Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
9 (18.8%)
3-0
12 (25%)
2-0
11 (22.9%)
1-0
5 (10.4%)
4-1
0 (0%)
3-1
2 (4.2%)
2-1
3 (6.3%)
0-0
0 (0%)
1-1
0 (0%)
0-1
2 (4.2%)
άλλο?
4 (8.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 48

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 28 Μάρ 2011 10:47

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Διαγόρας  (Αναγνώστηκε 24061 φορές)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Διαγόρας
« Απάντηση #50 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 00:24 »
Παράθεση
Μία γκρίζα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣ σήμερα!
Δεν μου αρέσει να "σκοτώνω" τα πτώματα. Είναι ανάλγητο.
Βάλατε τρία, σταματήστε ρε διάολε...
Το στημένο Διαγόρας- Φοφη ήταν καλό; Η βουτιά αλλά φώκια του Ταμπάση ήταν καλή. Κανένα έλεος για κάτι ομαδούλες που έχουν στήσει μαζί με τους προστάτες τους το μισό πρωτάθλημα. Και λίγα ήταν!!!!
Εμάς δε μας λυπήθηκε κανείς και όταν είμασταν για κάτω μας τράβαγαν μια και μας έστελναν κατά διαόλου.

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 00:26 »
η μεγαλη ομαδα βαζει οσα περισσοτερα μπορει και τρωει οσα λιγοτερα μπορει.
ΑΥΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 00:27 »

Αν θέλουμε να θεωρούμαστε μεγάλοι, πρέπει και να το δείχνουμε έμπρακτα :(.
Αυτά τα ολίγα...

με ολο το θαρρος αλλα πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον αστεια οσα λες.
γκριζα σελιδα στην ιστορια του ΠΑΣ η σημερινη νικη?

σε κανεναν οικτο και σε κανεναν χαρη.κι οχι  επειδη κι εμας δεν μας λυπηθηκαν απλα γιατι αυτη τη νοοτροπια πρεπει να αποκτησουμε επιτελους.μηπως να σταματησουμε να παιρνουμε και διπλα ,που τοσα χρονια παρακαλαγαμε,μηπως τους προσβαλουμε μεσα στο σπιτι τους?
οποιος δεν μπορει....τον πουλο απο το πρωταθλημα.

την ανημπορια τους δεν την χρεωνομαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Μάρ 2011 00:32 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 00:49 »
Εγω δεν πιστευω πως σεβεσαι μια ομαδα αμα τη λυπασαι..
και το χειροκροτημα τους πηραν οι ποδοσφαιριστες του Διαγορα
και για σχεδον 40 λεπτα χαλαρος ήταν ο ΠΑΣ..
και δεν πιστευω πως διασυρθηκε ο Διαγορας σημερα
ήταν ενα νορμαλ σκορ (με βαση και τις συνθηκες)

