Την διαβεβαίωση ότι δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ούτε με καμία άλλη ομάδα, έδωσε ο Μπάμπης Ταμπάσης.
Ο τερματοφύλακας του Διαγόρα σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ξεκαθάρισε πως παρά τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν έχει έρθει σε συμφωνία, ούτε με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή κάποιον άλλο σύλλογο.
Μίλησε ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στον Διαγόρα και εξέφρασε τη λύπη του για τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και την απαισιοδοξία του για την βιωσιμότητα της ομάδας της Ρόδου.
Τόνισε ακόμα πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δύσκολα μια ευρωπαϊκή ομάδα θα εμπιστευτεί κάποιον παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Τέλος, σε ερώτηση για τα play off της Super League, ανέφερε ότι θεωρεί φαβορί τον ΠΑΟΚ, είπε πως ο Παναιτωλικός δίκαια ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Football League, ενώ για το ποια ομάδα θα συνοδέψει Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι θα είναι μία εκ των ΟΦΗ – Λεβαδειακού.
Αναλυτικά ο Μπάμπης Ταμπάσης είπε:
Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά και κάποια άλλα που λένε ότι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δεν έχω συμφωνήσει ούτε με την ΑΕΚ ούτε με κάποια άλλη ομάδα. Είμαι ελεύθερος από τον Διαγόρα και είναι λογικό να έχω συζητήσεις με κάποιες ομάδες. Με άλλες το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό, με άλλες περισσότερο ουσιαστικό, θα τα βάλω σε μια σειρά και θα αποφασίσω.
Για το αν κατέκτησε δίκαια ο Παναιτωλικός το πρωτάθλημα στην Football League:
«Αφού η βαθμολογία δείχνει ότι είναι παραπάνω, τότε είναι δίκαιο. Μετράει η διάρκεια στο πρωτάθλημα. Κατά τη γνώμη μου, αν με ρωτάς ποια ομάδα ήταν καλύτερη, επειδή τις αντιμετωπίσαμε και τις δύο, τα Γιάννινα ήταν καλύτερα. Από την στιγμή, όμως, που ο Παναιτωλικός ήταν πιο συνεπής στα τελευταία παιχνίδια, συγκριτικά με τα Γιάννινα, και κατάφερε να προσπεράσει, τότε δίκαια είναι πρωταθλητής».
Για το ποιος θα ανεβεί από την Football League στην Super League:
«Κατ’ αρχήν θα ανεβεί ένας ή δύο; Δεν ξέρουμε ακόμα. Πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μεταξύ ΟΦΗ και Λεβαδειακού. Αν δεν πάρει ο ΟΦΗ αδειοδότηση, ο Λεβαδειακός θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανεβεί μετά τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ. Εδώ όμως δεν ξέρουν ακόμα οι ίδιοι ποιοι θα παίξουν στα play offs».
απο δημοσιευμα του onsports.gr
η συνεντευξη δοθικε στον [color=]Sentra FM 103,3[/color]