Αποστολέας Θέμα: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται (καλοκαίρι '11)  (Αναγνώστηκε 38149 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Μένουν 100%:

ΚΗΠΟΥΡΟΣ

VANDERSON
ΚΩΤΣΙΟΣ (?)
ΜΙΧΑΗΛ
ΝΤΑΣΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΠΑΝΤΟΣ
DE VINCENTI
ΒΑΓΓΕΛΗΣ *
ΚΕΙΤΑ
ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ
BAKAYOKO 
ΤΖΑΝΗΣ
ΣΕΝΟΝΕ *

ΣΙΑΛΜΑΣ ? (Είναι παίχτης του Βαγγέλη)

* ποιοτικές συμπάθειες Ντεμόλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
100% ΛΕΣ ξεχασες Μπουχαν και βγαλε Κωτσιο και Βαγγελη ....

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
θα μεινει για προετοιμασια ο μπουχαν κ αμα ειναι οκ θα τον κρατησουμε...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
100% μενει ο Σκουφ ???
Keep Walking...

• Hero Member
    • Προφίλ
100% μενει ο Σκουφ ???

ειναι στην πορτα της εξοδου ο σκουφ...και θα παιζει τενις με τον τεννες...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Για τις αποχωρήσεις:
«Σικαλιάς, Κουβεντάρης, Στάθης, Βαρτζιώτης, Βαγγελής, Φουρτάδο, Σκούφαλης ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται. Και θέλω να επισημάνω ότι δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή ως τώρα.

Ο Κηπουρός και ο Κυριάκος έχουν προτάσεις για να μείνουν για έναν ακόμα χρόνο.
Με τον Μπακαγιόκο είμαστε σε διαπραγματεύσεις για να μείνει.
Με τον Μπουχάν η συμφωνία είναι να κάνει την προετοιμασία, να δείξει αν είναι έτοιμος και δυνατός κι αν αυτό συμβεί, τότε θα μείνει (σ.σ. ο Μπουχάν, πάντως, που βρέθηκε εκείνη την ώρα για τις πληρωμές μας είπε ότι χωρίς συμβόλαιο δεν μπορεί να επιστρέψει πάλι από την Αργεντινή).
Στον Σιαλμά προτείναμε να μείνει».

Απο την συνεντευξη του κοουτς της ομάδας, κου Ντεμολ σημερα 20/5/11

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
100% μενει ο Σκουφ ???

Παράθεση
iNews 19/5/2011 12:30
Στο μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσει ο Μανόλης Σκούφαλης.
Ο Στεφάν Ντεμόλ συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) με τον έμπειρο επιθετικό και του διαμήνυσε ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Πάντως, ο Σκούφαλης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και δεν προτίθεται να φύγει χωρίς να διεκδικήσει τα χρήματα που δικαιούται.

Σήμερα:  Υπάρχει σύγχυση με Σκούφ. Και πόρτα βλέπει και  η συζήτηση συνεχίζεται  και προτάσεις δέχεται ....

Παράθεση
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Παρά τη συμφωνία με τον Ταμπάση του Διαγόρα και τη διαφαινόμενη παραμονή του Κηπουρού στην ομάδα, οι άνθρωποι των νεοφώτιστων επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του κροάτη πορτιέρο.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Καβάλα, όμως δεν φαίνεται να συναινεί με τη μείωση αποδοχών που του έχει προταθεί από την διοίκηση των αργοναυτών και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες μεταγραφές του ΠΑΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ......

• Hero Member
    • Προφίλ
1 τερματοφυλακα,3 αμυντικους,2 χαφ πρωτοκλασατα...2 εξτρεμ πρωτοκλασατα και 2 επιθετικους... :mono:

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
ΚΑΝΕ 2 ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ............(ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝΕ)...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Παράθεση
Με bolds το υπάρχον υλικό.
Με μπλε οι νέες μεταγραφές.
Με κόκκινο οι αποχωρήσαντες.
Με πορτοκαλί όσοι δοθούν δανεικοί.
Δε φαινεται να φτανουν πια μονο αυτα τα χρωματα, γιατι μαλλον θα εχουμε και νεα κατηγορια καταστασης για τους παιχτες απο το υπαρχον υλικο. Καθιερωνω λοιπον το πρασινο για τον παιχτη μας... Χριστοβασιλη  ::), ο οποιος και συμφωνα με τα τελευταια ρεπορταζ, μετα τη ληξη συμβολαιου του στις 30/6/11 θα καταλαβει διοικητικο-παραγοντικο ποστο.