Υ.Γ. Ωραιος ο Μανόλο..!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 01:25 »
μια νίκη ψυχολογίας και τίποτα άλλο.Προχωράμε παρακάτω...Ο βαζάκας άραγε να πήρε τον καθρέφτη του και να άρχισε πρόβες ή μπα;Ας έπαιζε κάποιος τον τέρμα τους στο ημίχρονο.Κρίμα ήταν.Μα κανάς παίχτης μας,μα κανά μπολ μπόι.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 08:27 »
Ευχαριστήθηκε ο κόσμος μπαλίτσα και θέαμα. Μπράβο στον προπονητή και την ομάδα που σεβάστηκαν αυτούς που πήγαν γήπεδο και δεν έκαναν αγγαρεία. Ίδια διαθέση και ακόμα περισσότερη περιμένουμε από αυτούς την Δευτέρα, σε μια έδρα που ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 09:23 »
Απλα για λογους τυπικους το αναφερω οτι ο ΠΑΣ με τη νικη του αυτη αυξησε τη διαφορα απο το διαγορα στους 19 ετσι λοιπον με τετοια διαφορα απο το 6ο ακομη κ σε μπαραζ να παει ξεκιναει την ειδικη βαθμολογια με +5 ενω οι υπολοιποι εχουν ως εξης:
 ο λεβαδειακος με +1, τα τρικαλα με 0 κ ο διαγορας με 0, εφοσον oi διαφορες παραμεινουν στα ιδια επιπεδα παντα.
κ κατι για την ιστορια...
τον ΠΑΣ δεν τον λυπηθηκε κανενας ποτε ιδιαιτερα το 1997 ηρθαν ολοι στα Γιαννενα με σκοπο να βαλουν οσα πιο πολλα γκολ μπορουσαν,
μαλιστα πληροφορω τους τηλεσχολιαστες του κονεξ οτι υπαρχει ομαδα που εβαλε τερματοφυλακα να παιξει λογω αποδεκατισμενου ροστερ (μιας κ σφαζονταν να προβλεψουν αν θα μπει ο αναπληρωματικος τερματοφυλακας του διαγορα κ τι ρεκορ θα γινει απο ενα τετοιο γεγονος)
κ η ομαδα αυτη ειναι ο ΠΑΣ (1996-97 ΠΑΣ-Δοξα Δραμας 2-4  87' αλλαγη ο Ντετσικας αναπληρωματικος τερμας του Μανωλη)
no mercy...εχει περασει πολλα η καμπουρα μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Μάρ 2011 09:40 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 09:24 »
Επανέρχομαι βεβαίως, βεβαίως!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρίξουμε 10 γκολάκια στα καπνά, 12 στα σουβλάκια και 15 στα φίδια!
Έχω όμως πρόβλημα με το χθεσινό (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι)...
Αν εσάς σας άρεσε που παίξαμε επιτέλους μπάλλα ρίχνοντας πεντάρα, κι αυτό έγινε με τους πεθαμένους πάω πάσο!!!
Εγώ δεν γουστάρω να πατάω επί πτωμάτων.

Καλή σας μέρα...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 09:55 »
Αγωνιστικά:
Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας ματς, στα 3 τελευταία (Βέροια, Καλλιθέα, Διαγόρα), ο Ντεμόλ έχει κάνει μια σημαντική διαφοροποίηση στην προσέγγιση των εντός έδρας αγώνων, που οδήγησε στην επίδοση των 13 γκολ σε 3 αγώνες. Έχει αλλάξει το 4-3-3 που έπαιζε μονίμως μέσα-έξω, αφαιρώντας τον αμυντικό χαφ που έπαιζε ακριβώς μπροστά από τα στόπερ και βάζοντας 2ο επιθετικό. Σε τόσο έντονο βαθμό που ΚΑΙ στα 3 αυτά παιχνίδια έμοιαζε περισσότερο με 4-2-4 παρά με 4-4-2. Χθες έβλεπες καθαρά Ανδράλα-Κεϊτά στα χαφ, και Ντε Βισέντι-Τζάνη-Σιαλμά-Σκούφαλη να είναι σχεδόν στην ίδια ευθεία μπροστά. Το ίδιο πράγμα το είχε δοκιμάσει άλλη μια φορά φέτος, όταν μας ισοφάρισε ο Εθνικός στα Γιάννενα. Πέρασε τον Σιαλμά δίπλα στον Μπακαγιόκο με αποτέλεσμα να βάλουμε αμέσως 2 γκολ. Φαίνεται πως εντός έδρας έχουμε βρει το τρικ να ανοίγουμε τις άμυνες.

Ένα γενικότερο σχόλιο. Είμαι αρκετά ανήσυχος σχετικά με την απευθείας άνοδο. Θεωρώ πολύ πιθανό το 6x6 του ΟΦΗ και πολύ δύσκολα τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε, αλλά και μεγάλη παγίδα το εντός με τον Λεβαδειακό. Θέλουμε 1 βαθμό εκτός και 3x3 στα Γιάννενα για την μαθηματική άνοδο. Που σημαίνει Χ στα Τρίκαλα και νίκη με τον Λεβαδειακό. Αλλιώς μπλέκουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Μάρ 2011 10:00 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 12:13 »
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 2 ΓΚΟΛ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΣΟΥΛΕΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕ 5-0.ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΣΠΙΤΑΚΙΑ Κ ΕΤ-3
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 12:26 »
Παράθεση
Αν εσάς σας άρεσε που παίξαμε επιτέλους μπάλλα ρίχνοντας πεντάρα, κι αυτό έγινε με τους πεθαμένους πάω πάσο!!!
Εγώ δεν γουστάρω να πατάω επί πτωμάτων.

Καλή σας μέρα...

