Αποστολέας Θέμα: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν... (2009-10)  (Αναγνώστηκε 47041 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #175 στις: Παρ 11 Ιούν 2010 15:24 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή το θέμα αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής, θέλουμε να διευκρινίσουμε δυο θέματα.
1. Καλούμε την διοίκηση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας, να μην διεκδικήσει ούτε τις απειροελάχιστες πιθανότητες ανόδου, μη καταθέτοντας φάκελο αδειοδότησης στη Super League. Σταθερή και αμετάκλητη θέση μας είναι, οι αγώνες να κερδίζονται στο γήπεδο όχι στα χαρτιά.
2. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των οπαδών του Ηρακλή όπως σταθήκαμε και στους οπαδούς του Ηλυσιακού, που σε μια νύχτα έγινε Αιγάλεω. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι ‘’παράγοντες’’ να αλλοιώνουν την ιστορία ή την θέση μιας ομάδας λόγω προσβάσεων σε ‘’γνωστά’’ κέντρα αποφάσεων.
Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος REX

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 407
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #176 στις: Παρ 11 Ιούν 2010 19:17 »
Καλα ρε, αυτος που εγραψε τα σχετικα με βαλκανικους, εθολοντες και ολα τα αλλα, ειναι για δεσιμο.
Τι παρακρουση ηταν τουτη ορε;
Σε ποια εικονικη πραγματικοτητα ζουνε τα ατομα;
Τι τουρκογυφτικο νταηλικι και επιδοξο νταβατζηλικι ηταν τουτο;
ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ νοοτροπια.
Τζαμπα μαγκια, τραμπουκισμος και οπου σε πετυχω μποσκο σε 'φαγα.
Ο τζες με τη σημαια, εγραψε :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PAGOURASourdias

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 23
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #177 στις: Σαβ 12 Ιούν 2010 00:00 »
Παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του ΟΦΗ, η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΣΗ έπιασε τόπο και την Δευτέρα πατάνε Αθήνα.


Παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του ΟΦΗ, η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΣΗ έπιασε τόπο και την Δευτέρα πατάνε Αθήνα.

Όλη η Κρήτη είναι πλέον στα "όπλα" διεκδικώντας αυτό που αξίζει ο ΟΦΗ και δεν είναι από την τήρηση των νόμων καθώς και την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΣΗ και ανταποκρίθηκαν φορείς και κόσμος, πλέον... ξεκινάει μια μάχη από ολόκληρο το νησί με σκοπό την δικαίωση του ΟΦΗ.

Στο πλευρό της Κρητικής ομάδας βρίσκονται και οι τέσσερις πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ενώσεων του νησιού καθώς και όλοι οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου. Συγκλονιστικό παρόν έδωσαν και πάνω από 1.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ που πραγματοποίησαν στην συνέχεια ειρηνικό συλλαλητήριο φωνάζοντας σε ολόκληρη την πόλη του Ηρακλείου για την δικαίωση της ομάδας.

Η συνάντηση έβγαλε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στον ΟΦΗ πλέον ξεκινάει μάχη μέχρι εσχάτων προκειμένου να δικαιωθεί η Κρητική ομάδα και να μπορέσει να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Το παρόν στο ΕΚΗ έδωσαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ρεθύμνου και Λασιθίου Γιώργος Σταράκης και Μανώλης Σταυρακάκης αλλά και οι βουλευτές Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Βασίλης Κεγκέρογλου και Φραγκίσκος Παρασύρης.

Βέβαια, παρών ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης καθώς και οι Νίκος Μαχλάς, Μανώλης Βρέντζος και Αριστείδης Λεβεντάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης.

Αποκάλυψεις Τζώρτζογλου για πλαστογραφημένα έγγραφα
Ρόλο συντονιστή ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου που τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να φτάσει ακόμα και μέχρι το CAS. Ακόμα αποκάλυψε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν καταθέσει φάκελους που περιέχουν πλαστογραφημένα έγγραφα.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου πρόσθεσε ότι η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα και θα την τραβήξει όσο πιο μακρυά πάει.

Κουράκης: "Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι εσχάτων"
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης τόνισε ότι πλέον ξεκινάει ένας αγώνας μέχρι εσχάτων προκειμένου να υπάρξει η δικαίωση της Κρητικής ομάδας.

