ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΥΠΝΟΙ Η ΥΠΟΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΟΡΙΑ
γιατι αν τα ξεπερασουμε τα ορια της υπομονης μας τι θα τους κανουμε?θα τους γραψουμε ο καθενας απο ενα ποστ εδω μεσα και θα τους κανουμε τα μουτρα κρεας?
τετοιοι ειμαστε τετοιους θελουμε μαλλον!
Πες τα χρυσοστομε...οτι καλυτερο εχει γραφτει στο φορουμ..
Συμφωνα απολυτα μαζι σου..
και θα το παω και λιγο παραπερα...συμμετοχοι σε αυτη την αθλιοτητα ειμαστε και εμεις.γιατι ποτε δεν διεκδικησαμε κατι παραπανω,γιατι μας αρκει ρε φιλε να ειμαστε τη μιζερια και την κλαψα.το εγραψα και σε αλλο ποστ μου,μονο ο λαος του
μπορει να αλλαξει καποια πραγματα.οταν ενας ανθρωπος σε δουλευει ψιλο γαζι και δεν αντιδρας,θα το κανει και θα το ξανακανει,γιατι πολυ απλα του περναει, σε εχει γραμμενο,δε σε σεβεται και ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!Εμεις το χαβα μας ,εχει γινει το οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις δευτερη φυση μας...Αλλα τι καθομαι και γραφω...μαλλον θα ειμαι απο αυτους που θελουν να χαλασουν το κλιμα στην ομαδα και να κακολογησουν την προεδραρα..
ΡΕ μαγκες αυτο το σεναριο με το φιγκεροα κατι μου θυμιζει...καλα το γεναρη δε ελεγαν οτι το παλεψαμε με νοντα, οτι η προεδρα προσπαθησει να κανει την υπερβαση αλλα τελικα δεν φταναμε τις οικονομικες του απαιτησεις! Μπα ...λαθος θα κανω η ιδεα μου θα ειναι....
Υγ:καποτε ενας συνταυρος μου ειχε πει οτι η ευχη αλλα και η καταρα αυτης της ομαδας ειναι οτι δεν εχει σκληροπουρινικο κοσμο,που θα διεκδικησει ,που θα πει μπροστα ρε παιδακι μου,που δεν ανεχετε την κοροιδια,που....,που....Ειχες δικιο ρε φιλε 8)