Ψηφοφορία

Τί θα γίνει ?

1
16 (22.9%)
Χ
16 (22.9%)
2
38 (54.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 69

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 15 Μάι 2011 12:57

Αποστολέας Θέμα: ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 138392 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikos

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #450 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:10 »
Ενώ όλη η Ελλάδα εκθειάζει την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα αναζητώντας άλλοθι και δικαιολογίες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον ΟΦΗ και το Νίκο Μαχλά.

Ως εκ τούτου, η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναδεικνύει την ανάγκη για «κρυφτούλι» μετά την συντριβή από τον ΟΦΗ αλλά και για να «υπερασπιστούν» τους εαυτούς τους για την… προπαγάνδα της προηγούμενης εβδομάδας, από την στιγμή που στο γήπεδο δεν σ υνέβη το παραμικρό.           απο γλεντι κουλε.gr

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:12 »
Επειδή θες να το ΠΑΣ επι προσωπικού θα σου πω οτι τις δηλώσεις του Κώτσιου πριν το ματς τις παρεξηγείσατε -όσοι τέλος πάντων το κάνατε - ή δεν ξέρετε να διαβάζετε. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις οτι δεν μπορεί να βγαίνει παίχτης πριν τον αγώνα της ομάδας με τον συγκεκριμένο αντίπαλο και να εννοεί οτι δεν θα κάτσουμε να φάμε 6-7, αλλά θα φάμε 4.

Συγγνώμη δεν υπάρχει λόγος να ζητήσεις, τουλάχιστον απο εμένα, απλά να ξέρεις τι απαιτείς και απο ποιόν. Αν εσένα στο μυαλό σου ο ΠΑΣ είναι BARCA δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα βάψεις μαύρα αν δεν έρχονται αποτελέσματα τύπου BARCA.

Κριτική με "κριτική" έχει διαφορά φίλε μου. Με το δεκαευρω δεν κάνεις συνδιοίκηση!!!

Στο δικό σου το μυαλό ο ΠΑΣ μπορεί να είναι ότι θέλει, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα απο αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Προφανώς και εκπέμπω σε διαφορά μήκη κύμματος με πολλούς απο εσάς, γι αυτό και έκοψα το γήπεδο απο φέτος και είμαι πολύ πιο ήσυχος, όπως και πολλοί άλλοι.  ;)

Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις τώρα??? Εμείς παρεξηγήσαμε??? Αν δεν μπορεί ΟΥΤΕ να μιλήσει...ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Δεν τον ανάγκασε κανένας. Δεν το πήρε κανένας απο τα αυτιά. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι εννοούσε...και ξέρω πολύ καλά τι έκανε και μέσα στο γήπεδο. ΔΕΝ μπορούσε να παίξει γιατί είχε στο σορτσάκι του 30 κιλά σκατό....Απολύτως κατανοητό εάν σου έχουν απειλήσει την οικογένεια (η οποία όπως είπα πιο πρίν είναι το πιο ιερό πράγμα). Όμως ο κόουτς θα ρωτάει πριν τον αγώνα...Ντάσιο ειναι πόλεμος...μπορεις?...ΜΠΟΡΩ!!...Ανδράλα...μπορείς?....ΜΠΟΡΩ!! Κώτσιο....μπορείς?....Μπορώ...Αρχ@#!@!#α μπορείς....σου τρέμουν τα γόνατα ρε Κώτσιο...που πας???

Να ζητήσω συγνώμη? Για πιό λόγο?Απο εσένα? Και ο ΠΑΣ είναι η δική μου Barca...η οποία δεν παίζει στην Primera Division. Με τον Βαζάκα παίζω...και με τον Μικι Τσιρκοβιτς...αν εσύ δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις ούτε σε αυτό το επίπεδο...τι να πώ...παίξε PRO.

Συνδιοίκηση??? Για ποιά συνδιοίκηση μιλάς??? Εγω φίλε είμαι οπαδός και με το μικρό μου βαλάντιο κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Και φυσικά έχω δικαίωμα και να επιβραβεύω (βλ. Διαρκείας φέτος) και να κράζω (Βλ. περυσινή χρονιά). Τακτικές συνδιοίκησης επειδή πληρώνω για την ομάδα δεν τις έμαθα πουθενά... και ούτε θέλω να τις μάθω ποτέ. Εσύ όταν πήγαινες γήπεδο (αφού το έκοψες όπως λες) πλήρωνες 40 ευρώ σκεπαστή και συνδιοικούσες??

Tauri...o ΠΑΣ είναι ακόμα ζωντανός επειδή υπάρχει σε κάποιων τον μυαλό σαν κάτι που δεν είναι στην πραγματικότητα...ευτυχώς δεν σκεφτόνται όλοι όπως εσύ...γιατί πιθανόν τώρα δεν θα είχαμε την δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε σ αυτόν τον χώρο γι αυτό το θέμα.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:16 »
οσο ξαναβλεπω το δευτερο γκολ του κωτσιου(ο κωτσιος το εβαλε,ο καπανταης δε μπορει να βαλει γκολ ουτε σε ερασιτεχνη τερματοφυλακα)τοσο πιο πολυ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....

αν δε το ξεχασουμε ''καπως'' δε μας βλεπω καλα...

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:23 »
Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις τώρα??? Εμείς παρεξηγήσαμε??? Αν δεν μπορεί ΟΥΤΕ να μιλήσει...ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Δεν τον ανάγκασε κανένας. Δεν το πήρε κανένας απο τα αυτιά. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι εννοούσε...και ξέρω πολύ καλά τι έκανε και μέσα στο γήπεδο. ΔΕΝ μπορούσε να παίξει γιατί είχε στο σορτσάκι του 30 κιλά σκατό....Απολύτως κατανοητό εάν σου έχουν απειλήσει την οικογένεια (η οποία όπως είπα πιο πρίν είναι το πιο ιερό πράγμα). Όμως ο κόουτς θα ρωτάει πριν τον αγώνα...Ντάσιο ειναι πόλεμος...μπορεις?...ΜΠΟΡΩ!!...Ανδράλα...μπορείς?....ΜΠΟΡΩ!! Κώτσιο....μπορείς?....Μπορώ...Αρχ@#!@!#α μπορείς....σου τρέμουν τα γόνατα ρε Κώτσιο...που πας???

Να ζητήσω συγνώμη? Για πιό λόγο?Απο εσένα? Και ο ΠΑΣ είναι η δική μου Barca...η οποία δεν παίζει στην Primera Division. Με τον Βαζάκα παίζω...και με τον Μικι Τσιρκοβιτς...αν εσύ δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις ούτε σε αυτό το επίπεδο...τι να πώ...παίξε PRO.

Συνδιοίκηση??? Για ποιά συνδιοίκηση μιλάς??? Εγω φίλε είμαι οπαδός και με το μικρό μου βαλάντιο κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Και φυσικά έχω δικαίωμα και να επιβραβεύω (βλ. Διαρκείας φέτος) και να κράζω (Βλ. περυσινή χρονιά). Τακτικές συνδιοίκησης επειδή πληρώνω για την ομάδα δεν τις έμαθα πουθενά... και ούτε θέλω να τις μάθω ποτέ. Εσύ όταν πήγαινες γήπεδο (αφού το έκοψες όπως λες) πλήρωνες 40 ευρώ σκεπαστή και συνδιοικούσες??

Tauri...o ΠΑΣ είναι ακόμα ζωντανός επειδή υπάρχει σε κάποιων τον μυαλό σαν κάτι που δεν είναι στην πραγματικότητα...ευτυχώς δεν σκεφτόνται όλοι όπως εσύ...γιατί πιθανόν τώρα δεν θα είχαμε την δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε σ αυτόν τον χώρο γι αυτό το θέμα.
+1

Παντως, δεν μου λενε κατι τα βιντεακια με slow motion γιατι το σκορ εγραψε 4-1 και τελος .

