Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-3
8 (13.6%)
0-2
8 (13.6%)
0-1
6 (10.2%)
1-3
8 (13.6%)
1-2
11 (18.6%)
0-0
2 (3.4%)
1-1
6 (10.2%)
2-2
0 (0%)
2-1
3 (5.1%)
1-0
5 (8.5%)
άλλο ?
2 (3.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 59

Η ψηφοφορία έληξε: Δευ 04 Απρ 2011 09:22

Αποστολέας Θέμα: Τρίκαλα - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 41955 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Τρίκαλα - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:25 »
Με μια ήττα μην πάμε στο άλλο άκρο και τους βγάλουμε όλους άχρηστους....υπάρχουν νεύρα,υπάρχει πίκρα αλλά λίγο ήρεμα...

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:31 »
Απλα ντροπη.....
Αν δεν εχουν κινητρα ας δωσουν τη φανελα σε κανεναν που εχει ορεξη
Ας τους κατεβασει καποιος απτο καλαμι.....

υγ.Ασφαλως και οι μισοι δεν κανουν για την Α.Το συζηταμε κιολας?Επειδη διασυραμε τη Ροδο γιναμε και Μπαρτσελονα?Ας μας διδαξει η προπερσυνη χρονια....

Αποσυνδεδεμένος Kranoula

• Newbie
  • *
  • Μου λεει μπλα μπλα μπλα,δε θελω μπλα μπλα μπλα
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:35 »
για ολους τους κομπλεξικους Γιανιώτες και όχι μόνο:
το ματς σημερα το δωσαμε είτε σκοπίμως είτε από άγνοια-Αδιαφορία..
ας ήτανε και οι αλλοι στο +9 ,ίδιο αποτέλεσμα θα έφερναν ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ.
Δεν μπορώ να καταλάβω που σας πειραξε τοσο πολυ αυτη η ηττα
που ειμαι σιγουρος καποιοι απο εσας ,που κατακρίνουν την ομαδα
σημερα δεν ειδαν καν το παιχνιδι..
μακαρι να ανέβουν τα τρικαλα στα play off θα ειναι θετικο για τον Πας.
Καληνύχτα σας..αα και να γεμισουμε παλι το γηπεδο με..1000-1500 ατομα!
με τον λεβαδειακο..
ελεος

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:48 »
Εγω για να μαι ειλικρινης δεν αντιλαμβανομαι τον μηδενισμο που επιχειρειται..
οκ, καναμε την δευτερη ηττα στο πρωταθλημα και παίξαμε ενα κακο παιχνιδι
Σιγουρα δεν ειναι το πρωτο,απλα στα αλλα ερχονταν τα αποτελεσματα..
και σιγουρα δεν παιζαμε με κανα καφενιο (αν δεν κανω λαθος τα Τρικαλα έχουν κανει καλυτερο δευτερο γυρο απο μας).

Ψυχραιμια χρειαζεται..
η χρονια έχει τελειωσει
θα δουμε πως θα γινει ο σχεδιασμος
αλλα αμα αρχισουμε τα "διωξε 10 και παρε 15"
οκ, νταξει σε δυο χρονια παλι εδω..

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:48 »
Φιλε ''κρανουλα'' αποψη σου,αμα σου αρεσει να βλεπεις 11! πτωματα στην ομαδα μας τη να σου πω..ξερεις απο θεαμα μαλον και καλο ποδοσφαιρο..

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 04 Απρ 2011 21:57 »
ΣΚΑΤΑ..Eνα ματσο απο αυτα ηταν σημερα ο Πας..κυριε Ντε Μολ παρτε το 50% των παιχταραδων που εχεις και παρε πουλο τωρα που ειναι νωρις..Ξεφτιλισατε την ιστορικη φανελα του ΠΑΣ,οποιος δεν μπορει να φευγει εδω και τωρα καταλαβατε κυριε αντιπαθητικε Κωτσιο? επισης κυριε Ντασιο αν και αρχηγος δεν το βλεπω να κανετε κατι..Κριμα ριξατε το επιπεδο του ΠΑΣ σημερα πολυ χαμηλα. :joker:.Αν ανεβουμε Α' τοτε κυριε χριστοbill και σια βαλτε χρημα για τουλαχιστον 8-10 παιχταραδες ενδεκαδα τους......αλλιως κατσε εδω που εισαι.

