Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011  (Αναγνώστηκε 482240 φορές)

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1250 στις: Δευ 25 Ιούλ 2011 17:38 »
Παράθεση
Πήραμε κάποιους παίκτες(Μπεσέρα,Χούτ,Γεωργίου) που προσωπικά πιστεύω θα βγάλουν μάτια.

μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω απο που καταλαβες οτι μπεσερα και χουτ θα βγαλουν ματια?για το γεωργιου δε σε ρωταω τον εχω δει, εχω αποψη δε με ενδιαφερει η δικια σου. αλλα τουσ αλλους 2 που δε τους εχω δει, περα 2 προπονησεων, θα ηθελα να μου πεις που στηριζεις το οτι θα βγαλουν ματια?

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #1251 στις: Δευ 25 Ιούλ 2011 18:54 »
Ενοειται για Σκουφ, Σταθη , Σικαλια εχουν κι αλλες πολεις και καλυτερα μπουζουκια και καλυτερα κωλομπαρα .  ;)  :stop:
Θελουμε παιχτες επαγγελματιες και οχι ανθρωπους που τους πληρωνουν για να ξενυχταν απο δω κι απο κει. Και δικαιολογιες του στυλ δεν επαιζα πολλα ματς βασικος συνεχομενα και ετσι δεν μπορουσα να δειξω πληρως τις ικανοτητες μου οταν με επελεγε ο προπονητης ειναι του πεους. Αμα σε βλεπει κομμενο απο τα ξυδια στις προπονησεις που να σε βαλει βασικο μωρ μανα 'μ ?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1252 στις: Δευ 25 Ιούλ 2011 23:57 »
Παράθεση
Προτιμάει ΑΕΚ ο Ζαϊρί

Ο Μαροκινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που πρόσφατα δοκιμάσθηκε και απορρίφθηκε από τις Νανσί και Λανς, δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, αναφέροντας ως ιδανική περίπτωση την Ένωση.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2022416
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1253 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 09:03 »
Παράθεση
μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω απο που καταλαβες οτι μπεσερα και χουτ θα βγαλουν ματια?για το γεωργιου δε σε ρωταω τον εχω δει, εχω αποψη δε με ενδιαφερει η δικια σου. αλλα τουσ αλλους 2 που δε τους εχω δει, περα 2 προπονησεων, θα ηθελα να μου πεις που στηριζεις το οτι θα βγαλουν ματια?

τους έχω δεί εκεί που είδες κι εσύ τον Γεωργίου,σε βιντεάκια δηλαδή.Επίσης,είπα ότι αυτή
είναι η αίσθησή μου απ αυτά που είδα,δε σημαίνει ότι ούτε πως θα βγει και στην πραγματικότητα,ούτε πως πρέπει να την ασπαστείς κι εσύ!!

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1254 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 12:30 »
Βλέποντας το ρόστερ μέχρι στιγμής, νομίζω ότι υπάρχουν δύο βασικά κενά: σέντερ φορ και σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα, ένας δημιουργικός παίχτης στο κέντρο είναι πάντα χρήσιμος, αρκεί να είναι το κάτι παραπάνω... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους και στην ομάδα. Καλά κάνουν και καθυστερούν, λογικά με τους αναμενόμενους υποβιβασμούς θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, ειδικά σε μπακ. Για σέντερ φορ, περιμένουμε το κερασάκι στην τούρτα!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1255 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 13:46 »
Παράθεση
τους έχω δεί εκεί που είδες κι εσύ τον Γεωργίου,σε βιντεάκια δηλαδή.Επίσης,είπα ότι αυτή
είναι η αίσθησή μου απ αυτά που είδα,δε σημαίνει ότι ούτε πως θα βγει και στην πραγματικότητα,ούτε πως πρέπει να την ασπαστείς κι εσύ!!