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:32 »
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν ξέρω τι έχει γίνει μετά το ματς, ούτε τη φιλολογία που αναπτύχθηκε για αυτό.
Αρνούμαι να συμμετέχω σε ακραίες και υπερβολικές τοποθετήσεις επί παντός επιστητού με αφορμή ένα ματς.
Ό,τι ομάδα είχαμε πριν το 4-1, είχαμε και στο 1-0 στα Τρίκαλα και στο 3-0 με τον Παναιτωλικό.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Επί του ματς:
-Δίκαιο το πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ.
-Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι και στο 0-0 στο τάκλιν που έκανε ο Κώτσιος.
-Πεντακάθαρο το 4ο γκολ, κανένα οφ σάητ.
-Ο Κώτσιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ.
-Συνολικά δίκαιο σκορ και πεντακάθαρη ήττα με απογοητευτική εμφάνιση.
-Ο Ντεμολ πήγε για το 0 και πήρε τα 3 + 1 του ανύπαρκτου Νικόλα.
-Για κάποιους οπαδούς του ΟΦΗ απαξιώ να γράψω οτιδήποτε, πέρα από το ότι είναι λίγο χειρότεροι από κάποιους δικούς μας.
-Για το μουνόπανο που μετέδιδε, θα ήθελα να βγει ένα βιντεάκι με το κλείσιμο που έλεγε "υπόδειγμα οι Κρητικοί, δεν έπεσε τίποτα μέσα, κόσμια συμπεριφορά κλπ" και παράλληλα να προβάλλονται οι ομορφιές...

Το μόνο τελεσίδικο που νιώθω μετά από όσα είδα, είναι ότι ο Κώτσιος πρέπει να σταματήσει να υπάρχει στην ομάδα από σήμερα κιόλας. Να μη γυρίσει καν στα Γιάννενα, αν γίνεται.
Κακώς ήρθε εξ αρχής και κακήν κακώς να αποχωρήσει από την ομάδα.
Δε νοείται να επιτρέπουμε σε παίκτες της ομάδας μας να ξεφτιλίζονται και να ξεφτιλίζουν έτσι !
Αν είχε πρόβλημα, αν τον απειλούσαν κλπ ας μη συμμετείχε στο ματς. Κατόπιν εορτής, τα δάκρυα τα θεωρώ κροκοδείλια  :stop:

Ο Β γύρος έκλεισε όπως άρμοζε βάση της συνολικής απόδοσης της ομάδας σε αυτόν: με ένα διασυρμό.
Όπως και σε όλη τη διάρκεια του Β γύρου ο Ντεμόλ και ο Χριστοβασίλης φάνηκαν ανήμποροι να αναστρέψουν την καθοδική πορεία της ομάδας, έτσι και χθες, παρακολουθούσαν την ομάδα να παραπαίει και το ηθικό των οπαδών της να καταρρακώνεται,  ανήμποροι να αντιδράσουν.
Θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες τις ερχόμενης σεζόν;
Δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #455 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:33 »
Σας βλέπω πολύ νευριασμένους και ως ένα σημείο, μπορώ να το καταλάβω.

Όμως, μου φαίνεται ότι έχουμε λίγο αποπροσανατολιστεί.
Ο στόχος μας είναι η άνοδος, τα "γούστα" μας ήταν μόνο με τους γκαλάκτικος του Λιβυκού πελάγους.

Την τούρτα μας, δηλαδή, την φάγαμε, απλά δεν είχε κερασάκια πάνω! Κι εμένα μ' αρέσουν τα κερασάκια στη τούρτα, αλλά δε θα με πειράξει αν λείπουν, εφόσον έχει σαντιγές, φράουλες και μπισκότα από κάτω! Και η φετινή μας τούρτα είχε απ' όλα!

Αυτό που σ' εμένα έκανε εντύπωση, είναι η στάση του Κώτσιου στη συνέντευξη τύπου. Βασικά, δε πολυκατάλαβα ακριβώς τι έπαθε, αλλά δε δικαιολογείται να αντιδρά έτσι, 35 χρονών άνθρωπος.
Δε μιλάω για το λάθος, που δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει! Μιλάω μόνο για τη στάση του στη συνέντευξη τύπου.

Ίσως είναι καλύτερα που έγινε τώρα(το λάθος), για να κάνουμε λίγο καλύτερο προγραμματισμό για του χρόνου στα στόπερ!  ;)

Έτσι και αναλωθούμε άλλες 2-3 βδομάδες στο ματς με τον ΟΦΗ, δίνουμε ένα ωραιότατο άλλοθι στη διοίκηση να κάνει εις διπλούν τις μαλακίες που έκανε τις προάλλες. Να φέρει Μενδρινούς και Ελευθερόπουλους.

Γι' αυτό, λοιπόν, κοιτάμε μπροστά για τον προγραμματισμό της SL!  :mono:

Y.Γ.1 Μακάρι να 'χαμε κερδίσει να πανηγυρίζαμε 1 βδομάδα σερί, χωρίς ύπνο! Αλλά και πάλι, το Μπούρμπο θα κερδίζαμε. Τι να πανηγυρίσουμε;
Υ.Γ.2 Το πέναλτι του Leo μπορεί επίσης να μπει στη συλλογή των φετινών πέναλτι του ΟΦΗ, με τίτλο "πώς μια ανύπαρκτη ομάδα παίρνει 69 βαθμούς στη FL".
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος nikos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Δευ 16 Μάι 2011 15:47 »
Έξαλλος είναι ο Νίκος Μαχλάς με την εμπρηστική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατηγορώντας τον για επίδειξη... αφιλόξενης στάσης από την πλευρά του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα  Onsports ξεκαθαρίζει πως από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε τα αδύνατα δυνατά, εξασφαλίζοντας συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, που καμία απολύτως σχέση δεν είχαν με το ματς του πρώτου γύρου, στα Ιωάννινα, τη στιγμή που όλοι πίστευαν ότι το ματς στο Γεντί Κουλέ δεν θα τελείωνε ποτέ...

«Πρέπει, επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται να δεχτώ από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, να ρίχνουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ ευθύνες για να δικαιολογήσουν μια βαριά ήττα και την απώλεια του τίτλου, στα μάτια των οπαδών τους. Βγαίνει μια ανακοίνωση και με κατηγορούν προσωπικά, για πράγματα που οι άνθρωποι του ΠΑΣ γνωρίζουν πως δεν ισχύουν», τόνισε ο Μαχλάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα του Ηλία Κώτσιου.

«Όλοι στο Ηράκλειο γνωρίζουν ότι με τον Ηλία διατηρούμε και προσωπικά και οικογενειακά, εξαιρετικές σχέσεις. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, επειδή κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν ένα μίσος μεταξύ των οπαδών. Ολα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ΠΑΣ ο συντάκτης της, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας του και μόνο. Είναι ψέματα και το γνωρίζει αυτό καλά και ο Ηλίας Κώτσιος. Είναι κρίμα, να μην μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι, πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πυροδοτούμε εντάσεις και να βάζουμε τους οπαδούς να «σκοτώνονται» μεταξύ τους ή να κυνηγούν παίκτες της μιας και της άλλης ομάδας. Αυτό θα τελειώσει και εμείς το αποδείξαμε με τη στάση και τη συμπεριφορά της απόλυτης πλειοψηφίας των οπαδών μας στο παιχνίδι της Κυριακής».

Κλείνοντας, ο Μαχλάς δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα για την επόμενη μέρα, αυτής της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οπαδούς του ΟΦΗ και του ΠΑΣ: «Είμαστε όλοι το ίδιο και παλεύω καθημερινά για να αλλάξω αυτού του είδους τις νοοτροπίες, που θέλουν κάποιους να κρατάνε τους οπαδούς «αιχμάλωτους» και να συντηρούν το φανατισμό και την έχθρα μεταξύ τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα και δεν μπορεί κάποιος «τρίτος» να εμπλέκεται και να βγάζει μια ανακοίνωση που διαλύει τα πάντα και όλη την προσπάθεια που κάναμε και το ξέρει καλά ο κ. Χριστοβασίλης, για να μη συμβεί το παραμικρό στο γήπεδό μας». on sports

Αποσυνδεδεμένος Ajaxofepirus7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Δευ 16 Μάι 2011 16:05 »
Σας βλέπω πολύ νευριασμένους και ως ένα σημείο, μπορώ να το καταλάβω.

Όμως, μου φαίνεται ότι έχουμε λίγο αποπροσανατολιστεί.
Ο στόχος μας είναι η άνοδος, τα "γούστα" μας ήταν μόνο με τους γκαλάκτικος του Λιβυκού πελάγους.

Την τούρτα μας, δηλαδή, την φάγαμε, απλά δεν είχε κερασάκια πάνω! Κι εμένα μ' αρέσουν τα κερασάκια στη τούρτα, αλλά δε θα με πειράξει αν λείπουν, εφόσον έχει σαντιγές, φράουλες και μπισκότα από κάτω! Και η φετινή μας τούρτα είχε απ' όλα!

Αυτό που σ' εμένα έκανε εντύπωση, είναι η στάση του Κώτσιου στη συνέντευξη τύπου. Βασικά, δε πολυκατάλαβα ακριβώς τι έπαθε, αλλά δε δικαιολογείται να αντιδρά έτσι, 35 χρονών άνθρωπος.
Δε μιλάω για το λάθος, που δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει! Μιλάω μόνο για τη στάση του στη συνέντευξη τύπου.

Ίσως είναι καλύτερα που έγινε τώρα(το λάθος), για να κάνουμε λίγο καλύτερο προγραμματισμό για του χρόνου στα στόπερ!  ;)

Έτσι και αναλωθούμε άλλες 2-3 βδομάδες στο ματς με τον ΟΦΗ, δίνουμε ένα ωραιότατο άλλοθι στη διοίκηση να κάνει εις διπλούν τις μαλακίες που έκανε τις προάλλες. Να φέρει Μενδρινούς και Ελευθερόπουλους.

Γι' αυτό, λοιπόν, κοιτάμε μπροστά για τον προγραμματισμό της SL!  :mono:

Y.Γ.1 Μακάρι να 'χαμε κερδίσει να πανηγυρίζαμε 1 βδομάδα σερί, χωρίς ύπνο! Αλλά και πάλι, το Μπούρμπο θα κερδίζαμε. Τι να πανηγυρίσουμε;
Υ.Γ.2 Το πέναλτι του Leo μπορεί επίσης να μπει στη συλλογή των φετινών πέναλτι του ΟΦΗ, με τίτλο "πώς μια ανύπαρκτη ομάδα παίρνει 69 βαθμούς στη FL".
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος! Μην κολλάτε, ξεχάστετο! ;)

:mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #458 στις: Δευ 16 Μάι 2011 16:08 »
Από το patris.gr(bolds PAS-o-media)

Ρεπορτάζ επεισοδίων

Αυτοί που τραυμάτισαν τους 4 αστυνομικούς λέει η Αστυνομία ότι αναγνωρίστηκαν και χθες αργά το βράδυ είχαμε “ντου” σε σπίτια και υπήρξε μία σύλληψη.

τα επεισόδια πριν το ματς στο κέντρο που είχαν ως αποτέλεσμα (δυστυχώς) να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί από μολότοφ

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 2,5 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και ξεκίνησαν από την παραλιακή όπου υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και οπαδών του ΟΦΗ.

Η παραλιακή και οι γύρω δρόμοι έξω από το γήπεδο γέμισαν με πέτρες ενώ κάηκαν και κάδοι δημιουργώντας μια αποπνηκτική εικόνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί ενώ από την πλευρά της έπεσαν δακρυγόνα τόσο στην παραλιακή όσο και έξω από την θύρα 4.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι η Αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτια και προέβη σε μια σύλληψη ενώ συνεχιζόταν η επιχείρηση μέχρι αργά το βράδυ.

Ρεπορτάζ διαιτησίας

Εύστοχη επιλογή

Η άψογη χθεσινή διαιτησία του Παμπορίδη στο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα δικαίωσε απόλυτα την Επιτροπή για τον ορισμό του, σε ένα παιχνίδι που «έκαιγε». Ο ίδιος ο Παμπορίδης που έχει σχέσεις με την Κρήτη καθώς έχει σπίτι στην Αγ. Πελαγία και κάνει διακοπές εκεί κάθε χρόνο, την παραμονή του αγώνα σε φιλικό τραπέζι στο οποίο βρέθηκε μαζί με τους βοηθούς, δήλωνε σίγουρος ότι όλα θα πήγαιναν καλά και επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας...

Α.Σ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Δευ 16 Μάι 2011 16:33 »
Tα βασικά ζητούμενα της φετινής σαιζόν ήταν μια άνετη άνοδος με την ταυτόχρονη δημιουργία ενός κορμού παιχτών για του χρόνου.
Και τα δυο έγιναν.
Ανεβήκαμε για πλάκα από νωρίς. Καλούς παίχτες έχουμε και κραταμε για δεύτερη χρονιά τον ίδιο προπονητή (κάτι που συμβαίνει σπάνια).

Παίζουν και οπαδικά θέματα βέβαια, οπότε τα τέσσερα από το όφη είναι μαλακία. Αν τελικά δεν ανέβουν αυτοί, η τεσσάρα δε πειράζει και τόσο. Αν όμως ανέβουν και μας έχουν βάλει και τέσσερα, ε δε λέει.

Μια απ τα ίδια και με Παναιτωλικό. Μεγάλη μαλακία που βγήκαν πρώτοι σε μια χρονια που ήμασταν πολύ καλύτεροι από όλους. Τους μένει βεβαια το διπλό τσούξιμο από τον Φουρτάδο κι από την τριάρα όταν ήρθαν στους Ζωσιμάδες παρθένοι.

Δεν θα πώ τίποτα αρνητικό για τον Κώτσιο. Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. 
Θα πώ μόνο ένα "ευχαριστώ" στον Τζάνη που τον ανέφερε ο papari7.
Γιατί μετά από τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα μπορώ να θυμηθώ, γκολ, ασσίστ, χαμένες ευκαιρίες, χαμένα κοντρόλ, τσαφ, πολλά λάθη για τα οποία και έχει φάει το άπειρο κραξιμο από τον κόσμο.
Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κανένα ύποπτο λάθος. Καμια ύποπτη εμφάνιση.
Και δεν το λέω ειρωνικά.
Mπράβο στον Τζάνη. Μπράβο στον Ντάσιο. Μπράβο σε κάθε παιχτη, κάθε ομάδας που παίζει πάντα για την ομάδα και τη πάρτη του και δεν παίζει για να κάνει PR, δεν παίζει για τον Μπέο, για τον Αγγελή, για το over, για το under, για τον προηγούμενο προπονητή, για τον επόμενο προπονητή, για την προηγούμενη ομάδα, για την επόμενη ομάδα, για οτιδήποτε άλλο.

Μπράβο και στον Αναστόπουλο γενικά  :P

μπραβο ρε φιλε ...
  αν θελεις να γινεις ποδοσφαιρικο κλαμπ κι οχι απλα ομαδα, κανεις υποδομες,μαζευεις τα Ηπειρωτακια που χουνε τη καυλα του ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥς,και τα ανδρωνεις ποδοσφαιρικα...

για να μην ψαχνεσαι μετα απο ενα οριακο παιγνιδι,απ αυτα που κανουν τις σημαιες ν ανεμιζουν ,η τις κανουν να διπλωνονται και να μπαινουν στα μπαουλα,απο που θα σουρθει η μαχαιρια ,αν ηταν πισωπλατη η οχι, αν ηταν ηθελημενη κ  ουτω καθεξης... κι η Πολη  απο μια κερκποπορτα επεσε...

εβαλε βεβαια το χερακι του κι ο Παμπονηριδης,ο  οποιος ,αφου εκοψε το καρπουζι στη μεση,το ξεφλουδισε καλα-καλα απο σπορια και φλουδες και το προσφερε  σαν καλος σερβιτορος ΟΛΟΚΛΗΡΟ στους ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕς ....ΙΣΩς ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΡΗΣΗς απο φοβο για το τι θα επακολουθουσε στην απευκταια (γ αυτον και καποιους αλλους ) αντιθετη περιπτωση που διαγραφοταν στον οριζοντα

οταν οι υπολοιποι παιχτες ειδαν το σκηνικο,που ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ  κι απο πριν ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ εχασαν το ηθικο τους ,παρατησαν την προσπαθεια και η ηττα εγινε συντριβη ...

το τραγικο της χτεσινης συντριβης ειναι οτι η εμφανιση μας ηταν καλη μεχρι το σημειο τς ισοφαριας... η ομαδα εβγαζε παθος οπως φνηκε κ στον πανηγυρισμο τ γκολ  κ ευκολα κρατουσαμε το σκορ...ολα εδειχναν ιδανικα ,κ τιποτα δεν προιδεαζε για την κατηληξη...

τα μηνυματα βεβαια ερχονταν  πριν το παιγνιδι απο δηλωσεις κ υπονοουμενα για το τι θα επακολουθησει...

κι εμεις ομως εγκαιρα επισημαναμε τους κινδυνους ....

ΛιαΚοτσιο σ τα χα πει πλακι μ...δεν το χειριστηκες καλα το ζητημα...τωρα ειν αργα πεταξε το πλι...
 οχι, το ποδοσφαιρο δεν ειναι απλα ενα παιγνιδι ,οταν σερνει απο πισω του ενα τσουβαλ παραδες...κ εσυ δεν παιζεις στην αλανα της γειτονιας σου...αν επαιζες εκει θα το δεχομουν..μην τα λεμε οπως μας συμφερει καθε φορα...εισαι επαγγελματιας και νομιζω δεν ΠΑΣ για το μεροκαματο..εισαι καλα αμειβομενος κ οφειλεις να σεβεσαι αυτους π σε πληρωνουν... για το μεροκαματο παει αΥτος που ταξιδευει κατι εκατονταδες χλμτρα και ξεροσταλιαζει στα τσιμεντα για να σε δει και να φωναξει Ω ΠΑΣ ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.....
 :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :mono: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ,αλλα σαν επαγγελματια ΟΧΙ...(το πως μπορει να συμβιβαζει την απειλουμενη ζωη της οικογενειας του με την παραθεριση στο τσατσονησι μονο αυτος ξερει..)   

ενταξει η δουλεια εγινε, μας ανεβασανε σκουπρολιγκα,ολοι οι παιχτες μας ,κι ο Κοτσιος μαζι,δεν αντιλεγω...  ομως ηρθε η ωρα να παρει ο καθενας το δρομο του...
  εμεις σαν οπαδοι να καταπιουμε το γλυκοπικρο ποτηρι τς ηττας κι τς ανοδου μαζι και να στηριξουμε τν ομαδα οπως καναμε παντα κ σε πολυ χειροτερες στιγμες... 

η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ?

οργανωση κ δουλεια  ...δεν πρεπει να κατβασουμε το κεφαλι..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Υ.Γ.ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Τ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠ ΤΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ :mono:   

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Μάι 2011 17:02 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Δευ 16 Μάι 2011 16:46 »
Για αρχή (και βλέπουμε), θα σχολιάσω μερικά «παραθέματα» ως ενδεικτικά παραδείγματα συζήτησης και όχι  ως απαντήσεις.
Σε ότι αφορά την κριτική σε πρόσωπα (για απειλές σχολίασα), ο πρώτος τον λίθο βαλέτω, με τεκμήρια, άλλωστε ο καιρός θα δείξει.

Συμμερίζονται  συνολικά τις απόψεις του του Filosofos, (σούμα)  astralon (αγωνιστικά), Chilly  (ηθικά Πασολέδικα) PASaris (ψύχραιμα) κ,ά.
 και του μπαμΠΑΣ  :pas:στο γενικό τους μέρος,  εκτός από κάποια σημεία φαινομενικά  αληθή, που έχουν να κάνουν με τη θέση - στάση – δράση «κάποιων» ποδοσφαιριστών μας (επιρρεπής Κώτσιος και επιλεκτικά Ντάσιος αν κατάλαβα) σε «κορυφαία» ειδικά ή τακτικά παιχνίδια της ομάδας μας στο παρελθόν, αλλά και σε κάποια (ίσως)  φετινά. 8)

Ας σκεφτούμε όμως ότι, κάποια από  αυτά τα αποτελέσματα, προφανώς (μπορεί) δείχνουν να διαμορφώνονται ατυχώς από τους παίχτες μας (λάθη, κάρτες, σπαρίλα, @σμός), αλλά δυστυχώς, στην ουσία είναι αποτελέσματα κατά «συνθήκη», αποτελέσματα «διοργανωτικής» σκοπιμότητας. Και αυτό, ως επιλογή, δεν έχει να κάνει με την βούληση των Παε γενικότερα. :stop:

Εμείς, όμως, μερικές φορές αντιμετωπίζουμε τους παίχτες σαν ανταγωνιστές άμπαλοι μανατζαραίοι και όχι στη σχέση με το σύνολο. Στοχοποιούμε κάποιους και μας διαφεύγουν οι αγωνιστικές διακυμάνσεις που όλοι τις έχουν στο ανά παιχνίδι και με ίδιο μερίδιο ευθύνης, για εκείνα που λέμε μέτρια ή  κακά χαμένα παιχνίδια.  :pas:

Γνώμη είναι ότι, ποτέ δε κράζεις τον παίχτη σαν άτομο – προσωπικότητα, ούτε σαν σύνολο, έτσι λέω. Κράζεις εκείνους όμως άνετα εκείνους που τον επέλεξαν και τον χρησιμοποιούν,  κράζεις και την τακτική που εκείνου κατεβάζει και ρολάρει τον παίχτη στο ματς κα ποτέ δεν κράζεις ένα παίχτη που τον ήξερες και τον είχες σημαία,  όταν ξαφνικά σου κάνει τριάρια.  Μήπως κάτι άλλο τρέχει; ::)

Παράθεση
John: 
4) Ενα τελευταίο...Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Εαν αδερφέ εσύ δεν την θεωρείς την μεγαλύτερη και καλύτερη τότε πραγματικά εκπέμπεις με πολλούς απο εμάς σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος. Υπάρχει και η Κρανούλα αν δεν σε ικανοποιεί ο ΠΑΣ....

Συμφωνώ απόλυτα, με αυτό που έχεις στο μυαλό σου και όσο θα έχω μυαλό (γιατί μας το παίρνουν) θα θεωρώ έτσι τον Πας και … όσο έχω φωνή  θα σου τραγουδάω, όποτε και όταν υπάρχει ρεπερτόριο.
Τώρα για, εκπομπές και σε διαφορετικά κύματα (απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο πρόσωπο - δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν), νομίζω ότι δημιουργούν παράσιτα στην κερκίδα και πόσο μάλλον στην κερκίδα που προσδοκούμε να δούμε σε απόλυτη ομοφωνία και ομοβροντία.

