Κάθομαι αρκετή ώρα και διαβάζω και η αλήθεια είναι πως έχουν ειπωθεί αρκετά σωστά πράγματα.
Εν μέρει έχετε δίκιο για τη χούντα και αναμφίβολλα μεγάλο μέρος της ιστορίας μας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στηρίχθηκε στον Βάζελο.. Στη Ρόδο δεν ήμουν και δήθεν προσωπικές μαρτυρίες δεν μπορώ να δεχτώ, είτε από τους οπαδούς του ΟΦΗ είτε από εσάς..Δεν γνωρίζω ποιος ξεκίνησε αυτή τη διαμάχη, ή τον πόλεμο αν προτιμάτε, γνωρίζω όμως ότι για να ξεκινήσει μια διαμάχη απαιτείται "συνεισφορά" και από τις δύο πλευρές, πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται επί δέκα συναπτά έτη..ΔΥΣΤΥΧΩΣ (και πάλι) την διαμάχη αυτή φαίνεται πως κρατάνε ζωντανή όχι άτομα που βιώσανε όλα αυτά τα περίεργα και θλιβερά γεγονότα στη ρόδο αλλά άτομα που ακούγωντας όλες αυτές τις τρομερές ιστορίες ξαφνικά μεγάλωσαν και καύλωσαν, έτοιμοι να γαμήσουν οι μεν τους δε.. Αν θέλετε μπορείτε να δεχτείτε τη δική μου συγγνώμη, αν και αμφιβάλλω για τη βαρύτητα της..
Ωστόσο, πολλά γεγονότα που αναφέρετε και αφορούν τα τελευταία δύο χρόνια της ομάδας μου, αν μη τι άλλο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μερίδα ομιλητών,
μικρή, άρχισε να αποζητά ανεξαρτησία από τότε που ο Θεόδωρος (Βαρδινογιάννης
) μας άφησε για άλλους κόσμους μακρινούς.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ (για τρίτη φορά) η μερίδα αυτή δεν μεγάλωσε λόγω της ΚΡΗΤΙΚΗΣ (και καλά)
υπερηφάνειας (μιας και τα χρόνια που κάθε τόπος χαρακτηριζόταν από τις δικές του αξίες και ιδανικά έχουν περάσει προ πολλού και ανεπιστρεπτί) αλλά από τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό τον οποίο τελικά πολλοί ομιλήτες επευφήμησαν.. Τα δύο τελευταία χρόνια λοιπόν έχει αρχίσει να αναπτύσεται κάτι υγειές στην ομάδα μας.. Μεγάλο μέρος του κόσμου του ΟΦΗ, του πραγματικού κόσμου του ΟΦΗ, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα οικονομικά, πολλοί από αυτούς (δεν θα βάλω μέσα τον ευατό μου) έχουν στερηθεί σημαντικά προκειμένου να δώσουν λίγα παραπάνω ευρώ στον ΟΦΗ και να καταφέρουν να τον "σώσουν" από βάρη προηγούμενων αμαρτολών χρόνων..Η ΜΕΓΑΛΗ αυτή προσπάθεια, ειδικά από οπαδούς σαν και εσάς, δεν θα έπρεπε να τυγχάνει τέτοιου χλευασμού....Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάθε υγειής ομάδα οφείλει να στηρίζεται ΜΟΝΑΧΑ στην οικονομική στήριξη των οπαδών της, άντε και στις όποιες διαφημιστικές χορηγίες έρθουν.
Όσο για το ποιος στηρίζεται από το παρασκήνιο μιας και συναντώ απόψεις σχεδόν ταυτοτικές τόσο από εσάς όσο και από ομιλήτες, απόψεις που σχεδόν με αηδιάζουν ή με καταθλίβουν (στην κρίση σας)..Κάθε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης προσπαθεί να κάνει την προπαγάνδα του υπέρ των συμφερόντων του που δεν είναι άλλα από την ανάδειξη της τοπικής ομάδας και σκόπιμα αναπαράγει και διαχέει όλη αυτή τη ένταση γύρω από τις σχέσεις μας (και όχι μονο)..Σκεφτείτε λίγο πιο κρ
ιτικά προτού αρχίσετε να αναμασάτε ότι παπαριά ακούσετε από τον κάθε δημοσιογράφο της πλάκας..Δεν πιστεύω ότι είστε ομάδα του παρασκηνίου, η αθλητική σας εικόνα φέτος αποδεικνύει ότι δίκαια βρίσκεστε εκεί που βρίσκετε (αν και διατηρώ ισχυρές αμφιβολίες για τον πρόεδρο σας τον Χριστοβασίλη) καλό θα ήταν όμως να θυμηθείτε την στάση του σάπιου ελληνικού αθλητικού στερεώματος στην περσινή προσπάθεια του ΟΦΗ μου - το γαμήσι που έφαγε για να είμαστε πιο ακριβής - ιδιαίτερα στα play off -.
Και για να καταλήξω σιγά σιγά,σαν υποψήφιος έχω διάβασμα και για τις πανελλήνιες άλλωστε, ανεξαιρέτως ταυτότητας είμαστε ΟΛΟΙ οπαδοί και διατηρούμε ένα κοινό χαρακτηριστικό για την ομάδα μας, την αγάπη μας προς αυτήν..Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερο, πιο ανθρώπινο και πιο πολιτισμένο, να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό ως αθλητισμό και όχι ως ένα διέξοδο από το βυθό που βρισκόμαστε? Άλλοι ευθύνονται, είναι μάταιο να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας..Ακονίστε τα μαχαίρια σας αλλά βγάλτε μόνο εκεί που πρέπει, μόνο όταν πραγματικά αξίζει τον κόπο....
"Ένας ομιλήτης"