Αποστολέας Θέμα: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν... (2009-10)  (Αναγνώστηκε 47053 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 29 Μάι 2010 21:33 »
Παράθεση
Την επιστροφή τους στη Β’ Εθνική μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια πανηγυρίζουν τα Τρίκαλα!

Με τον Κοσταρικανό Ενόκ να ντύνεται… «Σακαφλιάς» και να χτυπάει δύο φορές τον Βύζαντα (50’, 90’), οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-0 στο μπαράζ της Ν. Σμύρνης και έδωσαν αφορμή για έξαλλα πανηγύρια σε περισσότερους από 3000 φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες!

Ένας ακόμα χαμένος «τελικός» (μετά από αυτόν με την Καλλιθέα) για τους παίκτες του Αρναούτη, που δεν είχαν ούτε τρόπο να εκμεταλλευτούν την εδαφική τους υπεροχή, ούτε «αντίδοτο» στις… φαρμακερές αντεπιθέσεις των Θεσσαλών.

Δύο πράγματα αποκλείονται σε έναν αγώνα μπαράζ: Να λήξει ισόπαλο και… να μην υπάρχει άγχος. Πιστές στον «κανόνα» οι δύο ομάδες, επέτρεψαν στη σκοπιμότητα να κυριαρχήσει στο… πρώτο ημίχρονο και να απαγορεύσει τη δημιουργία κλασικών ευκαιριών.

Η υπεροχή του Βύζαντα σε αυτό το διάστημα (που εκφράστηκε κυρίως με τους Ατματζίδη και Στρατάκη) σπάνια υπερέβαινε τα όρια της «φλυαρίας», την ίδια ώρα που τα Τρίκαλα έψαχναν εμφανώς -και αρκετά συχνά με επιτυχία- τις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, μάλιστα, έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου, όμως ο Ενόκ βρήκε τη… λάθος πλευρά (εξωτερική) των διχτύων στο τετ α τετ με τον Ούλμαν.

Μπορεί ο Ενόκ να φάνηκε ασυνεπής στο ραντεβού με το… άνοιγμα του σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο όταν –αμέσως μετά την ανάπαυλα- του δόθηκε… μια δεύτερη ευκαιρία δεν παρουσιάστηκε ανάλογα σπάταλος. Ο εξαιρετικός συνδυασμός των Μίγκα-Μανουσάκη έδωσε την ευκαιρία στον πρώτο να σεντράρει «στο πιάτο» του Ενόκ κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βάλει μπροστά τους «Σακαφλιάδες».

Το γκολ αυτό απέφερε πολλαπλά… οφέλη στους Θεσσαλούς. Κι αυτό διότι, εκτός του προφανούς (ότι τους έδωσε προβάδισμα στο σκορ), φάνηκε να «σοκάρει» αρκετά τους Μεγαρεις, ώστε να μη μπορέσουν να αντιδράσουν μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Αρναούτη έπαιξαν «τα ρέστα τους», ο Καφαντάρης λίγο έλειψε να κάνει την «κέντα», αλλά σήμερα «όλα τα λεφτά» ήταν ο Ενόκ. Ο Κοσταρικανός εκμεταλλεύτηκε άλλη μια ασίστ του Μίνγκα και αφού έδωσε τη «χαριστική βολή» στον Βύζαντα, σφράγισε το εισιτήριο των «Σακαφλιάδων» για τη Β’ Εθνική.


Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Αρναούτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (76’ Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (59’ Ρούσσος), Αντωνόπουλος (79’ Καφαντάρης), Λισγάρας, Όκουε, Στρατάκης

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάββας Παντελίδης): Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (85’ Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69’ Μαϊστρέλλης), Θεοδωσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (58’ Χρυσάφης), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενόκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δάλλας, Τάτσης (Ηπείρου)
sport-fm.gr
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 29 Μάι 2010 22:23 »
προβλεπω ασχημα γεγονοτα του χρονου... :-?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 14:42 »
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ένοκ, τα Τρίκαλα πήραν την άνοδο στην Β΄ Εθνική, μια και επικράτησαν με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων, στο μπαράζ που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Ο επιθετικός του ΑΟΤ, με δύο δικά του τέρματα στο 51΄ και στο 91΄ έδωσε το εισιτήριο της ανόδου στο "συγκρότημα" του Σάββα Παντελίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βύζας ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, με τα Τρίκαλα να προσπαθούν κυρίως από τα πλάγια. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους Μεγαρείς.

