Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011  (Αναγνώστηκε 482417 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1300 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 12:59 »
Ρε παίδες , ο Makis μας κανει πλάκα ! Έτσι εκλαμβάνω εγώ το ''ΡΕ ΟΥΣΤ'' στο τελος του πρώτου post . Πάντως γέλασα πολύ και με την ΄΄πληροφορία'' αλλά και με τα σχόλια των υπολοίπων φίλων !
Ίδωμεν ...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1301 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:07 »
Παράθεση
νεος...
ομορφος...(δε βαριεσαι)
ευρωπαιος... ελληνας

τον Χριστοδουλόπουλο νέο τον λές,ευρωπαίο με λίγη προσπάθεια τον λες,αλλά......όμορφο,όσο κι αν η αισθητική ποικίλει,δεν τον λες ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!!!!Πιο άσχημος κι απ τον Καραγκούνη είναι ο κερατάς,μηνπω κι απ τον Τσιρίλο!!!Οπότε δεν είναι αυτός.Επιπλέον είναι και σακατεμένος!!!Πάντως,αν ήταν καλά κι ερχόταν,είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής πραγματικά και σε ηλικία που λογικά θα πρόσφερε και δε θα ανήκε στην κατηγορία ΠΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ/ΠΑΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΚ.
Αν βέβαια είχα κι εγώ καρούλια..........θα ήμουν πατίνι!!

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1302 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:20 »
ΞΕΝΩΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΛΠΙΖΟ ΟΧΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ  ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΣΚΟΥΜΠΟΣ-NICK ΤΣΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΗ ΕΙΔΗΣΗ  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1303 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:32 »
Αμα το πουν τα τζιμανια της Γιαννιωτικης αθλητικης δημοσιογραφιας τοτε παω πασο :P

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1304 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:32 »
Η αληθεια ειναι οτι ο makispas ειχε αναφερει κατι αναλογο πριν βγει η ειδηση περι προτασης στον κιλι γκονζαλεζ.
Η προταση στη συνεχεια εγινε κ ο κιλι αρνηθηκε.
Οποτε ενα ελαχιστο αποδοχης της αξιοπιστιας του επιβαλλεται.
Φυσικα δικαιωμα του καθενος ειναι να αμφιβαλλει κ να εκφραζει την απορια ή την ενσταση του.
Αλλωστε η λογικη λεει πως εφοσον δεν ηρθε ο καλος γιατι να ερθει ο καλυτερος?
Ομως η λοιδορηση κ η απορριψη θα ηταν αποδεκτες οταν εστω κ ενας θα εβγαινε να αποδεκτει το λαθος του (εαν κ εφοσον επαληθευοταν ο μακης... κ ο καθε μακης ) απο το να αφησει τον λογαριασμο του ανενεργο για 1-2-3-4-5 μηνες.
Επειδη μεταμελειες κ υπαναχωρησεις δεν εχουν ποτε παρατηρηθει καλον θα ηταν να κρινουμε εκ του αποτελεσματος.
υ.γ εκ των προτερων επιχειρηματα στη βαση της αρνησης κ του μηδενισμου δεν προωθουν την κουβεντα μας. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:37 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1305 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:43 »
Παράθεση
Ομως η λοιδορηση κ η απορριψη θα ηταν αποδεκτες οταν εστω κ ενας θα εβγαινε να αποδεκτει το λαθος του (εαν κ εφοσον επαληθευοταν ο μακης... κ ο καθε μακης ) απο το να αφησει τον λογαριασμο του ανενεργο για 1-2-3-4-5 μηνες.

Εγώ ήδη το είπα ότι αν γίνει η μεταγραφή θα είναι ευπρόσδεκτη κι ούτε τον κοροιδεύουμε τον άνθρωπο,μπορεί πραγματικά να ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς.Απλώς κάνουμε και λίγο πλάκα για να γελάσουμε,όχι για να λοιδωρήσουμε τον φίλο μας.Σίγουρα όσα λέει είναι κάπως υπεραισιόδοξα βάσει της κοινής λογικής αλλά τίποτε δεν απαξιώνουμε,εγώ τουλάχιστον!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1306 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 13:45 »
Ρε mike πλακα κανουμε....Μην τα παιρνουμε τις μετρητοις να πουμε!!!

