Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011  (Αναγνώστηκε 482283 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1275 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 01:25 »
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τα γραφόμενα πολλών αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία………

Πως σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ ο Xαριστεας θα έπεφτε λίγος???????

Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!

Κάποιος που έχει 87 συμμετοχές  , 66 συμμετοχές με την Werder , 31 με τον Ajax , 28 με Feyenord , 13 με Leverkusen , 57 με Nuremberg  , πρόλαβε να κάνει και 4 συμμετοχές φέτος με την Schalke . είναι 85 φορές διεθνής …..

Έχει σηκώσει πρωτάθλημα και δυο καπελά Γερμανίας με διαφορετικές ομάδες .

Έχει σηκώσει κύπελλο και super cup Ολλανδίας .

Η μήπως δεν πανηγυρίζατε τα goal του αμπαλου στο Euro 2004 ????

KAI σε εμάς θα μας έπεφτε λίγος αν ερχόταν !!!!!!!!!!!! 

Εμείς οι έξυπνοι γιαννιώτες ξέρουμε ότι δεν είναι κάλος και όλοι οι άλλοι είναι κορόιδα !!!!!

Άμα ερχόταν θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ όλων των εποχών βάση βιογραφικού .

Δυστυχώς ο ΠΑΣ , μπορεί στο χωριό μας να είναι  η πρώτη ομάδα  αλλά στην πόλη είναι ένα τίποτε .

Και δυστυχώς ο Χαριστεας στον ΠΑΣ μπορεί να έρθει μόνο ως μεταγραφή ΒΟΜΒΑ όπως  χαρακτηριστικά  θα λέγανε  και οι εφημερίδες .  όπως είναι ο Guodjonsen φέτος για την ΑΕΚ , όπως ο Rivaldo και ο Jiovanni για τον Ολυμπιακό και πάει λέγοντας ….

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά σε όσους νομίζουν ότι ο ΠΑΣ είναι η Barca , Real ,  Milan , η ότι άλλο αρέσκετε ο καθένας !!!! και θα έπεφτε λίγος ένας παίχτης τύπου Χαριστεα……

Δεν είχες σκοπό να ασχοληθείς μα το έκανες ε.
Μάθε να κατανοείς την γνώμη του καθενός κ μην το παίζεις γενικός σχολιαστής.Για εμάς ο ΠΑΣ είναι πάνω κ απο την MILAN-REAL k ποιες άλλες γράφεις.Για εμάς ειναι πρώτος κ στην πόλη κ στο χωριό.
Ο Χαριστέας έχει γράψει την ιστορία του ολα τα χρόνια απλά μερικοί εδώ μέσα κ εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ήταν καλός παίκτης.
Καλό σου βράδυ κ άσε εμάς να ονειρευόμαστε τον ΠΑΣ όπως γουστάρουμε κ όχι τόσο μικρό μέγεθος σαν milan k real!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1276 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 01:30 »
Ο Χαριστέας, καλώς - κακώς πριν μια ώρα ήταν στον ΠΑΣ.

Ας περιμένουμε να ξημερώσει.

http://3.bp.blogspot.com/_QR8-ZFnOJ0k/TQH9IULa0UI/AAAAAAAAG_E/G2oqNs1iZ1s/s1600/_1_%257E1.JPG

ΥΓ: Μη πηδάμε αράδες.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 01:56 »
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τα γραφόμενα πολλών αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία………

Πως σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ ο Xαριστεας θα έπεφτε λίγος???????

Αν είναι δυνατόν !!!!!!!!

Κάποιος που έχει 87 συμμετοχές  , 66 συμμετοχές με την Werder , 31 με τον Ajax , 28 με Feyenord , 13 με Leverkusen , 57 με Nuremberg  , πρόλαβε να κάνει και 4 συμμετοχές φέτος με την Schalke . είναι 85 φορές διεθνής …..

Έχει σηκώσει πρωτάθλημα και δυο καπελά Γερμανίας με διαφορετικές ομάδες .

Έχει σηκώσει κύπελλο και super cup Ολλανδίας .

Η μήπως δεν πανηγυρίζατε τα goal του αμπαλου στο Euro 2004 ????