Στο 19΄ ο Αντωνόπουλος έκανε την σέντρα-σουτ, αλλά ο Τόλιος ήταν στην σωστή θέση και με τα απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα. Η... απάντηση για τον ΑΟΤ, ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Ένοκ βρέθηκε απέναντι στον Ούλμαν, αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

Στο 24΄ και πάλι ο Αντωνόπουλος ήταν αυτός που απείλησε για τους τυπικά γηπεδούχους του Βύζαντα, αλλά το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι τα Τρίκαλα "απάντησαν", όταν ο Κοιλιάρας έκανε την σέντρα, ο Λισγάρας δεν κατάφερε να διώξει, με τον Μίνγκα να κάνει το σουτ απέναντι στον Ούλμαν, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν στα καρέ του Βύζαντα, όταν στο 50΄ ο Μίνγκας έκανε την σέντρα, με τον Ένοκ με πλασέ να κάνει το 1-0 για τον ΑΟΤ.

Όπως ήταν εύκολα αντιληπτό, ο Βύζας πίεσε στην συνέχεια για να φέρει το ματς στα ίσια, δίνοντας παράλληλα χώρους και στα Τρίκαλα, που απείλησαν στην συνέχεια με αντεπιθέσεις.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο 61΄ με τον Ένοκ να κάνει το μακρινό σουτ, αλλά ο Ούλμαν μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βύζας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια.

Ήταν το κόρνερ του Στρατάκη, με τον Λισγάρα να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόλιου.

Η συνέχεια άνηκε στα Τρίκαλα, τα οποία είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ. Μάλιστα, το "συγκρότημα" του Σάββα Παντελίδη έφτασε ουκ ολίγες φορές κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα. Στο 81΄ ο Κοιλιάρας έκανε ατομική ενέργεια, έκοψε στον επερχόμενο Χρυσάφη, αλλά το σουτ που έκανε, έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ούλμαν.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μανουσάκης έφτασε μία... ανάσα από το γκολ, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ούλμαν, αλλά στο σουτ που έκανε, ο πορτιέρο του Βύζαντα έδιωξε με τα πόδια.

Στην συνέχεια, ο Βύζας αύξησε την πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στο 87΄ έπειτα από σέντρα του Όκουε, αλλά το σουτ του Καφαντάρη ήταν άστοχο, μια και κατέληξε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Στο 90΄ και πάλι οι Μεγαρείς απείλησαν με τον Λισγάρα να κάνει το σουτ, η μπάλα φαίνεται πως σταμάτησε στο σώμα ενός αμυντικού, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι, αλλά στην συνέχεια και νέο σουτ του Λισγάρα, κατέληξε στον Τόλιο.

Με την πίεση του Βύζαντα να είναι μεγάλη, τα Τρίκαλα κατάφεραν να "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση. Ο Μίνγκας βρήκε τον Ένοκ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Ούλμαν και αυτή την φορά δεν "σπατάλησε" την ευκαιρία, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2
50΄, 91΄ Ένοκ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (75΄ Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (60΄ Ρούσσος), Αντωνόπουλος (79΄ Καφαντάρης), Λισγάρας, Όκουε, Στρατάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος, Τροϊρης, Κοιλιάρας (85΄ Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (70΄ Μαϊστρέλλης), Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (59΄ Χρυσάφης), Μίνγκας, Μανουσάκης, Ένοκ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρα)
Κίτρινες κάρτες: Ντούνης - Καρράς

απο sportnet.gr

Τα Τρικαλα θα ειναι η 12η δεδομενη ομδα που θα βρουμε απεναντι μας στο ερχομενο πρωταθλημα της Β΄εθνικης.

Οπως φαινεται παλι τα ...καταφερε ο Κακος!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 20:05 »
Στο Εθνικός-φοφη,οι αιγαλεώτες κάνουν ντου στους Εθνικούς αυτή τη στιγμή,παρέα με τα ερπετά,ενώ αναμένονται κ οι Ιωνικοί για να τη πέσουν στα ερπετά που είναι παρέα με τους Αιγαλεώτες.....Τσ πτάνας γίνεται %-|
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 21:34 »
Ματσάρα στο Αιγάλεω,όπου το ρουφιανοσωματείο του Ηρακλείου αποδεικνύει τη τεράστια δυναμική του....Σε ματς ζωής κ θανάτου για την άνοδο,έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 40 οπαδούς του,απέναντι στους 2500 Εθνικούς!!!!!!! :P :P :P :P :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 21:45 »
4-4 μέχρι τώρα ΜΑΤΣΑΡΑ, βροχή τα goal τυχεροί όσοι το παρακολουθούν! ;) ;)

κάτι μου λέει ότι θα το πάρει ο οφη, άν και το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαία...για τον πανσερραικό!! 8) 8)
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 22:01 »
Play-off

3η αγωνιστική
Εθνικός-οφη......................4-4
Πιερικός-Πανσερραϊκός......1-4

Βαθμολογία
1. Πανσερραϊκός ................10
=======================
2. Εθνικός...........................5
3. οφη ................................5
4. Πιερικός .........................1


-------------------------------------------------


Play-out

3η αγωνιστική
Ρόδος-Θρασύβουλος.......................1-1
Ιωνικός-Δόξα Δράμας......................2-1

Βαθμολογία
1. Δόξα Δράμας.................... 6
2. Θρασύβουλος ...................6
3. Ιωνικός ............................5
=============================
4. Ρόδος ...............................3
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 22:05 »
4-4  άν και το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαία...για τον πανσερραικό!!
Οι  Σέρρες είναι αδιάφορες πλέον ... μόνο η θέση που μπορεί να προκύψει από πιθανή μη αδειοδότηση του Ηρακλή παίζεται μεταξύ Εθνικού, φ-ΟΦΗ και με ... "δημιουργική (παρ-)ερμηνεία κανονισμών" Κομποτιακού...   

Ανέκαθεν σε οποιαδήποτε σύγκριση πρωτευουσιάνικου ...καφενείου με επαρχιακή ομάδα δεν είχα ενδοιασμούς για το ποιόν υποστηρίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι η πρώτη - μάλλον - φορά που αμφιταλαντεύομαι!


« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Μάι 2010 22:09 από dk »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 30 Μάι 2010 23:02 »
Πολυ ωραιο το παιχνιδι στο Αιγαλεω,για οσους το εβλεπαν με ουδετερο ματι.Για τους ενδιαφερομενους ηταν για πολλα εγκεφαλικα και εμφραγματα.
Μεγαλη προσπαθεια απο τον εθνικο που βρεθηκε να χανει με 2-1 και καταφερε με ενα παικτη λιγοτερο να περασει μπροστα με 4-3.Στο τελος δεν τα καταφερε να κρατησει την νικη δεχομενος γκολ απο τον οφη που επαιζε και αυτος με 10.
Περιπου 100 φιδια στην κερκιδα παρεα με καμια 20 αιγαλεωτες που οταν μπηκαν στην 12 επιτεθηκαν με καρεκλες στους εθνικους αφου δεν υπηρχε αστυνομια.
Λιγο μετα την εναρξη ηρθαν ιωνικοι στην κερκιδα των εθνικων,και στο ημιχρονο μετακινηθηκαν στο σημειο που ειχαν γινει τα επεισοδεια και ανταλλαζαν λγια αγαπης με τους αιγαλεωτες και τους κρητικους.
Στο τελος του παιχνιδιου τα ΜΑΤ επιτεθηκαν με δακρυγονα στην παρεα των φιδιων και των αιγαλεωτων.

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #59 στις: Δευ 31 Μάι 2010 00:38 »
Διαμαρτυρεται για διαιτησια η φοφη ..τι να κανουμε δανεικα ειν αυτα λεβεντες (lol) Κρητικοι ,καποτε εσεις στη Ροδο τωρα καποιοι αλλοι.. Θα συναντηθουμε φετος , σας πεθυμησαμε ατιμουλικα .

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #60 στις: Δευ 31 Μάι 2010 04:00 »
Καθάρισε ο Οτσαλάν..... κι εσείς γκρινιάζατε!
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος pinezes14ethnikos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #61 στις: Δευ 31 Μάι 2010 15:09 »
Ευχαριστούμε όσα παιδιά μας βοήθησαν ερχόμενοι εχθές στο παιχνίδι! Γνώρισα 1 παλικάρι από Γαλάτσι μεριά.. Σωστός σε αυτά που μου είπε ;)

Τώρα για το παιχνίδι, 3 χιλιάρικα, οι οφητζίδες είχαν μαζί τα παιδάκια του αιγάλεω και πεταγαν καρέκλες στους δικούς μας (μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι) και φυσικά ποτέ δεν έρχονται στα ίσια...

Καλή συνέχεια μάγκες, καλή αρχή και πάλι και αν δεν ανεβουμε φέτος και ανέβει ο περουκάκιας: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ...

2 ΟΜΑΔΕΣ, 1 ΙΔΕΑ....BLUE IS THE COLOUR :pashat:

Αποσυνδεδεμένος TALOS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 23
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #62 στις: Δευ 31 Μάι 2010 15:28 »
"Πινέζα" πολλά σάλια ρε..Με τους Εθνικούς πίναμε ρακές πριν και μετά το παιχνίδι,αλλά μάλλον Εθνικός από τα Γιάννενα είσαι.

Αν ήσουν μέσα θα έβλεπες οτι τις καρέκλες τις πετούσαμε σε ιωνικούς και πασγιαννιώτες που είχαν έρθει στο γήπεδο μόνο για να βρίσουν την Κρήτη.Και με τη λήξη σαν κυρίες χώστικαν ανάμεσα στους ηλικιωμένους Εθνικούς γιατί εκεί στη Νίκαια είναι πολύ αρσενικοί μόνο όταν κάνουν ντου 10 άτομα σε 2 δωδεκάχρονα.

Όσο για τους Ομιλήτες,ρώτα τους δικούς σου στις πινέζες να σου πουν ποιοί είμαστε.Αυτούς που ήρθαν Κρήτη στον Α'γύρο.

Αποσυνδεδεμένος pinezes14ethnikos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #63 στις: Δευ 31 Μάι 2010 15:33 »
"Πινέζα" πολλά σάλια ρε..Με τους Εθνικούς πίναμε ρακές πριν και μετά το παιχνίδι,αλλά μάλλον Εθνικός από τα Γιάννενα είσαι.

Αν ήσουν μέσα θα έβλεπες οτι τις καρέκλες τις πετούσαμε σε ιωνικούς και πασγιαννιώτες που είχαν έρθει στο γήπεδο μόνο για να βρίσουν την Κρήτη.Και με τη λήξη σαν κυρίες χώστικαν ανάμεσα στους ηλικιωμένους Εθνικούς γιατί εκεί στη Νίκαια είναι πολύ αρσενικοί μόνο όταν κάνουν ντου 10 άτομα σε 2 δωδεκάχρονα.

Όσο για τους Ομιλήτες,ρώτα τους δικούς σου στις πινέζες να σου πουν ποιοί είμαστε.Αυτούς που ήρθαν Κρήτη στον Α'γύρο.

Δεν είπα ότι πετάγατε εσείς τις καρέκλες αλλα δεν σας είδα να σας ενοχλει κιόλας που ηρθαν μαζί σας και φώναζαν αιγαλεω αου αου και ουγκα στο ημιχρονο...  Ξέρω για την φιλοξενία στην Κρήτη, επειδή είμαι πινέζας οπότε να ρωτήσω να μάθω είναι λίγο ακυρο γτ τα ξέρω.
Αλλά και σεις πολύ κλάψα αδερφάκι μου, αδικηθήκατε....ΕΛΕΟΣ




Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #64 στις: Δευ 31 Μάι 2010 16:11 »
"Πινέζα" πολλά σάλια ρε..Με τους Εθνικούς πίναμε ρακές πριν και μετά το παιχνίδι,αλλά μάλλον Εθνικός από τα Γιάννενα είσαι.

Αν ήσουν μέσα θα έβλεπες οτι τις καρέκλες τις πετούσαμε σε ιωνικούς και πασγιαννιώτες που είχαν έρθει στο γήπεδο μόνο για να βρίσουν την Κρήτη.Και με τη λήξη σαν κυρίες χώστικαν ανάμεσα στους ηλικιωμένους Εθνικούς γιατί εκεί στη Νίκαια είναι πολύ αρσενικοί μόνο όταν κάνουν ντου 10 άτομα σε 2 δωδεκάχρονα.

Όσο για τους Ομιλήτες,ρώτα τους δικούς σου στις πινέζες να σου πουν ποιοί είμαστε.Αυτούς που ήρθαν Κρήτη στον Α'γύρο.

οι οργανωμενοι σου γιατι ελειπαν απο το παιχνιδι Ταλος?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος TALOS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 23
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #65 στις: Δευ 31 Μάι 2010 16:40 »
Εσένα οι δικοί σου γιατί έλειπαν από τον Εργοτέλη?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #66 στις: Δευ 31 Μάι 2010 17:05 »
Εσένα οι δικοί σου γιατί έλειπαν από τον Εργοτέλη?

Γιατι υπηρχε η απαγορευση μετακινησης οπαδων ισως!

Δεν νομιζω οτι πρεπει να διαμρτυρονται οι οφητζηδες για διατησια, ειδικα απο την στιγμη που ενα απο τα εξεχοντα κυβερνητικα στελεχη ο κουρακης, οντας προεδρος του οφη, δημαρχος ηρακλειου με τεραστια ποσοστα και αυριανος περιφερειαρχης κρητης, νομιζω δεν θα σας αφησει ετσι! 

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος aramis

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Μηνύματα: 43
  • All for one One for All
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #67 στις: Δευ 31 Μάι 2010 17:32 »
"Εσένα οι δικοί σου γιατί έλειπαν από τον Εργοτέλη?"

Γιατί είχατε πάει εσείς.Τό γήπεδο φράκαρε απο την ποιότητα.Δε χώραγαν άλλοι.Άμα είσαι άνθρωπος με ποιότητα γεμίζεις το χώρο.....Εκτοπίζεις κάθε άλλη παρουσία....


Αποσυνδεδεμένος Aneksartitos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #68 στις: Δευ 31 Μάι 2010 17:48 »
οι οργανωμενοι σου γιατι ελειπαν απο το παιχνιδι Ταλος?

Όταν σου βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ Εθνικός που λέει ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια διότι και καλά έχει γίνει sold out δεν μπορείς να οργανώσεις εκδρομή και να μην ξέρεις αν τελικά θα καταφέρεις να μπείς στο γήπεδο. Το είδαμε το sold out, άδειο το γήπεδο.

ΛΑΜΙΑFANS ακόμα ισχύει η απαγόρευση σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. Επίσης, γιατι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία; Και στα 3 match μας έκαναν σεμινάρια επαγγελματικού σφαξίματος και μάλιστα απο κοράκια που θέλουν να παίζουν στην σουπακλικα.  Ο Κουράκης που αναφέρεις το πρωί είπε οτι θα παραιτηθεί διότι δεν αντέχει την μεταχείριση και τον παρασκηνιακό πόλεμο που δεχόμαστε, όμως πριν λίγο ανακάλεσε. Κάποιοι τρέμουν τον ανεξάρτητο ΟΦΗ και κάνουν ότι μπορούν για να μην ανέβουμε. Γαμώ την Αθήνα τους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #69 στις: Δευ 31 Μάι 2010 18:11 »
Ένα γήπεδο μπορεί πχ να χωράει 5000 και μια ΠΑΕ να εκδόσει 2000 εισιτήρια...Γίνεται και αυτό...Δεν ξέρω αν έγινε σε αυτή την περίπτωση...
Όσο για τα κοράκια για νιώστε και εσείς όπως ένιωθαν κάποιοι άλλοι πριν από εσάς με εσάς....

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #70 στις: Δευ 31 Μάι 2010 18:23 »
...τις καρέκλες τις πετούσαμε σε ιωνικούς και πασγιαννιώτες που είχαν έρθει στο γήπεδο μόνο για να βρίσουν την Κρήτη.Και με τη λήξη σαν κυρίες χώστικαν ανάμεσα στους ηλικιωμένους Εθνικούς γιατί εκεί στη Νίκαια είναι πολύ αρσενικοί μόνο όταν κάνουν ντου 10 άτομα σε 2 δωδεκάχρονα.

Και γιατί σε ενόχλησε ρε λεβέντη που ήρθαν να σου βρίσουν την Κρήτη;;; Εσύ ρε νούμερο τι έκανες στο ματς με τον Εργοτέλη;;; Και επειδή ξέρουμε πόοοοοσο αρσενικοί είστε εκεί στην Κρήτη, να σου θυμίσω λίγο τι κάνανε οι συμπατριώτες σου οι τενεκέδες στο περίφιμο μπαράζ της Ρόδου;;; Ρώτα να μάθεις (αν και είμαι σίγουρος οτι ξέρεις, γιατί όλες οι αδερφές κάνετε παρέα και τα λέτε τα κατορθώματά σας) σε τι ανθρώπους κάνανε ντου και με την κάλυψη τίνος....

Επίσης, γιατι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία;

Πολύ απλά γιατί μια ζωή ήσουν παράρτημα του βάζελου, με τις πλάτες τις δικές του και των Βαρδινογιάννηδων έκανες ότι έκανες όλα αυτά τα χρόνια και στο παρελθόν έχουν σφαχτεί προς όφελός σου αμέτρητες ομάδες. Γι' αυτό δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι, κατάλαβες;;;;;; Εκτός αν είσαι μέχρι 10-12 χρονών, οπότε λόγω ηλικίας και πολύ περισσότερο λόγω μαλακίας δικαιολογείσαι να έχεις τέτοιες απορίες......

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #71 στις: Δευ 31 Μάι 2010 18:33 »
Aneksartite, TALE και λοιπα κοπελια οπως πλεον αντιλαμβανεστε τοσα χρονια ησασταν τσιρακια πρασινα.Τωρα δλδ που σ εγκατεληψε ο..Πατερας σας μεινατε ορφανα στη Β και παει λεγοντας.Ολη η Ελλαδα  σας λεει τσατσους οχι μονο τα Γιαννενα.Τωρα μιλατε για παραγκα και διαιτησια? Οταν φτιαχνατε καποτε τα ματσακια στην ΑΕΚ του Γκεραντ και στον Πανιωνιο εναντιον του ΠΑΣ ηταν καλα?Οταν στεινατε εσεις και η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τα μπαραζ εναντιον του ΠΑΣ και του Πανηλειακου ηταν καλα;Παρτε εκεινα τα πανο που λεγαν εκαι στη Β εθνικη και κρεμαστε τα για παρτυ σας τωρα.Aneksartite γαμω τη Αθηνα τωρα?Αφου χωρις Αθηνα σας πηρε ο διαολος.Ετσι αποδεικνυεται.Το μεγαλυτερο παρασκηνιο που εχει περασει ποτε ειστε εσεις.Επαγγελματικο σφαξιμο για παρτυ σας εχει φαει σχεδον ολη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα εκτος βεβαια απο εναν..τον Παναθηναικο.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #72 στις: Δευ 31 Μάι 2010 18:34 »
Συγχαρητήρια στον τενεκέ με το μουστάκι που μέσα σε μια χρονιά:
1. Μια ομάδα που κένταγε πέρσι την έκανε καφενείο και την έριξε στη Β'
2. Μια ομάδα που πήγαινε καβάλα για άνοδο σε μια βδομάδα την έριξε στα Τάρταρα.

Κρητικοί κρατήστε τον εκεί, μειον ένας αντίπαλος για Α εθνική!
Το να διαμαρτύρεται ο ΟΦΗ για τη διαιτησία και για τις συμπεριφορές των οπαδών είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ. Αλήθεια θρασύδειλα ανθρωπάκια πόσες φορές διακόπηκε αγώνας σας φέτος, γιατί οι γρόθοι τσι κερκίδας σας εκάμαν περατζάδα στο Ζεντί κουλέ;
Όταν δεν μας επαίζει ο κόρακας 100 -0 μές στο Ζεντί Κουλέ θα τον εγαμίσομε. Τενεκέδες και ντροπή της κρήτης αυτή είναι η επίσημη νοοτροπία σας, με αυτή μεγαλώσατε και με αυτή θα πεθάνετε.
Α και που σαι ΤΑΛΕ να φέρεις και τα πανό του χρόνου στα Γιάννενα, που θα'ρθετε πολλοί λεβέντες κρητικοί
Ζωνιανα - Τα ζωα τρελαθηκαν
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 31 Μάι 2010 18:38 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #73 στις: Δευ 31 Μάι 2010 19:08 »
και δε χωραγαν και στην κερκιδα :P :P :P :P


ποσοι ησασταν? 100? 200? 300 με το ζορι....

μπαραζ σου λεει ο αλλος!!!!

 :mono:

Αποσυνδεδεμένος pinezes14ethnikos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
Απ: Βήτα εθνική -ξανά- λοιπόν...
« Απάντηση #74 στις: Δευ 31 Μάι 2010 19:48 »
Aνεξάρτητε,

είσαι τόσο έξυπνος που το γήπεδο ήταν γεμάτο... είχε λίγα άδεια καθίσματα! Εσείς ήρθατε 100 άτομα συν ότι αιγαλεώτες μπήκαν μαζί σας! Το πέταλο άνοιξε για σας...
Για ποιο λόγο αδικηθήκατε και γράφετε στο κρήτη τβ δαλουκας-οφη;
Δεν ήταν πέναλτυ; Αντίθετα η κόκκινη που έφαγα παίζεται, πολύ αυστηρή...