Παράθεση
sportsioannina.gr
Παρασκευή, 20 Μάιος 2011 23:18

Εισχωρεί στην ΠΑΕ ο γιος του Χριστοβασίλη ;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα περί εισχώρησης του Παναγιώτη Χριστοβασίλη στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας διευθυντικό πόστο. Μάλιστα η ίδια φημολογία αναφέρει ότι μαζί με τον κ Αγγελή στο Μπουένος Άιρες θα βρεθεί και ο γιος του μεγαλομετόχου.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αυτο θα πει οτι ο προεδρος δεν εμπιστευεται τους συνεργατες του και προσπαθει να βαλει πολυ συγγενικα του προσωπα εμπιστα  για να εχει οσο το δυνατον τον ελενχο.......της ομαδας....και νομιζω το λαθος ειναι οτι (ετσι αντιδρουν οσοι εχουν καποια χρηματα και εχουν πολυ πρωσωπικο στην εταιρια τους βλεπουν παντου φαντασματα που προσπαθουν με καθε τροπο να τους εκμεταλευτουν)μπορει να μπαινουν συγγενικα προσωπα αλλα οταν ο αλλος ειναι ασχετος με το αθλημα τοτε μοιραια πας προς αποτυχια......

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Κηπουρός,  Ταμπάσης, Φεργκρούς, Σικαλιάς, Κουβεντάρης,

Βάντερσον, Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Οικονόμου, Τσάνης, Λίλα, Μπουζίντ, Χουτ, Βαρτζιώτης, Βάτσης, Μαργαρίτης, Παγώνης, Στάθης,

Ανδράλας, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βιτσέντι, Ντε Φρέιτας, Πατσατζόγλου,Τζάνης, Τζημόπουλος, Ιωάννου, Κολιός, Γεωργίου, Μπεσέρα, Βίλα, Βαγγελής, Χρηστοβασίλης, Μπουχάν,  Σενόνε, Παππάς,

Μπακαγιόκο,  Σκούφαλης, Ζαϊρί, Κουέβας, Mπαγκαγιόκο, Φουρτάδο, Νικολόπουλος, Σιαλμάς, Γιάκος,

τι ποστο θα αναλαβει?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Σεπ 2011 12:29 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
Eιναι ενα καινουργιο ποστο ανακαλυψη του προεδρου για να μη ξοδευεται κι΄ολας σε συσκευασια ενος δυο θεσεις Γενικος Διευθυντης- Γενικος Αρχηγος......δεν αρχισαμε καλα παντος       Geopasole θα παει ο μικρος μαζι με τον Αγγελη να μας φερει και παικτες απο Αργεντινη καλα κρασια.....(τον στελνει ο προεδρος μαζι με τον Αγγελη στην Αργεντινη δηλαδη για να μαθει και το ρολο του μανατζερ;η γιατι δεν εμπιστευεται ουτε τον Αγγελη;τι να πω; που να στειλω το μυαλο μου να σκεφτει ολες αυτες τις παραμετρους;θα χαθω πραγματικα) παντως δεν αρχισαμε καλα......ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
Η φταιω εγω που γκριαζω οπως λενε μερικοι που να πας με(Κωστουλα-Μαραμα-Παπαδημητριου-Μανουσακη!!!!!!!!!!!)αυτοι θα κανουν τη διαφορα;;;;;;;;;;;;;μετα φταιω εγω που γκρινιαζω;

• Hero Member
    • Προφίλ
μαλλον το μικρο LEON τον εχει για τον απασχολη κ για να λεει 'ο γιος μ δουλευει' κ οσο για αργεντινη...τν στελνει διακοπες...δν χρειαζεται να σπερνουμε πανικο...οι μπαμπαδες ετσι ειναι...οσο για τους κωστουλες μαραμες κτλ...δν ειπαμε για την παρελαση?καποιοι πρεπει να παρελασουν(χιουμορ)...μια χαρα ξεκινησαμε...οσο μπαλα επαιξε ο μικρος αλλο τοσο γενικος αρχηγος θα ειναι...αλλα που ξερεις μπορει να βγει ταλεντο...