Ξημέρης: "Ακύρωση των πλέι-οφ και άνοδος του ΟΦΗ ως τρίτος"
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βασίλη Ξημέρη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τόνισε στην ομιλία του ότι ο σύλλογος θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην επικυρωθεί την Δευτέρα η βαθμολογία των πλέι-οφ.

Ακόμα πρόσθεσε ότι ήδη έχουν σταλεί εξώδικα σε ΕΠΟ, ΕΠΑΕ ζητώντας την απόλυτη δικαίωση της ομάδας ενώ τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο ΟΦΗ να ζητάει την ακύρωση των πλέι-οφ ώστε η Κρητική ομάδα να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα ως τρίτος της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην Αθήνα την Δευτέρα
Με το τέλος των ομιλιών, όσοι έδωσαν το παρόν και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς(ΠΑΕ ΟΦΗ, ΕΠΣΗ και οι βουλευτές του Ηρακλείου) πήραν μια σημαντική απόφαση. Όλοι θα βρίσκονται στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να συναντηθούν με τον Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Γερουλάνο προκειμένου να θέσουν προ των ευθυνών τους την πολιτική ηγεσία για όλα όσα έχουν συμβεί φέτος με αποκορύφωμα την έγκριση φακέλων ομάδων που εμπεριέχονται στα ύποπτα παιχνίδια.

Για αυτόν τον λόγο, όλοι έδωσαν ραντεβού για το μεσημέρι της Κυριακής όπου θα συναντηθούν στα γραφεία της ΕΠΣΗ προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους.

Αισθητή η παρουσία του Εργοτέλη
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Εργοτέλη αν και η ομάδα είχε κληθεί να δώσει το παρόν. Ο Νίκος Τζώρτζογλου στην ομιλία του ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου να πάρει θέση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα και να κάνει το αυτονόητο ζητώντας την επικύρωση της βαθμολογίας προσθέτοντας παράλληλα ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει αρκετά τον ΟΦΗ.

Ειρηνικό συλλαλητήριο
Μετά το τέλος της συνάντησης, πανω από 1.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ έκαναν ειρηνική πορεία από το ΕΚΗ μέχρι την περιφέρεια Κρήτης φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ

http://www.gazzetta.gr/football/greece/item/87471-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1
PAS GIANNINA KOZANI-GROUP
ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Ο ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ..!!!

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 341
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #178 στις: Σαβ 12 Ιούν 2010 14:24 »
εγώ νομίσω πως θέλουν να ανεβούνε super league.....
γιατί μας φοβούνται και έχουν χέστη που thane b' με μας......

a ρε κριτικοτοπουλα......

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #179 στις: Δευ 14 Ιούν 2010 10:45 »
Αγώνας μέχρι τη δικαίωση


Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη μάχη, η διοίκηση του ΟΦΗ και η ΕΠΣ Ηρακλείου, αν δεν δουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτό της δικαίωσης και της ανόδου της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, να γίνεται πραγματικότητα.
Τοπικοί φορείς, βουλευτές, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, ΕΠΣ Ηρακλείου και φυσικά ο κόσμος του ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο τους. Και διατεθειμένοι να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουν και στον αποκλεισμό του νησιού, μέσα στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελική σύσκεψη όλων των φορέων προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους ενόψει της παρουσίας τους τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσουν μια σειρά επαφών και συναντήσεων με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, πιθανότατα τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, ενώ στις 5 το απόγευμα η μεγάλη μάχη θα δοθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Β' - Γ' Εθνικής, όπου αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί οπαδοί του ΟΦΗ. Στόχος του Γιάννη Κουράκη και των μελών της ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι η μη επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι να τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις - καταγγελίες κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και όχι μόνο.

Μια απλή διευκρίνιση...