ειναι πολυ πολυ κριμα να βγαζουμε καλους ή κακους καποιους παιχτες με γνομωνα τις προσωπικες μας συμπαθειες η αντιπαθειες.
ειναι τραγικο με μια κακη εμφανιση να θελουμε να τα κανομε ολα ισιωμα και να φερνουμε καταστροφες.
η ομαδα οντως ηταν ενα μαυρο χαλι σημερα και κατι χειροτερο αλλα ειναι η ιδια ομαδα απο την αρχη της σεζον.

απλα ας αναρωτηθει ο καθενας μας εδω μεσα......αν εμπαινε κανενα γκαβο γκολ τι θα λεγαμε?
''σημασια εχει ο βαθμος'' μηπως?

προπονητης δεν εκανα ποτε και ουτε εχω καμια καψα να κανω.ειναι αλοι αρμοδιοι να δουν τι φταιει.εγω μπορω μονο ψυχη να δινω στους παιχτες μου απο το πεταλο
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 04 Απρ 2011 22:03 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 04 Απρ 2011 22:17 »
ολοι ειπαμε οτι η ομαδα ηταν απαραδεκτη σημερα κ αυτη ειναι η αληθεια αλλα αυτο δεν τα ισοπεδωνει ολα
1οι ειμαστε παιξαμε καλη μπαλα στον Α γυρο ενω στο Β οσο να ναι μας πηραν χαμπαρι αλλα κ ολοι θελαν να κερδισουν τον πρωτοπορο(νομιζω δεν χασαμε την πρωτια ποτε)
 βαρια η κληρονομια λοιπον κ οι απαιτησεις μεγαλες
λιγη υπομονη κ οι αλλοι μπαλα παιζουν κανεις δεν τελειωσε πρωταθλημα αηττητος
θελουμε απο τους παικτες ομως περισσοτερο παθος γιατι ολους η χαλαροτητα κ η νωθροτητα μας τη βαραει
το γηπεδο δεν ειναι γραφειο δημοσιας υπηρεσιας να παμε με 1η αργο

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 04 Απρ 2011 22:23 »
 Δηλαδή τώρα αν πω πως θέλω να πάω στο Πανηπειρωτικό να κράξω θα είμαι υπερβολικός? Και αν ναι γιατί? Επειδή είμαι ένας από αυτούς που ακολούθησαν την ομάδα σε μια χρονιά που όλος ο κόσμος είναι κάτι παραπάνω από ξενερωμένος? επειδή δεν γκρινιάζω παρόλο που η ομάδα έχει να παίξει μπάλα εδώ και πάαααρα πολύ καιρό? επειδή απαιτώ από τον απαράδεκτο φέτος Ντάσιο να παίξει όπως ξέρει και μπορεί? επειδή κάποιοι έχουν αφήσει το ρόστερ στην τύχη του χωρίς καμία μα καμία σοβαρή προσθήκη το Γενάρη? επειδή κάποιοι άλλοι νομίζουν πως κερδίζουν μόνο οι φανέλες και δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια? επειδή πολλοί από μας πιστέψαμε πως έχουμε ανέβει από τα Χριστούγεννα και μόνοι μας έγνοια όλη τη χρονία ήταν και είναι ο οφη και πιο πρόσφατα τα αγρίνια?Ε όχι ρε γαμώτο ΟΧΙ !! Ήταν και το ξέραμε και εμείς και οι παίχτες - δοιικούντες κτλ πως η φετινή χρονιά θα είναι μια μεγάλη αγγαρεία και η μόνη απαίτηση ήταν να τελειώσουν αυτό το γ..μένο μαρτύριο μια ώρα αρχίτερα αλλά τελικά πρέπει για ακόμη μια φορά να ξενερώσουμε και να μας βγει πάλι η ψυχή...Α ρε ΠΑΣ μια ζωή τα ίδια :pashat:

Υ.Γ. Τουλάχιστον ρε "κύριε στις οικονομικές σου υποχρεώσεις" Ήπιε βάλε τη δευτέρα γενική είσοδο 5 euro μπας και μαζευτούμε λίγοι περισσότεροι γιατί πουντιάσαμε και πάλι μπάζει από παντού :mono:

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 04 Απρ 2011 22:28 »
Ρε παιδια αμαν δλδ! Καναμε την δευτερη ηττα σ ολο το πρωταθλημα και κοντευουμε να κανουμε λαικα δικαστηρια!!
Γκελαρε ολη η πρωτη τετραδα..οι αλλοι στο αγρινιο γκελαραν με τους τελειωμενους τι πρεπει να κανουν δλδ;
Μετα τα χτεσινα εγω πιστευω πως το ματσ δεν το χτυπησαμε δεν ξερω γιατι..
Δεν εχουμε καλες εμφανισεις τωρα τελευταια αλλα ειμαστε πρωτοι.. και ξαφνικα κοντευουμε να αμφισβητησουμε την χρονια φετος!
Επισεις δεν μπορουμε να συνδεσουμε την φετινη χρονια με του χρονου.Εννοειτε οτι με τετοιες εμφανισεις δεν πας πουθενα του χρονου αλλα ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα φετος!
Καλο θα ταν λιγοτερη γκρινια και περισσοτερο γηπεδο!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 04 Απρ 2011 22:34 »
Δεν με πειραζει η ηττα,μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτη.Αυτο που με πειραξε ηταν η αδιαφορια που εδειξε ολη η ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 04 Απρ 2011 22:49 »
Hρεμία και ψυχραιμία παιδιά..

η ομάδα έχει παρει τον δρομο της και θ ανεβει

συμβαίνουν κι αυτα στο ποδοσφαιρο

δε μπορει ενα αποτελεσμα να κρίνει την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα

το οτι πρεπει να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλαμι είναι γεγονός

Αλλα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 04 Απρ 2011 23:01 »
«Έφαγε πόρτα» ο Αγγελής του ΠΑΣ

Παράθεση
“Persona non grata” είναι για την ΠΑΕ Τρίκαλα ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΣ Βαγγέλης Αγγελής που…έφαγε πόρτα στο ντέρμπι και παρακολούθησε το ματς από το πέταλο

Τελευταίο σκαλοπάτι στο πέταλο πήγε ο παράγοντας του ΠΑΣ (φωτό) μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων

Το επεισόδιο που δημιούργησε στον αγώνα του Α Γύρου, όταν επιτέθηκε και …προπηλάκισε τον Γιώργο Βαζάκα στο χώρο της συνέντευξης Τυπου, δεν ξεχάστηκε από τους ανθρώπους των  Τρικάλων κι αυτό φάνηκε μάλιστα από την πρωτη στιγμή που έφτασε η αποστολή του ΠΑΣ στο στάδιο

Στην είσοδο μάλιστα δημιουργήθηκε …ένταση, κάποιοι πήγαν να ορμήσουν και να χειροδικήσουν εναντίον του,  αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Πάντως το απαγορευτικό δεν… ‘σηκώθηκε» κι έτσι ο παράγοντας του ΠΑΣ παρακολούθησε το ματς από το πέταλο μαζί με τους οπαδούς της ομάδας των Ιωαννίνω (όπως δείχνει εξάλλου και το φωτογραφικό πλάνο του sportrikala)
http://www.sportrikala.gr/article/16252/