Παράθεση
tauri_7:  
Και στο κάτω κάτω με τις μαλακίες των δικών μας διαφορετικών και κουλτουριάρηδων οπαδών δεν χάσαμε την ευκαιρία στον πρώτο γύρο να ισοπεδώσουμε τον ΟΦΗ;;; Με αυτούς που διακόψανε το παιχνίδι 10 φορές τριγυρίζοντας στο ταρτάν, που χτύπησαν τον επόπτη, με τον παπάρα που μπήκε στο γήπεδο. Αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε εκδίκηση όπως λες τότε, τι σε έκανε να πιστεύεις οτι θα την πάρουμε στο Ηράκλειο;;;; Αν θες να τα βάλεις με κάποιον βάλτα με αυτούς που σου ανέφερα. Αλλά ξέχασα, όταν τις μαλακίες και τις καγκουριές τις κάνουν γιαννιώτες στους Ζωσιμάδες τις κάνουν με επίπεδο, των άλλων τις θεωρούμε έλλειψη πολιτισμού και οπαδικής κουλτούρας. 

Σηκώνει  πολύ κουβέντα (…) αν και το έχουμε ξεχειλώσει κυριολεκτικά το θέμα.
Αλλά, από συζητήσεις, εκτιμώ ότι θα κάνουμε κερκίδα.

Πάντως, οι πιτσιρικάδες, «φυτιλιάζονται» αναλόγως από  όλα τα όσα θετικά ή αρνητικά «προπαγανδίζοναι» αν το θες «ξεράζονται»  στα φόρα και φτιάχνουν τη θεωρία τους.
Συνήθως, επηρεάζονται  από προσηνή προς την κριτική τους ικανότητα «στοιχεία» και αναλόγως συμπεριφέρονται. Ας το προσέξουμε και ορίσουμε τι στυλ "οπαδού"  ή φίλαθλου, θέλουμε και αν.

Πάντως, τους τύπους που αναφέρεις  δεν  τους  αναγνώρισα, ως  κουλτουριάρηδες. :-?
Δε ξέρω πώς εννοείς τους «κουλτουριάδες», αλλά για να συνεννοηθούμε, εγώ εννοώ τους σκεπτόμενους και όχι τους δήθεν και με καταθέσεις σε δέκα τράπεζες.
Παράθεση
tauri_7: 
Και κάτι άλλο να θυμάστε, επιλογές κάνει αυτός που πληρώνει και αυτός δεν είστε εσείς. Εσείς πηγαίνετε στο γήπεδο τις Κυριακές για χαβαλέ, διασκέδαση, ξεκάβλωμα κτλ. Αν δεν σας αρέσει απλώς δεν πηγαίνετε να δώσετε το 20-αρικάκι.

Παρακολούθησα   6  στα 9 εντός  και  7 στα  9 εκτός παιχνίδια  :pas: – εσύ δε ξέρω πόσα και δεν έχει και τόση σημασία, αναλόγως  πώς καταφέρνει και  πόσο ευκαιρεί ο καθένας  μας–  αλλά, δε πάω για τους λόγους  που αναφέρεις. Μακριά από μένα αυτή η διασκέδαση.
Υπάρχουν άλλα και άλλα σπορ για εκτόνωση.

Παράθεση
PTOLEMEOS11:
Μια καλη πορεια να κανουμε τ καυ χρονου  να δειξουμε ομαδα με ...τσαμπουκα παθος και  σοβαροτητα και ο κοσμος συσπειρωνεται απλα να μην τον κοροιδευουν , και ολα παιζονται σε αυτο τον τομεα απο την διοικηση.. (μεταγραφες- κοντα στην τοπικη κοινωνια και οπου υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα Ηπειρωτες- καλες τιμες στα διαρκειας κτλ

Οι Τσάτσοι το χτύπησαν το παιχνίδι χωρίς Διοίκηση, με δυο χειμερινές μεταγραφές, με κόσμο και κερκιδική φοβέρα.
Θέλουμε διοίκηση, αλλά όχι τέτοια, θέλουμε Κόσμο, αλλά όχι τέτοιον.
Αυτό δε σημαίνει ότι ο νόμος των Ζωσιμάδων πρέπει να αναθεωρείται και να ντιρεκτιβάρεται προς το άνευ ισχύος. :pashat:

Παράθεση
Ηλίας:
Από εκεί και πέρα καλίτερα που φάγαμε 4. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα ανεβαίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Ανεβαίνει έχοντας συναίσθηση ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να σωθεί.
Καλίτερα.
Στο κάτω κάτω έχω χορτάσει από μεγάλα ματς και αποτυχημένες χρονιές.
Πρόπερσι 4-0 το ΠΑΟΚ και υποβιβασμός.
Πριν λίγα χρόνια 2-0 τον γαύρο και όχι άνοδος.
Ε ναι ρε πούστη.

Το ότι η χρονιά και το φινάλε είναι μάθημα, για όσους βέβαια μπορούν να μάθουν, δεν αμφιβάλω. Αλλά, Ηλία μου, το συγκεκριμένο σκορ δε μπορεί να συνετίσει αυτούς που το διαμόρφωσαν. Το σκορ ήρθε για να μας πονέσουν τα στομάχια μας και τίποτα παραπέρα.
Αν δε βελτιωθεί θεσμικά το ποδόσφαιρο, όσο στέρεος και ανταγωνιστικός να είσαι στο χόρτο, θα είσαι πάντα υπό ρύθμιση, θα παίρνεις μάτι στις ''αλλαξοκωλιές ομάδων (μπαμΠΑΣ )''  και πειθήνιος στις θελήσεις των προνομιούχων .  :(

Παράθεση
Επίσημα από την ΠΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (16/05/11)
…………………………………………………………..

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τέλειο αστυνομικό  ρεπορτάζ.
Μιλήσατε με κανένα εισαγγελέα;
Επικοινωνήσατε με τη διοργανώτρια  και  εποπτεύουσα  Αρχή;
Ο Μαχλάς μπήκε στα αποδυτήριά σας στους Ζωσιμάδες και έκανε τσαμπουκάδες … :stop:
Ας πηγαίνατε όμως στο γήπεδο και ας  επιστρέφατε και με ένα μάτι που λένε. Αλλά θα χάνανε το μάτς  από χέρι,  με 105 ευρώ πρόστιμο και με –ν  βαθμούς  του χρόνου στη Γ΄ ή Δ΄.

Κι εγώ δεν  πήγα στο παιχνίδι,  σκεφτόμενος ότι,  οι μετακινήσεις – περιστασιακές αποσπάσεις  αστυνομικών από  την ηπειρωτική Ελλάδα  κοστίζουν.
Ας κοιτάξουμε τώρα τις φωτογραφίες της 17/01/11 (από ένα παιχνίδι όπου τα μέτρα τάξης ευνόησαν την Όφη), έτσι  για να μας ανεβεί  «ο ζάχαρος» που λέει και ο HarmPas. :P :mono:

Παράθεση
HarmPas Πότε θα μας φύγει ο, ας πούμε, άγχος;
κι  αμα είσ’ ευγενκός κι καταλαβαίνς 
οτ’ ο πρώτος,  δεν εχει υλ’κή  διαφορά  ως απολαβή απ’ το δεύτ’ρο,
δεν είν’  πολύ κακό τελ’κά, να  τ’ δώκς τν  προτεραιότ’τα, αφού  το  «αγκχος» για τεσένα είν’ μια ιδέα  ιστορ’κή απ’ θέλς να τνε ξεφορτωθείς
διοτ, πάντα ερχόμαν  δευτρος,  οντας ήξερα ότ, ο πρωτος πάντοτες σερνονταν για να σκωσ' ενα παλιοντενεκέ
κι ας τοχνε μερκοι για κακό να βγεις δευτρος

κι η σούπιρ λί εδώ απ' τα λέμε, δεν ειν ποιός ξερ κι  καμια παρθενα

Κάτι ήξερε.