το γεωργιου τον ειδα σε 5-6 παιχνιδια του διαγορα περυσι και για αυτο εχω αποψη. τωρα αμα εσυ εκρινες απο μα προπονηση και απο ενα videaki εχει καλως.... απλως ελεγα μηπως οντως εχει παρακολουθησει καποιον και ξερεις απο πρωτο χερι. αλλα.....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1256 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 14:08 »
αφου ο ανθρωπος πιστευει οτι θα βγαλουν ματια τι να πει οτι ειναι κατσαπλιαδες?
τη γνωμη του λεει ο καθενας
δεν σου υπογραφει και εγγυητικη οτι θα βγουμε τσαμπιονς λιγκ

και εγω πιστευω οτι αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι παιχτες θα ειναι αποκαλυψη
γιατι εκτος απο κανταρια μπαλα
εχουν ταχυτητα σπριντερ
και ολα τα μπακ της ΣουπερΚλικας ειναι ή γερασμενοι ή σαπιολοιλιαδες
αν εξαιρεσουμε 1-2

Παράθεση
Βλέποντας το ρόστερ μέχρι στιγμής, νομίζω ότι υπάρχουν δύο βασικά κενά: σέντερ φορ και σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα, ένας δημιουργικός παίχτης στο κέντρο είναι πάντα χρήσιμος, αρκεί να είναι το κάτι παραπάνω... Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους και στην ομάδα. Καλά κάνουν και καθυστερούν, λογικά με τους αναμενόμενους υποβιβασμούς θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, ειδικά σε μπακ. Για σέντερ φορ, περιμένουμε το κερασάκι στην τούρτα!
ετσι ειναι.
ασε που απ οτι φαινεται θα υπαρξει καθυστερηση στην εκινηση των πρωταθληματων.

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1257 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 14:23 »
δε του ζητησα εγγυητικη ουτε τπτ... απλως να μας που το στηριζει! απλα!! μπορει ο τζες να τουσ εχει δει να παιζουν και να ξερει κατι παραπανω, δε του ειπα να υπογραψει συμβολαιο.... να ξερουμε, κρινουμε παιχτεσ απο μουτρα και απο καταγωγη η με αυτα που βλεπουμε... χαλαρωνε λιγο...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1258 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 14:40 »
Παράθεση
δε του ζητησα εγγυητικη ουτε τπτ... απλως να μας που το στηριζει! απλα!! μπορει ο τζες να τουσ εχει δει να παιζουν και να ξερει κατι παραπανω, δε του ειπα να υπογραψει συμβολαιο.... να ξερουμε, κρινουμε παιχτεσ απο μουτρα και απο καταγωγη η με αυτα που βλεπουμε... χαλαρωνε λιγο...

εσύ χαλάρωνε ρε μάστορα!που μας λες ότι δε σε ενδιαφέρει η γνώμη μας!!Κι εμείς είχαμε μια
στενοχώρεια ξέρεις...Επίσης,δεν κρίναμε ούτε από μούτρα,ούτε από καταγωγή,αν δεν κατάλαβες!!!Βιντεάκι είδαμε που όντως βγάζει μάτια!!!Παρ όλα αυτά κρατάμε μια επιφύλαξη για ευνόητους λόγους,αλλιώς θα σου υπογράφαμε και την εγγυητική κι ας μην την ζήτησες!!!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1259 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 14:56 »
ομορφα και ωραια... πες απο την αρχη κρινεις απο βιντεο να ξερουμε και εμεις ποσο σοβαρα να σε παρουμε... α, και μαστορα να πεις το τζε που σ' αλλαζει τα φωτα οχι εμενα....

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1260 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 14:59 »
μισο μισο να φερω το πασομετρο.
οτιναναιιιιιιιιιιιι

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1261 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 15:07 »
ομορφα και ωραια... πες απο την αρχη κρινεις απο βιντεο να ξερουμε και εμεις ποσο σοβαρα να σε παρουμε... α, και μαστορα να πεις το τζε που σ' αλλαζει τα φωτα οχι εμενα....