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 04 Απρ 2011 23:07 »
ΣΚΑΤΑ..Eνα ματσο απο αυτα ηταν σημερα ο Πας..κυριε Ντε Μολ παρτε το 50% των παιχταραδων που εχεις και παρε πουλο τωρα που ειναι νωρις..Ξεφτιλισατε την ιστορικη φανελα του ΠΑΣ,οποιος δεν μπορει να φευγει εδω και τωρα καταλαβατε κυριε αντιπαθητικε Κωτσιο? επισης κυριε Ντασιο αν και αρχηγος δεν το βλεπω να κανετε κατι..Κριμα ριξατε το επιπεδο του ΠΑΣ σημερα πολυ χαμηλα. :joker:.Αν ανεβουμε Α' τοτε κυριε χριστοbill και σια βαλτε χρημα για τουλαχιστον 8-10 παιχταραδες ενδεκαδα τους......αλλιως κατσε εδω που εισαι.

Τι ειχα Γιαννη τι ειχα παντα.........

Ο κλασικος γκρινιαρης ΠΑΣΟΛΕΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 04 Απρ 2011 23:08 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Euthemes

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 04 Απρ 2011 23:45 »
Η δεύτερη ήττα δεν είναι αυτή; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα μόλις ανέβει αλλά αυτό ισχύει γενικά και όχι μόνο για τον ΠΑΣ. Ίσως επαναπαύτηκαν οι παίχτες σας από τις γκέλες των άλλων ομάδων.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 04 Απρ 2011 23:59 »
   Σήμερα είχαμε μια κάκιστη αγωνιστική παρουσία,η ομάδα δείχνει πως έχει μεταπτώσεις στο β γύρο η εμφάνιση ήταν κάτω του μέτριου από έναν επίδοξο πρωταθλητή,τους κάναμε μάγκες από την ανυπαρξία μας.
   Τέτοια εμφάνιση δεν περίμενε την περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος,χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια.

Σταθερός για ένα ακόμη ματς ο κηπουρός μας κράτησε το ματς σε 2 φάσεις πρέπει να μείνει το παλικάρι κ τη νέα χρόνια μπορεί να προσφέρει.Ο δε μολ ας ξεκινήσει βασικό τον εμίλιο αφού είναι καλά τι περιμένει τελειώνει το πρωτάθλημα,ο σιαλμάς ως περιφερειακός αποδίδει πιο καλά.
  Σουβλατζίδικο ο ηλίας ανοικτά και δεύτερες,φέτος μόνο μια πίτα πρέπει να έκανε δώρο στους αντιπάλους έκοψε κ αυτός τα δωράκια άτιμο δντ!
 Δυστυχώς σήμερα είμασταν τσίρκο,οι ήττες πονάνε :(  ψήλα το κέφαλι...     

ΟΕΟΕΟΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΕΟΕΟΕ               
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:01 »
Παιδια καλησπερα.

Ομαδα πρωτη στην βαθμολογια και πολης με δεν ξερω εγω ποσο πληθυσμο να ερχεστε μονο 150 ατομα;Δεν νομιζω οτι επειδη ηταν εργασιμη επαιζε σπουδαιο ρολο.

καλε μου, κανε μου τη χαρη και αδειασε μας τη γωνια.

Που θα μας πεις και εσυ για εκδρομες. Τι νομιζεις πως εισαι? Ενα χωριο. Αγγαρεια κανουμε που ερχομαστε στα χωρια σας για να δουμε την ομαδα μας και γεμιζετε με κοσμο τα χωραφια σας. Καταλαβες? Οταν ερθεις πανω απο 100 ατομα Ζωσιμαδες ελα κρινε, ως τοτε κανε καμια συγκριση με τη Καρδιτσα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:24 »

Εκτός,  χάσαμε. Εντός στεναχωρηθήκαμε.  Όλα παίζουν Εντός.
Από δω που είμαι, θα πω μόνο ένα  μπράβο στους Πασολέδες που βρέθηκαν στα Τρίκαλα, κοντά Ομάδα μας, ώστε  να τη στηρίξουν και να τη δουν και όσο περισσότερο κοντά γινόταν, καθώς η ορατότητα  στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά περιορισμένη, παρά το αίθριο του καιρού.