KAI σε εμάς θα μας έπεφτε λίγος αν ερχόταν !!!!!!!!!!!! 

Εμείς οι έξυπνοι γιαννιώτες ξέρουμε ότι δεν είναι κάλος και όλοι οι άλλοι είναι κορόιδα !!!!!

Άμα ερχόταν θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ όλων των εποχών βάση βιογραφικού .

Δυστυχώς ο ΠΑΣ , μπορεί στο χωριό μας να είναι  η πρώτη ομάδα  αλλά στην πόλη είναι ένα τίποτε .

Και δυστυχώς ο Χαριστεας στον ΠΑΣ μπορεί να έρθει μόνο ως μεταγραφή ΒΟΜΒΑ όπως  χαρακτηριστικά  θα λέγανε  και οι εφημερίδες .  όπως είναι ο Guodjonsen φέτος για την ΑΕΚ , όπως ο Rivaldo και ο Jiovanni για τον Ολυμπιακό και πάει λέγοντας ….

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά σε όσους νομίζουν ότι ο ΠΑΣ είναι η Barca , Real ,  Milan , η ότι άλλο αρέσκετε ο καθένας !!!! και θα έπεφτε λίγος ένας παίχτης τύπου Χαριστεα……

Δεν είχες σκοπό να ασχοληθείς μα το έκανες ε.
Μάθε να κατανοείς την γνώμη του καθενός κ μην το παίζεις γενικός σχολιαστής.Για εμάς ο ΠΑΣ είναι πάνω κ απο την MILAN-REAL k ποιες άλλες γράφεις.Για εμάς ειναι πρώτος κ στην πόλη κ στο χωριό.
Ο Χαριστέας έχει γράψει την ιστορία του ολα τα χρόνια απλά μερικοί εδώ μέσα κ εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ήταν καλός παίκτης.
Καλό σου βράδυ κ άσε εμάς να ονειρευόμαστε τον ΠΑΣ όπως γουστάρουμε κ όχι τόσο μικρό μέγεθος σαν milan k real!!

Ναι ασχολήθηκα εκφράζοντας την απορία μου πώς  γίνετε ο Χαριστεας  είναι λίγος για τον ΠΑΣ …
Την όποια απορία δεν κατάφερες να μου την λύσεις…..
Να μάθω να κατανοώ γνώμες άλλων είναι λίγο δύσκολο . δυστυχώς δεν είμαι μέσα στο μυαλό του καθενός. Και από ότι διαβάζω δεν είδα κανένα λογικό επιχείρημα γιατί ο Χαριστεας δεν κάνει για τον ΠΑΣ έτσι ώστε να καταλάβω και εγώ  ….
Γενικός σχολιαστής δεν είμαι… άμα είχες κοιτάξει τον αριθμό των ποστ μου θα το είχες διαπιστώσει μόνος σου  ;)
Επαναλαμβάνω ότι αν και οι αλήθειες  πονανε , δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέγονται…
Όπως γραφείς ο Χαριστεας είχε γράψει  την ιστορία του , πολλοί από αυτούς που ήρθαν δεν έχουν καν ιστορία και δυστυχώς με τον ΠΑΣ ούτε μυρωδιά δεν θα αποκτήσουν από το επίπεδο της ιστορίας ποδοσφαιριστή «τύπου» Χαριστεα  ;)
KEEP DREAMING φίλε μου ,  και σου εύχομαι ο πρόεδρος να σου κάνει δώρο το μεταγραφικό απόκτημα των ονείρων σου !!!!!
Όνειρα θερινής νυκτός που λέμε ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:06 από PaRaDoX »

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:00 »
αγωνιστικα καλος παικτης και θα βοηθουσε πολυ την ομαδα αν το συμβολαιο του δεν εφερνε γκρινιες.
ο πας ειναι τεραστιος και πρωτος στο χωριο γιατι εμεις χωριατες μεγαλωσαμε.
δηλαδη πρεπει να βρισω και γω κλεινοντας?? μπα δε γουσταρω...γιατι απλα χαβαλε κανουμε

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1279 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:05 »
Kατι ξερει ο New Pas Pas... :-?