Προσωπικά όμως, θεωρώ τις αιτιολογήσεις σας ως Παε, αν όχι απαράδεκτες (επειδή δε γνωρίζω την ατμόσφαιρα και το παρασκήνιο) αλλά επαρκώς ανεπαρκείς. :stop:
Κάποια μέρα θα πρέπει να μιλήσουμε και για την αντζέντα του παιχνιδιού, είναι θέμα αξιοπιστίας απέναντι στον κόσμο που το πρόβλημά του τελικά δεν είναι το εισιτήριο και δεν υπονοώ τίποτα ως προς την έγκαιρη διαθεση και στις νέες τιμές αλλά εννοώ οτιδήποτε αφορά την καλή μαρτυρία ως διοίκηση - Παε  για τη  συνέχεια της στον Πας και τη συνέχεια του Πας ως Ηπειρώτικης Ομάδας.

:mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Μάι 2011 17:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Δευ 16 Μάι 2011 17:03 »

[/quote]

Πολύ σωστός.Τουλάχιστον ακόμα κ με τα 10 ευρώ βοηθά την ομάδα κ με την φωνή του απο το να κάθετε στον καναπέ κ να κρίνει κιόλας τους άλλους τι λένε.
Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ  Barca
Αν σας χαλάει κόψτε κ το FORUM όπως κοψατε το γήπεδο.
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #462 στις: Δευ 16 Μάι 2011 17:36 »
Ήταν μια βαριά ήττα για τον οπαδικό εγωισμό αλλά σε αυτην την κόλαση και προπαντός σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για τον ΠΑΣ (αυτά περι κούπας τα ακούω βερεσέ...πείτε μου ποιός πήρε το πρωτάθλημα  Β εθνικής την σαιζόν 2010-11????) θεωρώ ότι δίνουμε μεγάλη βάση σε σημείο που να εκμηδενίζουμε παίχτες και προπονητή με βαριές εκφράσεις. Η ομάδα παίζει (κακός )τον δεύτερο γύρο με σβηστές της μηχανές και χαλαρά.Μην ξεχνέτε όμως όταν η ομάδα έπρεπε να ψωλιάσει στον 1ο γύρο ψώλιασε και Παναιτωλικους και Όφητζηδες!
Δείτε τα καλά αυτής της ήττας που αποκάλυψαν με εμφατικό τρόπο κάποια αγωνιστικά  προβλήματα της ομάδας που θα πρέπει να καλυφθούν για του χρόνου .Χαλαρά λοιπόν .. απολαύστε τα πλει οφ  και κάντε όνειρα για του χρόνου..δεν χάλασε και ο κόσμος ,ουδεν κακό αμιγές καλού. Άλλώστε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει και μεγάλους οπαδούς.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος manosgk

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Δευ 16 Μάι 2011 17:58 »
Διαβάζω όλες τις απόψεις και επειδή έχω απόλυτη εικόνα για το τι συνεβη στο χθεσινό ματς όποιος φίλος του ΠΑΣ θέλει μπορεί να μου κάνει ερωτήσεις με προσωπικά μηνύματα και θα του απαντήσω.
Το κάνω γιατί θυμάμαι πως στον πρώτο γύρο που εγώ ήμουν στη θέση σας ήθελα να έχω ενημέρωση για το τι συνέβη στα Γιάννενα, αλλά δεν είχα κανέναν να ρωτήσω εκτός απο ανθρώπους του ΟΦΗ που σίγουρα δεν θα ήταν αντικειμενικοί. Γνωρίζω όλο το παρασκήνιο απο την άφιξη μέχρι την αναχώριση της αποστολής σας απο το Ηράκλειο. Ακόμα και απο την άφιξη του Βήτα εδώ λίγες μέρες πριν.
Για ορισμένους θα είμαι ανεπιθύμητος, ελπίζω οχι σε όλους.
Υ.Γ. είμαι εδώ και μετα το ματς και οχι μονο τις παραμονές του, χωρις καμία διάθεση καζούρας.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Δευ 16 Μάι 2011 17:59 »
 :mono: παιδια χασαμε ενα ματσ το ειδαμε εκνευριστηκαμε φωναξαμε αλλα επειδη ανεβηκαμε ανταμα ηρθε η ωρα να κλεισουμε το θεμα αυτο...ας μην γινομαστε κομπλεξικη...η πορεια μας στο β γυρο δν μας επετρεπε ονειρα...γηπεδικες εγκαταστασεις κ παιχτουρες θελουμε...κ ομονοια στν πασολεδικο κοσμο... :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Δευ 16 Μάι 2011 18:22 »
Το χθεσινο ματς μας αφησε μια γλυκοπικρη γευση.(Κυριως πικρη)
Γλυκια,γιατι τελειωσε η ''εξορια'' μας στις αλανες της σκατοκατηγοριας ,και πικρη.....για τους γνωστους λογους  ;)
Απο τους ΠΑΣολεδες ,ολοι συγχωρουνται.Και οι ''γκρινιαρηδες'' αλλα και οι πιο ψυχραιμοι
Δεν μπορει ρε φιλε μου,σε ενα ντερμπυ τιμης και γοητρου να πας και να τρως 4,ετσι για την πλακα
Τα γκολ που φαγαμε ηταν παιδικη χαρα...........

Αλλα απτην αλλη ,δεν μπορουμε κι εμεις να αφοριζουμε ετσι απλα,τους παντες και τα παντα.

Για τον Κωτσιο,δεν πιστευω πως ο,τι εκανε το εκανε ηθελημενα.Τον ξεραμε οτι ειναι ατσουμπαλος.Εκανε εξαιρετικο Α γυρο,αλλα καπου στο τελος θυμηθηκε τον παλιο καλο Κωτσιο.Τον ευχαριστουμε για ο,τι προσφερε,αλλα στην Α δεν κανει......

Επισης,να λεμε και τα ευχαριστα απο μια τετοια ηττα.Βλεπουμε τις αδυναμιες μας και διορθωνομαστε.Επιτρεπεται να πεσεις,,,,επιβαλεται να σηκωθεις.....

Και ενα αλλο....Χτες ειχαμε και βασικες ελειψεις παικτων που κρατανε κ λιγη μπαλα στα ποδια...Ποσο να αντεξουν οι αμυντικοι μας σε ενα κλουβι με αγριμια???? ;)

Ελπιζω η διοικηση να εβαλε μυαλο,και να μην μας φερουν παλι μετριους παιχτες για την Α εθνικη.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Δευ 16 Μάι 2011 18:26 »
Διατελώ εν συγχύσει κι ως εκ τούτου, αν είναι να πω πέντε πράγματα για το παιχνίδι, θα το κάνω άλλη φορά.
Ενα πράγμα μόνο, ΜΗΝ είστε ισοπεδωτικοί και όσον αφορά ομάδα και όσον αφορά συνφιλάθλους.

Εφτιαξα ένα βίντεο, με μαζεμένες φάσεις, αλλά και με βίντεο και φωτό, που μας έστελνε ο ΕλΚαπιτάν, ο οποίος φρόντιζε και να μας ενημερώνει (όσο άντεξε) για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Δεν ανεβάσαμε χθες τίποτε για να μην καρφώσουμε τη θέση του.
Νάσαι καλά φίλε, περιμένουμε να μας γράψεις πως είδες τα πράγματα από μέσα. Είναι άλλη η αίσθηση.

Λοιπόν
1. Υπάρχει υποψία πέναλτι στο 0-0
2. Δεν υπάρχει πέναλτι στο 1-1
3. Κοντρόλ με το χέρι στο 3-1
4. Οριακή φάση το 4-1 δεν βγάζω άκρη
5. Τα "χυσοσπέρματα", όπως θα δείτε εμφανίστηκαν πάλι.
6. Ο χεσμένος παμπορίδης, πάει στον Γιάννη Τάτση που πανηγύριζε με Πάτσα και...
-Καλά τι μπήκες μέσα και πανηγυρίζεις; Θες να τους εξαγριώσεις κι άλλο;
-Εντάξει δεν ξαναμπαίνω, αλλά κοίτα κι εσύ τα σφυρίγματά σου, που είσαι χεσμένος.

