... η λέρα του ΠΟΚ και τα στρατιωτάκια του προφυλακιστέου.
Μία αγωνιστική τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) και 42.000 ευρώ πρόστιμο... για τα οπαδά.
... μια από τις βασικές μου αρχές και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι, ήταν να δείχνω σεβασμό και άμεση ανταπόκριση στους οργανωμένους φιλάθλους μας.
(...)
Παράθεση
Αυτά που κάνει αυτός ο πρόεδρος, εμάς τα κάνει και ο πιο απλός σικιουριτάς.
Σιγά τι μας είπες ρε ψαρά...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..!! ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ(ΠΑΕ,ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ)ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΖΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ «ΦΤΙΑΧΝΕΙ»ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
(...)
FENTAGIN 1980
[/quote]

Και οι φτωχοί fentagin να έχουν παντελή άγνοια της ποιότητας και της αξίας των καυσίμων τους... του Ατρόμητα Περιστερελαίου. (Γκίνη !!?) :(

Συγνώμη βρε φενταγίνια μου που σας κατηγόρησα στο παρελθόν... μου την είπαν και μου την λένε για την στάση μου απέναντι στα τροφίμια των διοικήσεων.   
Και σόρι γενικά στα οπαδά τα διμούτσουνα τα οπαδά, που στην ζωή σκέφτονται αριστερά και στην κερκίδα ακροδεξιά.

Γκίνης: καμία σχέση με οπαδισμούς και παπαδισμούς... αυτό έλλειπε!  %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Φεβ 2016 12:57 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Παρ 29 Ιούλ 2016 00:42 »
΄Ήρθε η ώρα και η στιγμή τα αδέλφια μας οι Ατρομηταίοι, τα αδέλφια μας οι Fentagin να σταθούν δίπλα μας!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 02 Αύγ 2016 14:25 »
Περιμένουμε αρκετό κόσμο από τους Ατρομηταίους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 15 Σεπ 2016 22:01 »
Παράθεση
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Πανλευκάδιου-Ατρόμητου
Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη χθεσινή εκδήλωση της ομάδας του Πανλευκάδιου στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, που είχε σκοπό να παρουσιάσει τη νέα συνεργασία της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών. Μια ένωση που αποσκοπεί στην αναβάθμιση των ακαδημιών αλλά και την ύπαρξη διόδου προς τις μεγάλες κατηγορίες για τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Την παρουσίαση άνοιξε με λόγο του ο κ. Παναγιώτης Μεϊντανης, γενικός γραμματέας και υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανλευκάδιου, μιλώντας για τον Ατρόμητο που τόσο καλά γνωρίζει και για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Πανλευκάδιος από αυτή τη συνεργασία. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου κ. Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Σωτήρης Ρίζος προπονητής στις ομάδες του Ατρομήτου, μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Από τον δήμο Λευκάδας παρευρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γεωργάκης, εκ μέρους του δημάρχου.
http://panlefkadios.gr/?p=12417

Έχει και φωτογραφίες μέσα.
Εκτός από τις ακαδημίες ποκ και ποθ στην Ήπειρο και ο Ατρόμητος απλώνει τα δίχτυα του προς τα μέρη μας.Κατά καιρούς και άλλες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Παρ 11 Νοέ 2016 17:41 »
Παράθεση
Πουλάει για να πάρει ΠΑΣ;
Δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας που αναφέρει ότι ο Γιώργος Σπανός έχει βάλει πωλητήριο στην ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» κάνει αθόρυβα επαφές για την παραχώρηση της ΠΑΕ και κυκλοφορεί η φήμη ότι είχε συνάντηση με υποψήφιο αγοραστή την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη.
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται η εκτίμηση ότι με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ θα πειστεί να δώσει τον Ατρόμητο.
Πάντως σενάρια κυκλοφόρησαν σε περίπτωση που παραχωρήσει τον σύλλογο του Περιστερίου.
Το πρώτο σενάριο ότι θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο και το δεύτερο ότι ίσως κινηθεί για μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη και η Παναχαϊκή.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Παρ 11 Νοέ 2016 18:29 »
... και το 3ο να πάει για ψάρεμα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 17 Νοέ 2016 19:52 »
Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:
Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:
(...)
https://super-fm.gr/13116/ena-chrono-timoria-ston-spano-mia-agonistiki-ston-atromito/