Προχώρα στο ψητο γιατι περασε η ωρα και εχουμε δουλειες αυριο :P :P

Υγ:ΠΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:05 »
Αμα λεω εγω οτι εχουμε ψωνιστει δεν μ ακουει κανεις!!!

Ρε φιλε billy Stam μου δινεις την εντυπωση  στα σχολια σου σε οτι αφορα τον ΠΑΣ ειτε αγωνιστικα ειτε διοικητικα οτι ειμαστε μια χαρα,ο προεδρος ειναι ο καλυτερος,οι παιχτες μας μουντιαλικοι και ολες οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες παιρνουν παλτα,οτι δεν ισχυει τιποτα με την υποθεση των στημενων και οτι ειμαστε η πιο καθαρη ομαδα,οτι οτι οτι........Ξεκολατε λιγο και δεστε την πραγματικοτητα

Μαλιστα με τα λεγομενα αρκετων ο Χαριστεας ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΣ,και εμεις μονο με βιγια και Σουαρεζ διαπραγματευομαστε να ερθουν στους Ζωσιμαδες

ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΡΕ..............
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:09 »
Αν θες την δική μου γνώμη γιατί δεν κάνει τον θεωρώ αργό κ μεγάλο σε ηλικία για να κάνει κάτι στο ΠΑΣ.Επίσης είναι το ίδιο στιλ με τον μπάκα κ ηλικιακά.Εμένα δεν μου κάνει κ δεν θα τον ήθελα.Ομως δεν κάνω εγώ τις μεταγραφές.
Αν ήταν να ερχόταν στον ΠΑΣ όσοι έχουν γράψει την ιστορία τους απλά κ μόνο για αυτό τότε να φέρουμε κ τον Σαραβάκο!!Ιστορία είχε γράψει κ αυτός κάποτε!!!
Καλό βράδυ κ καλύτερα να ασχοληθείς με την Milan-Real κ άσε τον ΠΑΣ για εμάς
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:15 »
θοδωρα το 80 γεννηθεις ειναι

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1283 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 02:31 »
Kατι ξερει ο New Pas Pas... :-?

Προχώρα στο ψητο γιατι περασε η ωρα και εχουμε δουλειες αυριο :P :P

Υγ:ΠΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ :mono: :mono: :mono:

Κύριε Χριστοβασίλη

Ουδεμία αντίρρηση, οι καραμέλες. μπορεί να αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση  γλυκά - γλυκά και φιλικά στα φιλικά,  βλάπτουν όμως σοβαρά την ομάδα.
Δώσε την 700αρα  για φουνταριστό  και στόπερ,  να μας φύγει ο άγχος.

Από το κέντρο δε βάζεις γκολ.
Τι Βαγγελάκης,  τι Λάκης ... αρκετά  στηθήκαμε στην ουρά της SL.
Ας καθιερωθούμε.
Μη διψάσουμε για 500 χιλιάρικα :pashat: 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 08:31 »
Παράθεση
Αν θες την δική μου γνώμη γιατί δεν κάνει τον θεωρώ αργό κ μεγάλο σε ηλικία για να κάνει κάτι στο ΠΑΣ.Επίσης είναι το ίδιο στιλ με τον μπάκα κ ηλικιακά.Εμένα δεν μου κάνει κ δεν θα τον ήθελα.Ομως δεν κάνω εγώ τις μεταγραφές.