Απλα ο φιλος Makis ειπε για νεο ωραιο και ολα τα συναφη και το χουμε ριξει στο χαβαλε για να ξεχαστουμε...δεν τρεχει :)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1307 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:04 »
αμα ψαχνουμε νεο και ωραιο προσφερομαι εγω να ερθω στην ομαδα να παιξω...
συμφωνεις ayuto? :)
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1308 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:24 »
Ρε mike πλακα κανουμε....Μην τα παιρνουμε τις μετρητοις να πουμε!!!

Απλα ο φιλος Makis ειπε για νεο ωραιο και ολα τα συναφη και το χουμε ριξει στο χαβαλε για να ξεχαστουμε...δεν τρεχει :)

Εγω μαζι σου  αλλα η πλακα ειναι πλακα οταν γινεται αποδεκτη κ απο τα δυο μερη ;)
Παράθεση
ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ
Δεν θα κατσω να γινω συνηγορος κανενος κ σορυ απ τον Makipas που επεμβαινω για παρτη του, αλλα τελευταια συχνα πυκνα γινονται διαφορες εξυπναδιστικες επιθεσεις απο διαφορους κ καπου αυτο γινεται εκνευριστικο.
Ξαφνικα ολοι γινανε υπερμανατζερ υπερπροπονητες κ εγινε εδω λες κ γραφουμε πτυχιακη δηλ να ξερουμε πριν κανουμε την πλακα μας ν ανοιγουμε πρωτα μια εγκυκλοπαιδεια. :-?

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:31 από mike71 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1309 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:36 »
Oριστε ωρε το βρηκαμε το ταλεντο....

Ο PAS 1966:

1)Νεος?Νταξει μπορει να δειχνει λιγο κατιτις παραπανω αλλα σημασια ειναι οτι νιωθει πιτσιρικας

2)Ωραιος?Εγω ενα θα πω....ειναι μιξη Del PIERO-Totti και Καραγκουνη!!!!!!!γυναικες τρεξτε

3)Ευρωπαιος?Και βεβαιως ειναι...εχει κανει το Γιαννενα-Λονδινο σαν να λεμε Γιαννενα-Αρτα

4)ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ?ενταξει πρεπει μονο να κοψει την καταληξη του επιθετου του και ολα τα λυσαμε

5)Σκορερ?ετσι λενε οι πληροφοριες που μαζευονται απο τον γυναικειο πλυθησμο

ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1310 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:42 »
ayuto το γαμησες...ειμαι μια ομορφη και πιο νεα εκδοχη τζανη-μιχαλοπουλου  :P
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1311 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:48 »
Παράθεση
Ξαφνικα ολοι γινανε υπερμανατζερ υπερπροπονητες κ εγινε εδω λες κ γραφουμε πτυχιακη δηλ να ξερουμε πριν κανουμε την πλακα μας ν ανοιγουμε πρωτα μια εγκυκλοπαιδεια.

/quote]

Επειδή την πλάκα στο συγκεκριμένο ποστ την ξεκίνησα εγώ,να σου πώ ότι ξεχωρίζει η πλάκα η καλοπροαίρετη από κάποιους που μπαίνουν εδώ μέσα για να πουλήσουν τσάμπα μαγκιά και καμποιλίκι.Κι εμένα μου έτυχε κάποιος χθες που σχολίασε κάποιο ποστ μου με  τσάμπα μαγκιά, για να νιώσει λίγο αντράκι και δεν ήταν ότι καλύτερο!!
Δε νομίζω ότι εμείς που κάναμε πλάκα στον φίλο μας,είχαμε τέτοια πρόθεση.Αν φάνηκε έτσι,εγώ ζητώ συγγνώμη.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1312 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:50 »
Παράθεση
ΝΕΟΣ  ΟΜΟΡΦΟΣ  ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΙΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Είναι ακόμα μόνος;
http://www.yupi.gr/gossip/c11287/Gioyrkas_Seitaridhs.html

