Πόσο πιο κάτω μπορεί να συρθεί αυτό το σαίτ (θα μπορούσε να είναι και γκάλοπ);
Έχετε συνειδητοποιήσει μερικοί τι γράφετε και τι υποστηρίζετε, μετά μανιώδους επιμονής;
Τον Ηλία Τον Κώτσιο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά δεν έχω ανταλλάξει μαζί του ούτε μία κουβέντα,δεν τον γνωρίζω σαν άνθρωπο. Φαντάζομαι ότι και πολλοί από εσάς επίσης. Τώρα πώς όλοι έχετε άποψη για την ηθική του, καταλογίζοντάς του ότι έδωσε το ματς στον χαμερπή τσάτσο, βοηθώντας τον στο δεύτερο γκολ ή κάνοντας το δήθεν πέναλτυ ....
Στο μεγαλύτερο διάστημα της σαιζόν, συστηματικά και επίμονα, κάποιοι εδώ μέσα (αρκετά μεγάλη μερίδα) δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να την "πέφτετε" στον Κώτσιο ή στον Τζάνη, μηδενίζοντας την προσφορά τους στην άνοδο της ομάδας, θεοποιώντας όμως την ίδια στιγμή, άλλους αγαπημένους σας "αστέρες", που δεν πρόσφεραν ούτε τα μισά από αυτούς τους δύο...
Εξαιρετική άμυνα και επίθεση δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς αυτούς τους δύο. Ξεστραβωθείτε επιτέλους, και αν δεν μπορείτε, ρωτήστε τουλάχιστον κανένα που να γνωρίζει από ποδόσφαιρο ή ακόμη και κάποιον από τους συμπαίκτες τους. Έλεος πια ...
Έχετε μπερδέψει τη μπάλα με την τραμπάλα ...
Αποθεώνετε τον Ντάσιο για την "ψυχάρα" του, μόνο και μόνο επειδή είναι γιαννιώτης ή φίλος σας, ξεχνώντας πολύ εύκολα ότι "ήταν μέσα" σε όλα τα γκολ και στα δύο παιγνίδια με τη Λάρισα για το Κύπελλο, ότι ομοίως "ήταν μέσα" στο γκολ στην Προοδευτική, ότι έφταιγε, γιατί έχασε τον παίκτη του στο δεύτερο (του αποκλεισμού) γκολ, φέτος με τον ΠΑΟΚ, και ότι, γενικά, και πέρυσι και φέτος έκανε δύο κάκιστες χρονιές (σκεφτείτε, μόνο φέτος πόσες φορές τον κάλυψαν Κώτσιος και Πάντος), και ότι, γενικά, δεν "έκοβε" ούτε μα "βαλέ". Και, όχι μόνο αυτό. Σαν αρχηγός ήταν "γατάκι". Τον είδατε πουθενά; Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Ντε Βινσέντι, και άλλοι ήταν αυτοί που στα κωλοπαίγνιδα, εκτός έδρας, προσπαθούσαν να "καθαρίσουν τη μπουγάδα", με διαιτητές και αντιπάλους, ο "αρχηγός" όμως, ήταν με συνέπεια, απών...
Και να ήταν μόνο ο Ντάσιος; Κατά καιρούς, εξυμνείτε τον Βάντερσον - μάλιστα δεν διστάσατε να τον βγάλετε πέρυσι και MVP, ξεχνώντας ή μη γνωρίζοντας ότι ήταν υπεύθυνος για πάρα πολλά (αν όχι τα περισσότερα) από τα γκολ που φάγαμε πέρυσι, αφού το παιδί, δεν γνώριζε (τουλάχιστον πέρυσι) ούτε τα βασικά της διαγώνιας κάλυψης στην άμυνα, και ήταν αυτός που οκτώ στις δέκα φορές κάλυπτε το οφσάιντ - τον Μιχαήλ, τον Σούφαλη επειδή έπαιζε ένα στα πέντε παιγνίδια καλά (και μόνο εντός έδρας), τον Κυριάκο, τον Ανδράλα ... Εδώ φτάσατε στο σημείο να θέλετε στην ομάδα τον Φουρτάδο, αλλά να σας φέρνει αναγούλα η παρουσία του Κώτσιου!!!
Δεν έχω τίποτε με τους παίκτες που ανέφερα (ενδεικτικά και μόνο) παραπάνω, τους θέλω όλους στον ΠΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘ` ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, και αναγνωρίζω την προσφορά όλων τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. Ομοίως δεν θεωρώ τον Ηλία Κώτσιο εξαιρετικό παίκτη, είμαι σίγουρος όμως πως πρόσφερε όλη τη χρονιά ότι μπορούσε, και ότι έδωσε τα πάντα (ασχέτως αν για κάποιους δεν ήταν αρκετά) προκειμένου η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Και ηγετική παρουσία υπήρξε, και τα γκολάκια του τα έβαλε, και ήταν ο μόνος που "καθάριζε" πίσω στον αέρα, και εν πάσει περιπτώσει, δεν επέλεξε να κρυφτεί ΠΟΤΕ.
ΥΓ. 1 Κατ` εμέ, η μάδα μας φέτος, έπαιξε όλα τα παιγνίδια ΜΟΝΟ στο γήπεδο, καλά και άσχημα, με επιτυχία ή όχι, κάνοντας ότι μπορούσε, μέσα στις δυνατότητές της, πολλές φορές με ελλειπή προπόνηση λόγω των "ειδικών γιαννιώτικων συνθηκών" και της έλλειψης καταλλήλων υποδομών, κόντρα στη λυσσαλέα αντίσταση των εκάστοτε αντιπάλων μας, εκμεταλλευόμενη - και αυτό ικανότητα είναι, και το αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι 'άλλοι" έκαναν και συμμαχίες και "αλλαξοκωλιές" και όταν αυτό δεν ήταν αρκετό έιχαν και την "έξωθεν βοήθεια" (βλ. την τιμωρία του γηπέδου μας αλλά και τη χρηματική, την ατιμωρησία αγρινίου και Ηρακλείου, τα πέναλτυ του Τσατσου, ή τις ομορφιές στη Δράμα, στην Ηλιούπολη, κλπ). Για να καταλάβω δηλαδή, τα έχετε με την ομάδα επειδή δεν ακολούθησε τις ίδιες μεθόδους ή επειδή δεν κατάφερε να υπερκεράσει και όλες αυτές τις καταστάσεις;
ΥΓ 2. Υποτιθέσθω ότι ο καθένας από εσάς, είστε παίκτης του ΠΑΣ. Πώς θα σας φαινόταν να είστε το "μαύρο πρόβατο" της ομάδας, ανεξαρτήτως απόδοσης και προσφοράς, και, ακόμη περισσότερο πώς θα αισθανόσασταν αν βαλλόσασταν από δικούς και αλλήλους, και αμφισβητείτο ακόμη και η ανθρώπινη πλευρά του εαυτού σας; Το δάκρυ σας θα ήταν κατακριτέο ή ο αδικαιολόγητος έξωθεν ψόγος για τη συμπεριφορά σας και την ηθική σας, επειδή δεν ικανοποιήθηκε το απωθημένο κάποιων (ομολογώ και το δικό μου, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι τη στάση πολλών από εσάς υπάρχει τεράστια διαφορά);
Όπως και να` χει ... Είτε μείνεις είτε φύγεις από τον ΠΑΣ (αυτό υπάρχει αρμόδιος να το αποφασίσει), Ηλία Κώτσιο, να θυμάσαι ότι δεν χαρακτηρίζουν τους άντρες μόνο τα παντελόνια, και αν αυτό σε παρηγορεί, να ξέρεις ότι, εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ από καρδιάς, για τη φετινή σου προσπάθεια, η οποία μου δίνει το δικαίωμα να βαυκαλίζομαι ότι θα βλέπω του χρόνου την ομάδα μου κόντρα στα υπέρλαμπρα αστέρια της σκουπρολίγκας !!!
ΥΓ 3. Και μετά τον Κώτσιο τί και ποιός, ρε παληκάρια; Ο Τζάνης, ο Τζημόπουλος, ο ...