φίλε ΘΟΔΩΡΗ,κι εγώ τον θυμάμαι να παίζει μπάλα εδώ και κάτι αιώνες αλλά είναι μόλις 30 στα 31!!!Πιστεύω ότι ως όνομα,αν ερχόταν στον ΠΑΣ,θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή ολών των εποχών,ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!!Το μόνο που δεν ξέρω είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται,
ότι και να λέμε,αν ήταν και ένιωθε σε καλή κατάσταση δε θα πήγαινε στον Παναιτωλικό σε αυτή την ηλικία ούτε ως γκεστ σταρ για ένα  φιλικό παιχνίδι!!Μην τρελαθούμε τώρα,ο ΠΑΣ σίγουρα την τελευαταία 25 ετία έχει γίνει μικρό μέγεθος(μην γελιόμαστε μεταξύ μας)αλλά ομάδα Παναιτωλικός δεν υπάρχει πουθενά πέρα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Γιαυτό,μιλάμε για μια τεράστια μεταγραφική βόμβα για την ομάδα του Αγρινίου,που αφήνει όμως τεράστια ερωτηματικά για την προσωπική επιλογή του παίκτη.
Κλείνοντας,ομολογώ  ότι και φυσικά θα τον ήθελα στον ΠΑΣ,παρ ότι υποψιάζομαι ότι δεν έχει πια καμια σχέση με το Χαριστεά του 2004.Μην ξεχνάμε ότι κι ο Σειταρίδης το 2004 ήταν απ τους κορυφαίους του πλανήτη αλλά τώρα και τζάμπα να μου τον έδιναν εγώ προσωπικά δε θα τον ήθελα!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1285 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 09:26 »
Για να δω τι θα γινει οταν προκυψει θεμα Γιουρκα στον ΠΑΣ::)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 09:52 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον PaRaDox .Γενικά,ο χλευασμός από διάφορους φίλους για τις μεταγραφές των αντιπάλων μας  είναι αν μη τι άλλο ανεξήγητος και αβάσιμος .( για να μην πω τίποτε άλλο...)
Πχ. από πότε ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τόσα πράγματα στην καριέρα του στα 31,και έχει παίξει/προπονηθεί/γαλουχηθεί/ζήσει στην Γερμανία είναι κατώτερος από κάποιον Αργεντίνο της Β και Γ Αργεντινής με 4 γκολ σε 40 ματς ?
Από πότε ο Καμαρά σώνει και καλά χειρότερος από τον 37χρονο ( τουλάχιστον)Μπακαγιόκο ο οποίος δεν έκανε καν προετοιμασία?
Από πότε ο Κουτσιανικούλης ( Εργοτέλης) είναι χειρότερος από τον Γεωργίου ? Από πότε ο Μπάρκογλου ή ο Αγρίτης ( Κέρκυρα)είναι χειρότεροι από τον Βίλα ή τον κανένα ? ( αλήθεια,ποιο είναι το ''10άρι'' μας?Ο Μπεσέρα θα παίξει εκεί ελλείψει άλλου ανώ στην περίπτωση αυτή αριστερά μένει μόνο ο Ντε Βισέντι τον οποίο δεν εμπιστεύεται καν ούτε ο Ντε Μολ από την στιγμή που έχει δηλώσει ότι θέλει κάποιον άλλον) .
Από πότε οι - μάλλον άγνωστοι - Αργεντίνοι του Αστέρα είναι σίγουρα χειρότεροι από τους -επίσης άγνωστους - δικούς μας ?
Από πότε ο Επστάιν ( Ατρόμητος νομίζω) είναι χειρότερος από τον οποιονδήποτε μεσοεπιθετικό έχουμε ?
Συνέλθετε φίλοι μου διότι εάν αρχίσουν σφαλιάρες από τις 10 Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται να είστε καθόλου προετοιμασμένοι...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1287 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 10:25 »
αι καλα φαντασματα βλεπετε παιδες. 
ειπαν ενα δυο παιδια τη γνωμη τους οτι δε θελουν χαριστεα και εγινε κινημα εναντιον τους.
ελα παναιαμ