Τέλος διακοπές, για τον όμορφο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1313 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:54 »
Φίλε Makis - προς αποφυγήν παρεξηγήσεων - εγώ θεώρησα απλά ότι κάνεις πλάκα στα πλαίσια της ''μεταγραφολογίας''/''παπαρολογίας'' που κoυβεντιάζουμε όλοι μας μόνο και μόνο λόγω του <<ΡΕ ΟΥΣΤ>> που έγραψες στο τέλος του πρώτου σου post .
Μακάρι να βγεις αληθινός, αλλά και αυτό να μην γίνει θα σημαίνει ότι ίσως ήταν λάθος οι πληροφορίες που σου μετέφερε κάποιος/κάποιοι χωρίς να έχεις εσύ καμία ''ευθύνη'' .
Κανείς δεν προσπαθεί να δε ξευτυλίσει ρε Σύντροφε ! Μην ''αρπάζεσαι'' !

Υ.Γ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα μετέπειτα σχόλια/post  των φίλων ήταν καταπληκτικά !!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1314 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 14:55 »
Ο Χαριστέας, καλώς - κακώς πριν μια ώρα ήταν στον ΠΑΣ.

Ας περιμένουμε να ξημερώσει.

Χαλάει η δουλειά με Αγρίνιο???
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1315 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 17:13 »
Ρε φιλε billy Stam μου δινεις την εντυπωση  στα σχολια σου σε οτι αφορα τον ΠΑΣ ειτε αγωνιστικα ειτε διοικητικα οτι ειμαστε μια χαρα,ο προεδρος ειναι ο καλυτερος,οι παιχτες μας μουντιαλικοι και ολες οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες παιρνουν παλτα,οτι δεν ισχυει τιποτα με την υποθεση των στημενων και οτι ειμαστε η πιο καθαρη ομαδα,οτι οτι οτι........Ξεκολατε λιγο και δεστε την πραγματικοτητα
Μαλιστα με τα λεγομενα αρκετων ο Χαριστεας ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΣ,και εμεις μονο με βιγια και Σουαρεζ διαπραγματευομαστε να ερθουν στους Ζωσιμαδες