Αποσυνδεδεμένος giannispas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Εστεμπάν Μπουχάν σε συνέντευξή του.

Ο Αργεντίνος άσος των Ηπειρωτών, έδωσε συνέντευξη στο «sportsioannina.gr» αποκαλύπτοντας πως είχε μια συνάντηση με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» για την παραμονή του στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Χριστοβασίλη, Βαγγέλη Αγγελή και Στεφάν Ντεμόλ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Εστεμπάν Μπουχάν:
Εστέμπαν τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για πιθανή αποχώρηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν βάσει τα συγκεκριμένα σενάρια;
«Έχω μιλήσει εδώ και δύο ημέρες με τον κ. Αγγελή. Έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου ώστε να δείξω ότι θέλω να μείνω στην ομάδα με διάφορους όρους που θα μπουν στο συμβόλαιο».

Άρα υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία να παραμείνεις στην ομάδα;
«Μέχρι και σήμερα ναι. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Περιμένω τον πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα ώστε να συζητήσω και μαζί του».
Ο κ. Ντεμόλ είπε στην χτεσινή (σ.σ. Παρασκευή 20/5) συνέντευξη τύπου ότι θα ακολουθήσεις την προετοιμασία και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε δεν υπάρχει κανείς λόγος να αποχωρήσεις από την ομάδα. Είναι μέσα στην μέχρι τώρα συμφωνία που έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο;
«Όχι. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τώρα. Είναι δύσκολο να βγάλεις όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και εν συνεχεία να τίθεσαι εκτός ομάδας. Τα χρονικά περιθώρια ώστε να βρεθεί κάποιος σύλλογος είναι αρκετά μικρά».
Τι διάρκειας θα είναι το νέο συμβόλαιο εφόσον πάνε όλα καλά;
«Ενός έτους».

Πέρασε μία χρονιά αρκετά περιπετειώδης για εσένα...
«Ξεκίνησα αρκετά καλά την σεζόν ωστόσο είχα την ατυχία με τον τραυματισμό στο γόνατο».

Θεωρείς όταν επανήρθες ότι δεν πήρες τις ανάλογες συμμετοχές ώστε να μπεις ξανά σε ρυθμό;
«Ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό, διότι μετά την επιστροφή είχα ακόμη έναν τραυματισμό και παράλληλα τα υπόλοιπα παιδιά είχαν μία ροή παιχνιδιών. Ήθελα να κάνω μία γεμάτη χρονιά αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό».

Μόλις χτες κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενδιαφέρεται για δύο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Πρόκειται για τους Ντομίγκεζ και Καστελόνιε. Έχεις άποψη για τους δύο παίκτες;
«Με τον Ντομίγκεζ ήμασταν συμπαίκτες στην Βελέζ και την Ιντεπεντιέντε. Πρόκειται για πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα. Αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι αριστεροπόδαρος ενώ διαθέτει πολύ καλά πόδια για στημένες φάσεις. Είναι πολύ καλή περίπτωση. Ο Καστελόνιε είναι διαφορετική περίπτωση. Καλός στο ψηλό παιχνίδι με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Σου ζήτησαν την γνώμη σου οι άνθρωποι του ΠΑΣ για τους δύο παίκτες;
«Όχι, μέχρι στιγμής δεν με ρώτησαν κάτι. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου θα το έκανα με χαρά. Φεύγοντας από την Ελλάδα οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα έχουν έναν φίλο στην Αργεντινή και η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή».