στη συνεντευξη του ο μπεσερα λεει η θεση του ειναι 10αρι
συνεχιζω να μη μπορω να σας εξηγησω γιατι ο πας δεν ειναι ουτε μικρο μεγεθος, ουτε ανυπαρκτος, γιατι η εξηγηση αυτη εμπλεκει συναισθημα. δηλαδη με το ζορι να γινω "επαρχιακη ομαδα" ή "μικρομεσαια ομαδα" ή "ομαδα ασανσερ". δε γουσταρω ρε σεις ειμαι τεραστια ομαδα ανεξαρτητου κατηγοριας ανεξαρτητα αποτελεσματων και τους παικτες μου θελω να τους βλεπω παικταραδες και ας μην ειναι :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1288 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 10:33 »
Ο Χαριστέας εκτός από το να είναι στην περιοχή και να πιάνει κεφαλιές τι άλλο μπορεί να κάνει;Κοινώς θα πρέπει όλη η ομάδα να παίζει για τον Χαριστέα.Να βγάζει σέντρες και ότι γίνει.Για σουτ δεν νομίζω ότι είναι κάτι το φοβερό.Επίσης ντρίμπλα όχι κάτι φοβερό.Θα βάζουν 2 παίχτες να τον πιάνουν και πάει ο Χαριστέας.Φυσικά θα είναι ο ήρωας της ομάδας με τα περισσότερα γκολ γιατί όλοι θα παίζουν για αυτόν.Προτιμώ κάτι διαφορετικό.Καλύτερα από Αργεντινή ένα λαχείο και αν μου κάτσει.Να μην πω ακόμα καλύτερα να κοιτάξουμε στην ακαδημία.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1289 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:06 »
Να ξεκαθαρίσω οτι δεν τον θεωρώ κακο παίκτη. Αν όμως είναι να του δώσεις 400χιλιάρικα για να τον φέρεις, λεφτά τα οποία ποτέ δεν πρόκειτε να πάρεις πίσω τότε καλώς να πάει στον παναιτωλικό και οπουδήποτε αλλού πλήν ΠΑΣ. Τον Ντε Βισέντι(άλλη θεση) τον πήρες τζάμπα από Δ' αργεντινής. Τον πουλάς αύριο το πρωί και βγάζεις 3 από τις φετινές μεταγραφές... Ομάδες σαν τον ΠΑΣ τέτοιες μεταγραφές θέλουν. Μικρό ρισκο-μεγάλο κέρδος για να μπορείς να κοιτάς παραπάνω.
Δείτε μεταγραφή Μπακα. 1η χρονιά 280000-παλτό αλλά SL, 2η χρονιά-280000-πολυ καλός αλλά υπερβολικά ακριβός για FL(ο βασικός λόγος μάλλον που δεν έγιναν μεταγραφές πέρσι το Γενάρη). Τα λεφτά αυτά δεν θα τα βγάλεις ποτέ...
Υ.Γ. Ντε Βισέντι και Κειτά περσι είχαν τα μικρότερα συμβόλαια στην ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1290 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:14 »
Για τον Χαριστέα.
Ενας πολυ καλος παικτης μεχρι το 2006 -2007
Μετά η καριερα του αρχισε φθινουσα πορεια, Αγγλία, Αρλ, Σαλκε κλπ. οπου ηταν μεταξυ παγκου και εξεδρας.
Πιθανως καηκε λογω μη προετοιμασίας (καποιες μεταγγραφες εγιναν τελευταια μερα), καποιους τραυματισμους, ή λογω κονόμας οπως ο Γιουρκας.
Γιαυτο εχασε και την θεση του στην Εθνική.
Τον θεωρω οπως και τον Γιουρκα κουρασμένο παλληκαρι, δεν νομιζω οτι ταιριαζει στα πλανα του Ντεμολ, για μια ομάδα που τρέχει και μαρκαρει στον χωρο, και δεν νομιζω να επιανε στα Γιαννενα και λογω μουρμουρας.

Οπότε καλυτερα στο Αγρίνιο, να δειξει το ταλέντο του. :P

Θα προτιμουσα καποιον αγνωστο Αργεντινο-νοτιο αμερικάνο η και βελγο-γάλλο,  νηστικο για διακρίσεις, με ορεξη για δουλεια και γιαυτον και για την ομάδα.
Παρε καναν τετοιο προεδρα..... :mono:

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1291 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:15 »
Παράθεση
συνεχιζω να μη μπορω να σας εξηγησω γιατι ο πας δεν ειναι ουτε μικρο μεγεθος, ουτε ανυπαρκτος, γιατι η εξηγηση αυτη εμπλεκει συναισθημα. δηλαδη με το ζορι να γινω "επαρχιακη ομαδα" ή "μικρομεσαια ομαδα" ή "ομαδα ασανσερ". δε γουσταρω ρε σεις ειμαι τεραστια ομαδα ανεξαρτητου κατηγοριας ανεξαρτητα αποτελεσματων και τους παικτες μου θελω να τους βλεπω παικταραδες και ας μην ειναι   