Παρεξηγήθηκαν αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, επειδή σχολιάσαμε τη μικρή συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Παρασκευής. Κάποιοι, μάλιστα, άρχισαν να αναζητούν και φαντάσματα... Μέχρι και ότι το έγραψε ο Πέτρος Θεοδωρίδης, το άρθρο, μας είπαν... Το μόνο που από την πλευρά μας, πρέπει να διευκρινιστεί είναι το εξής. Το σχόλιο για τη μικρή συμμετοχή και η σύγκριση με εκείνη των οπαδών του Ηρακλή, ασφαλώς και δεν είχε σκοπό να "μηδενίσει" την προσπάθεια που ξεκίνησε στο Ηράκλειο. Αλλωστε, το Dokari έχει κατηγορηθεί από πολλούς περισσότερους ότι έχει "αγκαλιάσει" τον ΟΦΗ, έναντι άλλων ομάδων. Αρα, η αναζήτηση φαντασμάτων δεν προσφέρεται για αυτή εδώ την ιστοσελίδα και τους συντελεστές της. Και όπως απαντήσαμε στα μηνύματα που μας εστάλησαν, μη χάνουμε το δάσος για να βλέπουμε ένα, δύο ή 1.500 δέντρα. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη ούτε από καθοδηγητές, αλλά ούτε και να του "χαϊδεύουν τα αυτιά".
Και εμείς, στο Dokari, έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κακό είναι αυτό;


dokari.gr


έχουν ξεφύγει τελείως!!!!!!!!
έσφιξαν νωρίς οι ζέστες στο μπουρδελονήσι!!!!!!!!!
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #180 στις: Δευ 14 Ιούν 2010 18:13 »
Παράθεση
έχουν ξεφύγει τελείως... έσφιξαν νωρίς οι ζέστες στο μπουρδελονήσι
Κι απ' οτι φαινεται ουτε οι μονοι ειναι...  ουτε τυχαιο οτι οποιος πηγαινει εκει το ιδο παθαινει...  8)

Παράσχος: «Αηδίασα»

11/6/2010 1:21:06 μμ.
Παράθεση
«Αηδίασα με αυτά που είδα να συμβαίνουν στη Β' Εθνική». Τα λόγια αυτά του Γιώργου Παράσχου προς τους παράγοντες του ΟΦΗ, μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, μαρτυρούν την επικείμενη αποχώρησή του από τον πάγκο.
Ο Μακεδόνας τεχνικός αναχώρησε χθες από το Ηράκλειο και ήδη αναπτύχθηκε φημολογία περί «κρούσης» των Κρητικών προς τον προπονητή του Εθνικού, Μιχάλη Γρηγορίου.
sday.gr


Παράσχος: Γιατί να μη μείνω στον ΟΦΗ; 
Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιώργου Παράσχου στην "Athletic Press" :
Παράθεση
Κύριε Παράσχο μετανιώσατε που αναλάβετε τις τύχες του ΟΦΗ σε μια δύσκολη περίοδο;

"Δεν σας κρύβω ότι δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία αν γνώριζα ότι θα αντιμετωπίζαμε στα πλέι οφ αυτά τα προβλήματα που είδατε όλοι. Αυτά δεν γίνονταν ούτε στην εποχή της «παράγκας» και ειδικά τόσο οφθαλμοφανώς. Είναι απίστευτα αυτά που τραβήξαμε με τον Δαλούκα και τον Καλόπουλο, μέχρι και ότι έγινε στις Σέρρες. Αυτή η ομάδα δικαιούνταν να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα, όμως δυστυχώς αυτοί οι αστάθμητοι παράγοντες την έφεραν σε αυτό το σημείο. Το χειρότερο είναι ότι η επόμενη μέρα φαντάζει πολύ δύσκολη".

Μήπως όμως και οι παράγοντες του ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την ομάδα από το παρασκήνιο;

"Κοιτάξτε να δείτε, εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Δεν μπορούν να αλλάξουν οι παράγοντες που εγώ γνώρισα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, δεν μπορούν να γίνουν «Μπέηδες», «Ψωμιάδηδες» και να γίνουν τυχοδιώκτες. Να κυνηγούν τους ανθρώπους με τα πιστόλια και να είναι τέτοιοι τυχοδιώκτες. Το λέω αυτό γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στο ποδόσφαιρο και να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν πέρυσι. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να γίνουμε όλοι τυχοδιώκτες και να γυρίζουμε με τα πιστόλια; Θα πρέπει να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν αν και τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετά δύσκολα".

Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να βρίσκεστε με τον ΟΦΗ στην Β΄ Εθνική;

"Το έχω πει αρκετές φορές ότι αν δούλευα σε κάποια ομάδα Β' Εθνικής αυτή θα ήταν ο ΟΦΗ. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αν μπορέσει να προφυλαχθεί τότε γιατί να μην μείνω στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν;"
mikriliga.com

... γιατι απ' οτι βλεπω, ξεφκε κι ο Παρασχος  :P



50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #181 στις: Δευ 14 Ιούν 2010 21:21 »
Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β’ Εθνικής!       
14.06.10

Παράθεση
Οι κινήσεις του ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες, με ενστάσεις, καταγγελίες και προσφυγές προς πάσα κατεύθυνση, έφεραν το επιθυμητό για την κρητική ΠΑΕ αποτέλεσμα, που δεν ήταν άλλο από το να μην επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της ανόδου.

Κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής τη Δευτέρα το απόγευμα, λήφθηκε απόφαση να μην επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ, λόγω της ένστασης που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ στην πειθαρχική επιτροπή, κατά του κύρους του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Έτσι οι Κρητικοί κατάφεραν -όπως αναμενόταν- να μπλοκάρουν τη διαδικασία και να κερδίσουν χρόνο για τις περεταίρω κινήσεις τους.

Να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προχωρήσει και σε καταγγελία προς την ΕΠΟ, τον αθλητικό εισαγγελέα και τη ΦΙΦΑ σχετικά με τα ύποπτα ματς, τις διαιτητικές αποφάσεις των πλέι οφ, αλλά και για την υπόθεση των αδειοδοτήσεων. Το πρωί της Δευτέρας, εξάλλου, παράγοντες των Ηρακλειωτών επισκέφτηκαν τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή και του ζήτησαν να παρέμβει(!) προς την ΕΠΟ για όλα τα παραπάνω. Ο τελευταίος τους εξήγησε, βέβαια, ότι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου που οι ίδιες οι ομάδες κατέκτησαν κάνοντας πόλεμο στο κράτος, δεν του επιτρέπει να παρέμβει στα εν λόγω θέματα.

Συνάντηση υπήρξε και ανάμεσα σε Ηρακλειώτες βουλευτές και τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη διάρκεια του δ.σ. της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής τη Δευτέρα, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των παραγόντων του ΟΦΗ και αυτών του Ολυμπιακού Βόλου και του Πανσερραϊκού.
super-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #182 στις: Τετ 16 Ιούν 2010 21:02 »
dokari.gr

Παράθεση
Βόμβα μεγατόνων από τον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος προτείνει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί όλη την Κρήτη στη Σούπερ Λίγκα.
"Ολη η Κρήτη μια ομάδα" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του Εργοτέλη στη διάρκεια εκδήλωσης για το τέλος της σεζόν των ακαδημιών της ομάδας και σίγουρα η πρότασή του αυτή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις, αφού έρχεται σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά δεδομένα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα όχι μόνο για τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, αλλά και για όλα τα άλλα σωματεία του νησιού.



Να προτεινω και μια ονομασια?.... ΠΑΝΓΡΟΘΙΑΚΟΣ Ο.Τ.ΒΑ (Ομιλος.Τσατσων.Βορειου Αφρικης) :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #183 στις: Τρι 22 Ιούν 2010 11:21 »
Παράθεση
Αγροτικός Αστέρας-Καμία ελπίδα

Αυτό που φοβόταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Ραβιόγλου,και οι συνεργάτες του για την χτεσινή έκτακτη Γ.Σ. των Σταχυοφόρων, η οποία έγινε παρουσία 50 ατόμων, φαίνεται  πως πραγματοποιήθηκε. Δηλαδή την απουσία πρότασης απο κάποιον επιχειρηματία,ο οποίος θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Η κατάσταση στους Σταχυοφόρους ,με τα χρέη να φτάνουν τα 700.000 ευρώ, φαίνεται πως πλέον είναι μη αναστρέψιμη.
Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στις επόμενες μέρες τότε η ομάδα θα πέσει στην Δ Εθνική.
Εξεδρα των Σπόρ
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #184 στις: Παρ 25 Ιούν 2010 19:20 »
Ο Σμαΐλης ορκωτός, σε χορηγό του ΟΦΗ!!!
25/06/10    09:31        Επιμέλεια: BLUEARENA
Παράθεση
Μία εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι η εταιρία «Πλαστικά Κρήτης». Στην 35η γενική συνέλευση της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/6, κατατέθηκε –ως συνήθως- η έκθεση ορκωτού λογιστή για την χρήση 1/1/09 – 31/12/09. Ως εδώ όλα καλά. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ορκωτός λογιστής της εταιρίας που επαναλαμβάνουμε ότι είναι ΧΟΡΗΓΟΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι ο Δημήτρης Σμαΐλης. Ναι, ο γνωστός Σμαΐλης. Το μέλος της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, που ενέκρινε την Παρασκευή 18/6 τον φάκελο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η BLUEARENA επικοινώνησε σήμερα (25/6) το πρωί με τον κ. Σμαΐλη. Απάντησε στο τηλέφωνο και μόλις τον πληροφορήσαμε ότι είμαστε δημοσιογράφοι, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