Αν θέλεις στείλε προσωπικά μηνύματα κ απασχολείς το FORUM με τα δικά σου.
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1262 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 15:08 »
Σωστά,τα video δεν έχουν καμιά σημασία!!!Όλες οι ελληνικές ομάδες που κάνουν μεταγραφές από την Αργεντινή και τη Βραζιλιά
κάνουν  6-7 ταξίδια το χρόνο σε αυτέ τις χώρες,βλέπουν ζωντανά τα αντίστοιχα παιχνίδια,όπως έκανες εσύ με τον Γεωργίου,και μετά παίρνουν τους παίκτες!!!!!!!
Δεν το πιστεύεις ε;;;;;;Μεταξύ μας,ούτε εγώ!!!
Παρ όλα αυτά,επειδή εμείς δεν είμαστε σκάουτερς,μια απλή αίσθηση καταθέτουμε....
Δεν ξέραμε ότι θα έπρεπε να φτάσουμε στο Μπουένος Άιρες για να μας πάρεις στα σοβαρά....
Παρ όλα αυτά και πάλι θα μας την έλεγες,γιατί από τον τρόπο που γράφεις φαίνεσαι αρκετά
αγγρεσιβαρισμένος!!

Αποσυνδεδεμένος paslover

• Full Member
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
« Απάντηση #1263 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 15:37 »
Καλό είναι σιγά σιγά να ξεκινήσουνε μεταγραφές ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ!! και όχι πάγκου-ενδεκάδας μικτά όπως έχουν γίνει μέχρι τώρα! Απ' τις οχτώ που έχουν γίνει οι 4 είναι μεταγραφές πάγκου! δεν είναι αρκετές; χρειαζόμαστε σίγουρα ακόμα 1 στόπερ και 2 επιθετικούς ενδεκάδας! αντι-σκούφαλης ποιος μπορεί να πάιξει;
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1264 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 18:12 »

Πρόεδρε κ. Χριστοβασίλη

Μετράω ξαναμετράω το ρόστερ, λείπουν τρεις, πλην ένας τέσσερις.

Πώς θα φτάσουμε στο τέρμα???

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1265 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 20:15 »
O Xαριστέας σας κάνει;;;; 'Η χάσαμε το κελεπούρι που θα πάει στο Αγρίνιο;;; Εκεί να δεις προβληματισμός στους ... λιθοβόλους: Καούνος (που φυγε) ή ...Αχρηστέας (που έρχεται);;;;

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1266 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 20:46 »
Ευτυχώς (για  εμάς) στο Αγρίνιο μαζί με Χαριστέα θα πάει κι άλλο κελεπούρι.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1267 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 21:00 »
Φρέσκος SL ιδιοκτήτης με λεφτά ξεκινάει εμπορία παλτών για το χειμώνα. ¨Οπως φαίνεται οι μανατζαραίοι βρήκαν άλλο θύμα για ψίρισμα. Γι'αυτό τον χοντρό δεν τον πολυζάλισαν φετος. Και έτσι οπως έχουν καθυστερήσει στις μεταγραφές θα του φάνε πάρα πολλα...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1268 στις: Τρι 26 Ιούλ 2011 23:34 »
Δε θα διαφωνησω στα σχολια για Χαριστεα  ::)
Ανεπιφυλακτα κιολας
Αλλα για το να γραφονταν τετοια σχολια αμα τον φερναμε εμεις
Και να μην ειχαν ''χυμηξει'' ηδη καμποσοι να πουν περι γκρινιαριδων
Μονιμως ανικανοποιητων
Αμφισβητιων αξιων
Μουντιαλικων παιχτων
Σκορερ που εχουν κανει επι σειρα ετων διεθνη καριερα
Και χαιρουν μεχρι και της εκτιμησεως του Οτο που ξερει
Οπως κι αν εχει...
Ενα δικαιωματακι επιφυλαξης...
θα το διατηρουσα  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1269 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 00:35 »
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τα γραφόμενα πολλών αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία………

Πως σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ ο Xαριστεας θα έπεφτε λίγος???????

Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!

Κάποιος που έχει 87 συμμετοχές  , 66 συμμετοχές με την Werder , 31 με τον Ajax , 28 με Feyenord , 13 με Leverkusen , 57 με Nuremberg  , πρόλαβε να κάνει και 4 συμμετοχές φέτος με την Schalke . είναι 85 φορές διεθνής …..

Έχει σηκώσει πρωτάθλημα και δυο καπελά Γερμανίας με διαφορετικές ομάδες .

Έχει σηκώσει κύπελλο και super cup Ολλανδίας .

Η μήπως δεν πανηγυρίζατε τα goal του αμπαλου στο Euro 2004 ????

KAI σε εμάς θα μας έπεφτε λίγος αν ερχόταν !!!!!!!!!!!! 

Εμείς οι έξυπνοι γιαννιώτες ξέρουμε ότι δεν είναι κάλος και όλοι οι άλλοι είναι κορόιδα !!!!!

Άμα ερχόταν θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ όλων των εποχών βάση βιογραφικού .

Δυστυχώς ο ΠΑΣ , μπορεί στο χωριό μας να είναι  η πρώτη ομάδα  αλλά στην πόλη είναι ένα τίποτε .

Και δυστυχώς ο Χαριστεας στον ΠΑΣ μπορεί να έρθει μόνο ως μεταγραφή ΒΟΜΒΑ όπως  χαρακτηριστικά  θα λέγανε  και οι εφημερίδες .  όπως είναι ο Guodjonsen φέτος για την ΑΕΚ , όπως ο Rivaldo και ο Jiovanni για τον Ολυμπιακό και πάει λέγοντας ….

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά σε όσους νομίζουν ότι ο ΠΑΣ είναι η Barca , Real ,  Milan , η ότι άλλο αρέσκετε ο καθένας !!!! και θα έπεφτε λίγος ένας παίχτης τύπου Χαριστεα……

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1270 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 00:40 »
ρε πασαμ που να καταλαβεις αφου εισαι γαυροβαζελος...... :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1271 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 00:45 »
ρε πασαμ που να καταλαβεις αφου εισαι γαυροβαζελος...... :pashat:

Aμα ειχες καταλαβει ποιος ειμαι δεν θα το ελεγες αυτο....

Το οτι οι αληθιες πονανε δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να λεγοντε και ολας  ;)

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1272 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 00:56 »
Ο Χαριστέας θα ήταν πολυτέλεια για τον ΠΑΣ και είναι τεράστια επιτυχία για τον Παναιτωλικό η απόκτησή του. Παίχτης για κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο σαφώς και δεν είναι, αλλά στον ΠΑΣ θα ήταν ο ποιοτικότερος παίχτης για πλάκα.
Το να βγάζουμε κάποιον Χουτ "καλή μεταγραφή", χωρίς καν να τον έχουμε δει, μόνο και μόνο επειδή πέρασε από τα δεύτερα της Λίβερπουλ και να υποτιμούμε έναν παίχτη με το βιογραφικό του Χαριστέα δείχνει είτε ασχετοσύνη από μέρους μας, είτε κόμπλεξ για την επιτυχία των Αγρινιωτών.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1273 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 00:56 »
Tώρα πιαααααααααααααααααααααααααα, είναι αργά για Χααααααααααριιιιιιιιστέεεεεεααααααα :P
Τον ανεβάααααασαααααμεεεεεεεεεε :joker:.

ΥΓ: 2009 - 2010

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1274 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 01:25 »
O Xαριστέας σας κάνει;;;; 'Η χάσαμε το κελεπούρι που θα πάει στο Αγρίνιο;;; Εκεί να δεις προβληματισμός στους ... λιθοβόλους: Καούνος (που φυγε) ή ...Αχρηστέας (που έρχεται);;;;

Τι λες??? :mono: