Απαραδεκτη η ΕΤ-3 δεν γινεται να παιζουν οι πιο εμπορικες ομαδες της κατηγοριας κ να κανει αυτη την μεταδοση.
Εγω δεν εχω αποψη για το ματς λογω της αθλιας μεταδοσης,ειδα λιγα στιγμιοτυπα κ δεν ειδα ακομη τη στιγμη που κριθηκε το ματς(μπεναλντυ οφη).
Τωρα εσεις που κρινετε και τους λετε παλτα,πιστευω οτι βασιζεστε στα προηγουμενα ματς.
Εγω δεν προκειται να κατακρινω κανενα γιατι πριν μια βδομαδα στεκομουν στην νομαρχια καρτερικα για καμια ωρα ,ετσι ωστε να τους αποθεωσω!
Το σκορ δεν σ'αφηνει να πεις πολλα,μονο εικασιες...
Πχ: Αν ειχαμε κ εμεις την συμπεριφορα των τσατσων στις κερκιδες στο πρωτο ματς,θα μπορουσαμε να τους πατησουμε 3 γκολ αλλα...δεν ξεχνω την Ροδο...
Τεσπα ξημερωνει η Δευτερα κ μια κρισιμη βδομαδα και ευχομαι η επο να ειναι το ιδιο αντικειμενικη στους τσατσους οσο ηταν με τις γριες...
Ο Κωτσιος στα 2 φετινα ντερμπι σε Αγρινιο και Ηρακλειο εκανε λαθη που κοστισαν.Τον ευχαριστουμε για οτι προσφερε φετος αλλα δεν κανει για Σ.Λ.
ΥΓ:1)Αγιαξ ολε Γιαννεναρα ολε, α'εθνικη εχεις ανεβει κ εχω τρελαθει
2)Του χρονου ολοι μαζι ενωμενοι στην 10 για τρελα γουστα
3)Το φορουμ πηρε φωτια αυτες τις μερες,ελπιζω να συνεχισετε τα ποστ τα παλικαρια,γουσταρω τις αποψεις πολλων,
κ να μην το ξαναθυμηθειτε του χρονου πριν τα ματς με ΠΟΚ