Ποτε δεν εχω μπερδεψει τη μεταγραφολογια (δηλαδη ρεπορταζ ή φημες που εχουν κυκλοφορησει για παικτες που θεωρουνται υπαρκτοι μετεγγραφικοι στοχοι της ομαδας) με την παραθεση επιθυμιων (ποιους δηλαδη θα θελαμε εμεις να βλεπαμε στους μετεγγραφικους στοχους της ομαδας) αλλα για μια φορα θα κανω μια εξαιρεση.
Εμεινε σημερα ελευθερος απο τον Αρη ο Χρηστος Αραβιδης. Μηπως να καναμε τον κοπο να κοιταξουμε μεχρι τις 10 του Σεπτεμβρη την περιπτωση του? Θελουμε -λεμε- επιθετικο γρηγορο, διεμβολιστη (εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δεν εχω βρει λεξη για το διεμβολιστη στα Φλαμανδικα που ηθελε ο Λεμορσερο), να αναπληρωνει το κενο του Σιαλμα, να φευγει στην κοντρα, να ειναι εκρηκτικος κτλ. κτλ. Γιατι να μην κοιταξουμε λοιπον τον Αραβιδη που τα εχει αυτα τα στοιχεια, εχει καλη τεχνικη, ειναι ελευθερος, δε θα χρειαστει καθολου προσαρμογη στις συνθηκες μας, ειναι σε καλη ηλικια κ για τον επαγγελματισμο κ την ορεξη του για μπαλλα μονο καλα λογια εχω ακουσει απο ανθρωπους που τον ξερουν?
Συμφωνοι, στον Αρη δεν επιασε, ενω κ η μεχρι τωρα καριερα του δεν εχει να επιδειξει στατιστικα μπομπερ. Αλλα μηπως ο Σιαλμας δεν ειχε παρομοια στατιστικα πριν ερθει κ τωρα τον θεωρουμε απωλεια που ακομα δεν εχει αναπληρωθει?
Πραγματικα δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο σε μια κινηση για αυτον τον παικτη. Οικονομικα η ομαδα δε θα ματωσει, ρισκο δε βλεπω να υπαρχει κ στην τελικη αν νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε το μπαμ σε αυτες τις 10 μερες ας το κυνηγησουμε περαιτερω. Αλλα γιατι να μην ενισχυαμε το ροστερ με μια πολυ καλη λυση που κ στον παγκο να μεινει σε περιπτωση ελευσης καλυτερου ονοματος δε θα δημιουργησει προβλημα?