Ρε φιλε billy Stam μου δινεις την εντυπωση στα σχολια σου σε οτι αφορα τον ΠΑΣ ειτε αγωνιστικα ειτε διοικητικα οτι ειμαστε μια χαρα,ο προεδρος ειναι ο καλυτερος,οι παιχτες μας μουντιαλικοι και ολες οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες παιρνουν παλτα,οτι δεν ισχυει τιποτα με την υποθεση των στημενων και οτι ειμαστε η πιο καθαρη ομαδα,οτι οτι οτι........Ξεκολατε λιγο και δεστε την πραγματικοτητα
Μαλιστα με τα λεγομενα αρκετων ο Χαριστεας ειναι πολυ λιγος για τον ΠΑΣ,και εμεις μονο με βιγια και Σουαρεζ διαπραγματευομαστε να ερθουν στους Ζωσιμαδες
Φίλε ayuto1966
Πιστεύω ότι και διοικητικά και αγωνιστικά είμαστε καλά. Ίσως όχι πάρα πολύ καλά, σίγουρα όχι άριστα (αυτό δεν γίνεται ποτέ, πάντα θα υπάρχει καλύτερο).
Για μεν διοικητικά συγκρίνω με όλες σχεδόν τις διοικήσεις του ΠΑΣ από το 1979 και μετά που έγινε επαγγελματικό και δεν βλέπω κάποια καλύτερη από αυτή της τελευταίας 3ετίας. Προσφυγές δεν υπάρχουν, 2 ανόδους είχαμε, το γήπεδο σουλουπώθηκε όπως ποτέ άλλοτε κλπ. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πολλές ομάδες, φυσικά δεν έχουμε Μαρινάκη ή Κόκκαλη, ενώ προφανώς ΕΧΟΥΝ γίνει και πολλά λάθη (1 υποβιβασμός, πολλές αλλαγές προπονητών στην 1η χρονιά στην Α' κλπ)
Για δε τα αγωνιστικά, αν μιλάμε για φέτος, υπομονή και στο χόρτο θα κριθούν όλοι. Προφανώς και δεν είμαστε Μπάρτσα ή Ρεάλ να θέλουμε από Σοάρες και πάνω!!!!! Άλλοι κι όχι εγώ σκέπτονται έτσι και βγάζουν άχρηστο το ρόστερ.
Το τι παίρνουν οι άλλες ομάδες το βλέπει ο καθένας. Αλλά ποτέ δεν θα πω ότι οι δικοί μας είναι παλτά και των άλλων παικταράδες, όπως δεν είπα και το ανττίθετο που εσφαλμένα κατάλαβες.
Για το Χαριστέα ερωτήματα έθεσα. Όπως είχα θέσει και για Καμαρά, Μήτρογλου κλπ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ του στυλ "μια χαρά ο Καμαρά και κρίμα που τον χάσαμε" κι από την άλλη "τι να τον κάνουμε τον Κίλλυ στην ηλικία που είναι". Και μια και μιλήσαμε για Χαριστέα, για Μπασινά τι λέτε;;;
Ασε που σήμερα η "ΓΑΤΑ" έχει πρωτοσέλιδο για .... Γιούρκα στον ΠΑΣ!!!
Για τα στημένα: Δεν ξέρω πόσο καθαροί είμαστε και πόσο βρώμικοι είναι οι άλλοι. Αλλά δεν μπορώ με βάσει όσα έχουν γραφτεί και μόνο να βάλω τον ΧΒ στο ίδιο τσουβάλι με Μπέο, Μάκαρο, Τσακό, Μπάκο κλπ. Επαναλαμβάνω με όσα έχουν γραφεί. Ίσως να είναι κι άλλα που δεν ξέρουμε. ΟΚ Αλλά τουλάχιστον για ΧΒ έχει γραφεί για καταθέσεις της ΠΑΕ και συνδέσμων στο λογαριασμό του (πιθανή φορολογική παράβαση) συν αυτό που είπε ο Κούγιας για τους πυροβολισμούς σε αστακούς.
Για την ομάδα γενικά υπάρχει και η συνομιλία Τσακό Καννελάκη, αλλά όπως έχω γράψει και πριν δεν καταδικάζω παίκτες (Κώτσιο, Σκούφαλη) με βάσει αυτό και μόνο. Και αν δεν είμαστε εμείς καθαροί, τι να πουν ακόμα κι αυτοί που μας το παιζαν υπεράνω κι έτσι (Αγρίνια, Φόφη κλπ).
Όπως έχει γράψει και o dk αν αποδειχτεί κάτι για μας να φάμε ότι ποινή προβλέπεται, όσο βαριά και να είναι. Αλλά να αποδειχτεί και προφανώς να είναι το ίδιο βαριά και για όλους (γιατί από το παρελθόν έχουμε δει τον πέλεκυ να πέφτει μόνο σε μας)!!!!!