- "Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Έχω πολλή δουλειά".

- Μόνο μία ερώτηση: Έχετε καμία επαγγελματική σχέση με την εταιρία 'Πλαστικά Κρήτης';

- "Γειά σας".

Ιδού και η απόδειξη από τα πρακτικά της συνέλευσης:
http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5338:2010-06-25-06-34-57&catid=29:ropalies&Itemid=116


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
25/06/10    13:01        Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Παράθεση
Το θέμα που αποκάλυψε η BLUEARENA με τον Δημήτρη Σμαΐλη, εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο, αφού από την έρευνα της ιστοσελίδας, προκύπτουν μία σειρά από στοιχεία που προκαλούν αίσθηση.

 1. Υπεύθυνος Μάρκετινγκ-Μετόχων στην ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι ο Μιχαήλ Λεμπιδάκης, ο οποίος κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα συμβούλου στην εταιρία «Πλαστικά Κρήτης», της οποίας πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Γιάννης Λεμπιδάκης, πατέρας του Μιχαήλ. Ορκωτός λογιστής της εταιρίας, είναι ο Δημήτρης Σμαΐλης, ο οποίος έκανε δεκτή την έφεση του ΟΦΗ. Απίστευτο;

 Ιδού οι αποδείξεις: http://www.ofi.gr/admin.aspx

http://www.plastikakritis.com/images/stories/company_profile/FinancialStatements/Data_and_Information_1stJan_31Mar_2010.pdf

2. Σύμφωνα με τον κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ, τα μέλη του πρωτοβάθμια οργάνου και της επιτροπής εφέσεων, οφείλουν να υπογράψουν δήλωση ανεξαρτησίας. "Μπορούν να προτείνουν την εξαίρεσή τους ή να εξαιρεθούν από την υποψήφια ΠΑΕ α) αν οι ίδιοι ή οποιοσδήποτε συγγενής του (μέχρι και τετάρτου βαθμού συγγένειας) είναι μέλη ΔΣ ΠΑΕ, μέτοχοι ΠΑΕ, ή έχουν οποιαδήποτε επαγγελματική ή συμβατική σχέση με ΠΑΕ (συνεργάτες, χορηγοί, οποιουδήποτε είδος σύμβουλοι)", αναφέρει -μεταξύ άλλων- το άρθρο 8 του κανονισμού.

http://www.epo.gr/pdf/08_09/licensing/C_DIKONOMIKOS_EL.pdf
bluearena.gr


΄Εχει πληρωθεί ο Κοστόφσκι;
25/06/10    11:34        Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Παράθεση
Για τον ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ Μαρίνο Μπιλίσκοφ, έμαθε ολόκληρη η Ελλάδα. Κανείς όμως δεν πληροφορήθηκε το θέμα που υπάρχει με τον Γιόβαν Κοστόφσκι. Τον Σκοπιανό φορ, που έπαιξε την περίοδο 2008-09 στον ΟΦΗ και μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο συνολικά του τέρματα κόντρα στον Ηρακλή. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποχώρησε απλήρωτος από την κρητική ομάδα και προσέφυγε στην ΦΙΦΑ για το ποσό των 170.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 18/2/2010… «έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ειδοποιητήριο από την ΟΥΕΦΑ που αναφερόταν στην προσφυγή του Γιόβαν Κοστόφσκι. Το ποσό που επιδικάστηκε υπέρ του ποδοσφαιριστή είναι 170.000 ευρώ και στον ΟΦΗ καλούνται να έρθουν σε διακανονισμό με τον παίκτη ειδάλλως θα του αφαιρεθούν βαθμοί από το πρωτάθλημα» (http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12001:2010-02-18-21-24-40&catid=44:2008-06-09-00-29-39&Itemid=364).