Εντός  :mono: :pashat:

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:34 »
Παιδια καλησπερα.
Χρηστος λεγομαι και ειμαι απο Τρικαλα.
Οπως καταλαβατε ειμαι ΑΟΤ.
Δεν θα σταθω τοσο στο παιχνιδι που ηταν μετριο  αλλα στο τι ομαδα παρουσιασατε.
Δυστυχως με τετοια εικονα η πορεια σας θα ειναι σαν της Λαρισας.
Και ειναι κριμα επαρχιακες ομαδες να μην υπαρχουν στην Α εθνικη.
Ομαδα πρωτη στην βαθμολογια και πολης με δεν ξερω εγω ποσο πληθυσμο να ερχεστε μονο 150 ατομα;Δεν νομιζω οτι επειδη ηταν εργασιμη επαιζε σπουδαιο ρολο.
Αγωνιστικα αυτος με το 15 ή το 14 ειναι πολυ επικινδυνος.Επρεπε να παρει κοκκινη.
Και δυστυχως δεν ειναι προς τιμη της ομαδας σας που δεν τηρησε παλι το φερ πλει στο 86 περιπου που ο τερματοφυλακας  εβγαλε εκτος επειδη τραυματιστηκε.
Εγω προτεινω να σταθεις και στην εμφανιση της δικης σου ομαδας που δεν καταφερε να βαλει ενα γκολ της προκοπης!Απο πιτα δικια μας το βαλατε!Επισης με τετοια εμφανιση που καναμε, αν ειχατε ομαδαρα θα επρεπε να μας ειχατε ριξει τουλαχιστον τρια!Εμεις τουλαχιστον ειμαστε πρωτοι, εσεις παλευετε για τα play-off!
Για την λαρισα θα σου ελεγα να μην βγαζεις το αχτι σου συγκρινοντας δυο ασχετα πραγματα!Ασε την λαρισα εκει που ειναι και κανε συγκρισεις για τον ΠΑΣ και τα τρικαλα!
Οσο για τον κοσμο πιστευω πως αν ψαχτεις λιγο στο ιντερνετι και δεις και κανα βιδεακι τοτε θα καταλαβεις το λαθος σου!Καλυτερα να σταματησουμε την συζητηση για κοσμο-φολαθλους-εκδρομες γιατι καταλαβαινεις πως δεν σε παιρνει και μπορω ανετα να σε εκθεσω!
Τελευταιο!Ο Φουρταδος ειναι ωραιος γιατι βαζει στη θεση τους κατι ομαδουλες τις κατηγοριας που με το βρουν ελπιδα οτι θα παρουν βαθμο-βαθμους πεφτουν κατω ανελεητα λες και τους πυροβολησανε με sniper απο καμια ταρατσα!

Οσο για την ομαδα μου τι να πω?Επρεπε να φαμε τρια μπαλονια να ξυπνησουμε!Κριμα γιατι καναμε μαγκα τον βαζακα, μονο γι'αυτο!

Αποσυνδεδεμένος Alex Fan From Athens

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:49 »
Νομίζω ότι πρέπει να κάναμε σήμερα το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν. Αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο είναι ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε το στραβοπάτημα του παναιτωλικού. 0-0 με τον τελευταίο στην έδρα τους και εμείς να μην το εκμεταλλευτούμε? Κρίμα...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:53 »
Παιδια καλησπερα.
Χρηστος λεγομαι και ειμαι απο Τρικαλα.
Οπως καταλαβατε ειμαι ΑΟΤ.
Δεν θα σταθω τοσο στο παιχνιδι που ηταν μετριο  αλλα στο τι ομαδα παρουσιασατε.
Δυστυχως με τετοια εικονα η πορεια σας θα ειναι σαν της Λαρισας.

Φίλε Χρήστο
ΑΟΤ; ή και κάτι άλλο ...

