Ιδου οι πληροφοριες για τους Αλβανους Βιλα κ Μουσταφα που αναφερθηκαν πιο πανω.
ΠΑΣ Γιάννενα: «Πακέτο» από την Αλβανία
"Goal" 13:49 15/6
Τα «δίχτυα» που έριξε στην Αλβανία ο ΠΑΣ Γιάννινα έπιασαν και τα πρώτα... λαβράκια, αφού οι νεοφώτιστοι έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με δύο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες από τη γειτονική χώρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με αλβανικά μέσα, οι διοικούντες τον «Αγιαξ της Ηπείρου» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Εμιλιάνο Βίλα και τον 22χρονο φορ Εριον Μουσταφά.
Ο πρώτος αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, έχει φορέσει το εθνόσημο, ανήκει στην αλβανική Ντιναμό (30 συμμετοχές, 13 γκολ φέτος), ενώ έχει περάσει και από τις κροατικές Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα, χωρίς να καταφέρει να πείσει. Ο δεύτερος αγωνίζεται στη Σκουμπίνι, με τη φανέλα της οποίας έχει 120 συμμετοχές και 22 γκολ από το 2006 και μετά.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες τον ΠΑΣ τα έχουν βρει με τους παίκτες, αλλά όχι ακόμα με τις ομάδες τους. Η άφιξη, πάντως, του Στεφάν Ντεμόλ στη χώρα (εντός των ημερών αναμένεται στην Αθήνα) θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις. Πιθανόν μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.
Ταξίδι στην Αργεντινή
Μέσα στους μεταγραφικούς στόχους των νεοφώτιστων είναι και παίκτες που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική. Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Βαγγέλης Αγγελής θα βρεθεί στην Αργεντινή για να έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα. Για την περίπτωση του Ντένις Επσταϊν θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλη υπομονή στα Γιάννενα, μέχρι να ξεκαθαρίσουν ο παίκτης και ο Ολυμπιακός τις προθέσεις τους.
Να σημειωθεί, τέλος, πως η ΠΑΕ έδωσε παράταση στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας μέχρι το Σάββατο, ενώ από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα υπάρξουν αυξήσεις στα διαρκείας μεταξύ 20 και 50 ευρώ στις περισσότερες θέσεις, ενώ για τα πιο ακριβά οι αυξήσεις θα είναι 100 ως 200 ευρώ.
Εχουν περασει αρκετα καλοι αλβανοι παικτες απο την ελλαδα ομως σπανια βρισκεις παικτες μεγαλου βεληνεκους.
Οι περισσοτεροι απλα στεκονται αξιοπρεπως σε μια μικρομεσαια ομαδα κ τιποτε παραπανω.
Μπελα, Τζουμπα, Βανγκελι,Στρακοσια, Κολα, Μιλος, Μπουσι, Μπεκαι,Πανου( αντε κ μερικοι ακομα που δε θυμαμαι εγω )ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει εως τωρα απο το 1990 κ μετα
κ μονο τους στρακοσια (οσφπ) κολα(παο, αεκ) να εχουν παιξει σε ομαδες του ΠΟΚ ,δηλ η εξαιρεση του κανονα.
Δυσκολα λοιπον θα βρεις παικτη που θα κανει τη διαφορα απο αλβανια κατα τη γνωμη μου ιδιαιτερα σε μια εποχη που εχει πααααρα πολυ καιρο να βγει καλος παικτης απο τη γειτονικη χωρα.
Μακαρι το αετισιο ματι των "σκαουτερ" μας να μας διαψευσει, εγω παντως απ οσα εχω δει τα τελευταια χρονια δεν τους εμπιστευομαι...τους σκαουτερ μας