Όπως αναφέρεται σε μεταγενέστερο δημοσίευμα, ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία για αποπληρωμή του χρέους σε δέκα δόσεις. Όπως φαίνεται όμως, τουλάχιστον μέχρι τις 22 Μαΐου, ο ΟΦΗ δεν τήρησε την συμφωνία: «Ο μάνατζερ του Κοστόφσκι αφήνει να εννοηθεί πως είναι διατεθειμένος να καταγγείλει την ΠΑΕ ΟΦΗ για μη καταβολή της πρώτης από τις δέκα δόσεις, για τα χρήματα που έχει κερδίσει μέσω προσφυγής. Και σημειώνεται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, όμως στο Ηράκλειο δεν ανησυχούν και ξεκαθαρίζουν ότι θα περιμένουν το επίσημο έγγραφο για την απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να αρχίσουν να τηρούν τις δόσεις». (http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15479:2010-05-22-10-30-02&catid=44:2008-06-09-00-29-39&Itemid=364).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δικηγόρο του παίκτη, Πέτρο Καϋμακάμη, το μόνο που μας ανέφερε είναι ότι... "το θέμα δεν έχει κλείσει". Το ήλεγξαν άραγε το συγκεκριμένο θέμα τα μέλη της επιτροπής, πριν κάνουν δεκτή την έφεση του ΟΦΗ;
bluearena.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #185 στις: Σαβ 26 Ιούν 2010 10:41 »
Ολημερίς το ύφαινε...το βράδυ ξηλωνόταν... :P

Παράθεση
Αποσύρεται ο Λεβαδειακός 
 
Αποσύρεται ο Λεβαδειακός από κάθε διεκδίκηση έναντι του Ηρακλή, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ενώ ο Γιάννης Κομπότης βρίσκεται προ των πυλών της οριστικής αποχώρησής του από το ποδόσφαιρο.
Στην ομάδα της Βοιωτίας δεν δείχνουν καμία διάθεση, πλέον, να κυνηγήσουν την υπόθεση και μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, την ερχόμενη Τρίτη, αναμένεται να μην παραστεί καν ο Κομπότης, αφού έτσι και αλλιώς ο Λεβαδειακός θα γίνει και τυπικά ομάδα Β' Εθνικής. Η βαθμολογία θα επικυρωθεί και παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να καταθέσει ο Λεβαδειακός και το παράβολο προς το CAS για την εκδίκαση της υπόθεσης Μπιλίσκοφ.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και έξαλλοι στις τάξεις της ΠΑΕ, όχι με τον Ηρακλή, αλλά με την ΕΠΟ και την επιτροπή αδειοδότησης. Και αυτό που έλεγε στους συνεργάτες του ο Κομπότης ήταν το εξής: "γιατί ταλαιπωρούσαν ένα μήνα τον κόσμο του Ηρακλή, αφού όλα ήταν εντάξει; Γιατί δεν έδιναν από την αρχή την άδεια";

Πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Κομπότη να αποχωρεί από την ηγεσία του Λεβαδειακού, αλλά και από το ποδόσφαιρο, κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, αφού ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.
dokari.gr
 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.095
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #186 στις: Σαβ 26 Ιούν 2010 12:07 »
στο καλό και να μην μας γράφει.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #187 στις: Τρι 29 Ιούν 2010 23:48 »
Παράθεση
Οφη-Τρίτη και φαρμακερή
 
Τελειωμό δεν έχει ο αγώνας που κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ για να δικαιωθεί στο θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή,αφού οι Κρητικοί ετοιμάζουν τριτανακοπή της απόφασης!