Που θεωρείς κρίθηκε φέτος η άνοδος;
«Κρίθηκε σε αρκετά σημεία. Καταρχήν στην ποιότητα των παικτών. Έγινε πολύ καλή δουλεία καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς από τον κ. Ντεμόλ και από τον Θωμά (σ.σ Γιαννιτόπουλο). Και η παρουσία του κ. Χριστοβασίλη ήταν σημαντική. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο από την στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα. Από την προετοιμασία καταλάβαμε ότι έπρεπε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Super League και τα καταφέραμε».

Θα άλλαζες κάτι στα 2,5 χρόνια που βρίσκεσαι στα Γιάννενα;
«Όχι, τίποτα απολύτως. Μόνο τους τραυματισμούς μου (Γέλια!)».

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή σε αυτά τα 2,5 χρόνια;
«Ο τραυματισμός μου στο γόνατο φέτος. Ευτυχώς ανήκει στο παρελθόν. Το μυαλό μου τώρα είναι στην επόμενη σεζόν».

Η καλύτερη στιγμή;
«Χαίρομαι κάθε αγώνα με τον ΠΑΣ. Αν θα έπρεπε να επιλέξω θα ήταν το τέρμα στο Καραϊσκάκη και οι δύο άνοδοι».

Τι θα σου έλειπε αν αύριο έφευγες από τα Γιάννινα;
«Τα πάντα. Τόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και εκτός αυτού. Η οικογένεια μου περνάει καλά εδώ και εγώ το ίδιο. Έχουμε φίλους και εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστούμε για αυτό. Θα μου έλειπε και η ηρεμία της πόλης».

Μίας και αναφέρθηκες στον κόσμο, πως σχολιάζεις την μικρή προσέλευση του κόσμου που υπήρχε καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς;
«Τα προβλήματα είναι πολλά στην Ελλάδα και αυτά έχουν αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αφού το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο. Τους θέλουμε κοντά μας την νέα χρονιά και πιστεύω θα είναι ώστε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον κ. Ντεμόλ;
«Απέναντι μου ήταν καθαρός και αυτό το εκτιμώ. Είναι σημαντικό προσόν για έναν προπονητή να είναι ξεκάθαρος απέναντι στους παίκτες. Ως προπονητής έχει αποδείξει ότι είναι πετυχημένος».

Για τον κ Χριστοβασίλη η άποψη σου;
«Είναι το ίδιο καθαρός απέναντι μου. Ανέλαβε μία ομάδα με αρκετά προβλήματα κυρίως στον οργανωτικό τομέα και χρόνο με τον χρόνο κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Είναι σημαντικό για τον ίδιο αυτή η πρόοδος. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα και την πόλη και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα».

Για τον κ. Αγγελή;
«Έχουμε καλή συνεργασία. Απέναντι σε μένα ήταν πάντα σωστός. Αν τελείωνε τώρα η συνεργασία μας όπως προ είπα θα είχαν έναν φίλο στον Αργεντινή».

συνεντευξη & δημοσιευση στο sportsioannina.gr
επαναδημοσιευση στο onsports.gr

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Θέλω επίθεση με Ζαϊρί, Λούα-Λούα και Ντάρμπισιρ.

Πειράζειιι;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος giannispas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Εκκαθάριση του ρόστερ και...Γκαλίνοβιτς
Σε εκκαθάριση του ρόστερ αλλά και σε κάποιες στοχευμένες μεταγραφές, θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Αίαντας» εξασφάλισε την επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία και πρέπει άμεσα να κλείσει κάποια κενά που υπάρχουν , ώστε να παρουσιαστεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται, τη νέα σεζόν.

Καταρχάς, επείγει η απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα, που θα προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «εκλεκτός» είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο πρώην πορτιέρε του Παναθηναϊκού θα μείνει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο από την Καβάλα και έτσι μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ χωρίς πολλά χρήματα.

