Αποστολέας Θέμα: Δόξα Δράμας  (Αναγνώστηκε 5745 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Δόξα Δράμας
« Απάντηση #25 στις: Τετ 05 Μάι 2021 11:48 »
-Aν ήταν ΠΑΣ, θα την γλίτωνε... δεν υπάρχει περίπτωση....  :joker:

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 14/11/2013

Πήγε για αναψυχή και βρέθηκε στη φυλακή! Μια αναμνηστική φωτογραφία με το κασκόλ της Δόξας Δράμας μπροστά από το διάσημο πορτρέτο του Μάο Τσε Τουνγκ στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης (που βλέπει προς τη βόρεια πλευρά της πλατείας) έβαλε σε... μπελάδες τον Ανδρέα Πινότση. Ο φίλος των «μαυραετών», που διαθέτει οικογενειακή επιχείρηση (φαρμακείο) στο Σύνταγμα, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα και εξιστόρησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» την πρωτόγνωρη εμπειρία του.

«Πήγα να βγάλω φωτογραφία με το κασκόλ της Δόξας Δράμας μπροστά από το πορτρέτο του Μάο και οι Αρχές, λόγω του καθεστώτος που επικρατεί, μου φόρεσαν χειροπέδες! Εμεινα δύο ημέρες στο κρατητήριο, όπου και με ανέκριναν. Μου έσβησαν τις φωτογραφίες και με απείλησαν πως αν τραβήξω κι άλλες θα οδηγηθώ στη φυλακή. Νόμιζαν ότι επάνω στο κασκόλ αναγραφόταν κάποιο υβριστικό σύνθημα. Είδαν και την αγγλική σημαία στα δύο άκρα... Εψαξαν για την ιστορία της Δόξας Δράμας, διότι στην Κίνα γνωρίζουν μόνο την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 34χρονος οπαδός της Δόξας Δράμας από τη Σύμη, που αφίχθη στο Πεκίνο την περασμένη Δευτέρα και αναχωρεί την προσεχή Τρίτη.

Η ψυχραιμία που επέδειξε και η παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας στάθηκαν καταλυτικοί παράγοντες για την αίσια έκβαση της περιπέτειάς του, που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του. «Ευτυχώς οι αστυνομικοί ήταν ευγενικοί. Μου εξήγησαν πώς έχουν τα πράγματα στην Κίνα. Το κακό ήταν πως δεν μιλούσαν αγγλικά και ήταν δύσκολη η επικοινωνία. Είχα τραβήξει ανάλογη φωτογραφία πέρυσι στην Ινδία, αλλά δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό», κατέληξε.

αυτά συμβαίνουν στους σοσιαλιστικούς παράδεισους και λαϊκές βοθροκρατίες!