Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011  (Αναγνώστηκε 478635 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1825 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 23:52 »
εσενα ποιος στα τρωει τα λεφτα??για πες
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1826 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 00:13 »
Γι'αυτό ο Ντε Μολ θεώρησε τον Μπακαγιόκο δώρο...
Μάλλον έβλεπε οτι αν δεν επερνε και αυτόν θα βγάζαμε τη χρονιά με σεντερ φορ...τον Τζημόπουλο(τυχαίο το όνομα).

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1827 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 00:14 »
transfernews.gr
Παράθεση
Σας είχαμε αναφέρει εδώ και κάποιες ημέρες το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Μαμαντού Μπαγκαγιόκο και το πολύ πιθανόν σενάριο να γίνει συμπαίκτης με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Πλέον όμως στο παιχνίδι της μεταγραφής του έχει μπει ο Ηρακλής. Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ηρακλής έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Μπαγκαγιόκο όσο και με τον Μονσορό.

Ωστόσο μεχρι την Τετάρτη το βράδυ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση ενώ και για τον Μονσορό σε ότι αφορά τον Ηρακλή, υπάρχουν δυσκολίες.

ayuto,ρε φιλε το πως κινειτε η ομαδα αντικατοπτριζει και την οικονομικη κατασταση της...δεν εχεις τα τρελα φραγγα να φερνεις συμβολαια με 300 χιλιαρικα και 400.εδω βλεπεις εχουμε προβλημα με τους χορηγους.τα διαρκειας δεν ειναι οσα προπερσυ.τι να κανεις,θα κοιτας τους γυρω σου να δεις και θα πραττεις και συ...δεν περιμενα εγω και τιποτα τρελλο φετος.ομως και παλι εχεις κανει καλη ομαδα και ας εχεις χαμηλο μπατζετ,εφερες παιχτες που κανουν την διαφορα σε αμυνα και κεντρο και περιμενεις ενα φορ.ισως αξιζει να περιμενεις γιατι μπορει να σου τυχη λαβρακι απ το πουθενα και με λιγα φραγγα...ποτε δεν ξερεις.
εδω αλλοι παιζουν Α με καπανταηδες,παπουληδες,καραμαλικιδες,τσιγγες,καλαντζηδες κτλ...
και γω θελω βαρβατο σεντερ φορ,και νομιζω και στην ομαδα το καταλαβαινουν αλλα απο να φερεις τον πρωτο τυχαιο οπως ο αρης τον ιακομπ και να κλαις τα φραγγα σου καλυτερα να περιμενεις.
και πανω απολα ΟΛΟΙ γηπεδο για την καυλα μας!!
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1828 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 01:50 »
Παράθεση
οι ποιο δύσκολες μεταγραφές είναι των επιθετικών...και ο  :pas: στον τομέα αυτόν έχει φανεί πολύ λίγος...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1829 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 02:47 »
sportsioannina
Παράθεση
Κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου επιχειρεί στο φινάλε των μεταγραφών ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με πληροφορίες του onsports.gr. Όπως αναφέρει η αθηναϊκή ιστοσελίδα, οι επαφές του «Παπ» με τους ανθρώπους του «Αγιαξ της Ηπείρου» συνεχίζονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 1/9 την ώρα που στα Γιάννενα κύκλοι της ΠΑΕ, εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την θετική έκβαση των συζητήσεων και την ολοκλήρωση του deal, που πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη θα «σβήσει» σε μεγάλο ποσοστό το φιάσκο με τον Μαμαντού Μπαγκαγιόκο.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε τις τελευταίες ώρες μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, κάτι που τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα να ψάχνεται προκειμένου να απεμπλακεί από την Θέλτα στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, έχει συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα για άλλα δύο χρόνια, αλλά δεν υπολογίζεται.
Ο Παπαδόπουλος την περσυνή σεζόν με τη Θέλτα είχε 11 συμμετοχές με δύο να ξεκινάει βασικός και χωρίς να πετύχει τέρμα.

να μια τεραστια περιπτωση φορ για την ομαδα μας.πολυ καλυτερη του μπαγκαγιοκο και δοκιμασμενη.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1830 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 03:27 »
sentragoal.com.cy
10:49 31/8
Παράθεση
«2 χρόνια και 200.000 ευρώ ο Παπαδόπουλος»

Ένα βήμα μακριά από την Τούμπα βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «farodevigo.es» που αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο «Παπ» μπήκε χθες στη... ζωή του «δικέφαλου» και με δεδομένο ότι οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σήμερα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει... τώρα. Ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Θέλτα, Πάκο Χερέρα, ο οποίος του μετέφερε ότι δεν τον υπολογίζει και ότι μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, καθώς οι Ισπανοί θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Στη συνέχεια, γίνεται λόγος για συμφωνία του παίκτη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ.


sentragoal.gr
14:25 31/8
Παράθεση
«Παγώνει» μέχρι την ύστατη μεταγραφική ώρα η απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών, της διοίκησης του «Δικεφάλου» και του παίκτη, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που η συμφωνία μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και μισή ώρα πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος της εξέλιξης αφορά στο κλίμα που έχουν εισπράξει οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον κόσμο, που δείχνει να είναι αντίθετος με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού θεωρεί πως ο «Παπ» δεν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ έχει δύο σεζόν χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν τις αμέσως επόμενες ώρες να βρουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη περίπτωση επιθετικού, ωστόσο αν αυτό δεν σταθεί δυνατό, τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Παπαδόπουλο.

Τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όσο και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν προσωπική άποψη για την ποδοσφαιρική αξία του Δημήτρη Παπαδόπουλου, παρότι δεν παραβλέπουν πως δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του.


sportdog.gr
31.08.2011 - 22:26
Παράθεση
"Γι` αυτό δεν τους πήραμε"...

Ο Ζήσης Βρύζας με τον Παντελή Κωνσταντινίδη έδωσαν εξηγήσεις στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία, σχετικά με τις περιπτώσεις παικτών, που απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες και δεν προχώρησαν.

[...]

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Το προχωρήσαμε, το αξιολογήσαμε, τελικά το αφήσαμε" (σ.σ. είναι προφανές ότι έπαιξαν ρόλο οι αντιδράσεις".

gianninasports.gr
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 01:05
Παράθεση
Το «μπαμ» με «Παπ»

Πληροφορίες που μας ήρθαν από γραφείο μάνατζερ των Αθηνών, αναφέρουν ότι στον ΠΑΣ, εκτός από τον Μπακαγιόκο, πήγαν να κάνουν χτες ένα δυνατό χτύπημα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά τα οικονομικά μεγέθη ήταν μεγάλα, αφού ήθελε χρήματα και η Θέλτα. Έτσι αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε. Πάντως η καλά πληροφορημένη ιστοσελίδα onsports.gr στις 1.45 το πρωί ανέβασε αποκαλυπτικό θέμα για τον Παπαδόπουλο ότι το παλεύει ακόμα ο ΠΑΣ. Για να το διαβάσετε κάντε κλικ ΕΔΩ

Ψάχνουν κι αλλού

Στον ΠΑΣ από τη στιγμή που «κόλλησε» χτες η μεταγραφή του Μαμαντού, είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν κι αλλού για να βρουν έναν επιθετικό που θα ενισχύσει την ομάδα, από την κατηγορία των ελεύθερων που έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι 10 Σεπτεμβρίου. Ήδη υπάρχουν 2-3 παίκτες που ενδιαφέρουν και θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 02:13)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1831 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 03:36 »
το θεμα ειναι να ειναι ελευθερος...αλλιως @@
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος paslover

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 136
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1832 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 06:19 »

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΛΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


   Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤ'ΟΓΡΙΑ!!!! Παιδιά, αυτός ο Μπαγκαγιόκο, αν έρθει θα μας βάλει πολλά γκολ δεν πρέπει να τον χάσουμε!!! Αν πάλι τον χάσουμε, ΑΛΛΑ πάρουνε Παπαδόπουλο ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, θα μας ΕΞΙΛΕΩΣΟΥΝ δηλαδή...
   ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΑ Μ...ΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΚΑΙ τα...........αλάνια εκεί πάνω να μας αγνοούνε προκλητικά.......!!!
   Έλεος δηλαδή!! Για τελευταία στιγμή καλύτερα να άφηναν εναν μέσο και όχι επιθετικό!!!! Σε ποιον πάνε να στηριχτούνε μωρέ;;;;;; Στον Τζάνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
                               
                                                ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
                           :mono: :pas: :joker: :pashat: %-| %-| %-| :pashat: :joker: :pas: :mono:


Αν και στην πράξη περισσότερα γκολ θα μας βάλει θεωρώ και πιστεύω Ο Μπάγκας!!! Είναι θέμα συγκυριών πιο πολύ και μάλλον όχι ικανότητας. Ο αράπςς θα τα καρφώνει γερά, !! Ο Παπαδό θέλει λίγο χρόνο να βρει τον εαυτό του! Πάντως μας ταιριάζει Bingo!!!! Kαι ο μαύρος μας ταιριάζει όμως. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!
                :mono: :pas: :joker: :pashat:


      Όχι να μας φάνε παιχτάκι ΤΑ ΛΙΜΑ της γριούλας της κακομοιρόγριας!!!
Είμαστε ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑ δε γίνεται να μας παίρνουν παίχτες αυτοί που χρωστάνε και στις πέτρες!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗ ΓΡΙΑ!!!! ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!

ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
         
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Σεπ 2011 09:03 από mh_per_ »
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος konitsa

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1833 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 09:41 »
http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/13345-2011-08-31-23-06-49.html

Άλλο ένα colpo grosso ετοιμάζει ο ΠΑΣ τον Παπαδόπουλο

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1834 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 09:50 »
Παράθεση
Άλλο ένα colpo grosso ετοιμάζει ο ΠΑΣ τον Παπαδόπουλο

λάθος τίτλος!

κανονικα έπρεπε να γράφει: "colpo grosso ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος με ΠΑΣ"...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1835 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 09:55 »
Κατι πραγματα ρε φιλε τη να πω!.Ολοι ξερανε οτι η ομαδα θελει επιθετικους απο τον Μαιο μηνα και καταφερανε να αφησουν την ομαδα με μολις δυο επιθετικους,και η οποιοι ο ενας κανει οτι μπορει παρα τα 36 χρονια και ο αλλος δεν υπαρχει καν!.Θελουμε 2 επιθετικους μαγκες και εναν αμυντικο αλλα ας το ξεχασουμε και μηπως παρουμε εναν τουλαχιστον ''Ανεργο'' επιθετικο!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1836 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 10:03 »
colpo grosso ετοιμάζει η onsports.gr  με την sportsioannina.gr
   
(οι επαφές του «Παπ» με τους ανθρώπους του «Αγιαξ της Ηπείρου» … θα «σβήσει» σε μεγάλο ποσοστό το φιάσκο με τον Μαμαντού Μπαγκαγιόκο.)

Η καβάντζα και το δόλωμα.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος xaris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 141
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1837 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 10:29 »
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ COLPO GROSSO... >:(

ARMANI,VELASQUEZ,NEMETH,GONZALES,BAGAYOKO....

ΚΟΥΡΑΣΗ...

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 135
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1838 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 10:57 »
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ COLPO GROSSO... >:(

ARMANI,VELASQUEZ,NEMETH,GONZALES,BAGAYOKO....

ΚΟΥΡΑΣΗ...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ COLPO GROSSO ΓΙΝΑΜΕ..ΚΟΥΠΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ..  :P :P
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1839 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 10:59 »
Τι γκρινιαζετε? Αφου το ειπε ο προεδρας προχτες στην συνεντευξη:

"ελειπε κι ο Κουεβας....."   :(

Εδω δεν συμπληρωναμε να παρουμε εγγυητική συμμετοχής. Αιντε να μην ανοιξω το στομα μου....... >:( :( :(

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1840 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 11:10 »
O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και γενικά η καριέρα του έχει καθοδική πορεία και μάλιστα με κάθετη πτώση αλλά θα μου πείτε στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι.Τον ΜΠΑΓΚΑΓΙΟΚΟ δεν το ξέρω καν σαν παίχτη οπότε και αυτός ερωτηματικό θα ήταν απλά μου φαίνετε λίγο καλυτερη περίπτωση από τον ΠΑΠ.
Το θέμα με τον επιθετικό όμως δείχνει την ανυπαρξία της διοίκησης σε θέματα οργάνωσης.Δεν γίνετε να έχεις ανεβεί από τον Ιανουαριο, να έχει φτάσει ο Σεπτέμβριος και εσύ να ψάχνεις 9αρι!
Ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα είναι η έλλειψη  σκάουτινγκ!Δεν θυμάμαι να ήρθε από την διοίκηση ένας ξένος παίχτης αποκάλυψη(τον ΚΕΙΤΑ τον έφερε ο ΝΤΕ ΜΟΛ),
Ας ελπίσουμε ότι σε μια  βδομάδα θα βρεθεί ο επιθετικός που δεν βρέθηκε σε 6 μήνες.
Υ.Γ Για αμυντικό δεν το συζητάμε καν ...
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1841 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 11:11 »
Το πρωτάθλημα τελείωσε τον Μά'ι΄ο κ εδώ κ 4 μήνες δεν καταφέραμε να βρούμε έναν ικανό επιθετικό να μπορεί να βοηθήσει εφέτος.Θα βρούμε τώρα την τελευταία στιγμή?Δεν νομίζω κ αν πάρουμε κάποιον θα είναι β' διαλογής κ επιεπέδου.Έφυγε ο Σιαλμάς κ θα έπρεπε αμέσως να τον αντικαταστήσουν με έναν το ίδιο ικανό επιθετικό αλλα εδώ μιλάμε για ύπνους.
Θα ήθελα να ήξερα να ξέρω την ευθύνη για την αποτυχία μεταγραφής επιθετικού κ ότι πάει να μας κλέψει κλεισμένο παίκτη ο καταχρεωμένος Ηρακλής που δεν ξέρει τι κατηγορία θα παίζει θα την αναλάβει κανείς απο την διοίκηση ή κύριε Αγγελή μόνο στις επιτυχίες θα μιλάτε?
Εσείς κάνατε ταξίδια στην Γερμανία κ Αργεντινή την άνοιξη για να παρακολουθήσετε παίκτες κανένας δεν σας έκανε απο εκεί?Εκτός κ αν πήγατε για βόλτα!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος MONO PAS

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 55
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1842 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 11:18 »
Τα πράγματα είναι ποιο αισιόδοξα.
Ο Μαμαντου Μπακ. σε 28 αγώνες έβαλε 1 γκολ πέρυσι. Δεν θα βοηθούσε.
Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογιζεται από την ομάδα του. Γιατί εμείς θα τον υπολογίσουμε ???
Όπως και για άλλους παίκτες.

Τώρα για λύσεις.
Προτείνω για δεύτερο σεντερ φορ τον Κώτσιο, τρίτο τον Τζάνη και τέρταρτο με ερωτηματικό τον Κουέβας.
Στην θέση του Κώτσιου να παίξει ή ο Πάντος, ή ο Τζημόπουλος ή ο Μιχαήλ, με ερωτηματικό τον Χουτ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1843 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 11:52 »

Προτείνω για δεύτερο σεντερ φορ τον Κώτσιο, τρίτο τον Τζάνη και τέρταρτο με ερωτηματικό τον Κουέβας.

ο Κωτσιος παιζει ηδη κρυφο σεντερφορ,σε παμπολλα ματς ,καμουφλαρισμενος με τη φανελα μας :( >:( 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Σεπ 2011 11:57 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1844 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 13:51 »
Μας εχουν σπασει τα νευρα με τα δημοσιευματα...ακομα και ο Γκαντι θα εβριζε με αυτο το χαλι...τελευταια στιγμη ψαχνουν για επιθετικο ενω ειχαν απο το μαρτιο καιρο να ψαχτουν...σε λιγο θα ψαχνουν επιθετικο που για να παιζει θα πρεπει να πληρωνει την ομαδα...τρεναρουν και καλα την αποκτηση επιθετικου για να πεσει η τιμη...ε ποσο να πεσει...ελεος..αφησανε και τον γιακο...δν τους αρεσε...ενω ο μπαγκαγιοκο 28 συμμετοχες 1γκολ ηταν καλυτερος??τι να λεμε...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1845 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 14:38 »
ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!


αγγέλης Μάντζιος (28): Τον γνωρίζετε και σας γνωρίζει. Τα τελευταία δυο χρόνια βέβαια είναι στα αζήτητα, αλλά εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Γιάννης Αμανατίδης (30): Γνωστός επίσης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν δεν έχει τραυματισμούς μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

 

Βιθέντε (31): Σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά... "Πόδια μου.. Πόδια μου φτιαγμένα από πηλόοοο".

 

Ματέο Φεράρι (31): Αλγερινός με ιταλικό διαβατήριο και μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Πάρμα, Τζένοα, Μπεσίκτας. Παίζιε τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα. Διεθνής με την Ιταλία.

 

Ελ Χατζί Ντιούφ (30): "Παλιόπαιδο" αλλά παικταράς. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του και να καταστρέψει ένα άλλο.

 

Ιβάν Έρτζικ (30): Σπουδαία καριέρα σε Βασιλεία με πρωταθλήματα και κύπελλα. Είναι μέσος με δημιουργικές ικανότητες και σκοράρει πολλά γκολ (35 στην καριέρα του). Διεθνής με την Σερβία.

 

Μαχαμαντού Ντιαρά (30): Ο γνωστός αμυντικός μέσος που πέρασε από Ρεάλ και ΟΦΗ. Ακόμα ελεύθερος! Λέτε να γίνει και πάλι κοπέλι;

 



 

Ντάνιελ Γένσεν (32): Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. Δανός, τίμιος, εργατικός και διεθνής με την πατρίδα του. Μεγάλη καριέρα στην Βέρντερ ως αμυντικός μέσος.

 

Νιχάτ (31): Ο Τούρκος παικταράς με τη σπουδαία καριέρα στην Σοσιεδαδ μαζί με τον Κοβάσεβιτς. Κάποιοι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά έχει μεγάλη κλάση.

 

Τίμο Χίλντεμπραντ (32): Δεν ήθελε να πάει στην ΑΕΚ κι έμεινε χωρίς ομάδα. Γιατί Τίμο;

 

Γκέραρντ Ασαμόα (32): Σπουδαία καριέρα στην Γερμανία με την Σάλκε (50 γκολ σε 279 αγώνες). Έχει μείνει ελεύθερος και αποτελεί ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Διεθνής με την Γερμανία.

 

Πιερ Γουόμε (32): Γνωστός διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός που παίζει και στα άκρα. Είναι ακόμα 32(;) και χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.

 

Στεφάν Άπια (31): Έχει προταθεί σε όλες τις ομάδες της Superleague. Αμυντικός μέσος με πολλούς τραυματισμούς, αλλά τεράστια κλάση.

 

Στέφεν Χιουζ (28): Τρομερή περίπτωση. Σκωτσέζος μέσος με ανασταλτικά προσόντα και πολύ τρέξιμο. Αγωνίστηκε σε Ρέιντζερς, Λέστερ, Νόρτς.

 

Φρανσίσκο Παβόν (31): Περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης σαν κεντρικός αμυντικός. Στη συνέχεια πήγε σε Σαραγόσα και Αρλ.

 

Λούα Λούα (31): Γνωστός από τον Ολυμπιακό. Φοβερός χαρακτήρας, αφού ακούει στο αμάξι του μόνο τα δικά του τραγούδια!

 

Μάρκο Ματεράτσι (37): Ο Μάτριξ μπορεί να γέρασε αλλά για την Ελλάδα είναι μία χαρά. Λέτε να τον δούμε στα μέρη μας;

 

Εμάνουελ Ολισαντέμπε (32): Ο Μανώλης είναι ελεύθερος! Παρότι έχει να παίξει 6-7 μήνες, μπορεί να προσφέρει σε μία μικρή ομάδα.

 

Χένεγκορ Οφ Χέσελινγκ (32): Μεγάλο φορ. Μεγάλο στην κυριολεξία γιατί είναι και 1,92 μέτρα παλικάρι. Σπουδαία καριέρα σε Σέλτικ και Αϊτχόβεν.

 

Γιουσούφ Χέρσι (29): Έκανε αμάν για να φύγει από την ΑΕΚ και τι κατάλαβε; Έμεινε στο ράφι.

 

Μίκαελ Φορσέλ (30): Στον Άρη δεν έκανε, ούτε στον ΠΑΟΚ. Έχει πρόβλημα με τα γόνατα του; Δεν γνωρίζουμε, πάντως πρόκειται για εξαιρετικό φορ.

 

Άλντο Ντούσερ (32): Εδώ και τρία χρόνια είναι στη λίστα των ελληνικών ομάδων. Όταν πάει 33-34 τότε προφανώς θα γίνει ελκυστική περίπτωση. Αμυντικός μέσος "σκύλος".

 

Τίμοθι Ατούμπα (29): Αριστερό μπακ με πνευμόνια και αρκετά ψηλός (1.91). Μγάλη καριέρα στον Αμβούργο και τη Βασιλεία.

 

Ντιντιέ Ντομί (33): Αγαπημένος Γάλλος αριστερός μπακ/κεντρικός αμυντικός/ αριστερός χαφ/αμυντικός μέσος. Μην τρομάζετε τις τρεις τελευταίες θέσεις του τις μάθαμε στην Ελλάδα.

Υ.Γ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ??
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Σεπ 2011 15:36 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος tzes

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 27
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1846 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 14:48 »
Ο Μαμαντου Μπακ. σε 28 αγώνες έβαλε 1 γκολ πέρυσι. Δεν θα βοηθούσε.
Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογιζεται από την ομάδα του. Γιατί εμείς θα τον υπολογίσουμε ???

Είναι 32 χρονών.
Τα 2 τελευταία χρόνια είχε σύνολο 28 συμμετοχές και 1 goal στην Ligue1.
Πέρσυ 5 συμμετοχές είχε και κανένα goal...
Η Ναντ που αγωνιζόταν πριν ήταν και είναι στη Ligue2.
Μπορεί να μιλάμε και για παλτό!
http://www.national-football-teams.com/v2/player.php?id=4293

Ο Παπαδόπουλος είναι 30 χρονών τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχει ακουμπήσει μπάλα, κυριολεκτικά.
Ο Ζαγοράκης φαίνεται να τον υπολόγιζε (?) για backup του Αθανασιάδη.

Το σίγουρο είναι οτι και οι 2 είναι λίγοι για ομάδα που θέλει να σταθεί σε επαγγελματικό επίπεδο
και ψάχνει επιθετικό εδώ και 4 μήνες.
Στο δανεισμό του Γιάκου καλύτερα να μην αναφερθώ........
Εδώ που φτάσαμε οι επιλογές είναι λίγες και τα περιθώρια στενεύουν.
Κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 01 Σεπ 2011 14:53 από tzes »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1847 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 14:56 »
Παράθεση
ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!


αγγέλης Μάντζιος (28): Τον γνωρίζετε και σας γνωρίζει. Τα τελευταία δυο χρόνια βέβαια είναι στα αζήτητα, αλλά εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Γιάννης Αμανατίδης (30): Γνωστός επίσης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν δεν έχει τραυματισμούς μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

 

Βιθέντε (31): Σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά... "Πόδια μου.. Πόδια μου φτιαγμένα από πηλόοοο".

 

Ματέο Φεράρι (31): Αλγερινός με ιταλικό διαβατήριο και μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Πάρμα, Τζένοα, Μπεσίκτας. Παίζιε τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα. Διεθνής με την Ιταλία.

 

Ελ Χατζί Ντιούφ (30): "Παλιόπαιδο" αλλά παικταράς. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του και να καταστρέψει ένα άλλο.

 

Ιβάν Έρτζικ (30): Σπουδαία καριέρα σε Βασιλεία με πρωταθλήματα και κύπελλα. Είναι μέσος με δημιουργικές ικανότητες και σκοράρει πολλά γκολ (35 στην καριέρα του). Διεθνής με την Σερβία.

 

Μαχαμαντού Ντιαρά (30): Ο γνωστός αμυντικός μέσος που πέρασε από Ρεάλ και ΟΦΗ. Ακόμα ελεύθερος! Λέτε να γίνει και πάλι κοπέλι;

 



 

Ντάνιελ Γένσεν (32): Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. Δανός, τίμιος, εργατικός και διεθνής με την πατρίδα του. Μεγάλη καριέρα στην Βέρντερ ως αμυντικός μέσος.

 

Νιχάτ (31): Ο Τούρκος παικταράς με τη σπουδαία καριέρα στην Σοσιεδαδ μαζί με τον Κοβάσεβιτς. Κάποιοι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά έχει μεγάλη κλάση.

 

Τίμο Χίλντεμπραντ (32): Δεν ήθελε να πάει στην ΑΕΚ κι έμεινε χωρίς ομάδα. Γιατί Τίμο;

 

Γκέραρντ Ασαμόα (32): Σπουδαία καριέρα στην Γερμανία με την Σάλκε (50 γκολ σε 279 αγώνες). Έχει μείνει ελεύθερος και αποτελεί ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Διεθνής με την Γερμανία.

 

Πιερ Γουόμε (32): Γνωστός διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός που παίζει και στα άκρα. Είναι ακόμα 32(;) και χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.

 

Στεφάν Άπια (31): Έχει προταθεί σε όλες τις ομάδες της Superleague. Αμυντικός μέσος με πολλούς τραυματισμούς, αλλά τεράστια κλάση.

 

Στέφεν Χιουζ (28): Τρομερή περίπτωση. Σκωτσέζος μέσος με ανασταλτικά προσόντα και πολύ τρέξιμο. Αγωνίστηκε σε Ρέιντζερς, Λέστερ, Νόρτς.

 

Φρανσίσκο Παβόν (31): Περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης σαν κεντρικός αμυντικός. Στη συνέχεια πήγε σε Σαραγόσα και Αρλ.

 

Λούα Λούα (31): Γνωστός από τον Ολυμπιακό. Φοβερός χαρακτήρας, αφού ακούει στο αμάξι του μόνο τα δικά του τραγούδια!

 

Μάρκο Ματεράτσι (37): Ο Μάτριξ μπορεί να γέρασε αλλά για την Ελλάδα είναι μία χαρά. Λέτε να τον δούμε στα μέρη μας;

 

Εμάνουελ Ολισαντέμπε (32): Ο Μανώλης είναι ελεύθερος! Παρότι έχει να παίξει 6-7 μήνες, μπορεί να προσφέρει σε μία μικρή ομάδα.

 

Χένεγκορ Οφ Χέσελινγκ (32): Μεγάλο φορ. Μεγάλο στην κυριολεξία γιατί είναι και 1,92 μέτρα παλικάρι. Σπουδαία καριέρα σε Σέλτικ και Αϊτχόβεν.

 

Γιουσούφ Χέρσι (29): Έκανε αμάν για να φύγει από την ΑΕΚ και τι κατάλαβε; Έμεινε στο ράφι.

 

Μίκαελ Φορσέλ (30): Στον Άρη δεν έκανε, ούτε στον ΠΑΟΚ. Έχει πρόβλημα με τα γόνατα του; Δεν γνωρίζουμε, πάντως πρόκειται για εξαιρετικό φορ.

 

Άλντο Ντούσερ (32): Εδώ και τρία χρόνια είναι στη λίστα των ελληνικών ομάδων. Όταν πάει 33-34 τότε προφανώς θα γίνει ελκυστική περίπτωση. Αμυντικός μέσος "σκύλος".

 

Τίμοθι Ατούμπα (29): Αριστερό μπακ με πνευμόνια και αρκετά ψηλός (1.91). Μγάλη καριέρα στον Αμβούργο και τη Βασιλεία.

 

Ντιντιέ Ντομί (33): Αγαπημένος Γάλλος αριστερός μπακ/κεντρικός αμυντικός/ αριστερός χαφ/αμυντικός μέσος. Μην τρομάζετε τις τρεις τελευταίες θέσεις του τις μάθαμε στην Ελλάδα.

Υ.Γ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ??

εσυ πιστευεις οτι αν ακουμπουσαμε τα κασε τους η υπηρχε η θεληση απο αυτους να ερθουν εδω(αν τα βρησκαν στα λεφτα)...δεν θα μας εκαναν???

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1848 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 14:58 »
Καλα ρε alejandro θες να παθει καμια καρδια ο τιτανομεγιστος προεδρος μας και του εβαλες τετοια ονοματα


ξεκολα προεδρε μην ακους κανε του κεφαλιου σου,παιχτη γ εθνικης φερε μας,μπας και μας ξεγελασεις ολους και γλιτωσεις κανα φραγκο :P :P :P


Ρε ουσττττττττττττττττττττττττττττ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #1849 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 15:13 »
Καλοί όλοι αυτοί μα εδώ δεν ανέβασε τιμή ουτε 30.000 για να κλείσει τον Μπακαγιόκο νούμερο2 θα πάρει κάποιον απο αυτούς?Δεν νομίζω.Εγώ θα τα έδινα όλα για να κλείσω τον Λουα Λουα αν δεν έχει κλείσει κάπου είναι πιστεύω η κακλύτερη περίπτωση κ αν ξυπνήσουν φυσικά τα αλάνια μας κ δουν οτι χωρίς επιθετικό φωτιά κ αμυντικό θα πάμε για την Β' πάλι
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''