Τέλος πάντων.
Δεν έχω κάτι σε καλάμι. Μόνο σε μπαμπού.
Διάλεξε ένα και καβάλα  το.
Η Λάρισα κοντά πέφτει.
Και άσε το τόπι..
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pappas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 05 Απρ 2011 00:58 »
Δεν εχετε καταλαβει κατι.
Ο ΑΟΤ επαιξε την μπαλα που παιζει συνηθως.Μια μετρια ομαδα ειναι.Τι σημαινει αυτο οτι θα πω οτι εχω την υπερομαδα επειδη κερδισα τον πρωτοπορο;
Η διαφορα ειναι οτι εσεις θα ανεβειτε στην Α του χρονου.Και αν εχετε τετοιες εμφανισεις η Β σας περιμενει παλι.Και ειναι κριμα.
Ουτε απο κακια ουτε για να πειραξω καποιον το λεω.
Απλα εχω βαρεθει να βλεπω ομαδες της Αθηνας να παιζουν και η επαρχια να μενει στην ακρη.
Οταν ο οπαδος γινει φιλαθλος ισως καταλαβει....
καλη συνεχεια να εχετε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 05 Απρ 2011 01:10 »

Φίλε pappas
ΑΟΤ; ή και κάτι άλλο ...

Απόψε έμαθες ότι υπάρχουν στην Αθήνα ομάδες;
Αρκεί όμως, που σκέφτηκες και τη φίλαθλη πλευρά των κερκίδων.
Αυτό τήρησέ το.
Τα ίδια ισχύουν και για Αγρίνιο και για Ηράκλειο και για Νίκαια.

Τέλος πάντων.
Δεν έχω κάτι σε καλάμι. Μόνο σε μπαμπού.
Πάρε το Χρήστο, διαλέξτε από ένα και καβαλάτε  το.
Η Λάρισα κοντά πέφτει.
Και αφήστε  το τόπι ήσυχο.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Απρ 2011 01:16 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 05 Απρ 2011 01:36 »
Παράθεση

μονο με αυτη σου τη προταση καταφερες οχι μονο να μη σε παρει κανενας σοβαρα αλλα να εκτεθεις απο μονος σου και ανεπανορθωτα.φανηκε οτι δεν εχεις καμια ιδεα σε ποιον και για τι αντικειμενο μιλας.
τωρα οσο για τα υπολοιπα που λες,ειναι λες και ανακαλυψες την αμερικη σημερα.απλα φουσκωσες περηφανια που νικησες σημερα και ψαχνεις να βρεις υποστηρικτες και συμμαχους σε κατι που εμεις εχουμε κυρηξει πολεμο εδω και χρονια.

οταν λοιπον σαν ομαδα κανεις οσα εχουμε κανει εμεις αλλα και σαν ατομο διαβασεις και μαθεις 5 πραγματα τουλαχιστον για τις εκδρομες του ΠΑΣ τοτε ξαναπερνα μια βολτα απο δω και πες ενα απλο ''ΓΕΙΑ''

ξενερωνω που σου απανταω αλλα την πεταξες χοντρη χοντρη αποψε.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 05 Απρ 2011 01:37 »
Κοίτα που ξεψάρωσαν και κατι pappas-jorge(ΑΟΤ ΑΚΙΑ-ΤΥΡΑΚΙΑ) κ στελνουν μηνύματα υπερ του ΑΟΤ.Κοιτάξτε ρε την ομάδα σας κ μην μας τα ζαλίζετε.Δείτε την βαθμολογία κ μετά μιλατε που κάνετε λες κ πήρατε το Πρωτάθλημα.Μιλάτε κ για εκδρομές που ήρθατε 50 άτομα στα Γιάννενα.Καμαρώστε λοιπον τις πλάτες μας κ καλά Μπαράζ ανόδου με τον Κομπότη.Οσο για τον Βαζάκα οταν θα φύγει νύχτα απο εκεί να δω τι θα λέει ο αποτυχιμένος πιθηκάνθρωπος.
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''