φιλε μου....μπαλα παιζουμε
γι αυτο πληρωνει ο κοσμακης...για να δει μπαλα στο πλεκτο
γι αυτο πληρωνονται οι παικτες...για τη μπαλα στο πλεκτο
εγω λοιπον χθες ειχα προβλημα....να δωσω 15 ευρω...και να δω μονο 3 γκολ και μετα να κωλοβαρανε.............

και πιστεψε με τοτε...θαχαν παρα πολλοι προβλημα σημερα εδω μεσα

μπαλιτσα ειναι και μερικοι ταχετε μπουρδουκλωσει

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 12:26 »
passam το θεμα ειναι οτι ο οφης για να κανει το 6χ6 πρεπει να μας κερδισει.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?? :)

το θεμα ειναι οτι θεωρειται και καλα καθαρη μια πρωην τσατσοομαδα που χρωσταει σε οτι κινειται και εχει κανει μεταγραφες χειμωνα μπουλουτ και καμπανταη απο τον αρχιερεα της παραγκας μπεο!!!!!!!!!!1

ΠΑΣ  με εξασφαλισμενη ανοδο τους ριχνεις δυο τρια εκει μεσα και τα λεγαμε....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 12:31 »
σφωνω θοδωρη. αυτο το θεμα ειναι ξεκαθαρο..το παιχνιδι οταν φτιαχτηκε οριστηκε οτι οποιος βαζει περισσοτερα και οποιος τρωει λιγοτερα κερδιζει.
ετσι ειναι φτιαγμενο το παιχνιδι δεν γινεται να αλλαξει.
1ον δεν σεβεσαι το παιχνιδι ουτε τον αντιπαλο ουτε τον φιλαθλο ουτε τον εαυτο σου κοροιδευοντας
2ον δεν μπορεις να αποκτησεις νοοτροπια νικητη οταν επιλεγεις σε ενα παιχνιδι χαλαροτητα και σε αλλο σοβαροτητα.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
3ον παιζοντας χαλαρα κινδυνευει σε μεγιστο βαθμο ενας ποδοσφαιριστης να τραυματιστει.

δεν υπαρχει χαλαρα στη μπαλα εξ ορισμου

Αποσυνδεδεμένος manosrodos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 14:34 »
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 2 ΓΚΟΛ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΣΟΥΛΕΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕ 5-0.ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΣΠΙΤΑΚΙΑ Κ ΕΤ-3

Εμένα δεν με χάλασε καθόλου  ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 14:56 »

Αν θέλουμε να θεωρούμαστε μεγάλοι, πρέπει και να το δείχνουμε έμπρακτα :(.
Αυτά τα ολίγα...
που να χαμε forum το 1993-94 και να ακουγαμε Χαραυγιακος -ΠΑΣ 0-7..
ΠΑΣ-Δοξα  Δραμας 2-4 96-97.ΠΑΣ-Απολλων Κ. 1-5 96-97....Ποιος σε λυπηθηκε εσενα; Η ιστορικη Δοξα ή ο ιστορικος Απολλων;
ΠΑΣ-γαυρος 1-5 και ΠΑΣ- βαζελος 0-4..2000-01..Ποιος λυπηθηκε την ιστορια σου; ο  κοκκαλης; ουτε ο σειταριδης με το γηττα αργοτερα δεν σε λυπηθηκαν..
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Μάρ 2011 15:03 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:07 »
ΠΑΣ, επί πτωμάτων μέχρι 34ης

Προς Θεού, όχι για να απαντήσω στο jimako που λέει κάτι, αλλά για να εξηγήσω την έκφρασή μου «επί πτωμάτων», με την έννοια που της δίνει και ο astralon.

Όπως κι αν ήρθε ο Διαγόρας, με τους παίχτες της 18αδας του ήρθε.
Διαγορικά,  είναι σαν να λέμε εμείς ότι στις  αποστολές μας απ’ το 11 μέχρι το 18 οι παίχτες μας είναι  άχρηστοι.

Το «επί πτωμάτων» σημαίνει, ναι με πτώματα έχουμε να παίζουμε μέχρι της 34ης, ζωηρά πτώματα που επαιτούν και τρισαγιάζονται από ορατούς και αόρατους μαυροντυμένους.

Και μάλλον, εδώ οφείλεται και η ανησυχία του PASas_ , μας και δεν έχει άδικο.