τσατσος 4-1

τσατσος 4-1

Παράθεση
2. Δεν υπάρχει πέναλτι στο 1-1

[ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

1. Ο Κώτσιος σε καμία περίπτωση  δεν  είναι αντικανονικός. Τελεία και παύλα .  Στους τους ελιγμούς του Καμπάνταη,   ο Κώτσιος βρίσκει  και  τσιμπάει   μπάλα (μύτη) από πίσω (δεν ξεκολλάει  η μπάλα),  αλλά   δεν κάνει  καμία απολύτως  σωματική επαφή και σε κανένα  μέρος  ή  προέκταση  του σώματος.  Εκεί  ενεργούν με  Ντάσιο,  όμως δε συνεργούν σε καμία περίπτωση. Είναι  και οι δυο άψογοι – προσεκτικοί και απέφυγαν  περίπτωση τάκλιν από πριν, που ήταν και κίτρινη.
Εδώ ο Καπάνταης θα δείτε  (προσεκτικότερα)  ότι πέφτει από αστάθειά του και ενώ σχεδόν  πέφτει τεντώνει  το πόδι για  να τσακίσει τη μπάλα.

2. Το ατυχές  και  το μοιραίο της φάσης  (ως πρόσχημα πέτσινου  πέναλτι) είναι, η παρουσία του  Ντάσιου (απολύτως καθαρή) , όπου  ο Παμπορίδης  με το άλλοθι της ταχύτητας των ενεργειών  των εμπλεκόμενων στη φάση , θέλησε να δει  « ως αντικανονικά  ενεργή»  τη συμμετοχή του Ντάσιου, κοινώς,  δύο σε έναν.

3. Καρέ – καρέ  δεν ανέτρεψε κανένας  - κανέναν.  Αλλά,  η σχέση εμπλοκής των  3 παιχτών και  η ταχύτητα που έχουν αυτές οι «εμπλοκές»,   είναι  φάση γάντι, για έναν παμπονηρίδιο  διαιτητή, ώστε να καθαρίσει παιχνίδια.

4. Πέτσινο, που το είχε υποσχεθεί, ο χαμούρης.

http://www.youtube.com/watch?v=4eFBdYR7HAU&feature=player_embedded#at=86
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Δευ 16 Μάι 2011 18:30 »
Πολύ σωστός.Τουλάχιστον ακόμα κ με τα 10 ευρώ βοηθά την ομάδα κ με την φωνή του απο το να κάθετε στον καναπέ κ να κρίνει κιόλας τους άλλους τι λένε.

Προφανώς και μας χαλάει, αλλά ρε μεγάλε σαν πολλούς καναπεδάκηδες δεν είχε φέτος στα Γιάννενα;;; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ;;;

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Δευ 16 Μάι 2011 19:12 »

Προφανώς και μας χαλάει, αλλά ρε μεγάλε σαν πολλούς καναπεδάκηδες δεν είχε φέτος στα Γιάννενα;;; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ;;;

Καλά έκανες κ κάθισες στον καναπέ σου κ εσύ κ όσοι προτίμησαν να μην έρθουν εφέτος στο γήπεδο μεγάλε.Είναι δική σας απόφαση κ είναι σεβαστή.Απλά μην κρίνεις μετά τους άλλους που τουλάχιστον πηγαίνουν γήπεδο κ βοηθούν κ με την φωνή τους κ με τα 10 ευρώ που είπες
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Δευ 16 Μάι 2011 19:16 »
Αληθεύει ότι ο Σικαλιάς ζήτησε να μην πάει στο Ηράκλειο;;; Αν ναι γιατί;;; Φοβήθηκε;;; Τον έχουν για τέλειωμα;;; Κάπου διάβασα ότι τον θέλει ο Ατρόμητος. Πάντως στην αποστολή ο Κουβεντάρης ήταν αναπληρωματικός keeper!!!

Αποσυνδεδεμένος manosgk

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Δευ 16 Μάι 2011 19:25 »
Μάλιστα ο Κυπουρός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός μιλώντας σε παίκτη του ΟΦΗ. ''άφησε εμένα να βγάλω τα κάστανα απ τη φωτιά. Αυτός έκανε τις δηλώσεις μετά το πρώτο ματς άλλα τώρα έμεινε στα Γιάννενα'' ειπε στραβωμένος ο τερματοφύλακας σας.
εκ του παρασκηνίου

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Δευ 16 Μάι 2011 20:03 »
Το μόνο τελεσίδικο που νιώθω μετά από όσα είδα, είναι ότι ο Κώτσιος πρέπει να σταματήσει να υπάρχει στην ομάδα από σήμερα κιόλας. Να μη γυρίσει καν στα Γιάννενα, αν γίνεται.
Κακώς ήρθε εξ αρχής και κακήν κακώς να αποχωρήσει από την ομάδα.
Δε νοείται να επιτρέπουμε σε παίκτες της ομάδας μας να ξεφτιλίζονται και να ξεφτιλίζουν έτσι !

Έχεις δίκιο, εκεί πρέπει να εστιάσουμε, κι όχι αν ήταν αληθινό όλο αυτό, αν έπρεπε να το πει νωρίτερα κλπ. Αυτά είναι γεγονότα, έχουν καταγραφεί και κοιτάμε τις λύσεις απο'δω και πέρα. Το θέμα είναι ότι ξεφτιλίστηκε κι ο ίδιος και η ομάδα κατ' επέκταση, οπότε καλό θα ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο το καλοκαίρι.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Δευ 16 Μάι 2011 20:03 »
Ένα για και από μένα παιδιά.

Την παρασκευή κατέβηκα πρωί πρωί Iarklio από εξωτερικό..και επειδή το Ξενοδοχείο δεν είχε έτοιμο το δωμάτιο έφερα γύρο όλη την πολύ...πήγα στο γεντί κουλέ και πήρα το εισιτήριο και την μετοχή μου.
Όπως καθομουνε σε Ψαράδικο κατά 23.30 είδα στο λιμάνι κίνηση από μπάτσους. Τελικά είχε έρθει πλοίο μιας γνωστης εταιρίας από αθηνα και έφερε δυο διιμιριες MAT και όπως φαινόταν γύρο στους 20-25 δελταδες....από φιδάκια κτλ τίποτα στην πολύ.

Την επομενη μέρα είδa πως πουλάνε εισιτήρια μέσα στο κέντρο τις πόλις..έκατσα και παρακολοθουσα κάμποσοι ώρα...μα σε 2 ώρες 3 άτομα πήραν εισιτήρια...
Κατά το μεσημέρι άρχισαν τα φιδάκια να βγαίνουν από τις τρύπες και να γερνάνε σε group 3 έως 5 την πολύ. όλα κατά 16-18 χρόνον.
Το απόγευμα και την νύχτα όμως εξαφανίστηκαν....θα πέσαν Playstation πιστεύω.

Την ημερα τις αναμέτρησης κατά τύχη άκουσα συνθήματα και κροτίδες αφού ήμουν πάνω στον τάφο του katzantzidi...κατέβηκα, ακολούθησα τις φωνές και κατέληξα σε πλατιά όπου προφανώς μαζευόταν τα φίδια.
Πριν φτάσω όμως να σημειώσω ότι σε κάθε διασταύρωση περίμεναν γύρο στα 10 φίδια με μηχανές και σε μικρά group τον 2 ατόμων γυρνούσαν ali βόλτες σε όλη την πολύ.
Τελικά έκατσα και εγώ σε μια γωνια να δω τι θα κάνουν...άρχισαν τα γνωστά συνθήματα με τις τυφλές μάνες..καπνογόνα..
μια μικρό φασαρία γιατί δεν έβρισκαν άκρη ποιος θα κάνει την αρχή του ""Corteo"" και teilka κίσσαν. πιστεύω πως ήταν περίπου 500-600 Μηχανές παρόν.
φέραν δυο μεγάλες γίρες και κατέληξαν στο γήπεδο.

Εγώ για να μην μπλέξω αποφάσισα να κάτσω σε "παγοτατικο" και να χασομερήσω λιγάκι...να μην έχω πολύ ώρα στο γήπεδο πριν αρχίσει το mats. Για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να πω τι έχει γίνει προστά από το "Γεντί Κουλέ".
Προς το Παγκρήτιο φαινόταν φωτιές, καπνογόνα κτλ..είχε κλίση και για ένα 15 λεπτό η οδός.
Στον δρόμο παλούκια, πέτρες κτλ.
Όταν έφτασα όμως ήταν όλες η διμερείες και η ομάδα D μπροστά από την 8 και είδα να πηγαίνουν με περιπολικό ένα άτομο στο νοσοκομείο (θα ήταν 45-50 χρόνον).
Μπήκα τελικά χωρίς μεγάλων έλεγχο και έκατσα στην 8 για name κοντά στην 4 να βλέπω τι τρέχει.
Γύρο μου γερόντια και νέοι .... και ησύχασα λίγο από την αγωνια που είχα.
Τα MAT στεκόταν εκεί που δεν υπήρχαν ψιλά kanggela για να προστατέψουν την ομάδα.
Μπήκαν η Ομάδες για "σεσταμα" και ακουγόταν τα γνωστά συνθήματα εναντίον εμάς....έριχναν και κροτίδες στους δικούς μας παίχτες.
Εδώ να σημειώσω όταν έμπαινε ο referee με τους βοηθούς ρίχτηκαν κροτίδες και ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ..που παρα τρίχα να χτυπήσει τον referee. Εκείνος συζητούσε με τους υπευθυνους και τελικά μπήκε στα αποδυτήρια.
Μπαίνουν η ομάδες...χαρτιά από την κερκίδα και βεγγαλικά, κροτίδες κτλ...κάνουνε 5 λεπτό να καθαρίσουνε τον αγωνιστικό χορό.
Τελικά αρχινάει το mats...εμείς πέσουμε με την Θήρα 4 στην πλάτη μας.
Και η δυο ομάδες πάλευαν και φαινόταν πως θέλανε την niki. Ο πας όμως πέρα από την μεσαία γραμμή έμοιασε ότι ξεχνάει να πεζή μπάλα.
Η καλύτερη παίχτες ήταν Ο Κέιτα και ο Μιχαήλ....παλεύανε κάθε μπάλα. Την πιο κακή εμφάνιση είχαν ο Skouf και ο Μπάκα....πολλά offside και πολλές passes με λάθη. Η ali πάλευαν αλλα δεν παίζαν ποδόσφαιρο.
Τελικά με καλή αντεπίθεση βγήκαμε και βάλαμε το goal. Μια ευκαιρία και ένα Goal...καλο είναι έτσι πως παίζαμε. Πήρε λίγο θάρρος η ομάδα.
Μετά όμως μας τα χάλασε όλα το Penalty που τελικά δεν ήταν...γιατί και η "φοφιτζες" που καθόταν γύρο λέγανε ότι δεν ήταν.
Μετά το ημίχρονο ακούστηκε από την 4:
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ALI ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΓΓΟΥΡΑ.
Αυτό το σύνθημα δεν ακούστηκε πολύ..γιατί ξεσηκώθηκε σχεδόν η μιση η σκεπαστή και έβριζε την 4......
Ο ΦΩΦΗ μπήκε πολύ πιο καλά στο b μέρος τις αναμέτρησης και πολύ σωστά έβαλε και τα επόμενα 3 Goal. Πολύ κακή εμφάνιση όλον τον παιχτών στο b μέρος...δεν έχω λέξης να εκφράσω πως παίζανε....αν έμπασαν μια γυναικα που κάθεται στο καροτσάκι και δεν έχει ούτε πόδια ούτε χερια θα έπεσε καλύτερα!
Δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο η αν χεστήκανε από την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ...αλλα ali ομάδα στο b μέρος ο πας.

Δυστυχώς ο Όφι έκαιγε για να πάρει την niki...και εμείς κατεβάσαμε και τα παντελόνια να μπορέσουν να μας ftiaksoune καλύτερα.
a ναι και δεν ήταν λάθος....και για μένα ήταν φτιαγμένο το goal.......!

να σημειωθεί πως κατά όλη την διάρκεια του αγώνα ρίχναν κροτίδες, χαρτιά, μπουκάλια στον αγωνιστικό χορό. Πως φτύνανε κτλ τους παίχτες μας και σε μια φάση όταν έγινε η "ψιλοφασαρια" (που πιστεύω πως είδα ότι έπεσε και μπουνια) μπήκαν και 4-5 φίδια στον αγωνιστικό.

Πολλά χαιρετίσματα στα φίδια...που είναι ανύπαρκτη και χούλιγκαν κτλ.
Πουλάτε τρελα στο internet....αλλα μάγκες..μπορεί να μαζέψατε κόσμο...αλλα για χουλιγκανισμό δεν κάνετε...ελάχιστα είναι τα άτομα και το ξέρετε.
Οπαδικά είστε σε πολύ χαμηλό επίπεδο και δεν
έχω γνωρίσει πόλους που μπορεί να είναι και πιο άσχημη. Βρίζετε άλλους...μα δικά σας τραγούδια και ρυθμούς δεν έχετε...κλέβετε από τους δήθεν αντιπαλους και από αυτούς που μισείτε....γέλιο πράγμα!

A ναι και χαιρετισμούς από ULTRAS BRAUNSCHWEIG...που "μπορεσαταν" να κλέψετε και το σήμα τους.

Αλλα υπάρχουν και η ali...για μιλήσετε λιγάκι με τους πιο "μεγάλους" σας....για ακούστε τι έχουν να σας πούνε ;-) αν είστε έξυπνη....αλλα δεν πιστεύω ναστέ....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Δευ 16 Μάι 2011 20:25 »
Ψυχραιμα συμπεράσματα.
Δεν μας ενδιεφερε το ματς, παιξαμε καλά ενα ημιχρονο και στο β παπαλα.
Μας πειραξε ολους που χασαμε (και το ποσο χασαμε γιατί αλλο το 2-1  με πεναλτι που αμφισβητειται, αλλο το 4-1) και ειδικά που χασαμε το πρωτάθλημα.
Μας πειραξε η συμπεριφορά του Κωτσιου, ειδικά στην συνεντευξη τυπου, και τα κλαματα σαν γυναικουλα, (που παρεπιπτωντος μπορει να μας επιαναν και καποιους απο μας)

Αυτα ομως  τελειωσαν.
Η διοικηση πρεπει να παρει τις απαραιτητες αποφασεις
Για τον Κωτσιο γιατι ο Κωτσιος εδειξε οτι παρα τον εντυπωσιακό πρωτο γυρο, ειναι επιρρεπης στα λαθη-ασσιστ, αρα δεν στεκεται του χρονου.
Ασε που ειναι και 35. Οι τυρογαλοι δεν εκαναν λάθος.

Την Κυριακή, μακρια απο την πολη και σε δουλειά,  διαβασα οτι ο Σικαλιας ειναι να φυγει και γιαυτο ισως Βασίλη δεν τον πήραν.
Ισως ειναι ο δευτερος γυρος εκκαθαρισης της περυσινής ομάδας, με πολλους να μας κουνάνε μαντηλι.
Τελος οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστες ταυτζονται με τις ομάδες που παιζουν για οσο παιζουν σ' αυτες. Μην ξεχνάτε οτι μικροι ηταν ολοι Λιβερπουλ.... :P :P :P
Μην δινετε λοιπον σημασια στις δηλωσεις τους.

Τωρα ποιος ειναι πιο μαγκας εμεις ή οι Φοφιανοί μην κανετε σαν μικρά παιδιά. :mono:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Δευ 16 Μάι 2011 20:51 »
30 και βαλε ωρες μετα..
δεν βρηκα το κουραγιο να γραψω κατι πιο πριν

ΝΑΥΑΓΙΟ

ΝΤΡΟΠΗ

ΞΕΦΤΙΛΑ

καληνυχτα