lemorsero
Συμφωνώ σε όσα λες με μια μικρή ένσταση για το Μπέο. Αυτός ρύθμιζε τα πάντα για τους διαιτητές σε συνεργασία με Μαρινάκη βέβαια. Τώρα αν ευννοήθηκε δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν αδικήθηκε. Και αυτό είναι που μετράει πιο πολύ. Και μεις στη S.L δεν θέλουμε εύννοια, αλλά να μη μας αδικούν!!
FILE_STAM
Δεν είδα κανένα ματς Α εθνικής πέρσι. Επειδή όμως μου έκανε εντύπωση ο Βολος έψαξα τα στυγμιότυπά του μέσω γιουτιούμπ και διάβασα άρθρα από δημοσιογράφους που κάνουν κρα για διαιτητολογία (καρπετόπουλοι, χελάκηδες, γεωργίου κλπ κλπ). Πουθενα δεν ευνοήθηκε ή αδικήθηκε ο βόλος.
Τα τσατσιλίκια στον μαρινάκη και τα καραγκιοζιλίκια Μπέου χάλασαν την εικόνα αυτής της ομαδάρας. Εκεί ξεφτιλίστηκαν τελείως.
Οι μεταγραφές όμως και το χτίσιμο της περσινης ομάδας του βολου θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια για αρχάριους μανατζαρέους και τεχνικούς δ/ντες ομάδων!
Με 50-60 χιλιάρικα πήρε κάτι παιχτάκια που κεντάγανε στο κέντρο, τρέχανε, δερνανε και βγάζανε τη μπάλα γρήγορα μπροστά. Και μόνο απο τα στυγμιότυπα του yt βλέπεις οτι βόλος δίνει χώρο και βγαίνει με μακρινές διαγώνιες μπροστά "κηδεύοντας" μικρούς και μεγάλους.
Αυτό τον ΠΑΣ θέλω να δω του χρόνου.
Ποιός? ο βόλος που του ρίχναμε 5άρες πρόπερσι...
Απλά απάντησα σε ένα παλικάρι πιο πάνω που ανέφερε τον μπλανκο σαν...παράδειγμα προς αποφυγήν.
Απλά ανέφερα για μεταγραφές
τύπου Μπλάνκο που έχουν αλμυρή τιμή και δεν ταιριάζουν στους προσανατολισμούς που θα έχουμε στο γήπεδο.
Και βέβαια είναι παράδειγμα προς αποφυγήν... Πεταμένα λεφτά θα είναι.
Το μόνο ματς που έχω δει τον Μπλάνκο να παίζει στο ανοιχτό γήπεδο είναι στο 1-1 με μας πέρσι με τις παράλληλες ασίστ του νεμεθ, τότε που είχε χάσει τα άχαστα.
Όλα τα γκολ του είναι μέσα στην περιοχή στην αναμπουμπούλα ή στο ριμπάουντ ή στα στημένα. Έπαιζε σε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και πρεσσάρει στα 27 από τα 30 ματς της χρονιάς δημιουργόντας στατιστικά πολλές φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Και εκεί είναι δεινός γι αυτό και βγήκε Α σκόρερ.
Σε μας θα έχει 7-8 τέτοια ματς του χρόνου.
Για φαντασου τον στο βόλο πέρσι, στην καβάλα πρόπερσι, στην Τρίπολη πριν 3-4 χρόνια?
Πελέ γκολ θα έβαζε...
Γι αυτό PasGianninaPreveza,
Με μεταγραφές τέτοιου τύπου μου φαίνεται οτι ... θα πάμε για "σουπιρ λί" και θα βγούμε κουρεμένοι...
Γιατί τρελαίνεστε που δεν έχουμε πάρει ακόμα ούτε κι εμείς;
Επειδή θέλουμε 4 επιθετικούς και μετράμε 15-20 μέρες για την επίσημη πρώτη.