ΠΑΣ, «επί πτωμάτων»  λοιπόν, μέχρι 34ης, Κόσμος και Ομάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Μάρ 2011 15:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος gouri_pagouri

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:31 »
ρε τι είναι πάλι αυτά? πάλι ντροπές για τα φυσιολογικά?

ντροπή για το αυτοκόλλητο στο καραγκιόζη, να ζητήσουμε συγγνώμη κι ας μην έγινε τίποτα άλλο

να ζητήσουμε συγγνώμη και από το τζενάμο το αστέρι στο φερ πλει και από τους αχάριστους που τους αγχώσαμε για την άνοδο

να ζητήσουμε συγγνώμη και από το διαγόρα που απλά τσουλίσαμε το τόπι και μπήκαν 5 γκολ

ρε πώς γίνεται αυτή η ομάδα με το παραμικρό να ντρέπεται και να πρέπει να ζητήσει συγγνώμη δεν το καταλαβαίνω

ημαρτον ρε πο#$τη μου

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:37 »
ρε τι είναι πάλι αυτά? πάλι ντροπές για τα φυσιολογικά?

ντροπή για το αυτοκόλλητο στο καραγκιόζη, να ζητήσουμε συγγνώμη κι ας μην έγινε τίποτα άλλο

να ζητήσουμε συγγνώμη και από το τζενάμο το αστέρι στο φερ πλει και από τους αχάριστους που τους αγχώσαμε για την άνοδο

να ζητήσουμε συγγνώμη και από το διαγόρα που απλά τσουλίσαμε το τόπι και μπήκαν 5 γκολ

ρε πώς γίνεται αυτή η ομάδα με το παραμικρό να ντρέπεται και να πρέπει να ζητήσει συγγνώμη δεν το καταλαβαίνω

ημαρτον ρε πο#$τη μου

Καλά τα λες ρε gouri_pagouri για "συγνώμες και ντροπές", αλλά κόλλατα με κάτι,  έτσι για τη ροή της κουβέντας δηλαδή  και για το συνειρμό.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #68 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:46 »
Εχει κάποιο δίκιο κι ο πιτσιρι(Τζιμά)κος.
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει, ήταν να έπαιρνε στην αποστολή ο fuckThemAll και μερικούς μικρούς, ώστε να τους βάλει μόλις σιγούρευε το παιχνίδι.
Αλλά, έλα που είχε και ο ΠΑΣ, βασικές ελλείψεις. Και (λέω εγώ τώρα με το νουμ), σ λέει ο Βέλγος κι αν στραβώσει ...τι κάνω μετά; Και δεν αργάει να στραβώσει το όποιο παιχνίδι έτσι; Μπάλα είναι. Επομένως παίρνω αποστολή, όσους διαθέτω κι αφήνω τς μικρούς για αργότερα και νομίζω σωστά έπραξε.
Από την άλλη συνπιτσιρίκο Τζιμ, ο Διαγόρας δεν ήρθε με απουσίες γιατί τούφκαν παίχτες. Διάλεξε αυτό το παιχνίδι, για να ξεφορτώσει κάρτες.
Επομένως τείνω να συμφωνήσω με τς περισσότερους, ότι καλώς κι επιεικώς του φερθήκαμε, γιατί έχω την αίσθηση, ότι και το πόδι απ' το γκάζι βγάλαμε και το άλλο το ακουμπήσαμε ψίχα στο φρένο. Αλλά να κάτσουμε να κολοβαράμε, ολοσχερώς, μετά το 3-0, δεν έλεγε. Ασε π νομίζω ότι κερδίσαμε και τον Σκουφ, από το ματσάκι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 15:47 »
Αν και δεν είχα σκοπό να εμπλακώ σε Δον Κιχωτικές συζητήσεις κι επειδή βλέπω ότι έχετε πάρει φαλάγγι τον jimako να επισημάνω δυο πράγματα.

ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

Γενικότερο το σχολιο μου για σεβασμό αντιπάλου.

1ον Δημιουργία άλλοθι.
Κλασσική παθογένεια του οπαδού.
"Ο Διαγόρας στήθηκε στον Τσάτσο. "
Το έγραψε ένας και το πήρατε όλοι (σχεδόν) αμάσητο.
Όποιος το ισχυρίζεται έιδε τον αγώνα ? Γιατί εγώ τον είδα και πέραν απ την κωλοφαρδία του Αναστό και το ταμπούρι μετά είδα έναν Διαγόρα να το παίζει 100% τον αγώνα και μια κερκίδα να βράζει κατά των τσάτσων.
Στήθηκε ο Διαγόρας ? Και με τι αντάλλαγμα ? Γιατί πέραν τσικουδιάς στο Μαχλά του "λείπουν 99 δραχμές για να συμπληρώσει 100ρικο" που λέμε.
Αν ναι τα βγάλαν απ το στοίχημα είναι έτοιμη η καραμέλα. Το ματς στοιχηματικά ήταν κι έμεινε μέχρι τελευταία στιγμή στα ίσια με αποδόσεις του τύπου 2,30-3,00-2,30. Ούτε σημαντικά ποσά κινήθηκαν ούτε είχαμε τίποτα στο λάιβ. Το παρακολουθούσα στο ανταλλακτήριο.
Αυτός που το πρωτοέγραψε (για στήσιμο Διαγόρα) κι όλοι που τόση θέρμη το υιοθετήσατε δεν θυμάμαι να το κάνατε θέμα όταν έγινε.
Εμέτο μου προκαλεί ο τσάτσος αλλά δεν σημαίνει πως όποιο μάτς κερδίζει είναι στημένο ! Αν είναι έτσι του στήθηκε και τ Αγρίνιο...

2ον Εμας δεν μας λυπήθηκαν το 96, το 86, το 66 και στο Αλβανικό μέτωπο.

Ειδικά το 96 που είμασταν "περιοδεύον θίασος" με φανέλες ΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ μας λυπήθηκαν και ΚΑΠΟΙΟΙ μας "γλέντησαν". Αυτούς που μας "γλέντησαν" να τους τσακίσουμε κι αυτούς που μας "σεβάστηκαν" να τους σεβαστούμε. Αλλά να γαμάμε το Διαγόρα επειδή μας είχε πηδήξει ο Ιωνικός είναι οτι να ναι.
Αμα θέλουν οι παλιοί πιάνουμε και τα μάτς του 96 ένα ένα.

Απο κεί και πέρα ο καθένας βλέπει την ομάδα όπως θέλει αλλά να μην δημιουργούμε "εικονικές πραγματικότητες" και να μην κάνουμε "επιλεκτική" ανάγνωση της ιστορίας της ομαδας.

Απο κάποιους νέους δεν έχω απαιτήσεις αλλά απο κάποιους 35+ θα το απαιτούσα.

Αυτό κι ειλικρινά δεν επανέρχομαι κι επαναλαμβάνω δεν στέκομαι στο χθεσινό που δεν ήταν και κάτι τραγικό.
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 16:46 »
Καλά λες μωρέ EL TORO, αλλά να, καμιά φορά μας θυμώνει το παρελθόν με τις όποιες και με όποιων  τις εμπλοκές και  τις μιζέριες ΄96+-, μας ενθουσιάζει όμως η σαφέστατη και ξεκάθαρη αγωνιστική μας πορεία και πραγματικότητα σχετικά με το αύριο, αλλά μας παραξενεύει (εμένα 35+) το παρόν ετούτο, όταν:
π.χ. «μου» ακυρώνουν  γνήσια τέρματα ή πεναλτάκια και αλλού κατακυρώνουν τα μαϊμού τερματάκια αγκαλίτσες  και δωρίζουν και κανένα πεναλτάκι.
π.χ. ακόμα, όταν «κάποιες»  σκυλιάζουν  παίζοντας «μαζί μου» κι αλλού το παίζουν βοήθεια στο σπίτι, τροχαία και «κάποιοι» κάνουν δηλώσεις κάσιους μπέλι έναντι Πας.
Επίσης κάποιοι «εμείς»,  καταγγέλλουν ή ζητάνε συγνώμες και χωρίς να επιμένουν πολύ, μία κι έξω, για διαιτησία και για οικείες παραβάσεις.
Κι εδώ μπερδεύομαι τελικά και για αυτό ο jimakos, μου «λέει κάτι», όπως προείπα.
Αυτά, πέρα από ιστορίες και προϊστορίες, όλα αυτά δημιουργούν  στον κοινό νου, που ξέρει στοιχειωδώς κανόνες, την εντύπωση για έναν εικονικό ανταγωνισμό στην κορυφή με προγραφές και σασπένς ανατρεπτικό εν τέλει, νομίζω.
 Ευτυχώς όμως ο Τσάτσος δε θα πιεί νερό, δυστυχώς όμως,  θα πιει νερό ο «αντ’ αυτού» και με την ίδια διαδικασία.
Το μόνο που αποδέχομαι κι επικροτώ, είναι το στυλ και μέτρο της ομάδας «μου».
Κι επιμένω στο επί πτωμάτων, γιατί τα περιθώρια στενεύουν.
Το θετικό είναι ότι, οι παίχτες έχουν το «παιχνίδι» στα χέρια τους και τώρα μπόρεσα να εξηγήσω την υπόθεση του Fair Play, γιατί οι παίχτες με Ντεμόλ,  έχουν τελικά το «παιχνίδι» στα χέρια τους στο αγωνιστικό τους  κομμάτι και με έναν Χριστοβασίλη πάρα πολύ «έξυπνα ήπιο» που θέλει να τσουλήσει τις αγωνιστικές «του» ήρεμα, σχετικά με το επικοινωνιακό του κομμάτι.