φίλε μου,κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο Νίκος Κούρκουλος,αλλά σημασία δεν έχει να
θέλω να το πιστεύω εγώ,αλλά να είναι έτσι και στην πραγματικότητα και να το βλέπουν και οι άλλοι.Σε διαφορετική περίπτωση θα γελάνε όλοι μαζί σου,θα σου πετάνε γιαούρτια
και θα ξεφτιλίζεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις!!Αν πάλι εσένα σου αρέσει,εμένα μου περισεύει.
Σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ τον ΠΑΣ μικρό μέγεθος.Αντιθέτως,πιστεύω ότι είνα ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ,αν όμως αυτό κάποια στιγμή δεν το αποδείξει μετατρέποντας
την δυναμική του σε ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και ενδεχομένως ΤΙΤΛΟΥΣ κι εμείς συνεχίζουμε να λέμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,τότε...κλάφτα Χαράλαμπε!!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1292 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:26 »
εχω νεα να σας πω τρελα και ποικαντικα , εμαθα μολις για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ  δεν προχωραει μεταγραφη επιθετικου στον πας τις τελευτεεες μερες  ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ  εχω τρελαθη  μαλακες  μουυυυυυυ αν απο την πολυ αξιοπιστη πηγη μου αληθευει ετοιμαστειτε για πρωτοσελιδα σε ολο τον αθλητικο τυπο αλλα και πολιτικο , ΝΕΟΣ  ΟΜΟΡΦΟΣ  ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΙΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΤΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΝΩ ΝΕΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ   ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ Ο ΚΙΛΛΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ  ΠΑΛΙ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ  ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΗΠΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ  ΛΙΓΚΑΣ.
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΛΟΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΠΕΡ ΤΖΙΜΗΣ ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝ ΧΑΛΑΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΟΥΣΤ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1293 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:42 »
Eγω δεν θα κατσω να ασχοληθω με τον αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ο Χαριστεας η οχι,και το αν αξοζε να παιζει στον ΠΑΣ αλλα με ενα αλλο θεμαατακι που με εχει εκνευρισει

Παρακολουθω τα τελευταια χρονια μια επαρση και μια αλαζονεια στις ταξεις των φιλαθλων-οπαδων μας, ειτε σε αλλες υποδεεστερες ομαδες(οτι εμεις ειμαστε κ ολοι οι αλλοι πουθεναδες) ειτε σε ποδοσφαιριστες των αντιπαλων ομαδων που εχουν κανει μια α πορεια στην καριερα τους ,θυμιζοντας μας τους Λαρισαιους που μας χλευαζαν και μας ειρωνευουοντουσαν για την ιστορια της ομαδας μας θεωρωντας οι ιδιοι πως δεν πρεπει ν συγκρινονται με εμας και οτι αυτοι ειναι το κατι ξεχωριστο

Δυστυχως κυριοι ετσι γιναμε.....Καπου εχουμε χασει την μπαλα και δεν την βρισκουμαι πουθενα

Καποτε πηγαιναμε σε χωρια(Παυλος Μελας-Λυκοι κλπ) και χαναμε με κατεβασμενα χερια αλλα ολοι λεγαμε δεν πειραζει συνεχιζουμε κ οπου μας βγαλει,ετσι για να θυμομαστε γιατι βλεπω οτι ξεχναμε ευκολα

Το αλλο κακο ειναι οτι αντι να τονιζουμε τα δικα μας λαθη ειτε διοιηκητικα(κυριως γιατι κανουμε τα στραβα ματια δυστυχως) ειτε αγωνιστικα,ειτε μεταγραφικα καθομαστε και ασχολουμαστε με το τι κανει ο Παναιτωλικος και ο ΟΦΗ.....Αν νομιζεται πως επειδη κραζετε τον ΟΦΗ(νισαφι εδω και 3 μηνες περισοτερα γραγεται στο τοπικ για τον ΟΦΗ παρα για την ομαδα μας) και τον καθε ΟΦΗ ανεβαζεται τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην συνειδηση σας τι να πω

Εχουν φτασε οι περισοτεροι να εχουν γινει αντιΟΦΗτζηδες παρα ΠΑΣ...ΕΛΕΟΣ

sorry για το off topic

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1294 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:48 »
ΝΕΟΣ  ΟΜΟΡΦΟΣ  ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΙΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΛΟΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