Από κει και πέρα, δεδομένα θα υπάρξουν και αποδεσμεύσεις παικτών. Οι Γουνδουλάκης, Μπουχάν, Βαγγελής και Φουρτάδο δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Στέφαν Ντεμόλ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου θα γίνουν προσπάθειες ώστε να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Αντίθετα, επί τάπητος θα τεθεί το θέμα της ανανέωσης των Κηπουρού, Μπακαγιόκο και Σιαλμά, οι οποίοι κρίνονται χρήσιμοι από τον τεχνικό του «Άγιαξ της Ηπείρου».

απο το sportaction.gr
Υ.Γ : Ποτε προλαβαμε και πηραμε τον Γουνδουλακη τον διωχνουμε και δε το ξερω?????? 

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
jimakos και εγω θελω ΜΕΣΙ-ΠΕΔΡΟ-ΒΙΓΙΑ αλλα δε νομιζω τσιοτσιο δυσκολο το βλεπω....τι λες;ρε giannispas βαφτισες το Σκουφαλη -Γουνδουλακη;ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ......

• Hero Member
    • Προφίλ
καλα δν ξερατε τν γουνδουλακη στην ομαδα μας...θα σας μαλωσω...κ τν μεσσι ειχαμε αλλα δν ειχε καλη αποδοση κ τν εδιωξε ο ΝΤΕΜΟΛ...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Αυτοί που αναφέρω εγώ έχουν κασέ 250.000-300.000 το χρόνο που δεν είναι απαγορευτικό για σούπερ κλίγκα.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Κηπουρός,  Ταμπάσης, Φεργκρούς, Σικαλιάς, Κουβεντάρης,

Βάντερσον, Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Οικονόμου, Τσάνης, Λίλα, Μπουζίντ, Χουτ, Βαρτζιώτης, Βάτσης, Μαργαρίτης, Παγώνης, Στάθης,

Ανδράλας, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βιτσέντι, Ντε Φρέιτας, Πατσατζόγλου,Τζάνης, Τζημόπουλος, Ιωάννου, Κολιός, Γεωργίου, Μπεσέρα, Βίλα, Βαγγελής, Χρηστοβασίλης, Μπουχάν,  Σενόνε, Παππάς,

Μπακαγιόκο,  Σκούφαλης, Ζαϊρί, Κουέβας, Mπαγκαγιόκο, Φουρτάδο, Νικολόπουλος, Σιαλμάς, Γιάκος,

Ο ΖΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ αλλα  ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ ΚΑΙ ΛΟΥΑΛΟΥΑ δε νομιζω.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Σεπ 2011 12:30 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Στάθης που έλυσε το βράδυ της Παρασκευής κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ίσως σήμερα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Στάθης στα τελευταία τρία χρόνια δεν πήρε τις ανάλογες συμμετοχές και αποχώρησε από την ομάδα, αναζητώντας αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη.
gianninasports
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αυτό που διαβάζω ότι θα μείνει ο Κώτσιος είναι στα όρια του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ!!!!Δεν κολλάω εγώ στα όσα έγινα στο Ηράκλειο....αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο άνθρωπος σε όποια ομάδα παίζει έχει στάνταρ, το χρόνο, 2 ΑΥΤΟΓΚΟΛ και 5 ΠΙΤΤΕΣ πάρε βάλε στον αντίπαλο!!!Σε όλα τα άλλα μάτς,μπορεί να είναι ο κορυφαίος της ομάδας και μπορεί να σκοράρει και 2-3 μαπλάκια με τις προωθήσεις του!!!Αν υπάρχει ομάδα της ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑΣ που μπορεί να θέλει τέτοιον παίκτη,να τον χαίρεται!!!Στον ΠΑΣ δε νομίζω να υπάρχουν πάνω από 100 άτομα(κι αυτοί από αντίδραση ή από ασχετοσύνη) που να τον θέλουν!!Η συντριπτική πλεοψηφία του κόσμου θαν ξενερώσει απίστευτα!!!!Δεν είναι μαζόχες ο κόσμος να πηγούνουν στο γήπεδο και να τρέμουν το έμφραγμα κάθε φορά που το παλτό έχει τη μπάλα στα πόδια,πότε θα κάνει την πίτα!!!Έλεος πιά!!!