Διαγόρας έπαιξε με τον ανθό του και ρεαλιστικά τέλος στο μεταξύ μας.

Καλό μας ταξίδι προς τα Τρίκαλα.  ;) :pashat: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 17:29 »
Καλά λες μωρέ EL TORO, αλλά να, καμιά φορά μας θυμώνει το παρελθόν με τις όποιες και με όποιων  τις εμπλοκές και  τις μιζέριες ΄96+-, μας ενθουσιάζει όμως η σαφέστατη και ξεκάθαρη αγωνιστική μας πορεία και πραγματικότητα σχετικά με το αύριο, αλλά μας παραξενεύει (εμένα 35+) το παρόν ετούτο, όταν:
π.χ. «μου» ακυρώνουν  γνήσια τέρματα ή πεναλτάκια και αλλού κατακυρώνουν τα μαϊμού τερματάκια αγκαλίτσες  και δωρίζουν και κανένα πεναλτάκι.
π.χ. ακόμα, όταν «κάποιες»  σκυλιάζουν  παίζοντας «μαζί μου» κι αλλού το παίζουν βοήθεια στο σπίτι, τροχαία και «κάποιοι» κάνουν δηλώσεις κάσιους μπέλι έναντι Πας.
Επίσης κάποιοι «εμείς»,  καταγγέλλουν ή ζητάνε συγνώμες και χωρίς να επιμένουν πολύ, μία κι έξω, για διαιτησία και για οικείες παραβάσεις.
Κι εδώ μπερδεύομαι τελικά και για αυτό ο jimakos, μου «λέει κάτι», όπως προείπα.
Αυτά, πέρα από ιστορίες και προϊστορίες, όλα αυτά δημιουργούν  στον κοινό νου, που ξέρει στοιχειωδώς κανόνες, την εντύπωση για έναν εικονικό ανταγωνισμό στην κορυφή με προγραφές και σασπένς ανατρεπτικό εν τέλει, νομίζω.
 Ευτυχώς όμως ο Τσάτσος δε θα πιεί νερό, δυστυχώς όμως,  θα πιει νερό ο «αντ’ αυτού» και με την ίδια διαδικασία.
Το μόνο που αποδέχομαι κι επικροτώ, είναι το στυλ και μέτρο της ομάδας «μου».
Κι επιμένω στο επί πτωμάτων, γιατί τα περιθώρια στενεύουν.
Το θετικό είναι ότι, οι παίχτες έχουν το «παιχνίδι» στα χέρια τους και τώρα μπόρεσα να εξηγήσω την υπόθεση του Fair Play, γιατί οι παίχτες με Ντεμόλ,  έχουν τελικά το «παιχνίδι» στα χέρια τους στο αγωνιστικό τους  κομμάτι και με έναν Χριστοβασίλη πάρα πολύ «έξυπνα ήπιο» που θέλει να τσουλήσει τις αγωνιστικές «του» ήρεμα, σχετικά με το επικοινωνιακό του κομμάτι.

Διαγόρας έπαιξε με τον ανθό του και ρεαλιστικά τέλος στο μεταξύ μας.

Καλό μας ταξίδι προς τα Τρίκαλα.  ;) :pashat: :mono:

..συμφωνω απολυτα μαζι σου

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 18:16 »
Για καθήστε ρε παιδια.
Πεμπτος στην βαθμολογία ηταν ο Διαγόρας.
Ντερμπι κορυφης της κατηγορίας ηταν. (Ο Πρωτος με τον πεμπτο).
Κατι σαν Γαυρος- Αρης ή Βαζελος - Παοκ κλπ.
Δεν ηταν και κανας τελευταιος.
Στο κατω κατω αυτοι επελεξαν να ξετιμωρήσουν παικτες, γιατι θεωρουσαν το παιγνιδι χαμένο.
Και τα δυο τελευταια γκολ, τα εβαλε η αμυνά μας...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 18:41 »
Χε, χε! Και καλά και κακά τα λέτε. Από υπερβολικό ενθουσιασμό κι αγάπη οι πλείστοι.

Παράθεση
Επανέρχομαι βεβαίως, βεβαίως!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρίξουμε 10 γκολάκια στα καπνά, 12 στα σουβλάκια και 15 στα φίδια!

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι!!! Η παραπάνω παραπομπή μου λέει κάτι...
Ο Διαγόρας επέλεξε να παίξει με απουσίες αλλά είχε και 4-5 μείον με τραυματισμούς+τον Σπάρταλη, οπότε έπαιξε με τα πιτσιρίκια του...
Εμάς μας έλειπε ο Μπάκα και ο Κειτά στη Νίκαια και το κάναμε θέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαστε αρκετά μάγκες με την Λειβαδιά μεθαύριο και τον ΟΦΗ στο τέλος και ας το δείξουμε.
Με τους ψόφιους δεν με κόφτει (κι με ενοχλεί) να δείξω τη μαγκιά μου.
Αυτά και τέλος!!!

Μη περάσει απ' το μυαλό κανενός ότι παρεξηγιέμαι με τους έχοντες αντίθετες γνώμες ή με στενοχωρούν κάποιες απόψεις.
Απλά σκεφτείτε ότι φρόντισα να μπώ στη θέση του Διαγόρα χθες και πήγατε για μεγάλο σκορ όλοι... Ήταν πάρα πολύ εύκολο!
Δεν πραζ' σας αγαπάω όμως γιατί έχουμε κάτι μεγάλο που μας ενώνει...
Απλά μου αρέσει να είμαι large και αριστοκράτης με τους μη όντες!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 29 Μάρ 2011 18:43 »
O PAS δεν ειναι ΜΚΟ.
Σεβασμο σε κανεναν
Πατατε τους ολους....
Εξαλου,,,αν δεν ριξεις και καμια πενταρα,θα σου λενε οι μυξοκλαιγοντες δημοσιοκαφροι των Αθηνων,οτι ο ΠΑΣ ανεβηκε απο το ανφειρπλευ στο ματς στα Αγρινια,και απο την επιθεση του ανεγκεφαλου στον Βεζυριδη.Και οτι η ομαδα που βγηκε πρωτη,δεν ειχε κερδισει ουτε τον Ιωνικακο.....Καπου επρεπε να ξεσπασουν και τα θκαμας τα σκασμενα....Ολο γκρινια ειμασταν κι εμεις....Τη μια ''δεν παιξαμε καλα'',,,την αλλη ''ας παιξω σαν Μπαρτσελονα και ας χασω'' κλπ.......Δηλαδη ρε Τζιμακο,,,αν στο ματς με τον Ιωνικο νικαγαμε 0-5,παλι θα στενοχωριοσουνα?Θα ελεγες ''κριμα που τα λιανισαμε...Παιζανε κεκλεισμενων των θυρων''?Δεν νομιζω...
Γενικα,,,,,αντε να τελειωνει αυτη η αγγαρεια....6 και σημερα εμειναν....Πονεσαν τα ματια μας,και τα μυαλα μας......Ας κανει απο τωρα κιολας ,η διοικηση,σωστες κινησεις για τα του χρονου...Μπραβο για την ανανεωση του Ντεμολ,αλλα αυτο ηταν μονο η αρχη.Απαιτειται σοβαροτης σε ολα τα μετωπα.Και κυριως στα των εισητηριων...Ντρεπομαι ναμαι μονος πρωτος και να εχω μονο 1500 φιλαθλους.Αυτο....δεν ειναι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Φορτσα  :mono: