εγω εδωσα την ψηφο μου στον σικαλια, που στην αρχη του αγωνα ο σπικερ τον φωναζε σακαλια, μεχρι να δει και να τον διαβασει κανονικα πως ονομαζεται απο πισω στην πλατη του στην φανελα απο κατι κοτνινα που του εκανε ο καμεραμεν.
για μενα το γκολ που εβγαλε στο 0-0 ηταν οτι πιο κρισιμο για να παρουμε το τριποντο. ο σισιτς και απο πιο γωνιακη μερια καταφερε και τον νικησε τον αντιπαλο τερματοφασουλα. εμας ο σικαλιας ειπε οχι κι ετσι συνεχισαμε την προσπαθεια και ηρθε η νικη. τι να το κανω να μου βγαζει 5 φασεις γκολ αμα το σκορ ειναι ηδη 2-0 και τον πινω;; δηλαδη με βοηθησε να μην διασυρθω;; αμα εχω τοσο χαλια αμυνα δεν με νοιαζει να κερδιζω. με τα γαλοτυρια ομως με την επεμβαση του μας εσωσε και μας εδωσε τον περεταιρο χρονο να καταφερουμε να βρουμε τον τροπο να πατησουμε τον αντιπαλο που ηταν 11 μεσα στην περιοχη τους για 89 λεπτα!!
αμα μπορουσα να δωσω σαν δευτερη συμπληρωματικη ψηφο θα εδινα στον σλοβενο. κι ο μπακαγιοκο ειχε την ευκαιρια να σκοραρει μονος του με τον τερμα, αλλα δεν τον νικησε. ο μιρνετ τα καταφερε 2 φορες!! επισης και στο κεντρο ηταν αρκετα δραστηριος, αν και του λειπουν ακομη παιχνιδια για να δεθει περισσοτερο με τους συμπαιχτες του.
ο ντασιος μονο στο δευτερο ημιχρονο φανηκε αλλα ηταν πολυ σταθερος οπως κι ο βραζιλιανος μας. ο μιχαλοπουλος επαιζε σε αλλη θεση και για πρωτη φορα, οποτε μην του τα χωνετε...