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 05 Δεκ 2016 11:35 »

πολύ καλός παίκτης αυτός ο Τόνσο, έχει ανεβάσει επιθετικά τον Ατρόμητο

Κρίμα που το περσινό μας φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 05 Δεκ 2016 11:47 »
9 βαθμους τους εδωσε με 3 γκολ του, απο το 87 και μετα

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 05 Δεκ 2016 12:18 »
9 βαθμους τους εδωσε με 3 γκολ του, απο το 87 και μετα

Ναι όντως έχεις δίκιο αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ δεν αναφέρομαι τόσο στα γκολ του όσο στην παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Π.χ χθες δεν σκόραρε αλλά στο 2ο γκολ, βγάζει την ομάδα στην κόντρα ταχύτατα όπως και στο 1ο γκολ όπου παει να κινηθεί γρήγορα κάθετα στην άμυνα της ΑΕΛ τον κλείνουν τη δίνει στον Μπρίτο αυτός σεντράρει και έχει το θράσος, να πηδήξει να πάρει κεφαλιά από κατά πολύ ψηλότερό του στόπερ στη μικρή περιοχή με κέρδος η μπάλα να καταλήξει σε συμπαίκτη του τον Λημνιό ο οποίος σκοράρει.

Χωρίς αυτόν πιστεύω ότι ο ατρόμητος είναι μέτρια ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 30 Ιαν 2017 12:18 »
Παράθεση

Στα RX:Α μας ... καλός και ο Μπάιαβιτς, καλός και ο Δώνης, καλός και ο Ατρόμητας, καλοί και οι fedagin ... όλοι πήραν μεζέ από το συκώτι του ΠΑΣ.

Παράθεση
Και οι φτωχοί fentagin να έχουν παντελή άγνοια της ποιότητας και της αξίας των καυσίμων τους...

Όταν πυκνώνουν τα οπαδά, αραιώνει ο κόσμος... στα γήπεδα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 30 Ιαν 2017 15:08 »
Το FB των Fentagin με πρωτο ποστ "ΑΤΡΟΜΗΤΕ ΓΕΡΑ Γ..Ω ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ..."

https://el-gr.facebook.com/Fentagin-est1980-Official-510201519168422/

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 14:10 »
Παράθεση
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ

Στα 37 χρόνια ζωής του συνδέσμου μας,μάθαμε να λειτουργούμε επί τω πλείστον και ειδικά στα σοβαρά ζητήματα σαν οικογένεια,σαν ένα σύνολο που σκέφτεται και πράτει κάτω από συγκεκριμένες "γραμμές" και όχι σαν μεμονωμένες οντότητες...γραμμές οι οποίες ορίζονται από εμάς τους ίδιους κάτω από διαδικασίες που βασίζονται στην ισότητα και την ελευθερία του λόγου και σαν απώτερο σκοπό έχουν ,πέρα από την καλύτερη οργάνωση μας, την όλο και πιο ξεκάθαρη άποψη που έχουμε για τα οπαδικά και αθλητικά τεκτενώμενα ανά τους καιρούς,τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους οπαδούς.
Στα 37 και πλέον χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου πάντα προσπαθούσαμε και ακόμα προσπαθούμε να τηρούμε τους άγραφους οπαδικούς κώδικες του εγχώριου κινήματος.
Στα 37 χρόνια ύπαρξης αυτού του club,του μοναδικού που πλαισίωσε και αφοσιώθηκε τόσο αυστηρά κάτω από την ιδέα του συλλόγου,δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΙΑ με άλλα οπαδικά στοιχεία ή συνδέσμους της χώρας.Την τελευταία δεκαετία και κάτι παραπάνω όμως για διάφορους λόγους(αθλ.νομοθεσία,κοινό δίκτυο οπαδών,ανταλλαγές εισητηρίων,τιμητικές αντίπαλων νεκρών οπαδών κτλ)μας οδήγησαν και θεωρούμε όχι μόνο εμάς,σε καταστάσεις αλληλοσεβασμού,σε μπεσάτες ξήγες και σε επιμέρους επικοινωνίες με συγκεκριμένους στόχους(εισητήρια,οικ.ενισχύσεις,κοινά πανιά κτλ).
Στα 37 αυτά χρόνια,σαν FENTAGIN μάθαμε να σεβόμαστε αλλά και να μην ξεχνάμε...ΠΟΤΕ!
Κάποιοι οπαδοί που ήρθαμε πιο κοντά και για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, ήταν και οι οπαδοί των Ιωαννίνων.Αν και ιστορικά και κυρίως στα μέσα του 90 η κόντρα με τους συγκεκριμένους ήταν ιδιαίτερη,καταφέραμε από κοινού το δύσκολο,το ακατόρθωτο κάποιες φορές για τα ελληνικά οπαδικά δεδομένα...αυτό του αλληλοσεβασμού και της επικοινωνίας!Συγκεκριμένα 18/10/08 στον αγώνα που έγινε στα Γιάννενα μέλη των Απει Ρωταν τίμησαν τον αείμνηστο Χρήστο Γκότση,ενώ βγήκαν και πανό από κοινού για τις διώξεις των οπαδών που είχαν να κάνουν με πυρσούς(με την συνυπογραφή των Toros Locos και Blue Vayeros Θεσαλονίκης).Στις 29/11/09 μέλη πάλι τον Απει Ρωταν τίμησαν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ξανά νεκρούς οπαδούς του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και πιο συγκεκριμένα τον ΣΑΣΑ,τον ΜΙΛΤΟ και τον ΜΗΤΣΟ που έφυγαν από κοντά μας ακριβώς ένα χρόνο πριν.Στις 28/10/12 ο σύνδεσμος των Απει Ρωταν εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στο σύνδεσμό μας ,ακριβώς μετά την λήξη του μεταξύ μας παιχνιδιού στα Γιάννενα,καταγγέλοντας την αστυνομική βία εναντίων μας από τους τοπικούς μπάτσους.Αυτή η επικοινωνία υπήρχε και συνεχίστηκε να υπάρχει ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μέλη των Απει Ρωταν, με εκατέρωθεν ξήγες σε θύρες,με ανταλλαγές εισιτηρίων σε καταστάσεις απαγορεύσεων κτλ, μέχρι και πριν 2 χρόνια, όπου και ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έβαλε λουκέτο.Από εκείνη την στιγμή δεν υπήρξε καμία επίσημη επαφή του συνδέσμου μας με τα συγκεκριμένα άτομα,μέχρι τον φετινό ευρωπαϊκό αγώνα των Γιανιωτών στο στάδιο μας ,όπου μας ρώτησαν και φυσικά τους φιλοξενήσαμε χωρίς κανένα παρατράγουδο , ενώ βάλαμε και το χέρι μας ώστε να δοθεί το γήπεδό μας,καθώς είναι σε όλους γνωστό πως πλέον και εμείς αλλά και η παε ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν επιθυμεί να παραχωρείται σε κανέναν.
Δεν κατανοούμε και ούτε μας ενδιαφέρουν οι λόγοι που ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έπαψε να λειτουργεί αλλά και να έχει λόγο στο οπαδικό κομμάτι του Πασ,όπως δεν μας ενδιαφέρει εαν το οργανωμένο κίνημα των Ιωαννίνων δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί πλέον από κανένα(!),πόσο μάλλον σε σοβαρό επίπεδο,τα τελευταία 2 χρόνια,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ.Δεν είναι όμως καθόλου τυχαίο πως αυτά τα 2 χρόνια με το κλείσιμο των Απει Ρωταν διακρίνουμε μια περίεργη στροφή και μια κατάσταση που επηρεάζει και εμάς αλλά και τις μεταξύ μας σχέσεις και εδώ είναι που χρεώνουμε τους συγκεκριμένους,όχι το ότι μόνο δεν διαφύλαξαν αυτόν τον αλληλοσεβασμό αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν τον μετέφεραν στους επόμενους.
Οι "νέοι" οπαδικά Azzura Familia προφανώς και δεν αναγνωρίζουν αυτό το παρελθόν ανάμεσα στα δύο οργανωμένα κομμάτια και προφανώς ούτε το σέβονται,όπως ακριβώς δεν το αναγνώρισαν,ούτε το σεβάστηκαν και φέτος στον μεταξύ μας αγώνα στα Γιάννενα,όταν μέλη τους μεμονωμένα, μας προκάλεσαν έξω από την θύρα των φιλοξενούμενων επιδεικνύοντας μαχαίρια καθώς έτρεχαν να κρυφτούν στην θύρα των οργανωμένων του Πασ.Αν και το σκηνικό φαινόταν να έχει λήξει εκατέρωθεν,στο τέλος του αγώνα και αφού ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχασε,ΟΛΟ το οργανωμένο κομμάτι του γηπέδου έβριζε ρυθμικά την ομάδα μας αλλά και εμάς τους ίδιους,γεγονός που δεν αποτελεί μεμονωμένη επιλογή κάποιων αλλά κοινή αντίληψη των όσων τραγουδούσαν εκείνη την στιγμή.Μας προβλημάτισε το γεγονός πως ενώ δεν υπήρχε ανοιχτή θύρα για εμάς οι Azzura ήταν εξαφανισμένοι όλη την βδομάδα και το φίδι το έβγαλαν πάλι από την τρύπα μεμονωμένα άτομα των Απει Ρωταν,μας προβλημάτισε πως ενώ έγινε ένα τόσο σοβαρό γεγονός απέξω,κανείς δεν ήρθε επίσημα να απολογηθεί ή έστω να δικαιολογήσει την κατάσταση,ακόμα και με μια ανακοίνωση μετά τον αγώνα.Πως θα μπορούσε όμως να γίνει κάτι τέτοιο όταν ρυθμικά και οργανωμένα εύχεσαι αυτά που εύχεσαι για την επιστροφή των άλλων πίσω στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ???Επίσης δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι ακριβώς στο πλάι της κερκίδας μας επανηλλημένα και φέτος αλλά και στο παρελθόν υπάρχει συγκεκριμένη ομαδόυλα που βρίζει,απειλεί, προκαλεί αλλά και τάζει τρεξίματα χωρίς ποτέ να εμφανιστεί πουθενά(ειδικά φέτος).Τα γεγονότα αλλά και η μνήμη μας,μας επιτρέπει να χρεώσουμε γενικότερα τους Γιαννιώτες καθώς σε όποιο παιχνίδι ήρθαν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ είτε σαν Απει Ρωτάν,είτε σαν Azzura Familia,είτε σαν άλλος σύνδεσμος/group,είτε σαν μεμονωμένοι φίλαθλοι δεν προκλήθηκαν ούτε από λίγους ούτε οργανωμένα,σε βαθμό μάλιστα που αλλάζαμε τα συνθήματα για να μην υπάρξει η παραμικρή παρεξήγηση.
Η γενικότερη συμπεριφορά που δεχτήκαμε στα Γιάννενα φέτος αλλά και κάθε μεμονωμένο σκηνικό στο παρελθόν που συνέβει γενικότερα στις κερκίδες τους δεν μας αφήνει περιθώριο από το να καταλήξουμε στο γεγονός πως ο κόσμος με τον οποίο υπήρξε αλληλοσεβασμός δεν βρίσκεται πια δίπλα στον Πασ και δυστυχώς πως ο υπάρχων οπαδικός(?) πυρήνας, μας βλέπει ακριβώς απέναντί του!
Όταν όμως προκαλείς,θα πρέπει να περιμένεις και την απάντηση ή καλύτερα να είσαι παρόν και όχι στην φωλιά σου,ακριβώς για να δεχτείς την απάντηση σε κάτι που εσύ ξεκίνησες...Γεγονός που με βάση τους οπαδικούς κώδικες της χώρας μας θεωρούσαμε αυτονόητο.Έτσι και εμείς τους ψάξαμε αλλά δυστυχώς δεν τους βρήκαμε και περισσότερο δυστυχώς γιατί ήταν άλλοι αυτοί που εν αγνοία μας πλήρωσαν τα γαμησιάτικα...Τα 2 πανιά που πάρθηκαν δεν αντιστοιχούν ούτε στην δυναμική μας, ούτε στην νοοτροπία μας.Τα 2 πανία που πάρθηκαν,χωρίς καμία αντίσταση,για εμάς δεν είναι οπαδικά πανιά και αυτό είναι που επιβεβαιώνει πως τα άτομα που ήρθαν ούτε γνώριζαν,ούτε ήξεραν αλλά πολύ περισσότερο ούτε είχαν προκαλέσει μάλλον ποτέ στο παρελθόν.Τα 2 αυτά πανιά δεν είναι αντάξια της 37χρονης ιστορίας μας,για αυτόν τον λόγο και θα επιστραφούν ανέπαφα στους κατόχους τους.Ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί αυτό θα γίνει έπειτα από συνεννόηση με μέλη ΜΟΝΟ των Απει Ρωταν,των σχεδόν μοναδικών αντάξιων εκπροσώπων των παλαιότερων πλέον σχέσεων μας.Τα 2 αυτά πανιά από σήμερα επίσημα δεν θεωρούνται πως βρίσκονται υπό την κατοχή μας...
Τελειώνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε πως όταν προκαλείς και κάνεις εξυπνάδες,το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι τουλάχιστον να ενημερώσεις τον υπόλοιπο κόσμο σου για το τι έγινε,έτσι ώστε να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,έτσι ώστε να ΞΕΡΕΙ...Οι "οργανωμένοι" των Azurra ούτε αυτό δεν φρόντισαν να κάνουν αποδεικνύοντας πως δεν σέβονται ούτε εμάς,ούτε το παρελθόν αλλά ούτε τους ίδιους τους συνοπαδούς τους!!!Αυτά τα οπαδικά "μωρά" για την πολύχρονη ιστορία του ελληνικού οπαδικού κινήματος,μπορούν να προπαγανδίσουν όσο θέλουν,μπορούν να απειλήσουν ιντερνετικά όσο θέλουν,μπορούν όσο θέλουν να "πολωνοποιηθούν" με όλες αυτές τις "δύσκολες" πόζες που παίρνουν στις φωτογραφίες...Το μόνο σίγουρο είναι πως με την 37χρονη πορεία και εμπειρία μας ,σαν οργανωμένο κομμάτι αυτού του εγχώριου κινήματος,τους βεβαιώνουμε πως η δικιά τους πορεία με αυτήν την λογική θα είναι σύντομη(αν και από όσο ξέρουμε, έχουν τελειώσει εδώ και 6 μήνες)και δυστυχώς άκαρπη τόσο στο ίδιο το κίνημα όσο και στην ίδια τους την πόλη....Ο χρόνος θα δείξει για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
Υγ:Κρατάμε τις απειλές σας σαν υπόσχεση...

FENTAGIN 1980

Περαστικά μας!  :(

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 15:19 »
το καλοκαίρι παίξαμε " εντός " Ευρωπαϊκό ματς στο Περιστέρι,κ τώρα .... πόσο μαλάκες άραγε είναι όσοι τα κατάφεραν έτσι?..... :(
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 16:00 »
Τρελαίνομαι γιὰ ἀριστερὰ ξεκατινιὰσματα, μἐ λίγη δόση ΧΑ !
 :P :P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 16:14 »
Τρελαίνομαι γιὰ ἀριστερὰ ξεκατινιὰσματα, μἐ λίγη δόση ΧΑ !
 :P :P :P :P :P

Οι μεν αριστεροί είναι οι Fentagin, οι άλλοι ποιοι είναι; Οι Azzura Familia;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 16:20 »
Τα παμε και αλλού,τα λέμε και εδώ.Ας μαζευτούμε λίγο.Έτσι που το πάμε ούτε Περιστέρι θα πάμε.Δεν είναι μαγκιές στα Γιάννενα και στο ίντερνετ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 16:40 »
Ρε δεν αφήνετε τις "αδερφοποιήσεις" με συνδέσμους στην Ελλάδα; Κάποτε θα 'σπαγε το σπυρί... Καλύτερα έτσι... οι σύνδεσμοι υποθάλπουν εγκληματίες πλέον, με το πρόσχημα της οπαδικής κάλυψης! Βέβαια στην έδρα μας όσο περνάει από το χέρι μας, ας απλώνουμε χέρι φιλοξενίας και καλώς φέρεσθαι σε άλλους φιλάθλους "νοήμονες"...
Ένα μπουκαλάκι νερό και κανά σαντουιτσάκι στους ταξιδιάρηδες δεν είναι κακό πράγμα...γιαννιώτες είμαστε βρε αδερφέ.

Αλλά κι αυτοί οι Φενταγίν, μου φαίνεται αφορμή έψαχναν, για να λοξοδρομήσουν από εμάς...καλή τους πορεία λοιπόν.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 17:42 »
Από τούδε και στο εξής θα θέτουμε όπου φενταγίν = τρεχαντίν και τούμπαλιν.