Βασική παράμετρος της προσπάθειας που θα κάνει ο ΟΦΗ να ακυρώσει την απόφαση της ΕΠΟ υπέρ του Γηραιού αποτελεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Σμαϊλης, είναι ορκωτός λογιστής του πρώην μέλους του Δ.Σ. του Ηρακλή Κώστα Χαΐτογλου. Αυτό απαγορεύεται ρητά και η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει δικαίωμα τριτανακοπής κατά της απόφασης της έφεσης.
Ενα άλλο σημαντικό ατού που έχουν στα χέρια τους οι Κρητικοί είναι το γεγονός ότι το άρθρο 8 του Κανονισμού Αδειοδότησης αναφέρει ότι πρέπει να τηρηθεί ρητά η παράγραφος που τονίζει ότι απαγορεύεται να προσκομιστεί το οποιοδήποτε έγγραφο πέραν του 10ημέρου που υπάγεται της έφεσης. Κάτι που δεν τηρήθηκε στην περίπτωση του Ηρακλή, ο οποίος προσκόμισε έγγραφο μια μέρα πριν την έκδοση της απόφασης.

Στο μεταξύ, η τριμελής επιτροπή που συστάθηκε στον ΟΦΗ και αποτελείται από τους Βασίλη Ξημέρη, Μανώλη Παπακαλιάτη και Χρήστο Μιχαλόπουλο βρίσκεται ήδη σε επαφές με δικηγορικά γραφεία της Ευρώπης, προκειμένου να κυνηγήσουν οι Κρητικοί τη δικαίωση από όλες τις μεριές.
dokari.gr
 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #188 στις: Τετ 07 Ιούλ 2010 21:43 »
Παράθεση
12 Σεπτεμβρίου η έναρξη της Β΄ Εθνικής 

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την ένωση Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας οι ημερομηνίες έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά και της κλήρωσης των αγωνιστικών. Την Δευτέρα λοιπόν 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος ενώ η έναρξη ορίστηκε για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.
sportsioannina.gr
 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #189 στις: Τετ 07 Ιούλ 2010 22:19 »
Εγώ απορώ γιατί δεν ξεκινά μαζί με την σούπερκλίκα μιας και έχει περισσότερους αγώνες αλλά και πέιοφ-πλέιουτ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.095
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 12 Αύγ 2010 17:00 »
Ακούγεται πως ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει κανονικά στην Σούπερλιγκα , ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποβιβαστεί στην Λίγκα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #191 στις: Πεμ 04 Ιούλ 2013 00:35 »
φιλε έχω di πολλές κερκίδες και έχω και πολλές επαφές...είτε γερμανία eire ελλάδα....έχω ζήση την καθημερινή ζωή πολλών συνδέσμων και έχω οργάνωση και πολλά για το group εδώ στην γερμανία.....
πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολα να καταφέρεις η άνθρωποι να φύγουνε απ τα πλήκτρα τους και "ναρθουνε" του χρόνου σε mats που θα γίνουνε στου ντιάλου τι μάνα........εγώ πέρυσι που ήμουνα πέρσι καβαλα και δεν ήταν κανένας μα μονο bv...δεν καταλάβαινα τι γίνετε. τέλος πάντων......
κάτι έχω καταλάβει στα τώρα 12 χρονια στις κερκίδες και σε group....αν δεν κανεις κάτι που μπορείς να ντεσίς τους ΝΕΟΥΣ τις πόλις στο group και να τους "αποσχολις" δεν γίνετε τίποτα...μα τίποτα...εμείς εδώ έτσι γεμίσαμε μέσα σε λίγους μήνες 2 λεωφορεία για εκτος mats....και πριν πηγαίναμε μονο με 4-5 αμάξια.....! έχει δουλειά και θέλει.....δεν κάνω παράπονο σε κανέναν μα πιστεύω πως η άνθρωποι και η νέοι τις εποχής μας έχουνε αλλα ενδιαφέροντα.....ίππαρχοι το internet....και ούτε μπάλα θέλουνε...ούτε οικογένεια....ούτε γκόμενα...ούτε δουλειά.....τους φτάνει να πέσουνε fifa worldsoccer 2010 και simcity......και αυτή είναι εκείνη που "βγασουνε" τα κινητά για video στο youtube κτλ....."γαμισετα"!

a και για εκδρομή για κρήτη μην μασάτε...θαμάστε πολύ ;-)

Λοιπόν ... μετά?

Υ.Γ.: Στην Καβάλα ήταν και άλλοι 50 ... απέναντι.

Υ.Γ:@: Τώρα παίζουμε Ευρώπη, Φερόαι Νήσοι και γαμήσι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Ιούλ 2013 00:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς