Lua Lua??
Επικρατέστερος
O Shabani Nonda λογικά και με ένα πόδι μπορεί να παίξει σε εμάς και να κάνει την διαφορά
Το 09-10 και μάλιστα την μισή χρονιά αφού όπως διαβάζω έμεινε ελεύθερος κοινή συναινέσει από την Γαλατά τον Ιανουάριο του 10 .
Μεταξύ άλλων … από υποψήφιο Νοντά Shabani, η καριέρα σου έχει τελειώσει στα 33 χρόνια, έτσι δεν είναι;Όχι βέβαια! Μπορώ να συνεχίσω και να έχω στόχους με κάποια ομάδα που θα με ενδιέφερε. Σίγουρα ...
(…)
Έχεις ακόμη φίλους στο ποδόσφαιρο;Με τη μεταγραφή μου στη Μονακό για 20 εκατομμύρια ευρώ, ήμουν ο πρώτος.
Με πλαισίωναν πολλοί άνθρωποι και πολλοί από αυτούς μου χάιδευαν την πλάτη.
Όταν όμως
τραυματίστηκα στο γόνατο εδώ και οκτώ μήνες (03/2010) και ενώ όλο αυτό το διάστημα έκανα παρέα τον Pierre-Fanfan Jose, δεν άργησα να καταλάβω ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι μου.
Στην τελική, οι φίλοι που απόχτησα στο επαγγελματικό μου περιβάλλον, μετριούνται στα δάχτυλα του χεριού.
Τι σκέφτεσαι μετά την καριέρα σου; Θα σας πω ειλικρινά τι αισθάνομαι. Μάλλον θα ασχοληθώ με κάποιο επενδυτικό έργο στο Κονγκό. Πάντως, μόνο για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: Από μεριάς ποδοσφαίρου, νιώθω απογοήτευση.