Φίλε ayuto1966

Πιστεύω ότι και διοικητικά και αγωνιστικά είμαστε καλά. Ίσως όχι πάρα πολύ καλά, σίγουρα όχι άριστα (αυτό δεν γίνεται ποτέ, πάντα θα υπάρχει καλύτερο).
Για μεν διοικητικά συγκρίνω με όλες σχεδόν τις διοικήσεις του ΠΑΣ από το 1979 και μετά που έγινε επαγγελματικό και δεν βλέπω κάποια καλύτερη από αυτή της τελευταίας 3ετίας. Προσφυγές δεν υπάρχουν, 2 ανόδους είχαμε, το γήπεδο σουλουπώθηκε όπως ποτέ άλλοτε κλπ. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πολλές ομάδες, φυσικά δεν έχουμε Μαρινάκη ή Κόκκαλη, ενώ προφανώς ΕΧΟΥΝ γίνει και πολλά λάθη (1 υποβιβασμός, πολλές αλλαγές προπονητών στην 1η χρονιά στην Α' κλπ)
Για δε τα αγωνιστικά, αν μιλάμε για φέτος, υπομονή και στο χόρτο θα κριθούν όλοι. Προφανώς και δεν είμαστε Μπάρτσα ή Ρεάλ να θέλουμε από Σοάρες και πάνω!!!!! Άλλοι κι όχι εγώ σκέπτονται έτσι και βγάζουν άχρηστο το ρόστερ.
Το τι παίρνουν οι άλλες ομάδες το βλέπει ο καθένας. Αλλά ποτέ δεν θα πω ότι οι δικοί μας είναι παλτά και των άλλων παικταράδες, όπως δεν είπα και το ανττίθετο που εσφαλμένα κατάλαβες.
Για το Χαριστέα ερωτήματα έθεσα. Όπως είχα θέσει και για Καμαρά, Μήτρογλου κλπ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ του στυλ "μια χαρά ο Καμαρά και κρίμα που τον χάσαμε" κι από την άλλη "τι να τον κάνουμε τον Κίλλυ στην ηλικία που είναι". Και μια και μιλήσαμε για Χαριστέα, για Μπασινά τι λέτε;;;
Ασε που σήμερα η "ΓΑΤΑ" έχει πρωτοσέλιδο για .... Γιούρκα στον ΠΑΣ!!!
Για τα στημένα: Δεν ξέρω πόσο καθαροί είμαστε και πόσο βρώμικοι είναι οι άλλοι. Αλλά δεν μπορώ με βάσει όσα έχουν γραφτεί και μόνο να βάλω τον ΧΒ στο ίδιο τσουβάλι με Μπέο, Μάκαρο, Τσακό, Μπάκο κλπ. Επαναλαμβάνω με όσα έχουν γραφεί. Ίσως να είναι κι άλλα που δεν ξέρουμε. ΟΚ Αλλά τουλάχιστον για ΧΒ έχει γραφεί για καταθέσεις της ΠΑΕ και συνδέσμων στο λογαριασμό του (πιθανή φορολογική παράβαση) συν αυτό που είπε ο Κούγιας για τους πυροβολισμούς σε αστακούς.
Για την ομάδα γενικά υπάρχει και η συνομιλία Τσακό Καννελάκη, αλλά όπως έχω γράψει και πριν δεν καταδικάζω παίκτες (Κώτσιο, Σκούφαλη) με βάσει αυτό και μόνο. Και αν δεν είμαστε εμείς καθαροί, τι να πουν ακόμα κι αυτοί που μας το παιζαν υπεράνω κι έτσι (Αγρίνια, Φόφη κλπ).
Όπως έχει γράψει και o dk αν αποδειχτεί κάτι για μας να φάμε ότι ποινή προβλέπεται, όσο βαριά και να είναι. Αλλά να αποδειχτεί και προφανώς να είναι το ίδιο βαριά και για όλους (γιατί από το παρελθόν έχουμε δει τον πέλεκυ να πέφτει μόνο σε μας)!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1316 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 18:04 »
Παράθεση
Ο Χαριστέας, καλώς - κακώς πριν μια ώρα ήταν στον ΠΑΣ.

Ας περιμένουμε να ξημερώσει.

ωχ μανα μου μανα μου....

αυτη ειναι καλη μεταγραφη για το ροδον οχι για τον ΠΑΣ...

περα απο την πλακα τι σας κανει να πιστευετε οτι ο Χαριστεας στην ηλικια που ειναι και με την κατηφορα που εχει παρει η καριερα του θα ηταν καλη επιλογη για μας?ποσες πιθανοτητες εχει να παιξει μπαλα...

εγω τον θεωρουσα και τον θεωρω εναν απο τους πιο αχρηστους επιθετικους εβερ....χιλιες φορες ο κωσταντινου,μπορει να ειναι παλτο αλλα τουλαχιστον δε μπερδευεται οταν η μπαλα φτανει στα ποδια του....

ρε παρτε κανα καλο σεντερ φορ κι ας μην εχει κανει καμια τεραστια καριερα:P

για Μπουζιντ εχουμε κανα νεο?

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1317 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 19:35 »
Εν τω μεταξύ ο κλεισμένος Μητρογλου παει τον Ατρομητο (ο οποιος εχει κανει πολυ καλες κινησεις για φετος, και παει για ψηλά). :mono:

Αυριο στο φιλικό θα δουμε τις ελλειψεις μας...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1318 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 20:00 »
ειναι δευτερη επιλογη για μας ο μητρογφλου
και αφου του επιτρεπουμε να κλεισει στον Σπανο
σημαινει οτι ο παιχταρας -μοντελο ερχεται :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1319 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 20:13 »
αι ωρε μπας και ειναι ο Φραγκολιας ο μπαλαδωρος :P

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1320 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 20:29 »
Ο Χαριστέας έπαιξε στην Εθνική,στον Άγιαξ Άμστερνταμ, στη Βέρντερ,έβαλε το γκολ το 2004,ΟΚ.Σεβαστή η (όντως γεμάτη) καρίέρα του.
Σήμερα τι γίνεται? Από το γκολ στον τελικό πέρασαν 7 χρόνια. Στη χειρότερη ομάδα της Γαλλίας έπαιξε χωρίς καν να διακριθεί και πέρασε και από τη Σάλκε χωρίς να το πάρει κανένας είδηση.
Οι μόνες προτάσεις που είχε ήταν από ΠΑΣ και Παναιτωλικό ,τον κέρδισε ο Πανιτωλικός μπράβο του (μη μας κατηγορήσει και καμιά αυθεντία για κόμπλεξ απέναντι στις επιτυχίες του Παναιτωλικού).
Ούτε καν ο Άρης δεν τον προσέγγισε για επαναπατρισμό.
Τώρα, αν σώνει και καλά πρέπει να πάρουμε παίκτες με βάση το ένδοξο (πολύ μακρινό παρελθόν), δε χάθηκε ο κόσμος.Υπάρχει και ο Μπασινάς.Είχε βάλει το 2ο γκολ στο εναρκτήριο ματς με την Πορτογαλία (πριν από 7 χρόνια).Αυτό και μόνο αρκεί για να λέμε ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο  %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Ιούλ 2011 21:06 από yazid »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1321 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 20:46 »
Και για κεντρικο αμυντικο να παρουμε τον Μιχαλη Καψη :) :P

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1322 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 21:27 »
Πω πω γκρινια οσοι θελουν κι οσοι δεν θελουν Χαριστεααα !!!   8)

Δεν πιστευω να τν εβαλα εγω αυτη τη φιτιλια ψες αργα... ::)

Παντως το χειροτερο καλοκαιρι για χωρα, ποδοσφαιρο κι ανθρωπους
Κοντευουμε 100 σελιδες πατσιαρομεταγραφολογια
Πραγμα που δεν ξαναγινε ποτε  ρααααα  :pas:
Κι επειδη θα μ πειτε και σαν τι αλλο εχουμε να κανουμε...
Και θα σας πω σωστα  :(

Δε μ λετε...  ::)

Εκτος απο τς δυο και μεταγραφες αεροδρομιου, Χαριστεα και Μπασινα
Για εκεινη την τριτη, που λεν ολοι οτι θελουμε στον αξονα
Αντι του ...Καψεροκαψη, τι θα λεγαταν για τον μπαρμπα Γιαννη τον Γκουμα;   ;)

Γιατι και για να το σοβαρεψω  :joker:

Αμα παιζει ακομα μπαλα, εγω πιστευω πως...
Με εναν διεθνους φημης σκορερ σαν τον Χαριστεα μπροστα να παστελωνει ασταματητα, σκιζοντας μεχρι και των ψαραδων τα διχτια
Με μια χαφαρα σαν τον Μπασινα στη μεση να κοβει, να ραβει και να βουλωνει τα παντα, μεχρι χορταρι φανελα και λακουβα
Κι εναν αμυντικο ογκολιθο σαν τον μπαρμπα Γιαννη πισω να τα σκουπιζει ολα, μεχρι και τον ιδρωτα των συμπαικτων του

Φωτια, λαβρα και προπαντως αυταρκεις θαναμασταν, πραγμα και απολυτως χρησιμοτατο σημερα  :P :P :P

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1323 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 21:29 »
Παράθεση
Οι μόνες προτάσεις που είχε ήταν από ΠΑΣ και Παναιτωλικό ,τον κέρδισε ο Πανιτωλικός μπράβο του (μη μας κατηγορήσει και καμιά αυθεντία για κόμπλεξ απέναντι στις επιτυχίες του Παναιτωλικού).
απο που προκυπτει προταση απο εμας??εγω δεν το ειδα πουθενα παντως
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1324 στις: Τετ 27 Ιούλ 2011 21:47 »
Έστω σε φιλολογικό επίπεδο.Το έβαλα για να μη γράψω ότι τον διεκδικούσε μόνο ο Παναιτωλικός.