παιχται κι θαματα
πάρτε κολιρια
το λιτρο πάρτε

κι σμαστε οοο πασλες  κανα  γιουρο στο τζεπη  για το ΤΣΙΑΜΠΙΟ ΛΙ
δε ξερω κι για κανα χαλον αμανε
κι μπορειτε να το σεργιανιζτε τσ ευρωπες
λεω γω ΠΑΣ  κι διχως αυτηνο ΠΑΣ

:mono: ::)

ΥΓ: ΠΑΣ για ένα καφέ στον ΚΟΦΙ  με μάγειρα  Βοβούσας και "ΒΑΓΓΕΛΗΣ" ???  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1295 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:50 »
Παράθεση
ΝΕΟΣ  ΟΜΟΡΦΟΣ  ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΙΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 

αυτό πιο πολύ για υποψήφιος γαμπρός μου κάνει παρά για υποψήφιος σέντερ φορ για τον ΠΑΣ!!!Αν κάποιος έχει όλες αυτές τις προδιαγραφές γιατί να έρθει στον ΠΑΣ;;;
Εκτός κι αν του είπαν ότι ο πρόεδρος έχει κόρη σωσία της Δούκισσας Νομικού ή της Ελένης Φουρέιρα και θα τον κάνει και γαμπρό!!!Εγώ πάντως μια χαρά βολεύομαι και
με τον Μήτρογλου!!Αλλά όταν ακούς ότι ο ΠΑΣ φαντάζει λίγος για τον Μήτρογλου,πως να πιστέψεις ότι θα έρθει στον ΠΑΣ ο......νέος Ντρογκμπά.Αν πάλι οι πληροφορίες
σου είναι ακριβής και γίνει,τότε φυσικά είναι ευπρόσδεκτη η μεταγραφάρα!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1296 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 11:57 »
Παράθεση

αυτό πιο πολύ για υποψήφιος γαμπρός μου κάνει παρά για υποψήφιος σέντερ φορ για τον ΠΑΣ!!!Αν κάποιος έχει όλες αυτές τις προδιαγραφές γιατί να έρθει στον ΠΑΣ;;;
Εκτός κι αν του είπαν ότι ο πρόεδρος έχει κόρη σωσία της Δούκισσας Νομικού ή της Ελένης Φουρέιρα και θα τον κάνει και γαμπρό!!!Εγώ πάντως μια χαρά βολεύομαι και
με τον Μήτρογλου!!Αλλά όταν ακούς ότι ο ΠΑΣ φαντάζει λίγος για τον Μήτρογλου,πως να πιστέψεις ότι θα έρθει στον ΠΑΣ ο......νέος Ντρογκμπά.Αν πάλι οι πληροφορίες
σου είναι ακριβής και γίνει,τότε φυσικά είναι ευπρόσδεκτη η μεταγραφάρα!!!

Εγραψες satsi :P

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1297 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 12:03 »
κ_ _ _α η φουρειρα αλλά...άλλα κυβικα η νομικου!!!!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1298 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 12:48 »
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΤΕΖ ΓΙΑ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΜΕ ΧΑΛΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΙ ΝΑ  ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΡΕ  ΑΛΑΝΙΑ Ο ΠΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ
ΑΛΛΗ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1299 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 12:55 »
Παράθεση

αν δεν ηταν τραυματιας σοβαρα το μυαλο θα πηγαινε σε αυτον!
http://en.wikipedia.org/wiki/Lazaros_Christodoulopoulos

νεος...
ομορφος...(δε βαριεσαι)
ευρωπαιος... ελληνας
γκολτζης απο κουνια...οταν βγηκε απ την κουνια σταματησε να βαζει γκολ
μεγαλο ονομα! ε τι να λεμε τωρα 17 γραμματα στα ελληνικα, 18 στα αγγλικα! :P :P :P :P :P :P

πες μας ρε μακη γιατι σαν τον κριστιανο ροναλντο τον περιγραφεις
στειλε πμ μη το δουν και την καψουμε την μεταγραφη σαν του κρεσπο(περισυ) του Χουντελαρ(ενα χειμωνα επι κουγια αν θυμαστε) και του κιλι...

α ρε κατακαημενα γιαννενα....