Να βγει ο Κώτσιος, όχι με ανακοινώσεις, που δεν επιδέχονται διευκρινίσεις, σε συνέντευξη, χωρίς κλάματα πια και να εξηγήσει τι έχει γίνει καιρό τώρα με τα τηλέφωνα από το Ηράκλειο.
Να μας πει και για τα τηλέφωνα του κολλητού του, που δεν τον παρότρυνε να μην αγωνιστεί, αλλά απλά του έλεγε να μην αγωνιστεί
, γιατί κρίμα να στεναχωρεθεί, μια κι έχει και σπίτι στο Ηράκλειο.
Κι ακόμα δεν ξέρω τι θα ήταν το σωστό.
Να ζητήσει να μην παίξει; Θα το δεχόμασταν;
Να κάνει τον τραυματία, να πάρει καμιά κάρτα; Θα το δεχόμασταν;
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Προέχει να βγει και να δώσει εξηγήσεις και κυρίως να διευκρινήσει τι του έλεγε ο "κολητός" του απ' το Ηράκλειο.
Οσον αφορά το σκατό στη κάλτσα που διάβασα, για την απουσία διοίκησης από τις εξέδρες...
www.passports.gr Μαχλάς κερκίδα ΟΦΗ- ΠΑΣ Γιάννινα0.39, ο αναμορφωτής πρόεδρος παρακολουθεί το παιχνίδι δίπλα δίπλα με ένα τύπο με πράσινη φανέλα.
Είναι ο τύπος που κατά δήλωση του "σωτήρα" τους του Φαγαδάκη τον έφερε σε επαφή με τον Μαχλά.
Ακούγεται το όνομά του στα τότε βίντεο.
Για κάντε ένα γκουγκλάρσμα να δείτε και για αναρωτηθείτε μετά ...θα καθόσασταν δίπλα του;
Αντε με το κοπέλι, που το παίζει όσιος, άντε.
Εκτός κι αν είναι συνωνυμία, που μάλλον δεν είναι.
Σημείωση:
Θα μου πεις τι μας βάζεις να ψάχνουμε και δεν τα λες στα ίσια; Είναι γιατί δεν γνωρίζω ρε παίδες αν μπορούμε να τα γράψουμε, λόγω προσωπικού απορρήτου, αν και στο δίκτυο υπάρχουν φάτσα κάρτα, τα πάντα. Τα είχε γράψει κι ο ElGeo, εδώ και καιρό, (
ΚΛΙΚ), αλλά δεν έτυχαν μάλλον προσοχής.